τι αρθράρα είναι αυτή!!!!!
σε ευχαριστούμε Μπάμπη
"Their loyalty is blind, and they choose the side of their rider without question. No amount of argument or debate, no amount of data or evidence can change their mind. They become entrenched in their positions, repeating their arguments over and over again, impervious to the arguments given by the other side.
This is hardly a surprise. There is a growing body of scientific evidence showing that it is almost impossible to get anyone to change their minds on anything, no matter how conclusive the proof.
http://www.newyorker.com/science/mar...nt-to-be-right
If people aren’t prepared to change their minds on subjects as important as vaccines, climate change, or the effect of legislation on market operation, gun ownership, abortion or immigration, the chances of them viewing the outcome of a sporting event differently are infinitesimal."
![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Και ο Σουμάχερ έφαγε κράξιμο για την εσκεμένη στούκα που έριξε στον Βιλνέβ το'97, αλλά μετά το θέμα σιγά σιγά "ξεχάστηκε"...
Έσβησε απο τη μνήμη αυτων που ασχολούταν ως μια κακιά στιγμή.
Καλώς ή κακώς οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν έχουν τη νοοτροπία του ποδοσφαιρο-χούλιγκαν.
Έτσι είμαι σίγουρος οτι θα ξεχαστεί κάποια στιγμή και η απαράδεκτη ενέργεια του γιατρού να ωθήσει τον ΜΜ εκτός πίστας και να τον οδηγήσει σε πτώση (στον ίδιο αγώνα που 3 χρόνια πριν θρηνήσαμε νεκρό).
Ορίστε;
Τον Μάρκο θα τον σέβεστε.
Καποιοι ίσως ξεχνούν, καποιοι άλλοι όχι.
Εγω δεν ξεχνάω τίποτα, ούτε τον Mansell που εκανε 4 γυρους με μαυρη σημαία μεχρι να μπορέσει να χτυπήσει τον Senna στο Estoril το 1989, ούτε το κ&^%δαχτυλο του Rossi στον Biaggi μετα την αγκωνιά στην Suzuka to 2001 ούτε την χοντρομ%%$ία του Lorenzo στον Simoncelli στην Valencia to 2010 οπου ο αχώνευτος θεωρούσε οτι έπρεπε να κανει ακρη ο Sic για να περάσει και αφού τον χτύπησε μετα τον κατηγορούσε κιόλας.
Μπορώ να συνεχίσω να γράφω σελίδες ολόκληρες.
Kαι είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν χιλιάδες σαν εμένα.
Αυτα είναι τα σιγμιότυπα που μένουν στην μνήμη, κι επίσης αυτά που καθορίζουν το ποιόν του κάθε οδηγού.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Και στην ducati να παει
Και πρωτάθλημα να πάρει (ο αχωνευτος)
Οι ιταλοί δεν θα τον συγχωρεσουν.
Ποσο δε μάλλον οι υπόλοιποι που δεν έχουν και ducati
Σ αυτό το συμπέρασμα πως έχετε φτάσει.... Δεν ξέρω !!!
Έγω όσα χρόνια ήμουν έξω και πήγαινα κι έβλεπα μια χαρά φανατισμένοι 'ηταν...
(οκ ξύλο δεν έπεφτε όπως στη μπάλα αλλά η χριστοπαναγία... εαπιζε χαλαρά)
Για τ αμάξια δεν ξέρω αλλά για τα μηχανάκια είναι σίγουρο ότι γαλανδόμοι δεν ήταν όλοι εκεί.
Κάθε άλλο.
![]()
ανανήψαντας