1,80 είμαι εγώ 78 κιλά. Έπειτα από την συμβίωση μαζί του το συνιστας το μηχανάκι;
1,80 είμαι εγώ 78 κιλά. Έπειτα από την συμβίωση μαζί του το συνιστας το μηχανάκι;
Δεν ρώτησα τα κιλά σου,άλλα της συνεπιβατιδος.Το συστήνω ανεπιφύλακτα.Για τα χρήματα του λίρα 100.Η αντιπροσωπεία μέχρις στιγμής έχει σταθεί στο πλάι των κατόχων,αν και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα,πλην των αναφερομένων στην ανάρτηση μου στην ενότητα που σού απαντώ,και που πιστεύω,να βρεις τον χρόνο να διαβάσεις,αν δεν το έχεις ήδη κάνει.
Ευχαριστω για τις απαντησεις!
Tsber την μυρωδια του καμμένου ψυκτικου φαντάζομαι αυτος επρεπε να την ηξερε. Προλαβε το μυρισε.
Lakisss δεν νομιζω. Μου ειπαν κανανε ελεγχο στα ηλεκτρικα και τις ασφάλειες
doctor_john ουτε σακούλες ούτε ρετσίνι.
geioann Σκυλί δεν παιζει γιατι το μηχανακι ηταν μεσα σε παρκινγ
dumutrus γατες γενικα δεν εχουμε πολλες, αλλά δεν αποκλειεται. Αλλα να κατουρησε εκει μεσα το βρισκω λιγο δυσκολο.
Τεσπα. Παντως τελειωσε. Απο χθες εκανα αλλα 100χλμ και δεν εμφάνισε κατι
Τέλος καλά όλα καλά να ευχαριστίεσε το μηχανάκι και μην το σκέφτεσαι όνειρο ήταν και πάει.
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
επανερχομαι παλι,αναμενοντας το ανταλλακτικο,και ευρισκομενος σε λιστα αναμονης μεχρι να εκτελωνιστουν τα εξαρτηματα ανταλλακτικα της ανακλησης,για να αναφερω οτι ΔΕΝ μου εχει ξανααναψει το τσεκ εντζιν,και η λειτουργια εχει αποκατασταθει πληρως,οσον αφορα την αυξημενη καταναλωση και τα ελαφρα περιοδικα σκασιματα στο κλεισιμο του γκαζιου ,ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.Μοτο με ενσυναισθηση ,και αυτοεπισκευαζομενη .ΤΙ ΝΑ ΠΩ.Η ζωη ολο εκπληξεις ειναι.
Ποιο είναι αυτό το ανταλλακτικό;
δεν το βρήκα ούτε στο αρχικό post.
εχω αναφερθει,ειναι ενας συμπιεστης αερα πριν τα μπεκ του ψεκασμου,ενα μικροσκοπικο πιστονακι ,που λογω πολυ σφιχτων ανοχων κολλαει στις μεγαλες ζεστες,και δεν τροφοδοτει σωστα με αποτελεσμα ο αισθητηρας να το θεωρει βλαβη διοτι μενει ανοιχτο και μπαινει πιο πολυς αερας ,και αντιστοιχα και πιο πολυ βενζινη.το καινουργιο εχει τις κανονικες σωστες ανοχες.Αυτα μου ειπαν αυτα σας λεω.Παντως τωρα φαινεται να εχει αυτοεπισκευασθει.![]()
Και γω ,αν και δεν με νοιάζει γιατί είμαι ψηλά στην λίστα και μόλις έρθει το ανταλλακτικό θα μου τηλεφωνήσουν για αλλαγή.Αλλιως θα διαπομπευθουν δημοσίως.Τοχω δηλώσει εξ αρχής ότι δεν μασσαω ,ούτε έχω κόμπλεξ με τις επιλογές μου.Αν δεν τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους θα γίνει της πλατείας "τιεν αν μεν".
Υπάρχει περίπτωση να μάθεις το όνομα του ανταλακτικού; Δεν είμαι μηχανικός αλλά δεν πάει κάπου το μυαλό μου με αυτή τη περιγραφή.
Πιθανώς την ερχόμενη εβδομάδα που θα περάσω από αντιπροσωπεία (είναι στον δρόμο μου) να ρωτήσω τον αρχιμάστορα,που γύρισε από 1 μήνα εκπαιδευτικό ταξίδι στην Κίνα.
Κάνα air idle valve μου υποψιάζομαι χωρίς να γνωρίζω