τα είδαμε όλα ακόμα και 690Rallye ιδιωτικό (τρέλλα)
Γιατί δεν είδαμε περίπτερο του Six Days, ακριβώς στο κέντρο της έκθεσης με φυλλάδια, ενημέρωση, οθόνες με βίντεο, χάρτες, ανακοινώσεις και όλα τα σχετικά??
Καλή η γωνία στο 0300 αλλά φτάνει?
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ρε μπας και ειστε οι διοργανωτες της εκθεσης και σας χαλαω την πιατσα; Τι λυσα σας επιασε; Αυτη ειναι η αποψη μου παει και τελειωσε. Μια χαρα περασα στην εκθεση, με κανεναν δεν μανουριασα, τιποτα δεν με πειραξε. Σχολιασα τη μου αρεσε και τι οχι και με αφορμη καποια παραπονα που εκφραστηκαν στο θρεντ πηρα θεση συμφωνα με αυτα που θεωρω εγω σωστα. Ουτε κανεναν ειπα καραγκιοζη προσωπικα, ουτε προσπαθω να πεισω κανεναν. Πιος πρεπει ν α χαλαρωσει και να σκεφτει τι εγραψε; Daemon, σε γνωριζω, ξερω εγω πιος δουλευει στην εκθεση και τι κανει; Γιατι μανουριασες σε ενα αοριστο καραγκιοζης που ειπα. Απο την στιγμη που μου την λες θιγμενος, εγω δεν εχω δικαιωμα να απαντησω οπως θελω; Δες πως ξεκινησε η φαση και που πηγε μονο και μονο επειδει θεωρησες οτι ο μοναδικος καραγκιοζης στην εκθεση, ησουν εσυ.![]()
![]()
Αν και δεν μου πέφτει λόγος να σου πω κάτι πολύ απλό. Η άποψη σου είναι σεβαστή και όπως είδες υπάρχει κόσμος που συμφωνεί μαζί σου. Και γενικά το να εκφέρεις τη γνώμη σου, κανείς δεν λέει τίποτα γι αυτό. Αλλά μήπως αυτό το αόριστος καραγκιόζης δεν ήταν τόσο αόριστος όσο νομίζεις;;; Το θέτω ως προβληματισμό και σκέψου το, τίποτε άλλο. Κι αν νομίζεις πως δεν το έκανες για ξανακοίτα λίγο αυτό που έγραψες... "Αν νομιζεις οτι το καραγκιοζις πιανει και εσενα, κατι θα ξερεις παραπανω. Μαλλον θα εκανες τον μπατσο, παραπανω απ οτι πρεπει και θαχεις τυψεις". Εσένα αυτό σου φαίνεται πολύ ουδέτερο και αόριστο; Για σκέψου τα λίγο ίσως να βρεις ότι κάπου στο βάθος ο άλλος που θίχτηκε μάλλον έχει κι ένα δίκιο. Ακόμα και στο τέλος γράφεις: "Δες πως ξεκινησε η φαση και που πηγε μονο και μονο επειδει θεωρησες οτι ο μοναδικος καραγκιοζης στην εκθεση, ησουν εσυ".
Για σκέψου τα λίγο όλα αυτά...![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Το εξηγησα παρα πανω. Εν πασει περιπτωση, θεωρω οτι εγινε παρεξηγηση, και μπορει κ εγω να το τραβηξα λγο παρα πανω. Daemon,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδιά, για να μην ψάχνω όλες τις σελιδες, να κάνω μερικές ερωτήσεις??
1) Πόσο έχει το εισιτήριο?
2) Τεστ Ντράιβ έχουν όλες οι εταιρίες? Με ενδιαφέρουν πιο πολύ τα naked.
Γενικά πως σας φάνηκε, από άποψη ποικιλίας, μοντέλων κλπ?
Συμμετέχουν όλες οι εταιρίες?
ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ... ΠΑΝΩ ΑΠΟΜ 48 ΩΡΕΣ ΑΥΠΝΟΣ ΚΙ ΗΤΑΝ ΓΑΜΑΤΑ... ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΜΕΙΩΝΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΣΤΑ ΚΤΜ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ... ΣΥΝΟΛΟ 60 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ....
Εξαρτάται από το τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς. Υπάρχει το microsoft office picture manager το οποίο σε βοηθά να μειώνεις τα pixel. Εγώ έτσι το κάνω και συνήθως πιάνει. Υπάρχουν κι άλλα προγράμματα αλλά είμαι σκράπας στα pc και δεν μπορώ να βοηθήσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ... ΠΑΝΩ ΑΠΟΜ 48 ΩΡΕΣ ΑΥΠΝΟΣ ΚΙ ΗΤΑΝ ΓΑΜΑΤΑ... ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΜΕΙΩΝΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΣΤΑ ΚΤΜ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ... ΣΥΝΟΛΟ 60 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ....![]()
kovathe! Το εισιτήριο είναι 8 ευρώ. Τεστ ντράιβ δεν παίζει τεστ ride ναι!Σόρι για την εξυπνάδα μπορείς να κάνεις σε fazer cbr600 αν θυμάμαι καλά σε tiger 1050... κι άλλα έχει αλλά δεν θυμάμαι.
Όσο για τα άλλα που ρωτάς κάνε έναν κόπο και ρίξε μια ματιά στα ανάλογα θρεντάκια που έχουν γραφτεί. Νομίζω θα πάρεις όλες τις πληροφορίες που θες.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
8 ευρω εχει το εισητηριο, Κατι τραιαμφ απο γυμνα θυμαμαι στα τεστ ντραιβ. Πηγενε θα περασεις καλα. Εχει πολυ πραμα. Δεν πιστευω να απογοητευτεις.![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΣΤΑ ΚΤΜ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ... ΣΥΝΟΛΟ 60 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ.... [/QUOTE
Φαντάζομαι θα τράβαγες 10 φωτογραφίες σε κάθε κορίτσι!!!!
Μείωση μεγέθους μπορείς εύκολα να κάνεις με το irfanview το οποίο είναι δωρεάν και θα το βρεις εδώ:
http://www.irfanview.com/
ρε παιδια...
σημερα πηγα στην εκθεση...
με ξενερωσε βεβαια η βροχη...
αλλα ....
δεν με πολυ-εντυπωσιασε....
δεν ξερω...
δεν μπορω να αποφασισω αν μου αρεσε ή οχι.
τελος παντων!
α... και που ειστε... απο κοπελες ... τιποτα...
Οι εταιρείες έκαναν οικονομία και γι'αυτό δεν προσέλαβαν κοπέλες.
Αύριο νέες φωτογραφίες στη σελίδα του φίλου μου.Πήγε και αυτός και σήμερα!Αυτό που του έκανε εντύπωση σήμερα,ήταν η "πάρλα" που είχαν πιάσει οι λιγοστές κοπέλες-μοντέλα με διάφορους και δεν μπορούσε να φωτογραφίσει!Στην είσοδο που γνωστή καπνοβιομηχανία έχει ένα σταντ,πήγε να φωτογραφίσει μια κοπέλα και του είπε "απαγορεύεται επειδή διαφημίζουμε τσιγάρα!!!"!!!!
Επίσης,να σημειώσω αυτό που μου έκανε αλγεινή εντύπωση προχθές.Πολλοί ήταν αυτοί που κάπνιζαν μέσα στην Έκθεση...Δεν μπορούν να κρατηθούν 1 ώρα;Δεν καπνίζω,αλλά μου φαίνεται ανόητο να καπνίζεις και να πετάς τη στάχτη στη μοκέτα...Δηλαδή αν αυτοί έκαναν υπερατλαντική πτήση με αεροπλάνο που απαγορεύεται το κάπνισμα,τι θα έκαναν;
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
kovathe! Το εισιτήριο είναι 8 ευρώ. Τεστ ντράιβ δεν παίζει τεστ ride ναι!Σόρι για την εξυπνάδα μπορείς να κάνεις σε fazer cbr600 αν θυμάμαι καλά σε tiger 1050... κι άλλα έχει αλλά δεν θυμάμαι.
Όσο για τα άλλα που ρωτάς κάνε έναν κόπο και ρίξε μια ματιά στα ανάλογα θρεντάκια που έχουν γραφτεί. Νομίζω θα πάρεις όλες τις πληροφορίες που θες.![]()
Σωστά!
ΟΚ παιδιά, ευχαριστω...
Μάλλον θα πάω μια βόλτα...
Απιστευτο thread.![]()
Καλα με 8 ευρω δεν γ@μας?![]()
![]()
![]()
Λεω μηπως τωρα,εχει δει καποιος το νεο Kawasaki το 250αρι στην εκθεση και να πει την γνωμη του ???