Σελίδα 23 από 35 ΠρώτοΠρώτο ... 13181920212223242526272833 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 520

Θέμα: Έκθεση Μοτοσικλέτας 2008

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    ... Εφοσον ομως ειναι ετσι τα πραγματα και εχετε καταφερει να σας πληρωνουμε για να σας δουμε πριν σας τα σπρωξουμε κανονικα, σαν πελατες κ εμεις δικαιουμαστε ....
    σαν πελάτης και εσυ, δεν σε υποχρέωσε κανένας να πας και να πληρώσεις με το ζόρι...

καλιρόης, μιχαλακοπούλου, βουλιαγμένης, και αλλού, τίγκα στα μαγαζιά να δεις, να αγγίξεις, να κάτσεις, να δοκιμάσεις τζαμπέ....

λέω τώρα εγώ...

Πήγα κι εγώ πριν λίγο γύρισα.Μια χαρά ήταν πολύ όμορφα είδα και πολλούς γνωστούς που είχα να τους δώ καιρό Τελικά η Εκθεση ενώνει ...
    Το μόνο άσχημο είναι ότι ερωτεύτηκα (όχι τα μοντέλα πάνω στα μηχανάκια) πάλι και θα μπώ στα έξοδα...και ποιός ακούει τη γυναίκα
    Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα ξαναπάω το Σάββατο παρέα με τον γιό μου...

Εχουμε και λέμε...Ερωτας Νο1.Μάλλον θα το καταλάβετε από το μοτέρ

ουπς ξέχασα τη φωτό

Ερωτας Νο 1:wacko:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cimg1331.jpg 
Προβολές:	475 
Μέγεθος:	66,1 KB 
ID:	126138

Αυτό δεν είναι εξάτμιση...πεντάϊντσο είναι

Όνομα:	cimg1332.jpg 
Προβολές:	473 
Μέγεθος:	44,6 KB 
ID:	126141

Ερωτας Νο2...δεν ξέρω τι λέτε εσεις αλλά το μηχανάκι γ@μ@ει σε αυτά τα χρώματα...το βλέπω να έρχεται στο γκαράζ μου γρήγορα

Όνομα:	cimg1336.jpg 
Προβολές:	472 
Μέγεθος:	80,8 KB 
ID:	126144

Ερωτας Νο3...Μόνο του σε μια γωνιά στο περίπτερο της Kawasaki διαμάντι ακατέργαστο.Ξυπνάει τον Γαρδέλη μέσα μου ...Απαιχτο είναι το μαμημένο και σε καλή τιμή για καινούριο

Όνομα:	cimg1357.jpg 
Προβολές:	472 
Μέγεθος:	72,1 KB 
ID:	126148

Παλαιό μέλος
    σαν πελατες κ εμεις δικαιουμαστε να σας κουρασουμε λιγο με την παραξενια μας να πιασουμε και λιγο τις παρθενες σας. Τωρα αν σε στρεσαρει τοσο η δουλεια στην εκθεση, αυτο αφορα εσενα και τον εργοδοτη σου. Οχι τον υποψηφιο αυριανο πελατη σου που πληρωσε το εισητηριο του για να του μαθεις να φερετε στις μοτοσυκλετες που πιθανον αυριο αγορασει. Αν γινει και καποια μικροζημια, οι αντιπροσωποι, δεν προκειτε να πληρωσουν τα ιδια με εναν κατοχο. Μην τρελαθουμε κιολας. Κατι ξερουμε κ εμεις απο εμποριο. Αλιμονο στους καταναλωτες.
    Συμφωνώ κι εγώ ότι ο πελάτης/επισκέπτης της έκθεσης δικαιούται να περιεργαστεί, να ανεβεί στις μοτοσυκλέτες και να εξυπηρετηθεί από το προσωπικό της κάθε εταιρίας, άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός της έκθεσης, να εξοικειωθεί και να γνωρίσει το κοινό τα προϊόντα των εταιριών. Το ότι οι μηχανές είναι διαθέσιμες και στις κατά τόπους εκθέσεις των εταιριών δεν ακυρώνει την από κοινού έκθεση. Όσο για τυχόν ζημιές από "ατζαμήδες" πελάτες, είναι μέσα στους κανόνες του παιχνιδιού και το κόστος διαφήμισης και προώθησης. Μαζί με τις αμοιβές των υπαλλήλων, συνεργατών, ενοίκια των χώρων, κόστη μεταφοράς, διοργάνωσης, διαφημιστικού υλικού κλπ θα πρέπει να συμπεριληφθούν και τυχόν ζημιές στα εκτιθέμενα προϊόντα, οι οποίες μπορεί να προκληθούν από διάφορους λόγους, όπως μεταφορά, κακές προδιαγραφές εγκαταστάσεων, ευθύνες προσωπικού και τυχαίους παράγοντες, όχι μόνο ευθύνη των πελατών. Για μια μεγάλη αντιπροσωπεία τέτοια κόστη πρέπει να είναι προϋπολογισμένα και δε νομίζω πως είναι δυσβάσταχτα, ήμαρτον! Τυχόν "τραυματισμένα" μηχανάκια μπορεί να τα επισκευάσει και να τα πουλήσει σε τιμή ευκαιρίας, να τα χρησιμοποιήσει σαν εταιρικά οχήματα ή στη χειρότερη σαν ανταλλακτικά και να περάσει λογιστικά τη διαφορά στις ζημιές. Συνολικά συμφωνώ κι εγώ πως περισσότερες πιθανές πωλήσεις χάνει μια αντιπροσωπεία από τέτοιες "μη μου άπτου" πολιτικές και κακή εξυπηρέτηση παρά γλιτώνει ζημιές.

Πιο σημαντικό θεωρώ κάτι που ανεφέρθηκε σχετικά με την ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού κάποιου πελάτη από απροσεξία του. Γι' αυτό πρέπει ο πωλητής να παρακολουθεί άγρυπνα αλλά διακριτικά το χώρο ευθύνης του και να βοηθάει τον πελάτη όπου χρειαστεί, ιδιαιτέρως αν από την εμπειρία του δεν του εμπνέει εμπιστοσύνη το σουλούπι και οι κινήσεις του πελάτη Π.χ. όταν βλέπει κάποιον κοντό ή ηλικιωμένο ή "περίεργο" να προσπαθεί να ανέβει σε μια ψηλή και βαριά μηχανή με λάθος τρόπο, μπορεί ασφαλώς να επέμβει, με ευγένεια πάντα και να τον βοηθήσει, δίνοντας κατάλληλες συμβουλές ή κρατώντας τη μηχανή ή πείθοντας τον να δοκιμάσει ένα άλλο μοντέλο περισσότερο στα μέτρα του. Τέλος, αντιλαμβάνομαι πως μπορεί κατ' εξαίρεση μια αντιπροσωπεία να μην επιτρέψει επαφή με κάποια πανάκριβα ή συλλεκτικά μοντέλα της για ευνόητους λόγους, όχι όμως για τα ευρείας παραγωγής και κυκλοφορίας.

+1000 Νικολα, για ολα!

Επίσης λίγο κλικ μου έκανε το Kawasaki GTR 1400 αν φτιάξουν λίγο τη διαχείριση του καυσίμου γιατί καίει τον αγλέουρα είναι πολύ καλή πρόταση για τουρισμό.Ολα τα υπόλοιπα με αφήσανε από αδιάφορο έως αδιάφορο ...φανταχτερά Ντουκάτι χλιδάτα BMW σπορτίβικα Απρίλια και Ιαπωνικά με ένα σταυλο άλογα ...Απλά αδιάφορα.

Πολύ καλό το περίπτερο της Triumph πολύ φιλικό το προσωπικό και πολύ καλές οι τιμές τους τόσο στις μοτό όσο και στα αξεσουάρ.Το ίδιο και στη Moto Guzzi.Μπράβο και στους δύο αυτούς κατασκευαστες.

anf125, μαζι σου! Συμφωνω απολυτα. Πολυ ωραια τοποθετηση.

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Συμφωνω με τον ελ χυμαδορ απολυτα και διευκρινιζω, για τον φιλο Νταεμον που παρεξηγηθηκε. Δεν σε ξερω καν φιλε, και προσωπικα δεν με ενοχλησε κανενας, οπου ανεβηκα. Αν νομιζεις οτι το καραγκιοζις πιανει και εσενα, κατι θα ξερεις παραπανω. Μαλλον θα εκανες τον μπατσο, παραπανω απ οτι πρεπει και θαχεις τυψεις. Συμφωνω λοιπον οπως ειπα με τον χυμαδορα, οτι τα μηχανακια ειναι για να τα δουμε να τα πιασουμε να τα νοιωσουμε, για να πετυχετε και εσεις τον σκοπο σας να μας τα πουλησετε. Σημειωτεον πως το εισητηριο θα επρεπε να το πληρωνετε εσεις που διαφημιζεστε, και οχι εμεις, οι αυριανοι αγοραστες. Εφοσον ομως ειναι ετσι τα πραγματα και εχετε καταφερει να σας πληρωνουμε για να σας δουμε πριν σας τα σπρωξουμε κανονικα, σαν πελατες κ εμεις δικαιουμαστε να σας κουρασουμε λιγο με την παραξενια μας να πιασουμε και λιγο τις παρθενες σας. Τωρα αν σε στρεσαρει τοσο η δουλεια στην εκθεση, αυτο αφορα εσενα και τον εργοδοτη σου. Οχι τον υποψηφιο αυριανο πελατη σου που πληρωσε το εισητηριο του για να του μαθεις να φερετε στις μοτοσυκλετες που πιθανον αυριο αγορασει. Αν γινει και καποια μικροζημια, οι αντιπροσωποι, δεν προκειτε να πληρωσουν τα ιδια με εναν κατοχο. Μην τρελαθουμε κιολας. Κατι ξερουμε κ εμεις απο εμποριο. Αλιμονο στους καταναλωτες.
    Ρε φιλαρακο, διαβασες τι εγραψα η απλος τα πετας ετσι.. η σου ξεφευγουνε? Ειπα για εκθεσιακα μοντελα.. μοντελα που ειναι μονο για εκθεση και δεν ειναι για πουλημα.. Για χαλαρωσε λιγο και προσεχε τι λες..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Ερωτας Νο3...Μόνο του σε μια γωνιά στο περίπτερο της Kawasaki διαμάντι ακατέργαστο.Ξυπνάει τον Γαρδέλη μέσα μου ...Απαιχτο είναι το μαμημένο και σε καλή τιμή για καινούριο
    Ααααααααααααααχ έρωτας!
    το θέλω μαζι μ ενα σκασμό λεφτα να του ρίξω πάνω!
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Ρε φιλαρακο, διαβασες τι εγραψα η απλος τα πετας ετσι.. η σου ξεφευγουνε? Ειπα για εκθεσιακα μοντελα.. μοντελα που ειναι μονο για εκθεση και δεν ειναι για πουλημα.. Για χαλαρωσε λιγο και προσεχε τι λες..
    λεει για να λεει
    προσπαθει να μας πεισει πως εχει το πιο γαματο μηχανακι και πως οι εκθεσεις πρεπει να ειναι τσαμπα και πως οι μηχανες πρεπει να ειναι στο ελεος του καθενα
    και ολα αυτα τα κανει με δηθεν εκλεπτυσμενα επιχειρηματα και βαρυγδουπο λογο
    μαλακιες δηλαδη
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Ρε μπας και ειστε οι διοργανωτες της εκθεσης και σας χαλαω την πιατσα; Τι λυσα σας επιασε; Αυτη ειναι η αποψη μου παει και τελειωσε. Μια χαρα περασα στην εκθεση, με κανεναν δεν μανουριασα, τιποτα δεν με πειραξε. Σχολιασα τη μου αρεσε και τι οχι και με αφορμη καποια παραπονα που εκφραστηκαν στο θρεντ πηρα θεση συμφωνα με αυτα που θεωρω εγω σωστα. Ουτε κανεναν ειπα καραγκιοζη προσωπικα, ουτε προσπαθω να πεισω κανεναν. Πιος πρεπει ν α χαλαρωσει και να σκεφτει τι εγραψε; Daemon, σε γνωριζω, ξερω εγω πιος δουλευει στην εκθεση και τι κανει; Γιατι μανουριασες σε ενα αοριστο καραγκιοζης που ειπα. Απο την στιγμη που μου την λες θιγμενος, εγω δεν εχω δικαιωμα να απαντησω οπως θελω; Δες πως ξεκινησε η φαση και που πηγε μονο και μονο επειδει θεωρησες οτι ο μοναδικος καραγκιοζης στην εκθεση, ησουν εσυ.

Παρόμοια θέματα

1. πήγε κανείς στην έκθεση μοτοσικλέτας ?
    από xristoforos στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2008, 17:01
  2. Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2008, 23:10
  3. 4η Έκθεση Μοτοσικλέτας
    από BILLY FILTH στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2007, 01:43
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2006, 14:31
  5. 3η Έκθεση Μοτοσικλέτας