Σελίδα 23 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627283373 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    απο περιεργεια ρωταω..γιατι το λες αυτο? ειμαι κατα των αφτερ εξατμισεων εκτος αν εχεις δετερο μηχανακι..θεωρω κουραζουν πολυ απο καποια στιγμη και μετα
    Το ίδιο λέμε.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Ακριβως επειδη υποβαθμιζουν τα παντα οι κατινες γι αυτο και η γιαμαχα το διορθωσε εκει που ποναγε στο 2016....

Φίλε, επειδή εγω μάλλον δεν γνωρίζω, εκτός απο τα χρώματα και την ελαιολεκάνη άλλαξαν κάτι άλλο στην μηχανή??

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Welcome to the 21st century
    Welcome to the Shaky Side of Japan (and not only!).

Τωρα γιατί εσύ έχεις φάει τέτοιο κόλλημα με το συγκεκριμένο, μονο εσυ το ξερεις.
    Δεν είναι ο μόνος. Απλά φαίνεται να μην βαριέται να λέει...
    Τα παλιά γιατί δεν...; Ας το βάζαν σε πλαίσιο Fazer

Μέλος Το avatar του/της aldel
    Εγω απορω (σε ολες τις εταιρειες παει) το κουνημα στα πολλα, στις δοκιμες δεν το εκαναν;
    Το έκαναν, και μάλλον γι' αυτό ο κόφτης μπήκε στα 220, για να μην έχουμε πτήσεις...

Μέλος Το avatar του/της aldel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Welcome to the Shaky Side of Japan (and not only!).

Δεν είναι ο μόνος. Απλά φαίνεται να μην βαριέται να λέει...
    Τα παλιά γιατί δεν...; Ας το βάζαν σε πλαίσιο Fazer
    Που τέτοια τύχη. Όοοοχι, όρθιοι τσολιάδες θα οδηγάτε, με το κέντρο βάρους στο Θεό, 17άρη τροχό και γεωμετρία ss, γιατί αντβέντσουρ αφού...

Μέλος
    Λοιπόν, παιδιά, επειδή δεν αντέχω άλλο να το κρατάω για τον ευατό μου (θα σκάσω λέμε), ΚΑΙ επειδή, την απορία σχετικα με τους δοκιμαστές της yamapa, την είχα και εγώ, αφού το σκέφτηκα το θέμα διεξοδικά θα σας πω που κατέληξα μετά απο βαθιά περίσκεψη!

Πιθανολογώ (δηλ. πεπεισμένος είμαι...), ότι λογο της παγκόσμιας κρίσης και της δεινής οικονομικής κατάστασης στη οποία έχει περιπέσει τον τελευταίο καιρό η εταιρεία (μάλλον γιατί δεν πουλάει μηχανές..) έχουν κόψει τα κονδύλια για οδηγούς δοκιμαστές και αναγκάζονται να βάζουν ανθρώπους σαν και μένα (τελείως κουλούς δηλαδη - και δεν υπάρχει καμιά ειρωνιά σε αυτό) και δεν μπορούν να δοκιμάσουν σωστά το μηχανάκι! Ποσο μάλλον να αναγνωρίσουν ένα τέτοιο πρόβλημα. Επίσης, απο κάποιους "γνωστούς" μου (έγκυρες πηγές βέβαια - γιατί αλλιώς δεν θα το έγραφα ποτέ), έχω ακούσει ότι στα τεστ δεν πηγαίνουν ποτέ πάνω απο 150χλμ (για να μην καίνε βενζίνες λέει, και άκουσον, άκουσον λόγο αναπτυγμένης οικολογικής συνείδησης - να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον με ρύπους co2 ) Αυτό, βέβαια, έχει άμεση συνέπεια να μην δοκιμάζετε σωστά η μηχανή και να βγάζει στην αγορά ένα 'ελλατωματικό' και, βέβαια, επικίνδυνο προιόν............ Τουλάχιστον τραγική η yamapa...

Επίσης, τραγικοί και όλοι οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου. Όλοι το ξέραμε ότι τα παίρνουν απο τις εταιρείες και νομίζω ότι η συγκεκριμένη περίπτωση, είναι η καλύτερη απόδειξη. Ουτε μια κουβέντα στον κόσμο να τους ενημερώσουν ότι παιζουν την ζωή τους κορώνα-γράμματα παίρνοντας το μηχανάκι αυτό...όλα για το χρήμα...

Μην αναρωτηθεί κανένας αν το παραπάνω σενάριο είναι δυνατόΑφού το λένε οι γνωστοί μου (και βέβαια,όλα τα φορουμ, όπου όσοι γράφουν κάτι, είναι εξ ιδίας πείρας) αυτοί ξέρουν καλύτερα απο μένα, τον κουλό( καμια ειρωνία σε αυτό) που το οδηγάω, τους πληρωμένους δημοσιογράφους και βέβαια, τους τελείως κουλούς (αυτοί και αν είναι) δοκιμαστές της εταιρείας!!

Κλείνω προτείνοντας ΚΑΙ λύση. Φωτιά και τσεκούρι στην yamaha, να την φαλιρίσουμε, που τόλμησε να βγάλει αυτήν την μηχανή σε αυτή την τιμή!!

Μπορείτε να κράξετε ελεύθερα (και μένα και την yamapa)

Υγ Σορρυ σε όποιον διαβάζει σοβαρά το θέμα, αλλά δεν άντεξα άλλο..Πραγματικά θα έσκαγα αν δεν έγραφα τις σκέψεις μου....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgosv78 Προβολή μηνύματος
    Φίλε, επειδή εγω μάλλον δεν γνωρίζω, εκτός απο τα χρώματα και την ελαιολεκάνη άλλαξαν κάτι άλλο στην μηχανή??
    Το εγραψα πιο πισω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Σήμερα είδα το tracer του 16'

Εν συντομία:

1) Αλλαγη στο σεταρισμα των αναρτήσεων σε συνδυασμο με το ρουλεμαν λαιμου (αλλο ρουλεμαν ή πιο σφιχτο δεν το θυμαμαι ακριβως) που θεωρητικα εγινε για να διορθωσει το κουνημα
    2) Νεο ωραιο (υποκειμενικο αυτο) yamaha μπλε χρωμα.
    3) Η ταπα του λαδιου πλεον ειναι με προσωπο μπροστα και οχι κατω για να μην ειναι εκτεθειμένη

200 κατι ευρα καπελο......

Λοιπόν, παιδιά, επειδή δεν αντέχω άλλο να το κρατάω για τον ευατό μου (θα σκάσω λέμε), ΚΑΙ επειδή, την απορία σχετικα με τους δοκιμαστές της yamapa, την είχα και εγώ, αφού το σκέφτηκα το θέμα διεξοδικά θα σας πω που κατέληξα μετά απο βαθιά περίσκεψη!

Πιθανολογώ (δηλ. πεπεισμένος είμαι...), ότι λογο της παγκόσμιας κρίσης και της δεινής οικονομικής κατάστασης στη οποία έχει περιπέσει τον τελευταίο καιρό η εταιρεία (μάλλον γιατί δεν πουλάει μηχανές..) έχουν κόψει τα κονδύλια για οδηγούς δοκιμαστές και αναγκάζονται να βάζουν ανθρώπους σαν και μένα (τελείως κουλούς δηλαδη - και δεν υπάρχει καμιά ειρωνιά σε αυτό) και δεν μπορούν να δοκιμάσουν σωστά το μηχανάκι! Ποσο μάλλον να αναγνωρίσουν ένα τέτοιο πρόβλημα. Επίσης, απο κάποιους "γνωστούς" μου (έγκυρες πηγές βέβαια - γιατί αλλιώς δεν θα το έγραφα ποτέ), έχω ακούσει ότι στα τεστ δεν πηγαίνουν ποτέ πάνω απο 150χλμ (για να μην καίνε βενζίνες λέει, και άκουσον, άκουσον λόγο αναπτυγμένης οικολογικής συνείδησης - να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον με ρύπους co2 ) Αυτό, βέβαια, έχει άμεση συνέπεια να μην δοκιμάζετε σωστά η μηχανή και να βγάζει στην αγορά ένα 'ελλατωματικό' και, βέβαια, επικίνδυνο προιόν............ Τουλάχιστον τραγική η yamapa...

Επίσης, τραγικοί και όλοι οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου. Όλοι το ξέραμε ότι τα παίρνουν απο τις εταιρείες και νομίζω ότι η συγκεκριμένη περίπτωση, είναι η καλύτερη απόδειξη. Ουτε μια κουβέντα στον κόσμο να τους ενημερώσουν ότι παιζουν την ζωή τους κορώνα-γράμματα παίρνοντας το μηχανάκι αυτό...όλα για το χρήμα...

Μην αναρωτηθεί κανένας αν το παραπάνω σενάριο είναι δυνατόΑφού το λένε οι γνωστοί μου (και βέβαια,όλα τα φορουμ, όπου όσοι γράφουν κάτι, είναι εξ ιδίας πείρας) αυτοί ξέρουν καλύτερα απο μένα, τον κουλό( καμια ειρωνία σε αυτό) που το οδηγάω, τους πληρωμένους δημοσιογράφους και βέβαια, τους τελείως κουλούς (αυτοί και αν είναι) δοκιμαστές της εταιρείας!!

Κλείνω προτείνοντας ΚΑΙ λύση. Φωτιά και τσεκούρι στην yamaha, να την φαλιρίσουμε, που τόλμησε να βγάλει αυτήν την μηχανή σε αυτή την τιμή!!

Μπορείτε να κράξετε ελεύθερα (και μένα και την yamapa)

Υγ Σορρυ σε όποιον διαβάζει σοβαρά το θέμα, αλλά δεν άντεξα άλλο..Πραγματικά θα έσκαγα αν δεν έγραφα τις σκέψεις μου....
    Βρες τα με αυτους της σελιδας 21 που τα γραψανε....
    πουτσ@@@@@@@@@

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Το εγραψα πιο πισω
    Αν και η ερώτηση δεν απευθυνόταν ειδικά σε σένα, thanks για την απάντηση. Δεν είχα προσέξει το ποστ σου κ δεν ξέρω τπτ για νέο ρουλεμάν (έχω ακούσει για σφίξιμο).Πιθανώς όμως, να είμαι ανενημέρωτος... Πάντως, το δικό μου δεν το χω πειράξει/σφίξει κλπ....

Μέλος
    Βρες τα με αυτους της σελιδας 21 που τα γραψανε....
    Φίλε (δεν υπάρχει καμία ειρωνία), δεν ψάχνω να βρώ κάτι... Τις σκέψεις μου κατέγραψα σχετικά με την ερώτηση για τις δοκιμές της μηχανής πριν την βγάλουν σε κυκλοφορία. Έχω δεί και αλλού το ίδιο ερώτημα και με είχε απασχολήσει στο παρελθόν..

Φίλε (δεν υπάρχει καμία ειρωνία), δεν ψάχνω να βρώ κάτι... Τις σκέψεις μου κατέγραψα σχετικά με την ερώτηση για τις δοκιμές της μηχανής πριν την βγάλουν σε κυκλοφορία. Έχω δεί και αλλού το ίδιο ερώτημα και με είχε απασχολήσει στο παρελθόν..
    Εγω εξελαβα το ποστ σου ως ειρωνικο....
    Ενιγουει, ηταν δεν ηταν, για να κανει η γιαμαχα αλλαγες, το θεμα υπηρχε οσο και αν δε θελουν καποιοι να το δεχτουν....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Αν και η ερώτηση δεν απευθυνόταν ειδικά σε σένα, thanks για την απάντηση. Δεν είχα προσέξει το ποστ σου κ δεν ξέρω τπτ για νέο ρουλεμάν (έχω ακούσει για σφίξιμο).Πιθανώς όμως, να είμαι ανενημέρωτος... Πάντως, το δικό μου δεν το χω πειράξει/σφίξει κλπ....
    Με το ρουλεμαν δεν τον κοβω τι ακριβως μου ειπε γιατι ψιλοτονειχα γραμμενο..... εκεινη την ωρα ζαχαρωνα το μηχανακι....

Μέλος
    Εγω εξελαβα το ποστ σου ως ειρωνικο....
    Ενιγουει, ηταν δεν ηταν, για να κανει η γιαμαχα αλλαγες, το θεμα υπηρχε οσο και αν δε θελουν καποιοι να το δεχτουν....
    Το "φίλε" δεν ήταν ειρωνικό. Δεν έχω κάτι να χωρίσω μαζί σου, ούτε και με κανέναν άλλον..τέλοσπάντων, δικαίωμα σου, αν θές να πιστεύεις ότι όλοι έχουν πρόβλημα και απλά ορισμένοι το κρύβουν κάτω απ το χαλάκι και βγαίνουν και σε ένα φόρουμ να λένε ότι είναι ευχαριστημένοι.. Επίσης, δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι ένα αλλαγμένο(??? )/σφιγμένο ρουλεμάν τιμονιού ήταν το πρόβλημα, και του 2016 τώρα δεν κουνάει... Πόσοι είχαν σφίξει το ρουλεμάν άραγε (στο του 2015)?? Συνέχισαν να έχουν θέμα μετά το σφίξιμο??

Και για να μην θεωρηθεί ότι όλο μου το θέμα ήταν να τρολάρω και για να μην κουράζω..Άποψη μου, σε όποιον βλέπει το tracer και του κλείνει πονηρά το μάτι, είναι δοκιμάστε το οι ίδιοι (ότι είπα και στον dinos5559). Επίσης κατα την δικιά μου άποψη, ένα πολύ αντικειμενικό πρόσφατο review, http://www.revzilla.com/common-tread...t-touring-bike για να προχωράει παρακάτω το θέμα..

Παλαιό μέλος
    Παλικαρια,μιας και με ενδιαφερει το μοτορι και το ψαχνω,μπορει να γραψει καποιος που το εχει ψαξει προσφατα,σε ποια τιμη φτανει με το κλειδι στο χερι?
    Απο οτι εχω καταλαβει,τα 10200 ευρω ειναι η τιμη καταλογου και ολοι ολο και κατι κανουν ωστε να το πουλησουν χαμηλοτερα,ειτε με καποια εξτρα,ειτε σε χαμηλοτερη τιμη.
    Τον Νοεμβριο,οταν η τιμη του ηταν στα 9990 ευρω,το Paddock μου ειχε πει 9500 ευρω με πινακιδα.
    No Fear

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Fear_No Προβολή μηνύματος
    Παλικαρια,μιας και με ενδιαφερει το μοτορι και το ψαχνω,μπορει να γραψει καποιος που το εχει ψαξει προσφατα,σε ποια τιμη φτανει με το κλειδι στο χερι?
    Απο οτι εχω καταλαβει,τα 10200 ευρω ειναι η τιμη καταλογου και ολοι ολο και κατι κανουν ωστε να το πουλησουν χαμηλοτερα,ειτε με καποια εξτρα,ειτε σε χαμηλοτερη τιμη.
    Τον Νοεμβριο,οταν η τιμη του ηταν στα 9990 ευρω,το Paddock μου ειχε πει 9500 ευρω με πινακιδα.
    Δεν ξερω αν θα βγαλεις ευκολα ακρη αδερφε.....ο καθενας οπου κ να ρωτησεις λεεει τα δικα του....κ γω ψαχνομαι για το συγκεκριμενο μηχανακι αλλα ακομα δεν εχω καταληξει....
    το σιγουρο ειναι οτι δε θα με σταματησουν τα 500 ευρω πανω κατω και κατι αρνητικα του στυλ το περιμενα πιο δυνατο ή να ειχε καλυτερη καλυψη το φερινγκ κ τετοια...
    το θεμα του κοσκινισματος τωρα με απασχολει δε λεω αλλα πολυ φοβαμαι οτι εχει να κανει κ με τον οδηγο και τις απαιτησεις του...εχω ακουσει για κοσκινισμα και σε ss και σε naked μηχανακια που οφειλοταν καθαρα στον οδηγο και οχι στη μηχανη....παραμενω επιφυλακτικος ομως...
    οταν βαρεθεις το γκαζι, μαθε να στριβεις....

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •