Να σου ζησει φιλε μου γιαννακη και να την χαρεις οπως εσυ την θελεις και να σε πηγενει βολτες οταν μεγαλωσει???![]()
![]()
Να σου ζησει φιλε μου γιαννακη και να την χαρεις οπως εσυ την θελεις και να σε πηγενει βολτες οταν μεγαλωσει???![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Ρε Κάθε Τρίτη Μάστορα...να σου ζήσει η μπέμπα ρεεεεεε...παλιοχαζομπαμπά...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πότε θα κεράσεις?![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Να σου ζήσει Γιάννη......![]()
Ρε που χαθήκατε
gate 7
red or dead
Όποτε θέτε ωρέ...Στην επόμενη βόλτα τα ποτά απο μένα...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Πότε θα κεράσεις?![]()
![]()
![]()
Αλήθεια, 15/8 θα είναι κανενάς να πάμε καμία σουνιάδα?
Paranoid εγώ θα λείπω όπως και οι περισσότεροι πιστεύω.Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Όποτε θέτε ωρέ...Στην επόμενη βόλτα τα ποτά απο μένα...
Αλήθεια, 15/8 θα είναι κανενάς να πάμε καμία σουνιάδα?
Γι'αυτό κάνε καμμιά δουλειά στο σπίτι τώρακαι κράτα την ολιγόωρη άδεια για αργότερα.
![]()
Paranoid εγώ 15 θα είμαι επανω και θα πάμε καμιά βόλτα με τον XT_Billy...άμα ψήνεσαι έλα![]()
Jimako, τί ώρα ρε φίλε??Έχω καταφέρει να τσιμπησω μία τρίωρη απο τη γυναίκα σαν να λέμε 9,30-12,30 ένα πράγμα πάνω κάτω. Αλλιώς θα κρατήσω το αδειόχαρτο για μετά.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Paranoid εγώ 15 θα είμαι επανω και θα πάμε καμιά βόλτα με τον XT_Billy...άμα ψήνεσαι έλα![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Paranoid την μπουμπού και τα μάτια σου, κυκλοφορούν επίδοξοι γαμπροί εδώ μέσα.![]()
που ειναι οι ατιμοι να τους κυνηγησω![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
gas......N
Μαζέψτε τα αγόρια σας γιατί θα γίνει χαμός μιλάμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
που ειναι οι ατιμοι να τους κυνηγησω![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Ρε φίλε δεν ξέρω που θα πάμε αλλά λέγαμε για κάπου μακριά...ρώτα και την λούγκρα του συλλόγου που κάνει πίπες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Jimako, τί ώρα ρε φίλε??Έχω καταφέρει να τσιμπησω μία τρίωρη απο τη γυναίκα σαν να λέμε 9,30-12,30 ένα πράγμα πάνω κάτω. Αλλιώς θα κρατήσω το αδειόχαρτο για μετά.:rotflmao: :rotflmao:
Λοιπον paranoid αμα μπω σε ψυγειο για κανα 20ρια χρονια μετα θα με κανεις γαμπρο σου?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Paranoid την μπουμπού και τα μάτια σου, κυκλοφορούν επίδοξοι γαμπροί εδώ μέσα.![]()
Για μακρυά δεν είμαι...Καμία Σουνιάδα σκεφτόμουνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ρε φίλε δεν ξέρω που θα πάμε αλλά λέγαμε για κάπου μακριά...ρώτα και την λούγκρα του συλλόγου που κάνει πίπες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λοιπον paranoid αμα μπω σε ψυγειο για κανα 20ρια χρονια μετα θα με κανεις γαμπρο σου?:rotflmao:
Θα το παίξω καλός γαμπρός λοιπόν, αφού γιορτάζει η πεθερά μου την 15/8 και θα πάω μαζί τους για φαγητό. Μετά όμως θα αιτηθώ διανυκτέρευση![]()
![]()
Inpas, όπως βλέπεις αρχίσανε οι προτάσεις...Που να πάει στο ....................παιδικό...![]()
:rotflmao: