Στιγμιότυπο.
Φεύγοντας από Καλαμπάκα και φτάνοντας στα Τρίκαλα, στον κυκλικό κόμβο, ενώ ο Γιάννης έχει σταματήσει στην πρώτη έξοδο που πάει στον πάνω περιφερειακό, ο Γιώργος δεν σταματάει, κι εγώ ακολουθώ. Δεν βγαίνω ούτε στην δική μου έξοδο γιατί δεν κατάλαβα τι κάναμε, συνεχίσαμε ξανά όλον τον γύρο και μετά ο καθένας βγήκε απ την έξοδό του.
Κι αν ο Γιώργος είχε κάποιο λόγο που το έκανε, εγώ γιατί ακολουθούσα? Το σκεφτόμουν στο δρόμο και γελούσα μόνος. Μου θύμισε ελληνική ταινία με τον Τζανετάκο να φέρνει γύρο, γύρο σε μια πλατεία με κείνο το καβασάκι μαρσάροντας, έτσι... για την αλητεία.![]()
Εσυ Γιωργη επρεπε να ερθεις απο Δεσκατη που γυρισαμε...
ΖΑΛΑΔΑ ΛΕΜΕ!![]()
pew pew pew pew pew pew !!!
Θα πας για "πέστροφα" στα βόρεια; Και, βασικά, παντοφλιασμένος λέγεται
Για του λόγου το αληθές, κάποιος λάτρης της πρωτεύουσας έχει σβήσει το "Αθήνα" στην πινακίδα εξόδου και το είδα μόλις έφτασα δίπλα, από τις σκιές των γραμμάτων. Ο Γιώργης το είδε και έκοψε σωστά, κατάλαβα το λάθος και κάναμε ένα γύρο της πλατείας για να βγούμε από την σωστή έξοδο. Και για την αλητεία, φυσικά.
Respect σε οσους ηρθαν απο μακρια,ταξιδευοντας μονοι,και μονοημερη φυσικα,οχι σαν κατι αλλους ντεμεκ
που το εκαναν διημερο
Κτηνος,ΗΛΙΑΣΚΤΜ,Gior-gos και δεν θυμαμαι ποιος αλλος
![]()
Ναι, και ο τελευταίος γύρισε στη βάση του, πριν από λίγη ώρα ....(η συνέχεια στο τέλος)
.
.
.
.
.
Λοιπόν,
- Κατάφερα να φτάσω στην ώρα μου, λίγο πριν αρχίσει το φαγητό, χωρίς να χαθώ..
- Η πρώτη μηχανή που βρήκα στην περιοχή, ένα μαύρο tdm από Καστοριά, επιβεβαίωσε ότι ''εδώ είμαστε''
- Ο κύριος Amyroukai ....δεν ήταν όπως νόμιζα. Βλέπεις τα γραπτά και το ύφος κάποιου συμφορουμίτη, που δεν τον ξέρεις προσωπικά, οπότε "δημιουργείς" στο μυαλό σου μια εικόνα του. Μετά τον γνωρίζεις ...και όλα ανατρέπονται... Να το πω με απλά λόγια περίμενα τον Amyroukai οργισμένο νιάτο και τον Taisteal (παράδειγμα) μεσήλικα ...Εξαίρεση ο Pan(dvs) που τον ....πέτυχα..
- Δεν ήξερα κανέναν, μα κανέναν. Έψαχνα για κάποια γνωστή φυσιογνωμία, τίποτα. Οπότε άρχισαν οι συστάσεις, περνώντας από τραπέζι σε τραπέζι ...
- Χάρηκα που γνώρισα από κοντά ανθρώπους, που μέχρι τώρα διάβαζα - θα ήθελα όμως τέτοιες συγκεντρώσεις να γίνονται πιο συχνά ..
- Το φλουρί μάλλον με έψαχνε - ποτέ όσο θυμάμαι δεν έχει τύχει να κερδίσω σε πίτα ή συνεστίαση - βέβαια έχω κερδίσει αλλού ....
Παιδιά, μια και μάλλον ήμουν ο μεγαλύτερος σε ηλικία, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ για αυτό το όμορφο Κυριακάτικο μεσημέρι ...
.
.
.
.
.
.
Και συνεχίζω να δουλεύω, κάποια πράγματα έμειναν πίσω ....
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
Άσωτε χάρηκα για την γνωριμία, θα τα ξαναπούμε σίγουρα![]()
They'll talk to ya and talk to ya and talk to ya about individual freedom. But they see a free individual, it's gonna scare 'em.