Πηρε φορα ο Μαρκ και υπογραφει και το καπελο του σεκιουριτα!
https://www.facebook.com/MotoGP/vide...3903616100769/
Το χαμόγελο του jlo ήταν σαν να του τραβαγανε με μανταλακια τα μάγουλα... Οδηγαρα αλλά μόνο όταν είναι τέλειες οι συνθήκες για αυτόν.
εγώ περίμενα μόλις τον περάσει ο ντανο θα κρασαρε.
Ο στόνερ ήταν τόσο αντιπαθητικος?
για να δούμε τι λάστιχα θα φέρει η bs στο pi και τι σπέκουλα έχει να πέσει .....
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
η ταπα σου ειναι οτι τον Pedrosa τον κρατησαν και τον Hayden τον εδιωξαν...
αυτοι που ξερου...αυτοι που αποφασιζουν...αυτοι που πληρωνουν...
και μην μου πεις για repsol χορηγια λογω ισπανιας...
o hayden απευθυνοταν σε τεραστιο κοινο λογω USA...ειδικα σε μετα edwards εποχη...
ξανα καληνυχτα...
![]()
οτι ειπε ο Βυρωνας οσον αφορα την τακτικη του Lorenzo...
ξεφτιλισε το λαστιχο οταν στεγνωνε η αγωνιστικη γραμμη αφου οδηγαει εχοντας περισσοτερο edge grip απο τους αλλους...βλακωδες λαθος επειδη εχασε την αυτοσυγκεντρωση του (πιθανον λογω γλιστριματος)...και αναποφευκτα χασιμο της 2ης θεσης απο την γρια αλεπου που παραφυλαγε...
ο pedrosa εκανε εναν πολυ καλο αγωνα, που ουτε ο ιδιος περιμενε...δεν ηταν τρομερα γρηγορος...οι αλλοι ηταν (σ)αργοι...
ο μπαρμπα rossi, κλασσικα αγωνα τακτικης για να σηκωσει την κουπα...του εκατσε για αλλη μια φορα το λαθος του lorenzo και ηταν εκει για να το εκμεταλλευτει...η σταθεροτητα του συνεχιζεται και μαλλον θα του δωσει το 10ο...
ωραια πραγματα εγιναν το πρωϊ, αλλα ο υπνος καλυτερος..
σηκωθηκα 11:05 απο το κρεβατι...12 ξεκινησε το κατεβασμα..12:30 ειχε τελειωσει...
μετα το μεσημεριανο (εξαιρετικο χταποδακι στιφαδο), ηταν οτι επρεπε για χωνεψη...
επειδη ολοι λετε για καφεδες και πρωϊνα ξυπνηματα...![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
τι λες ρε συ?
δεν μπαινω εδω για να δω αποτελεσματα..ουτε φυσικα σε παρομοια sites, forums κλπ...
κανω το προγραμμα μου οτι και αν αυτο περιλαμβανει..υπνο, μπανιο, φαϊ..κλπ...
ετοιμαζομαι με την ανεση μου, το βαζω οποτε γουσταρω και εχω χρονο... και οτιδηποτε τυχει το παγωνω και δεν τρεχει καστανο...
φαντασου να το βλεπεις live και να σε φωναξει καποιος ή να σε παρουν τηλεφωνο ή να γινει κατι πιο σοβαρο, οπως το να χτυπησει το παιδι σου (φτου φτου, μακρυα απο ολους)...
στα συν οτι δεν εχεις λαγκαρισματα λογω κακης συνδεσης στο ιντερνετ ή ενοχλητικες διαφημισεις και εχεις και τελεια εικονα (αφου κατεβαζεις 720p)...
ασε το αλλο...αν γινει διακοπη για οποιονδηποτε λογο, εσυ το τρεχεις και πας την στιγμη που ξεκινανε ξανα χωρις να περιμενεις και να βαριεσαι...
απολαυση η μαγνητοσκοπηση σου λεω...την φερνεις στα μετρα σου οποιαδηποτε στιγμη...![]()