το touth λουκ τι είναι;
ο sniper βάζει δύο @.
το touth λουκ τι είναι;
ο sniper βάζει δύο @.
O ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.........ΑΠΑΙΤΕΙ
Εντός παρενθέσεως βέβαια,κάποιο συγκεκριμένο μηχανάκι..??
Αν όχι τότε δε χρειάζεται..........το ίδιο πράγμα λέμε.
Ας ζει ο καθένας μας τον μοτοσυκλετισμό με τις δικές του επιλογές,
με όποιο μηχανάκι τη βρίσκει,ή με όποιο μηχανάκι αντέχει η τσέπη του..!!
Τελευταία τροποποίηση από irinia; 06/07/2017 στις 16:33.
Eχεις απολυτο δικιο σε ολα αυτα, κατ' εμε.
Στην δικη μου περιπτωση, αυτο που ισχυει ειναι οτι τα on-off που βρισκονται εντος της οικονομικης μου δυνατοτητας δεν με καλυπτουν σε αυτα που ζηταω, πλεον. 'Η ετσι νομιζω τουλαχιστον.
Δοθεντων των χρηματων θα κινουμουν προς f800gs, Αfrica 1000, 990adv, αν ηταν να εχω 1 μηχανη συν το παπι.
MADE IN JAPAN 日本製
Ναι, και το καινουργιο v-strom, ισως, με τις ακτινωτες ομως ζαντες. Το ξεχασα αυτο!Το versys ειναι αλλη κατηγορια. Ψηλo street. Δεν μου κανει.
Τα μηχανακια που ανεφερα τα εφερα ως παραδειγματα του τυπου on-off στον οποιο θα προσανατολιζομουν. Ελαφρυ, δικυλινδρο, καλη αποδοση, αξιοπρεπες στην ασφαλτο, με ακτινωτες ζαντες 21-18 ή 21-17.
MADE IN JAPAN 日本製
Ρε σεις σοβαρά τώρα?
Δλδ δεν βγήκαμε αρκετά εκτός θέματος θα συνεχίσουμε με το τι μηχανάκι θα πάρει ο bob? Bob να στο διαχωρίσω ή δεν καίγεσαι ακόμα για τέτοια συζήτηση?
Sent from me using a computer.
Ο φίλος με το ΚΤΜ στα βίντεο είναι έμπειρος χωμάτινος οδηγός με χωμάτινα σχολεία οδήγησης στο ενεργητικό του.Έχει παρακολουθήσει το θέμα και φυσικά γέλασε πολύ για το αν ενα fazer θα μπορούσε να κάνει τετοιες διαδρομές.Είναι πολύ ατυχες το παράδειγμα παιδιά,το εχει γραψει και ενας χωματινος φιλος πιο πίσω.Εγω πάντως ακολούθησα αξιοπρεπώς,εννοω φυσικα οτι δε βαρέθηκε να με περιμένει
Τα βίντεο δεν παρατέθηκαν για να πείσουν αυτους που δε μπορούν να πειστούν αλλα για να προβληματίσουν ενδεχομένως κάποιους που βρίσκονται στο ψάξιμο μιας μέσης οικονομικής λύσης για τα πάντα.Συμβιβασμοί υπάρχουν πάντα,ο φίλος με το ΚΤΜ συμβιβάζεται στο θέμα της αξιοπιστίας και της ακριβης χρησης και συντηρησης,εγω συμβιβάζομαι στο λιγότερο γκάζι (πλην αποτελεσματικό όμως) και στον αρκετα αργοτερο χωμάτινο ρυθμο φυσικά.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Φίλε bill και στις σελίδες πιο πίσω υπάρχουν πολλοί που είναι επίσης πολύ έμπειροι. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ξέρουμε πάντα με ποιόν μιλάμε ή διαφωνούμε αλλά να είσαι σίγουρος, δεν γράφουν μόνο άσχετοι σαν εμένα.
Τώρα στις πίσω σελίδες έχουν γραφτεί ένα κάρο πράγματα, το ότι κάποιος γέλασε δεν είναι επιχείρημα ρε συ! Αν θέλει ας μας πει ο φίλος σου ποια χαρακτηριστικά κάνουν το nc πιο ικανό σε τέτοιες καταστάσεις από ένα άλλο street να το συζητήσουμε.
Ως τότε συνέχισε να κάνεις ότι κάνεις και να το απολαμβάνεις αλλά δε θα συμφωνήσουμε! Και ελπίζω να σε πετύχω σε καμιά ραχούλα να τα πούμε και από κοντά! Αν δω κανέναν με nc να κοπανιέται στην κροκάλα ξέρω από τώρα ποιός θα είναι!![]()
Sent from me using a computer.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ..........
Σε ένα τεστ χωμάτινο των μεγάλων on-off το σούπερ τενερέ βγήκε εκτός μάχης
γιατί είχε την πλαστική εργοστασιακή ποδιά από κάτω για προστασία,επειδή κάποιοι
δεν την άλλαξαν πολύ κακώς μη υπολογίζοντας την πέτρα που τρύπησε το κάρτερ.
Φυσικά οι ξύπνιοι έβγαλαν άχρηστο το τενερέ,το οποίο σε όλα τα άλλα τεστ με την
μεταλλική ποδιά δεν είχε κανένα θέμα ,ούτε και έστειλε στα επείγοντα κανέναν αναβάτη
επειδή πέρασε με 45 πάνω από ένα νεροφάγωμα μικρό...!!!
Ρωτάω τώρα όλους εσάς που ισχυρίζεστε ότι με χάγια,φέηζερ κ.λ.π....θα περάσετε άνετα
πάνω από τους χωματόδρομους που περνάει το Χόντα του Μπίλυ,
ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΔΙΑ το φέηζερ...???
Ένα απλό παράδειγμα,υπάρχουν τόσα άλλα στα οποία διαφέρει ένα μηχανάκι δρόμου από ένα on-off
που είναι ανούσιο το να κάθεστε να υποστηρίζετε πως με όλα τα μηχανάκια μπορείτε
να περάσετε με την ίδια άνεση και ασφάλεια από εκεί που περνάει ο Μπίλυ με το Χόντα του
και με την ίδια ταχύτητα πάνω κάτω......!!!!!
υγ. Και εγώ σαν άσχετος στα βουνά πάω με on-off ή εντουράκι αν θέλω περισσότερα πράγματα
και στην άσφαλτο με μηχανάκια δρόμου.
Αν είχα μόνο ένα ,θα φρόντιζα να πηγαίνω εκεί για όπου είναι φτιαγμένο από τον κατασκευαστή του.
ΔΙΑΦΩΝΩ
Και δεν θεωρώ το μηχανάκι του Μπίλυ ΔΡΟΜΟΥ.
Εσείς καταργείτε τον τίτλο on-off με αυτήν την λογική...!!
Είναι απλά ένα εμπορικό τρυκ δηλαδή το on-off.???
Δεν διαφέρει ένα on-off honda δηλαδή από το cbf για παράδειγμα..??
Δεν διαφέρει ένα ΧΤ από το ΜΤ....??
Εκτός αν το ρίξατε στο είδος του δρόμου τώρα που κάνει ο Μπίλυ.
Εγώ είδα αρκετά φιλμάκια του και θεωρώ ΑΜΑΡΤΙΑ να πηγαίνουν εκεί
πάνω τα όποια ΜΤ και cbf.
Αν με ρωτούσες με τι θα πήγαινες,θα σου απαντούσα με ένα ξερό 250 το πολύ,
να είμαι ελαφρύς και να μην το κλαίω......άλλο θέμα αυτό.
Αλλά όχι ότι αυτοί οι χωματόδρομοι είναι εξίσου βατοί και από μηχανάκια δρόμου.
Τέλος πάντων με αυτή την λογική γιατί τα έβγαλαν τα on-off και για που είναι
καλύτερα κατ'εσέ...???
Και πες μου πόσο νωρίτερα θα σπάσει ένα φέηζερ από ένα Χόντα σαν του φίλου μας
σε ΑΚΡΙΒΩΣ παρόμοιο πέρασμα από αυτούς τους χωματόδρομους..??
Αν το πιστεύεις βεβαίως.
Γιατί έτσι που μας τα λες...........τα on-off τα βρίσκω ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ.!!!!
υγ.Όσο για το τενερέ είπαμε.......δεν μετράμε ανακλήσεις,ούτε αναρτήσεις σπάμε στις λακκούβες,
γιαυτό έπρεπε να βγάλουμε κάτι στραβό,και βρήκαμε το σπασμένο κάρτερ από την κοτρώνα..!!
Βλέπεις το μόνο που έχω βρει στο νέο μοντέλο είναι κάτι καμμένες λάμπες φλάς στα 100000 μίλια....!!!!