Με πρόλαβες φίλε μου. Η σκωληκοειδής πια σπάνια αφαιρείται σε αντίθεση με το παρελθόν. Μόνο αν κάνει επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις βγαίνει. Μέχρι τότε αντιβίωση και βλέπουμε.
Επειδή δουλεύω σε δημόσιο νοσοκομείο και δούλευα και πολλά χρόνια σε ιδιωτικά να σας ενημερώσω οτι στο 90% των όσων έχετε αναφέρει κάνετε μεγάλο λάθος χαχα.
Πρόσφατο παραδειγμα είναι ο ΠΛΕΥΡΗΣ που έπαθε οτι έπαθε απο την καλή δουλειά που έγινε σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο του Πειραιά, η γνωμάτευση της λοίμωξης έγινε σε δημόσιο νοσοκομείο και μετά έγινε καλά σε άλλο ιδιωτικό νοσοκομείο.
Το ότι έπαθε οτι έπαθε σε ιδιωτικό δεν σημαίνει τίποτα, το ότι το είδανε στο δημόσιο δεν σημαίνει τίποτα, το ότι έγινε καλά σε ιδιωτικό πάλι δεν σημαίνει τίποτα. ΟΛΟΙ παλεύουμε να κάνουμε καλά τον κόσμο και απλά μερικές φορές "Shit happens". Απλα στο δημόσιο δεν έχεις τις παροχές ξενοδοχείου του μεγάλου ιδιωτικού νοσοκομείου(οχι παντού φυσικά).
Επίσης μόνο σε ιδιωτικό νοσοκομείο έχω δεί ιατρούς να λένε " παιδιά να συννενοηθούμε τι θα πούμε στους συγγενείς να μην πούμε κάτι διαφορετικό και μπλέξουμε". Σε αντίστοιχη φάση στο δημόσιο ο γιατρός της εντατικής έγραψε τα πάντα στον φάκελο του ασθενούς και έδειξε οτι ο χειρουργός είχε κάνει μαλακία σε περίπτωση που γινόταν δικαστήριο.
Όσον αφορά τα φακελάκια υπήρχαν και θα υπάρχουν(απλά έχουν μειωθεί πολύ) μέχρι να σταματήσουμε να τα δίνουμε εμείς. Και φακελάκια υπάρχουν ΚΑΙ στα ιδιωτικά νοσοκομεία μιας και ο γιατρός θέλει να γλιτώσει απο την εφορία και πιάνει τον ασθενη και του λέει : Πλήρωσε 1000 στο νοσοκομείο και εμένα δώσε μου 2.000 στο χέρι και όχι 3.000 στον λογαριασμό μου με απόδειξη. Φυσικά ο ασθενής θα δώσει τα 2.000. Επίσης άλλο μεγάλο παρτυ είναι στα ιδιωτικά πια με τις εταιρίες τις καλές( Εθνική ασφαλιστική, Metlife κλπ). Σε επέμβαση αντικατάστασης κεφαλής μηριαίου(γοφός στα παπούδια) ατάκα γιατρου : άνοιγε κεφαλές και ρίχτες κάτω μέχρι να σου πω Stop. Στις 6 σταμάτησε. 6.000€ χρέος στην ασφαλιστική και 2-3000 στην τσέπη του γιατρού. Στο δημόσιο θα χρεώσει μόνο 1 απλά της "τάδε" μάρκας γιατί φοβάται για παραπάνω(τρομάρα τους τα λαμόγια).
Αν θέλετε μιλάω μέχρι αύριο για δημόσια και ιδωτικά. Παντού τα ίδια χάλια είναι και απο πλευράς προσωπικού αφού τα ιδιωτικά πάνε να βγάλουν πολύ δουλειά με λίγο προσωπικό και το δημόσιο δεν εχει κάνει προσλήψεις τα τελευταία 5 χρόνια και απο πλευράς υλικών αφου πια έχουμε τα ίδια υλικά και στο δημόσιο (σε αντίθεση με πριν 2 χρόνια επι ΣΑΜΑΡΑ που δεν αγόραζε τίποτα για να δειχνει ψεύτικο πλεονασμα )μιας και οι προμηθευτές πάνε τα ίδια και στους μεν και στους δε(Αποστόλου παντού για τους γνώστες χαχα)
Και το "όποιος έχει λεφτά θα ζήσει" μια ζωή ίσχυε και θα ισχύει απλά στο δημόσιο θα έχει μια ελπίδα και ο φτωχός και ο άνεργος και ο άεργος και το ρεμάλι και ο ναρκομανής κλπ κλπ.