Σελίδα 22 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223242526273272122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Billy από πότε όσοι θέλουν να παραμείνει η χώρα μέλος της Ευρώπης και του €...είναι οι αντίπαλοι σου?

Και μιας και τα θυμάσαι καλά όλα, για πες μου ποτε έχουν ξαναγίνει διαδηλώσεις μιας ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ υπέρ του εαυτού της;
    Για πε, είμαι περίεργος να μάθω δλδ...
    Πριν κάτι μηνες κάνανε πορείες υπέρ της κυβέρνησης για τα πρώτα EuroGroup και περνάγανε το μήνυμα της στήριξης στην προσπάθεια τους.
    Σίγουρα ειμαι μικρός για να απαντήσω σε αυτο που με ρωτάς πιο ολοκληρωμένα, αλλα ξέρω και τις πορείες που κανανε επι ΝΔ στο δευτερο μνημόνιο
    ποσα κεφάλια ανοίξανε. Και είδα ποσες πορείες έχουν κανει επι Συριζα(λιγες σιγουρα αφου ειναι 5 μηνες στην εξουσια) αλλα δν είδα ουτε ρουθουνι να ανοίγει..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Σύντροχοι;
    Ψυχραιμία, κι εδώ και εκτός ίντερνετ.
    Ο κόμπος ήταν αναπόφευκτο να φτάσει στο χτένι.
    Ψυχραιμία και αλληλεγγύη.
    και προτρέψτε τους γυρω σας,να κλείσουν τη γαμημένη την τηλεόραση.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος
    Ούτε που έχετε πάρει χαμπάρι τι διακυβεύεται στη χώρα, ούτε που έχετε υποψίαστεί σε τι κινδύνους μπαίνει η χώρα.

μπα αγρον ηγοραζαν..μπεε!!

Άλλοι εις το όνομα του μέλλοντος του παιδιού τους, λένε να δοκιμάσουν τι θα βγει από την κουρτίνα καταπίνοντας αμάσητη τη στημένη φάρσα που έφτιαξαν κάποιοι αποτυχημένοι νοσταλγοί της ΕΣΣΔ. Βασικά με τέτοια συνέπεια λόγων και έργων, με τέτοιο σχεδιασμό και οργάνωση...ούτε τα σκουπίδια μου μέχρι την γωνία δεν θα ήμουν σίγουρος να τους δώσω, όχι να τους εμπιστευτώ το μέλλον της χώρας μου.

Άλλος να μην ακούτε όσα δραματικά γίνονται, γιατί πέφτει προπαγάνδα. Όντως πέφτει, αλλά από ποια πλευρά...

ελα ντε!!
    Έχετε υπ΄όψη παλληκάρια, πως το όνειρο για το καλύτερο μέλλον των παιδιών σας, μπορεί να γίνει (εύκολα) όνειρο για το πως θα φύγουν τα παιδιά σας από το μέλλον που ετοιμάζουν οι νοσταλγοί του Τσε-Παπανδρέου.

οι χαβαλεδες..δεν εχουμε να χασουμε τιποτα!!το λομπι της δραχμης..

Όσοι διαβάζετε τα post μου, γνωρίζετε ήδη πόσο έξω έχω πέσει...
    το παιχνιδι ειναι στημενο!!κλεισετε δεν κλεισετε τις τηλεορασεις..
    εχουν προετοιμασει το εδαφος...

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Εγω μόλις την άνοιξα την tv γιατί κάποιος μου την είπε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    το παιχνιδι ειναι στημενο!!κλεισετε δεν κλεισετε τις τηλεορασεις..
    εχουν προετοιμασει το εδαφος...
    Πιθανο και αυτο σενάριο..δυστηχώς ειναι και πολλα επικοινωνιακά παιχνίδια απο πισω..δλδ εκει που έδειχνε κατα καποιο τρόπο η Μέρκελ να υποχωρεί
    να σε λεει ο Σόιμπλε οτι τα μέτρα που πρότιναν οι θεσμοί ειναι πολυ απλά...

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    έπιασα 5άρι στο αποψινό τζόκερ! κάποιος να με ενημερώσει για την εξαργύρωση

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image.jpg 
Προβολές:	214 
Μέγεθος:	47,1 KB 
ID:	337884

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Αυτοι που κανουν δουλειες με εξωτερικο,ειναι οι τελευταιοι που θα σκεφτω..
    Ε ?
    Αυτό, τι είναι; επαγγελματικός σωβινισμος;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Byron γιατί θα έχουν πρόβλημα οι επιχειρήσεις που κάνουν μπίζνες με εξωτερικό με τα καπιταλ κοντρολς; Με αντικαταβολή μετρητά πληρώνουν; Επίσης ακομά και αν θέλουν να βγάλουν λεφτά εξώ, μπορούν με ειδική άδεια, τουλάχιστον έτσι συνέβη στην Κύπρο πχ. Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα δηλαδή;
    Επίσης και χωρίς να λέω ότι είναι σωστή στρατηγική, μήπως αυτό με τα νταούλια και τους ζουρνάδες που είχε πεί ο Τσίπρας ότι θα χόρευε τις αγορές εννοούσε αυτό που ξεκινά να συμβαίνει τώρα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Και αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν σε επιχειρήσεις που κάνουν δουλειές με εξωτερικό. Και αυτοί θα πάρουν τα @@ τους, μιας και η δουλειά τους δεν θα έχει αντικείμενο εργασίας με τα capital controls...
    Τότε ας στηριξουν τους Εταιρους.

Ή μηπως πρεπει να στηριξουμε ολοι τους Εταιρους για να μη χασουν τις δουλειες τους αυτοι που εχουν (δουλειες);

Ε ?
    Αυτό, τι είναι; επαγγελματικός σωβινισμος;
    Σωβινισμος,οχι.
    Προτεραιοτητα θα το ελεγα.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Πριν κάτι μηνες κάνανε πορείες υπέρ της κυβέρνησης για τα πρώτα EuroGroup και περνάγανε το μήνυμα της στήριξης στην προσπάθεια τους.
    Σίγουρα ειμαι μικρός για να απαντήσω σε αυτο που με ρωτάς πιο ολοκληρωμένα, αλλα ξέρω και τις πορείες που κανανε επι ΝΔ στο δευτερο μνημόνιο
    ποσα κεφάλια ανοίξανε. Και είδα ποσες πορείες έχουν κανει επι Συριζα(λιγες σιγουρα αφου ειναι 5 μηνες στην εξουσια) αλλα δν είδα ουτε ρουθουνι να ανοίγει..
    Αύριο όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έχει/είχε συγκέντρωση του σύριζα ΥΠΕΡ της κυβέρνησης.

Εγώ σε ρώτησα, μιας και σε ενοχλούν οι συγκεντρώσεις κατά μιας πολιτικής, πότε έχει ξαναγίνει συγκέντρωση από κυβέρνηση ΥΠΕΡ της πολιτικής της.
    Μην μου απαντάς, για το πως αντιμετώπισαν οι διάφοροι τους διαφωνούντες. Ξέρω, εδώ ζω.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Δε το λεω σαν σοβαρό δεδομένο ουτε οτι επηρεάζει την κατάσταση της κοινης γνώμης...ουτε το μέσο που αναφέρω την πληροφορία είναι να
    το πάρεις στα σοβαρά μιας και καλύπτει συγκεκριμένες ηλικίες και δν έχει την άποψη των γέρω που απτη προπαγάνδα θα έχουν χεστεί πανω τους για το μέλλον
    τους λες και ειναι το ιδιο με το δικο μας σε διάρκεια....αλλα βγαίνει ενα πρώτο συμπέρασμα.
    Στο facebook δημιουργήθηκαν 2 γκρουπ του ΝΑΙ και του ΟΧΙ
    Το ναι απαριθμει ας το πουμε 16000
    Το οχι απαριθμει ας το πουμε 67000
    Επαναλαμβάνω δεν ειναι σοβαρή πηγη αλλα δε παύει να δείχνει και τι επικράτει..

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Έχετε υπ΄όψη παλληκάρια, πως το όνειρο για το καλύτερο μέλλον των παιδιών σας, μπορεί να γίνει (εύκολα) όνειρο για το πως θα φύγουν τα παιδιά σας από το μέλλον που ετοιμάζουν οι νοσταλγοί του Τσε-Παπανδρέου.

Για όσους περιμένουν καλύτερο μέλλον με τη δραχμή, ας έχουν υπ΄όψη τους πως το βασικό νόμισμα συναλλαγών στις υποανάπτυκτες οικονομίες (Βαλκάνια πχ) είναι το € και το $. Ετσι απλά για να μην κάνετε όνειρα καλύτερου μέλλοντος με άλλο νόμισμα. Το γιατί, ας το βρείτε μόνοι σας.
    Έτσι ακριβώς είναι! Σε κάποιες χώρες της Λατινικής Αμερικής, μόλις πληρωθούν μισθωτοί και συνταξιούχοι (στο τοπικό νόμισμα), τρέχουν στην κυριολεξία να μετατρέψουν το νόμισμα τους σε δολάρια Αμερικής.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    5. Το δίλημμα μεγάλο και δύσκολο. δεν είμαι σίγουρος οτι είτε το ένα είτε το άλλο θα λύσει τα σοβαρά προβλήματα. δε νομίζω οτι φταίει το νόμισμα. Για παράδειγμα εμένα προσωπικά με καεί περισσότερο το πώς επιτέλους θα σταματήσει να κυβερνάει το βαθύ πασόκ, το οποίο ζει και βασιλεύει. Κανείς δε το κούνησε. Δεν είμαι σίγουρος ποια από τις 2 επιλογές θα το κάνει. Μάλλον καμία από τις 2. Μάλλον θα συνεχίσει να κυβερνάει έτσι ή αλλιώς. Κυβέρνησε με δικιά του κυβέρνηση, κυβέρνησε με κυβέρνηση δεξιών και από ότι έδειχνε θα συνέχιζε να κυβερνάει και με κυβέρνηση αριστερών.
    +782

Αυτό ακριβώς! Με το βαθύ ΠΑΣΟΚ κάτι πρέπει να κάνουμε...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Είναι 5 χρόνια που η μόνη διαπραγμάτευση που κάνουμε είναι το χρώμα του προφυλακτικού που χρησιμοποιούν όταν μας διακορεύουν... είναι 3 μέρες που έγινε μια 'άκομψη; ηλίθια; χαζή; άσκοπη; καταστροφική; αλλαγή της παθητικής νοοτροπίας μας... ψυχραιμία.

Πάντως απ ότι θυμάμαι σε αυτά τα τελευταία 5 χρόνια παρ΄ότι δίναμε κ*λο αβέρτα, κάθε λίγο και λιγάκι έπεφτε η φοβέρα της χρεοκοπίας και της εξόδου... τι στο διάολο ρε γαμότο; ... άσε που μετά από 5 χρόνια κάτι θα έπρεπε να είχε φανεί στον ορίζοντα... που δεν φάνηκε. Ποτέ.

Η ψυχραιμία έχει απολεσθεί μαζί με τα τελευταία ψήγματα αυταπάτης περί ευρωπαϊκής ένωσης λαών.
    Αυτά γίνονται οταν οι λογιστές χαρασουν πολιτική.
    Και το τραγελαφικο είναι ότι ο συριζας θα χαρακτηριστεί και ακραίος...λες και δεν είχε προτείνει μνημόνιο στους....θεσμούς...τι γελοίος χαρακτηρισμός...
    Παραπάνω ο εβερσμαν έβαλε δίπλα δίπλα τι πρότεινε ο ένας κι ο άλλος...
    Και ένα άλλο παιδι έβαλε και τις δυο προτάσεις.
    Ας τις δει ο καθένας ψύχραιμα και ας αποφασίσει ποιος έχει πιέσει τα πράγματα να φτάσουν εδώ και ,κυρίως,για ποιο λογο.
    Ο βασιλιάς είναι γυμνός και μας τα κουνάει κι όλας.

Ας αποφασίσει ο καθένας ψύχραιμα τι θα πράξει και ,οτι και να γίνει, να έχει και τον νου του στον διπλανό του...ακόμη και αν δεν συμφωνεί μάζι του.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004