meanwhile στον Περισσό...http://www.newsnow.gr/article/308069...is-krisis.html
meanwhile στον Περισσό...http://www.newsnow.gr/article/308069...is-krisis.html
http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...pubid=63756034
Περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό. 600 φορές τόνισε ο "Στουρνάρης - στυλιάρης" πως δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο να μαζέψει έσοδα το κράτος και μάλλον τα λόγια του έπιασαν τόπο.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δεν κάνεις καμία μομφή εναντίον μου και φυσικά ούτε καμία προσωπική επίθεση , είναι ξεκάθαρο . Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι ότι επιλέγεις να κρίνεις τον συγγραφέα και όχι το κείμενο ! Ένα κείμενο που έχει μια άλλη, διαφορετική , προσέγγιση που θα μπορούσε να γίνει αντικείμενο μεγάλης συζήτησης .
Το κείμενο κρίνω κυρίως, η υποσημειώση για το ποιόν του δημιουργού του είναι και αυτή χρήσιμη βέβαια, για εξαγωγή άλλων συμπερασμάτων. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι 11.000.000 άνθρωποι μπαστακώνονται από τον κάθε υπερφύαλο παπαρολόγο στο φανταστικό του καναπέ ψυχανάλυσης και βγαίνουν τα πορίσματα τα οποία μας χρησιμεύουν σε τι; Όσοι έχουν ένα βαθμό αντίληψης παραπάνω από αυτόν μιας λειχήνας, έχουν καταλλάβει ποιος πταίει και γιατί και ας μην το ομολογούν... οι πιο τολμηροί δε, αναγνωρίζουν και αποδέχονται το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί ή αποδέχονται το γεγονός ότι ήταν, είναι και θα παραμείνουν μ@λ@κες (ξέρεις τι @@δια θέλει αυτό; ). Στην τελική, αν το γενικεύσουμε λίγο, η νέμεσις για την απερισκεψία μας έχει κατσικωθεί 2+ χρόνια τώρα πάνω από τα κεφάλια μας και ποιος ξέρει πόσο ακόμα θα μας κάνει παρεϊτσα. Ειλικρινά λοιπόν, δεν μπορώ να καταλάβω τι νοήμα έχουν όλα αυτά τα μετά Χριστό λογύδρια, πέραν του ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία του κάθε βλάκα που τα συγγράφει και να το θέσουν αυτόματα στη μειοψηφία των "εμείς τα λέγαμε και τα είχαμε εντοπίσει". Είναι κάτι σαν να κάθομαι μέσα στο πυρηνικό καταφύγιο, ενώ έξω έχει γίνει του Ναγκασάκι και της Χιροσίμα και να συγγράφω βιβλίο με τίτλο "Πυρηνικά... πως φτάσαμε στη Doom Day"... καταλαβαίνεις το ατελέσφορο της διαδικασίας ε; Που ήταν λοιπόν ο κάθε κύριος παπαρόπουλος πριν από 4-5 χρόνια; Γιατί δεν έγραφε τα ίδια; Τωρα πια είναι ανάμνηση παλιά κίτρινο γράμμα στο συρτάρι. Όπως έγραψα και πιο πάνω, μπορέι ο καθένας από εμάς ξορκίζει την αδυσώπητη αλήθεια, ότι έιμαστε δηλαδή μ@λ@κες όλοι μας και ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, το καταλαβαίνω, ανθρώπινο είναι. Αυτό σε προσωπικό επίπεδο όμως, κρυφά. Αν βγαίνει κάποιος και πασχίζει με πυροτεχνήματα να αποδείξει ότι δεν ήταν, κάτι μου λέει ότι αυτός ήταν ο μεγαλύτερος μ@λ@κ@ς απ΄όλους.
19.12.12
Ριζοσπάστης: «Αναγκαία η μείωση προσωπικού για να υπάρχει η εφημερίδα»...
Στη μείωση προσωπικού του «Ριζοσπάστη», αλλά και σε όσους «βρήκαν ευκαιρία να χτυπήσουν το ΚΚΕ», με αφορμή αυτό το γεγονός, αναφέρει στο σημερινό της άρθρο η εφημερίδα. Τονίζεται ότι «η μείωση προκύπτει σαν αναγκαιότητα για να...
συνεχίσει να εκδίδεται απρόσκοπτα το Οργανο της ΚΕ του ΚΚΕ».
«Μιλάνε και γράφουν για τις απολύσεις στον Ριζοσπάστη εκείνα τα ΜΜΕ που, με λύσσα υπερασπίζονται ένα σύστημα σάπιο, που τρέφεται από τη μαζική ανεργία, που γεννά φτώχεια και εξαθλίωση, που δεν μπορεί και δε θέλει να εξασφαλίσει στους άνεργους μέτρα ουσιαστικής προστασίας, όπως ζητάει το ΚΚΕ και παλεύουν τα ταξικά συνδικάτα» αναφέρει το άρθρο και επισημαίνει ότι «κουνάνε το δάχτυλο στο ΚΚΕ» εκείνοι που βρέθηκαν απέναντι σε κάθε εργατικό αγώνα, ενώ στις επιχειρήσεις τους έχουν σαρώσει κάθε εργατικο δικαίωμα.
μαλλον ο "εσωτερικος κουμουννισμος" δεν αποδιδει
τουτοι δε μπορουν να μανατζαρουνε τις φυλαδες τους, θα μανατζαρουνε τη χωρα?
Accipere quam facere praestat injuriam
Μια χαρά τη μανατζάρουνε τη χώρα χρόνια τώρα με 7 και 10 %, πάντα τα παιχνιδάκια "δως μου να σου δώσω" κάτω από το τραπέζι ήταν και είναι το δυνατό τους χαρτί.
Αναρωτήσου μόνο πως ξεφύτρωσαν τα πιεστήρια του Περισσού και οι διάφοροι Όμιλοι Γερμανός, Multirama, Westnet κλπ. Πάντα ήταν ρυθμιστές της πολιτικής ζωής και των εξελίξεων και μάλιστα εκ του ασφαλούς.
Όσο για τις συνθήκες εργασίας στα μαγαζιά τους ή για την ασφάλιση των εργαζομένων εκεί, τι να πει κανείς.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ο Κουβελης λεει , παιζει τα ματοτσινορα στον Τσιπρα.... εεεελα μο()νι στον τοπο σου που λεμε ?
μα οτι θελεις λες βρε κωστα?δλδ το τι λεγεται ειναι ανεξαρτητο απο το ποιος το λεει (αρα και ποια ειναι η προθεση)?
και για να μη ξεχνιομαστε...
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΟΥΡΕΛΙ
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΟΥΒΕΛΗ!!!
οσο και αν διαφωνω μαζι τους (και πιστεψτε με διαφωνω σε βαθμο που δεν μπορειτε ισως να φανταστειτε) παρ' ολα αυτα δεν ειναι λογικο να τους κατηγορουμε για πραγματα που δεν φταινε.δεν μπορω να εξισωσω τους μεγαλοκαναλαρχες που απολυουν εργαζομενους με σκοπο το κερδος με το κκε που απολυει για να μην κλεισει.ε οπως και να το κανουμε δεν ειναι το ιδιο.
και κατι το οποιο θα ελεγε ενας κκες ειναι οτι δεν παλευουνε για να μανατζαρουνε τη χωρα,αλλα για να τη μανατζαρει ο ιδιος ο λαοςκαι μεχρι εδω θα μπορουσε κανεις να πει οτι συμφωνω αλλα....
το λαθος τους και εκει ερχομαι σε οξεια ρηξη προσωπικα μαζι τους ειναι οτι οσες φορες και αν πηγε να μανατζαρει μια χωρα ο ιδιος ο λαος οι εκαστοτε ηγεσιες του κκ ειναι αυτες που λειτουργησανε σαν τροχοπεδη, μαντρωσανε και πνιξανε τις φωνες του ιδιου του λαου.τιμωρια τους ειναι να μενουνε στο 5% και να θυμιζουνε γραφικους που εισαι ετοιμος να τους κερασεις μπυρα στον καφενε και τπτ παραπανω.
Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 20/12/2012 στις 12:37.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ωραια... το συστημα του κομμουνισμου που προϋποθετει Λαϊκη εξουσια και διαχειριση ... γιατι εχει "αξιωματουχους" ?
γιατι εχει "Γραμματεα" το ιδιο προσωπο επι δεκαετιες και δεν εμπιστευεται διαδικασιες εκλογης απο τον λαο του ?
τωρα που πεσαν κατω απο το 5% θα κανουν συνεδριο? "το ΚΚΕ λεει, καλει τον λαο να ψηφισει ιδεολογια, οχι προσωπα, οχι ηγετες... "
και ποιος θα λυσει τα προβληματα της χωρας? η ιδεολογια? δεν εχουμε δηλαδη αναγκη απο ηγετες με κοχόνες ... θα λυθουν ολα με την ιδεολογια την αλεξισφαιρη που εχει μεινει 200 χρονια απαραλλαχτη ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ η θεωρια ειναι επικαιρη....
αυτο για μενα ειναι καιροσκοπικο και υπουλο και δεν βλεπω καμια διαφορα με μια δικτατορια... ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και μαλακιες...
οτι δεν προσαρμοζεται , πεθαινει ... στο ΚΚΕ τον ξερουν τον Δαρβινο ....
To πρόβλημά μας δεν ειναι το ΚΚΕ. Άλλωστε με 5% και κάτω είναι αδιάφορο.. Το πρόβλημά μας είναι το υπόλοιπο 95%.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ρωτα τους η ακομα καλυτερα διαβασε τους.ειναι βασικος λογος διαφωνιας μου (αλλα αυτο ειναι προσωπικο μου θεμα)
δεν ξερω αν και τι θα κανουν και δεν με νοιαζει.το κκε λεει...σου το ειπα και παραπανω μεχρι εκει που λεει εγω συμφωνω.στο μετα χαλαει η μαγιονεζα.
και 500 τρισεκατομυρια χρονια να περασουν το ηθικο ειναι ηθικο και το ανηθικο ειναι ανηθικο.οχι ως προς τους νομους και τους κανονες που μια κοινωνια θεσπιζει με βαση τα καλα και συμφεροντα αλλα με βαση τον ιδιο μας τον εαυτο (ο οποιος με καποιον τροπο βεβαια διαμορφωνεται μεσα στην κοινωνια αλλα ας μη τραβηξουμε αυτον τον δρομο γιατι θα μπλεξουμε).με αυτο λοιπον σαν γνωμονα εγω στο δικο μου σπιτι δεν εχω αναγκη απο κανεναν ηγετη και κανενα κοχονα.αν εχεις εσυ (η οποιος αλλος) χαρισμα σας.(ειναι αστειο ωστοσο απο τη μια να διατυμπανιζεις οτι θελεις ηγετες με @@ και απο την αλλη οταν αυτα τα @@ απιθωνονται στο κεφαλι σου να σκουζεις σα μοσχαρι που το σφαζουν)
αντιθετα για μενα καιροσκοπικο και υπουλο ειναι οτι προσαρμοζεται.γιατι ο λογος της προσαρμογης προερχεται απλα και μονο εξ' αιτιας του ενστικτου της επιβιωσης.και για να επιβιωσει κατι πρεπει ηδη να ζει.και εδω ζει αυτο που σε εφερε (οχι σημερα,χρονια σε φερνει αλλα δεν το καταλαβαινεις) εδω που σε εφερε.επισης δεν βλεπω κι εγω τπτ αλλο παρα εναν απολυταρχισμο και μια δικτατορια (αλλου τυπου και χαρακτηριστικων αλλα ιδιας φιλοσοφιας) στα 33 χρονια ζωης μου σε αυτη τη σκατια του πλανητη που ζω αλλα και οπουδηποτε αλλου.
παραπανω αναλυσεις θα γινουν κουραστηκες.εκανα μια αναλυση.οποιος θελει τη πιανει και τη παει παρακατω.οποιος διαφωνει....δημοκρατια εχουμε![]()
εγω δεν ταχθηκα ποτε στο πλευρο οσων πιστευουν οτι ειναι δυνατη η αμβλυνση της παλης των ταξεων και η οργανωση του εργατικου αγωνα μεσα απο νομιμες διαδικασιες στο πλαισιο του αστικου κρατους ουτε ποτε ταχθηκα εναντιον της ιδεας της σοσιαλιστικης επαναστασης.αρα εγω ρεβιζιονιστης η ρεφορμιστης δεν μπορω να χαρακτηριστω
στο p.s. ομως +1000 οπως και στο παραπανω ποστ του σναιπερ.