Λοιπόν, παιδιά, επειδή δεν αντέχω άλλο να το κρατάω για τον ευατό μου (θα σκάσω λέμε), ΚΑΙ επειδή,
την απορία σχετικα με τους δοκιμαστές της yamapa, την είχα και εγώ, αφού το σκέφτηκα το θέμα διεξοδικά θα σας πω που κατέληξα μετά απο βαθιά περίσκεψη!
Πιθανολογώ (δηλ. πεπεισμένος είμαι...), ότι λογο της παγκόσμιας κρίσης και της δεινής οικονομικής κατάστασης στη οποία έχει περιπέσει τον τελευταίο καιρό η εταιρεία (μάλλον γιατί δεν πουλάει μηχανές..) έχουν κόψει τα κονδύλια για οδηγούς δοκιμαστές και αναγκάζονται να βάζουν ανθρώπους σαν και μένα (τελείως
κουλούς δηλαδη -
και δεν υπάρχει καμιά ειρωνιά σε αυτό) και δεν μπορούν να δοκιμάσουν σωστά το μηχανάκι! Ποσο μάλλον να αναγνωρίσουν ένα τέτοιο πρόβλημα. Επίσης, απο κάποιους "γνωστούς" μου (
έγκυρες πηγές βέβαια - γιατί αλλιώς δεν θα το έγραφα ποτέ), έχω ακούσει ότι στα τεστ δεν πηγαίνουν ποτέ πάνω απο 150χλμ (για να μην καίνε βενζίνες λέει, και άκουσον, άκουσον λόγο αναπτυγμένης οικολογικής συνείδησης - να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον με ρύπους co2

) Αυτό, βέβαια, έχει άμεση συνέπεια να μην δοκιμάζετε σωστά η μηχανή και να βγάζει στην αγορά ένα 'ελλατωματικό' και, βέβαια, επικίνδυνο προιόν............ Τουλάχιστον τραγική η yamapa...
Επίσης, τραγικοί και όλοι οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου. Όλοι το ξέραμε ότι τα παίρνουν απο τις εταιρείες και νομίζω ότι η συγκεκριμένη περίπτωση, είναι η καλύτερη απόδειξη. Ουτε μια κουβέντα στον κόσμο να τους ενημερώσουν ότι παιζουν την ζωή τους κορώνα-γράμματα παίρνοντας το μηχανάκι αυτό...όλα για το χρήμα...
Μην αναρωτηθεί κανένας αν το παραπάνω σενάριο είναι δυνατό

Αφού το λένε οι γνωστοί μου (και βέβαια,όλα τα φορουμ, όπου όσοι γράφουν κάτι, είναι εξ ιδίας πείρας) αυτοί ξέρουν καλύτερα απο μένα, τον κουλό(
καμια ειρωνία σε αυτό) που το οδηγάω, τους πληρωμένους δημοσιογράφους και βέβαια, τους τελείως κουλούς (αυτοί και αν είναι

) δοκιμαστές της εταιρείας!!
Κλείνω προτείνοντας ΚΑΙ
λύση. Φωτιά και τσεκούρι στην yamaha, να την φαλιρίσουμε, που τόλμησε να βγάλει αυτήν την μηχανή σε αυτή την τιμή!!
Μπορείτε να κράξετε ελεύθερα (και μένα και την yamapa)
Υγ Σορρυ σε όποιον διαβάζει σοβαρά το θέμα, αλλά δεν άντεξα άλλο..Πραγματικά θα έσκαγα αν δεν έγραφα τις σκέψεις μου....