Την άλλη Κυριακή, 23 του μηνού, στην παραλιακή καφετέρια της Αλμυρής, κοντά από Κόρινθο.![]()
Την άλλη Κυριακή, 23 του μηνού, στην παραλιακή καφετέρια της Αλμυρής, κοντά από Κόρινθο.![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ωρα;
Επειδή οι περισσότεροι προτιμάμε την παντόφλα από τον πλάστη...![]()
Και αν κρίνω από την περσινή κοπήτοπίτα...
Υπολόγιζε ότι θα'χεις γυρίσει Αθήνα κατά τις 2.
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
1. Peskandritsos
2. XJR_Billy
3. Θάνος HondaXX
4. JimTarasXT660Χ
5. Inpas
6. Morfeas
7. Boldor900f
8. binzis
9. sotos 8
10.
![]()
"Τσιμπησες" αμεσως εεε???Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Η αφίσα για τη βασιλόπιτα διατίθεται και σε "μπεζάκι tenere" για όποιον ενδιαφέρεται![]()
Για καντο και σιμπιζακι να το δω αν μ' αρεσει...![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Θα μπορούσα και καλύτερα (βλέπε on-off κρανάκι, μιά σιδερώστρα μπροστά σου κλπ) αλλά υπάρχει extra χρέωση για όλα αυτά αγαπητό μου πελατουλίνι![]()
Inpas, respect !!!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Αφου ξερεις:ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Θα μπορούσα και καλύτερα (βλέπε on-off κρανάκι, μιά σιδερώστρα μπροστά σου κλπ) αλλά υπάρχει extra χρέωση για όλα αυτά αγαπητό μου πελατουλίνι![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Με αφορμή την τελευταία πολυήμερη διακοπή λειτουργίας του forum μήπως να κανονίζαμε από τώρα για το τι ώρα θα συναντηθούμε κλπ κλπ?
Ενημέρωσα και τους Ελευσίνιους για το μέγα event![]()
Ταμία εγώ θα σου μαζεύω τους πελάτες? Θέλω commision ρεεεεεεεε![]()
9,00 στο περιπτερι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Με αφορμή την τελευταία πολυήμερη διακοπή λειτουργίας του forum μήπως να κανονίζαμε από τώρα για το τι ώρα θα συναντηθούμε κλπ κλπ?
Ενημέρωσα και τους Ελευσίνιους για το μέγα event![]()
Ταμία εγώ θα σου μαζεύω τους πελάτες? Θέλω commision ρεεεεεεεε![]()
Καλα ειναι???
... και τι ώρα θα βρεθούμε στο γιοφύρι με jimara, boldor κι όποιον άλλο![]()
Καλό Σ/Κ σ'όλους
![]()
Eγω που ειμαι γληγορος 9,32 οι υπολοιποι κατα τις 10,00 με 10,15 σας υπολογιζω να φτανετε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
... και τι ώρα θα βρεθούμε στο γιοφύρι με jimara, boldor κι όποιον άλλο![]()
Καλό Σ/Κ σ'όλους
![]()
![]()