Σελίδα 23 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 131819202122232425262728 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 443

Θέμα: το'χουν καψει οι παπαδες...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Ρε τι ψάχνετε; όλοι στην κόλαση θα πάμε...

Συνημμένο 351346
    Την κακή μουσική πως ακριβώς την εννοούν;

(και δεν μιλάμε για heavy, rock, κ.λ.π.......)

Και όσον αφορά το μούτζωμα μην μιλήσω για το πόσους έχω δεν να τραβάνε κάτι μούτζες νααααααα με το συμπάθειο......
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος

Τη μουσική που ακούει ο BlitZer
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Banned

Και όσον αφορά το μούτζωμα μην μιλήσω για το πόσους έχω δεν να τραβάνε κάτι μούτζες νααααααα με το συμπάθειο......
    Βγηκα και εγώ αμαρτωλός
    Το τελευταίο αμάρτημα
    ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ
    Α ΡΕ VALE Για χαρη σου στην κόλαση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76

Τα ακούσματα του Γαϊτάνου, βυζαντινή και Χριστιανική μουσική είναι αποδεκτά.

ps: Ο Μπλίτσερ Και ο Βιλλυμάους έχουν Mp3 Γαϊτάνο στο αμάξι και το βάζουν φουλ κάθε πρωϊ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Τα ακούσματα του Γαϊτάνου, βυζαντινή και Χριστιανική μουσική είναι αποδεκτά.

ps: Ο Μπλίτσερ Και ο Βιλλυμάους έχουν Mp3 Γαϊτάνο στο αμάξι και το βάζουν φουλ κάθε πρωϊ.
    Aσφαλείς πληροφορίες τοποθετουν τον μπλίτζερ εντός ημιφορτηγού να ακούει τέτοια
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 02/02/2016 στις 14:56.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Ψαγμένα πράγματα, εγώ είμαι ακόμα σε εμβρυακό στάδιο.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει κι αυτή η άποψη.
    Δες παρακάτω (όχι γατάκι ακριβώς, αλλά αρκουδάκι )

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή τα δυο εξωγηϊνάκια κάθονται στο υπερεξελιγμένο ολογραφικό pc τους, παίζοντας Universe και λέει το ένα στο άλλο: "στο είπα ρε τρόμπα ότι θα βγει ηλίθιο το είδος με αυτά τα settings, πάλι θα αναγκαστούμε να ρίξουμε μετεωρίτη όπως με την άλλη βλαμμένη έμπνευση σου, τους δεινόσαυρους! μαλάκα ε μαλάκα!"
    Πονάει η κοιλιά μου από τα γέλια ρε :rotflmao:, όσο το σκέφτομαι τόσο γελάω .

Πάντως -το ξέρω ότι το ξέρεις- να αναφέρω ότι μιλάμε όχι απλά για τη ζωή στη γη, αλλά για
    δυο "εξωσυμπαντιάκια" που δημιουργήσαν στο σύμπαν και μάλιστα όρισαν και τους φυσικούς νόμους,
    οι οποίοι πιθανότατα βασίζονται στους "πραγματικούς" τους φυσικούς νόμους, με περιορισμούς αλλά
    και το αντίθετο, όπως φτιάχνοντας ένα παιχνίδι επιτρέπουμε στο άβαταρ να πετάει π.χ. ή να φτύνει
    φωτιές, κάτι που δεν το κάνουμε στα αλήθεια οι άνθρωποι ή αντίστοιχα να μην έχει μάτια ή πόδια.

Σε αυτό συνηγορεί και το "πιξέλιασμα" που φαίνεται να υπάρχει στο σύμπαν (χρόνος - χώρος πλανκ)
    αλλά και το "περίεργο" κβαντικό φαινόμενο που η παρατήρηση επηρεάζει το αποτέλεσμα.
    Αν κάτι δεν το παρατηρεί κάποιος, για οικονομία υπολογιστικής ισχύος δεν χρειάζεται να υπάρχει.
    Όπως σε ένα παιχνίδι "υλοποιούνται" σε γραφικά μόνο όσα "βλέπουμε", τα υπόλοιπα είναι "εν δυνάμει".

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Γελάω, γιατί έπεσες μέσα κατά 50%.
    Life begins at 45°.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    Βλέπεις, συνειδητοποίησα κάποια στιγμή ότι όσο περισσότερο αποδεικνυόταν ότι ιστορικά ότι τα περισσότερα ήταν μεγάλα ψέματα, τόσο περισσότερο ενισχυόταν η θεωρία που λεει ότι δεν έχει τελικά σημασία τι του σερβίρουν του λαουτζίκου, αλλά το τι ο ίδιος ο λαουτζίκος έχει ανάγκη να πιστέψει.
    Γιαυτό και εγώ τα γράφω σε ένα μικρό ποστάκι σε ένα φόρουμ και όχι σε βιβλίο. Δεν είναι σκοπός μου να αλλάξω σε κάποιον την πίστη του. Αν νομίζουν ότι την έχουν ανάγκη, μπορούν να πιστεύουν σε ό,τι γουστάρουν, σε θεο ή θεούς, σε ποδοσφαιρικές ομάδες, σε αμπελοφιλοσοφίες, σε αστρολογίες, σε θεωρίες συνομωσίας, σε πολιτικές ιδεολογίες. Και άπειρα άλλα. Αλλά δεν κάνω επίθεση σε αυτούς που πιστεύουν κάτι συγκεκριμένο, κάνω κριτική και το θέμα είναι ότι το κάνω επειδή μπορώ και σχετικά ελαφρώς, με χιουμοριστική διάθεση.

Βέβαια, αν πεις ότι τζάμπα ο κόπος και ότι τα ζώα θα παραμείνουν ζώα, είναι σωστό. Αλλά κάτι τέτοιο δεν εμπόδισε π.χ. τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα, τον Πλωτίνο και άλλους παλιούς και σύγχρονους στο να απευθυνθούν σε αυτά. Αν μη τι άλλο, δεν είναι απίθανο να συναντήσεις ευήκοα ώτα ή άλλους που έχουν παρόμοιες ιδέες και προβληματισμούς με τους οποίους μπορείς να συζητήσεις και να επεκτείνεις τη σκέψη σου.

Μεταξύ άλλων, φιλοσοφώντας την έκταση του ψέματος αλλά και την παράλληλη έκταση και αποδοχή όλων των σχετικών θρησκειών (μονοθειστικές) και της ενσωμάτωσης τους στην ιστορία και τη καθημερινότητα, συνειδητοποίησα ότι τελικά είναι ή ίδια η ανάγκη των απλών ανθρώπων για τη πίστη στο συγκεκριμένο ή κάποιο παρόμοιο ψέμα.
    Μα δεν υπάρχει και καμία αλήθεια για να πιστέψει κάποιος. Ποιός μπορεί να πει ότι γνωρίζει την αλήθεια για όλα; Ακόμη και για τη θρησκεία που συζητάμε, δεν μπορούμε να την γνωρίζουμε. Ούτε μάλλον όσοι έζησαν τα συγκεκριμένα γεγονότα ως παρόντες. Εδώ σε ένα τροχαίο ατύχημα να ακούσεις τους αυτόπτες μάρτυρες, ο καθένας έχει μια διαφορετική εκδοχή του συμβάντος.

Εγώ λοιπόν λέω, ότι: «Βάσει λογικής, πιστεύω μόνο όσα είναι αληθή. Θα ήμουν βλάκας να πιστεύω σε ψέματα».
    Αν με ρωτήσεις όμως τι είναι αληθές, θα σου απαντήσω ότι δεν γνωρίζω ή ότι δεν είμαι σίγουρος ή ότι είναι αντικείμενο έρευνας!

Επιπλέον συνειδητοποίησα ότι εάν δεν υπήρχε αυτή η μορφή της συγκεκριμένης θρησκείας τότε θα υπήρχε μια άλλη στη θέση με τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα. (φωτιές / πολέμους / εκμεταλλεύσεις / πλούτη κτλ κτλ)
    Αυτά βεβαίως δεν είναι αποτελέσματα θρησκευτικών πεποιθήσεων, αλλά πολιτικής.

Στο τέλος ο Κωνσταντίνος και ο Θεοδόσιος στο Βυζάντιο από τρισμέγιστοι ειδωλολάτρες και Αυτοκράτορες (παρακαλώ ας το επαναλάβουμε λίγο) Αυτοκράτορες της γνωστής οικουμένης τότε (περίπου ίσον με τη δύναμη του Θεού), είτε αναγκάστηκαν από τα ιστορικά δεδομένα, είτε από πολιτική (ανάλογα τα στερεότυπα σας διαλέχτε και πάρτε για μένα δεν έχει διαφορά) προώθησαν σταδιακά το Χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία της Αυτοκρατορίας!!!!!
    Ο Κωνσταντίνος αυτό που έκανε ήταν να ασπαστεί τον χριστιανισμό. Ως αποτέλεσμα άρχισε να δίνει κάποια προνόμια στους χριστιανούς που τότε ήταν μειοψηφία, που δεν τα είχαν γιατί κάποιοι προηγούμενοι αυτοκράτορες είχαν αποφασίσει ότι δεν τα δικαιούνταν. Σιγά σιγά οι υπήκοοι της αυτοκρατορίας άρχισαν να στρέφονται προς τον χριστιανισμό, όχι επειδή τους επιβλήθηκε, αλλά επειδή το έκανε ο άρχοντας! Έτσι λειτουργούμε εμείς τα ζώ...εεε οι άνθρωποι, ακόμη και τώρα.
    Μετά ο Θεοδόσιος αναγκαστικά ίσως, αλλά και επειδή τον συνέφερε, ανακήρυξε τον Χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία της Αυτοκρατορίας, αφού πάνω από τους μισούς υπηκόους του είχαν ήδη ασπαστεί τον Χριστιανισμό. Επί Κωνσταντίνου είχαμε την μεγαλύτερη αλλαξοθρησκιά στην ιστορία, αλλά δεν ήταν με το ζόρι. «Κάνε ό,τι κάνω» ήταν.

Αυτά τα γεγονότα είναι απείρως πιο σημαντικά για εμένα και πολύ πιο σοβαρά θέματα συζήτησης όσον αφορά τη πολιτική της θρησκείας τη θρησκεία της εξουσίας, την εξουσία την ίδια αλλά και πιο σημαντικά τις ίδιες τις ανάγκες των απλών ή μη ανθρώπων κτλ κτλ από το κατά πόσο υπήρχε και άλλο ένα Ευαγγέλιο, ή ο Παύλος τελικά δεν είδε κάποιο όραμα και ο Ιησούς δεν είπε αυτά που είπε, ή τελικά κάποιοι λένε ψέματα.

Το τι είπε ο Χρηστός και αν υπήρξε ή όχι είναι πλέον για μένα άλλη μια πτυχή της Λιακοπουλικής συζήτησης περι εξωγήινων ανάμεσα μας.
    Το θέμα μου με τον Παύλο, είναι ο παραλογισμός του ότι μπορεί κάποιος φανατικός εχθρός, όχι μόνο να γίνει φίλος, αλλά και αρχηγός. Με αυτή τη λογική δεν πρέπει να τιμωρούμε ποτέ κανέναν είτε είναι εγκληματίες είτε παραβαίνοντες τους νόμους του κράτους, εφόσον υπάρχει η προοπτική να μετανοήσουν. Ένας π.χ. κατά συρροήν δολοφόνος, μπορεί αργότερα στη ζωή του να μετανοήσει και να γίνει «άγιος» και μετά ολόκληρες γενιές να γαλουχούνται με τη «σοφή διδασκαλία» του. Μήπως δεν έχει γίνει αυτό πολλές φορές στο παρελθόν;
    Και μετά να έρχονται οι ακόλουθοί του και να μας κουνάνε το δάχτυλο, που εμείς δεν έχουμε κάνει το ελάχιστο από όσα είχε κάνει εκείνος.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Tι να κλάσουν τα συγκερασμένα γρηγοριανά; Τα βυζαντινά είναι μακράν (και το εννοώ)

https://www.youtube.com/watch?v=0bDw5F32c_w

never hold back Το avatar του/της Ohm
    κάτσε ρε δεν έχουν κάποιο συγκερασμό και στο βυζαντινό μέλος;
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Tι να κλάσουν τα συγκερασμένα γρηγοριανά; Τα βυζαντινά είναι μακράν (και το εννοώ)

https://www.youtube.com/watch?v=0bDw5F32c_w
    Η πολυφωνία ήταν η ροκ του μεσαίωνα, απλά ο BLiTzER είναι international

Συμφωνώ πάντως ότι και οι βυζαντινοί έβγαλαν ωραία μουσική.. https://www.youtube.com/watch?v=f13DTEXIYf8
    Αλλά και οι σχισματικοί https://www.youtube.com/watch?v=uv_2x6JmuaE

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    Στην επιστήμη σου εσύ.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    ε δεν είναι και εντελώς free οι συχνότητες αλλά συγκερασμός όπως στις δυτικές κλίμακες ούτε για αστείο

Παρόμοια θέματα

1. αφου το χουμε καψει!!! ας το δημοσιευσουμε κιολας!!!
    από dammed_kittin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 01:29
  2. Το εχουμε καψει λεμε!
    από Ταξιδευτής στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2007, 20:58
  3. Μαθηματα για το συνεπιβατη (ολοι οι καλοι χωρανε)
    από nassosxlvbros στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2006, 13:09
  4. Το σύνθημα και οι αγρότες
    από isid στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2005, 17:46
  5. ποίηση (αχ αυτοί οι παπάδες)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2005, 11:02

Κανόνες δημοσιεύσεων