Σελίδα 25 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 1520212223242526272829303575 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

Αλλο ενα κατεστραμενο συμβολο της πλουτοκρατιας.....

και χωρις κασσετοφωνο.....οχι οχι δεν ειμαστε κλεφτες....αγωνιστες ειμαστε...

Αληθεια...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα096.jpg 
Προβολές:	345 
Μέγεθος:	31,7 KB 
ID:	149748

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    καλημερα και καλη εβδομαδα
    λυπαμαι φιλε μου για το αυτοκινητο σου οπως και για το καταστημα του γνωστου σου αλλα ολων των μεροκαματιαρηδων και μικρομεσαιων ιδιοκτητων
    δεν συμφωνω με αυτα που εγιναν χτες και ισως γινονται ακομα
    αλλα πιο πολυ λυπαμαι που δολοφονηθηκε ενα παιδι.
    δεν μπορω να τα βαλω στο ιδιο τσουβαλι οπως φανταζεσαι.αν θεωρουμε πως αξιζει το ιδιο η ζωη ενος εφηβου με τις υλικες ζημιες,τοτε κατι δεν παει καθολου καλα.το λεο αυτο διοτι ολοι σπευδουμε να φωναξουμε και να διαμαρτυρηθουμε για τις σπασμενες τζαμαριες και τις βιτρινες των μαγαζιων,μα δεν ειδα να σπευσαμε ΟΛΟΙ να διαμαρτυρηθουμε για τον αδικο χαμο του νεαρου.αντιθετα καποιοι ειπαν,μπραβο κιολας και στον φρουρο
    αυτη τουλαχιστον ειναι η αποψη μου
    φιλικα
    γιαννης

Σαν φοιτητής της ασοεε είχα δεί μπροστά στα μάτια μου αμέτρητες φορές 20-30 μαλακισμένα να βγαίνουν από το υπόγειο (δίπλα στο αμφιθέατρο Χ είναι τα "γραφεία" τους) και να δυαλύουν κυριολεκτικά με πέτρες, λοστούς και μπουκάλια περιπολικά που περνούν (απλά περνούν, και ενίοτε σταματούν) από τη Μαυροματαίων, μπροστά απο στάσεις που περιμένει κόσμος το λεωφορείο.

Έχω δεί με τα μάτια μου κόσμο που μπορούσε να είναι η μάνα μου, ο πατέρας μου το παιδί μου να τρέχει να καλυφθεί από τις πέτρες που πετάνε τα μαλακισμένα.

Έχω δει να την πέφτουν σε φοιτητές (όχι μόνο παρατάξεων) για μαγκιά αν τους πουν κάτι.

Τους ξέρουν όλοι ποιοί είναι, ότι δεν είναι φοιτητές της ασοεε, ότι "πειραματίζονται" με διάφορες ουσίες, και το μόνο που τους απασχολεί είναι να τα σπάσουν.

Δεν έχω ούτε τον ελάχιστο τόνο υπερβολής σε αυτά που γράφω, ίσως να λέω και λίγα.

Αυτοί και οι υπόλοιποι των παρατάξεων Πασκ,Δαπ,Ρασ-Εακ,Κνε και λοιποί, έχουν εξαφανίσει τελείως κάθε έννοια σοβαρότητας γύρω από ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα που είναι η μικρογραφία της κονωνίας.

Τι περιμένες λοιπόν να συμβεί έξω;
    Οι βολεμένοι βολεύονται.
    Τα μαλακισμένα τα σπάνε.
    Και εμείς οι υπόλοιποι κάνουμε 2 ώρες να πάμε και 2 να γυρίσουμε σε μια δουλεία που βρήκαμε με τα χίλια ζόρια μετά από 6 χρόνια σπουδών και προσπαθούμε να πληρώσουμε ενοίκια και λογαριασμούς με 800 ευρώ μισθό.

Μη μπερδέυετε τη δολοφονία του πιτσιρικά με τους βανδαλισμούς και τις κλοπές στο κέντρο.
    Είναι διαφορετικά περιστατικά. Ο ειδικός φρουρός θα δικαστεί για τη πράξη του.
    Αυτοί που καταστρέφουν ότι βρούν πότε θα πληρώσουν;;;
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Το ότι μια ζωή χάθηκε είναι θλιβερό.....

το ότι κάποιοι το εκμεταλλευθήκαν για να σπάσουν και να κάνουν κέφι ακόμη πιο θλιβερό...

Κάθε μέρα σκοτώνονται παλικάρια με τις μηχανές τους χωρίς να φταίνε…

Επειδή κάποιος άφησε μια λακκούβα ξεσκέπαστη, διότι κάποιος έριξε τις σαπουνάδες στην άσφαλτο…

Που είναι η ευαισθησία μας τότε….

Από τον καναπέ όλα….αγωνιστές του κ@λου!!!

.....χωρις λογια.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα094.jpg 
Προβολές:	336 
Μέγεθος:	37,6 KB 
ID:	149749

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Ευχαριστούμε που κάνετε την δουλειά
    Των ημετέρων, των κομματοσκυλων και των μεγαλοεργολάβων πιο εύκολη….
    Έτσι θα μπορέσουν να αγοράσουν τα σπίτια από τους κουρασμένους και αποκαμωμένους ιδιοκτήτες τους φτηνότερα….μιας και όλα είναι καμένα-σπασμένα, για να χτιστεί το νέο Μολ, το νέο Ψειρή Έτσι ώστε να έρχονται όλοι οι «χτεσινοί» μπουρτζόβλαχοι οι οποίοι νομίζουν ότι κάνουν «αγώνα» να πίνουν των αγωνιστικό πολυτεχνικό φρεντο τους στο καφέ-εστιατόριο-πολυκατάστημα «17 Νοέμβρη»(πιασιαρικο ε για 5 ευρώ…..

Άντε….και του χρόνου στην γειτονιά σας….τι νομίζεται ότι θα ξεφύγετε;
    Aλλο θεμα η δολοφονια(οπως προκυπτει φανερα πλεον)κι αλλο το πλιατσικο.Αλλο το να καταδικαζεις μια δολοφονια κι αλλο να ανασταινεις σκατοψυχους και να οδηγας τανκς.
    Καποιος ρωταγε χτες γιατι δεν πανε να τα σπασουν στην Κατεχακη και του απαντησα πως αυτο θα ηταν επανασταση.Δεν εχουν τ @ρχιδια να το κανουν(ουτε κι εγω για να μην θεωρηθω υπερεπαναστατης).Καποιοι απ αυτους εκτελουν διατεταγμενη υπηρεσια και το ξερουν και καποιοι αλλοι εκτελουν διατεταγμενη υπηρεσια και δεν το ξερουν.
    ΠΟΤΕ τετοιες πραξεις,οπως και τα χτυπηματα της 17Ν και των αλλων "επαναστατικων" οργανωσεων δεν βοηθησαν στο να γινει ενα δυνατο μαζικο κινημα.
    Οι ιδιοκτητες μεγαλοκαταστηματων,οι τραπεζες και λοιποι συγγενεις ταχουν ασφαλισμενα τα μαγαζια τους.Αυτοι που θα την πληρωσουν ειναι οι υπαλληλοι κι οι μικροιδιοκτητες.Για να μπορουμε μετα να ψωνιζουμε μονο απο μαγαζια τυπου μολ.
    Συγχαρητηρια λοιπον στους επαναστατες που βοηθησαν χτες για μια ακομα φορα τους "αγανακτισμενους" "πολιτες" να αρθρωνουν λογο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Εγω θα ηθελα μια απαντηση στις οικογενιες που τρωνε ψωμι απο τα μαγαζια που εκαψαν οι εθνοσωτηρες....
    τωρα που θα μεινουν ανεργοι και σε μια περιοδο οπου το να βρεις δουλεια ειναι εξαιρετικα δυσκολο...

Πως ακριβως βοηθησατε.....ή μηπως και εσεις ειστε επαναστατες απο την εκαλη...

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder

Μη μπερδέυετε τη δολοφονία του πιτσιρικά με τους βανδαλισμούς και τις κλοπές στο κέντρο.
    Είναι διαφορετικά περιστατικά. Ο ειδικός φρουρός θα δικαστεί για τη πράξη του.
    Αυτοί που καταστρέφουν ότι βρούν πότε θα πληρώσουν;;;
    έτσι ακριβώς

το μόνο κακό είναι η συμπεριφορά του ειδικού φρουρού Σερίφη,
    που από ότι έμαθα είναι αρκετά άτομα με την πεποίθηση και τη νοοτροπία του επιβάλλω το νόμο χωρίς κριτήριο αλλά με το ένστικτο. Έχουν βγάλει αυτή την θέση μέσω ΑΣΕΠ για να βολεύονται οι εκάστοτε βυσματούχοι της κάθε κυβέρνησης.
    Ακούστε λογική τα άτομα: δεν παίρνω όπλο της υπηρεσίας=μλκια, αγοράζω δικό μου, θήκες περιστρόφων στα πόδια κλπ. μλκιες...σερίφηδες που λειτουργούν αυτοβούλως !!! μιλάω για τους συγκεκριμένους που είναι αδικαιολόγητοι. Άλλο αμύνομαι για τη σωματική μου ακεραιότητα όταν βρίσκομαι μέσα σε όχημα που απειλούμαι από όσα άτομα με πέτρες και μολότωφ και ρίχνω στον αέρα για εκφοβισμό και άλλο παρκάρω και επιστρέφω για να επιβάλλω το νόμο αυτοβούλως και πυροβολώντας στο πλήθος των 25 ή 30 ατόμων και σε όποιον κάτσει
    Εάν είναι έτσι μιλάμε για τους μαλάκες που θέλουν κρέμασμα

τώρα αυτοί που καταστρέφουν ότι βρουν, πότε θα πληρώσουν ?
    Δυστυχώς, όταν και οι ίδιοι εκάστοτε που μας κυβερνάνε κάνουν σωστά και αξιοκρατικά τη δουλειά τους και δεν καταχράζονται ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.
    Λύση βέβαια δεν είναι να σπας το ότι νά΄ναι. Σπάσε αυτό που σου δημιουργεί το πρόβλημα, τη ρίζα του κακού και όχι την οποιαδήποτε περιουσία του όποιοδήποτε που δεν ξέρεις πως και που κατάφερε ή ακόμα πληρώνει για να την έχει.
    Χάνει το δίκιο ο οποιοσδήποτε λειτουργεί έτσι. Βάρα εκεί που υπάρχει η σαπίλα και πίστεψέ ότι όλοι θα είναι ξεκάθαρα μαζί σου.

Συλλυπητήρια και πάλι για το παιδί

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εισαι με την μοτοσικλετα σου...

Σε κλεινει αυτοκινητο το οποιο οδηγα αστυνομικος / ασφαλιτης που γυρναει σπιτι του

Τον μπινελικωνεις, ενδεχομενως απο τα νευρα σου να τον "απειλησεις" κιολας, στο στυλ "μην κατεβω κατω και σου γ@μησω...."

Βγαζει το υπηρεσιακο περιστροφο και σε σκοτωνει.

Αλλα και εσυ, δε ντρεπεσαι λιγακι να οδηγας μοτοσικλετα και να βριζεις οργανο της ταξεως;

ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ!!!

:a31:

υ.γ.1) Απο την αλλη, οι γνωστοι μαλακες καταφεραν ενα σοβαροτατο πληγμα στην αστυνομια και στο συστημα σπαζοντας και λεηλατωντας περιουσιες πολιτων....μπραβο σας γελιοι!!!
    Για αλλη μια φορα δικαιολογησατε με τις πραξεις σας την αυξηση της αστυνομικης δυναμης και την αναγκη για ακομα πιο "αποτελεσματικες" μεθοδους καταστολης και αστυνομευσης. "Αναρχικοι" της πο*τσας! Εμμεσως πλην σαφως, εσεις οι ιδιοι ειστε που βαλατε αλλο ενα οπλισμενο περιστροφο στο χερι ενος κομπλεξικου μπατσου...το που θα στοχευσει στο μελλον δεν το ξερει κανεις...αλλα το οτι θα στοχευσει ειναι σιγουρο!

υ.γ.2) Ρε τι αυγο του φιδιου και μαλακιες....εδω μιλαμε για εκκολαπτητριο φιδιων...ελπιζω και ευχομαι να ειναι απλως γραφικοι που λενε και καμμια μαλακια για να περασει η ωρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Εγω θα ηθελα μια απαντηση στις οικογενιες που τρωνε ψωμι απο τα μαγαζια που εκαψαν οι εθνοσωτηρες....
    τωρα που θα μεινουν ανεργοι και σε μια περιοδο οπου το να βρεις δουλεια ειναι εξαιρετικα δυσκολο...

Πως ακριβως βοηθησατε.....ή μηπως και εσεις ειστε επαναστατες απο την εκαλη...

Συνεχιζεις να κανεις λαθος και να επιμενεις να ζητας ευθυνες και δικαιολογιες για κατι το οποιο δεν επικροτει/υποστηριζει κανενας,αν δεν κανω λαθος,εδω μεσα....

Ισα ισα την ιδια αποψη εχουμε,αν οχι ολοι,το 99.99999% εδω μεσα,και εκει εξω,οσο αφορα το τι προσφερει η καταστροφη και το πλιατσικο....Αν ηθελε το κρατος δεν θα υπηρχαν κουκουλοφοροι,οπως ειπε και ο Vstromas τα <<Εξαρχεια>> θα ηταν παρθεναγωγειο.

Τους ξερουν και δεν τους πιανουν εδω και παρα πολλα χρονια γιατι εσκεμμενα ή οχι τους εξυπηρετουν.+-

o wredgr k o AntoD ΕΧΟΥΝ πιασει το θεμα η τελος παντων εχουμε την ιδια αποψη
    οι υπολοιποι ποτε θα πεισθουν?????
    οταν μαλλον θα βγουν οι καταστασεις μισθοδοσιας των "κουκουλοφορων"
    απο το ΚΡΑΤΟΣ ( ΑΛΗΘΕΙΑ απο ποιο υπουργειο ..... μαλλον Πολιτισμου)

οσο για τους ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟΥΣ ,εδω μεσα,
    ποτε μη τα βαζεις με ενα βλακα γιατι δε μπορεις
    να τον παιξεις στο γηπεδο του, αυτο του ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟΥ

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ
    gas......N

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Την ευχή μου τέκνα μου.

και οι μεν (αναρχικοί) και οι δε (αστυνομικοί) είμαστε ούλοι τέκνα του πανάγαθου και είθε η αγάπη η αγαλλίαση και η ειρήνη να βασιλεύουν στις καρδιές μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Συνεχιζεις να κανεις λαθος και να επιμενεις να ζητας ευθυνες και δικαιολογιες για κατι το οποιο δεν επικροτει/υποστηριζει κανενας,αν δεν κανω λαθος,εδω μεσα....

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ......

Τους ξερουν και δεν τους πιανουν εδω και παρα πολλα χρονια γιατι εσκεμμενα ή οχι τους εξυπηρετουν.+-
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΕΑ.....

ολοι οι λοιποι ειναι απλα πιονια που παιρνουν θεσεις απο την μια ή την αλλη πλευρα....

Δεν ζηταω ευθυνες...ζηταω να μην ξαναγινει....

Δεν τα ποστ μου και θα καταλαβεις πια ειναι η δικια μου θεση...ειναι με ολους οσους εχασαν και χανουν το λιγο που ειχαν...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Το πιο εκνευριστικο απο ολα ειναι οτι οπως συνηθως δεν ιδρωσε το αυτακι κανενος μ@λ@κ@...

ο Παυλοπουλος υπεβαλε μια 100% μουφα παραιτσηση που δεν εγινε δεκτη ετσι για τα ματια του κοσμου βρε αδερφε...στην υποθεση του Καλτεζα ειχε παιξει ακριβως το ιδιο εργο με τον Κουτσογιωργα που διατελουσε υπουργος δημοσιας ταξης εκεινη την περιοδο να υποβαλει επισης παριατηση η οποια επισης δεν εγινε δεκτη....

Ο αρχηγος της αστυνομιας, οι διοικητες των ειδικων μοναδων ασφαλειας, ο διοικητης του ΑΤ που υπηρετουσε ο εν λογω μπατσουλης, οχι μονο δεν υπεβαλαν εστω και μια μουφα παραιτηση, ουτε ενα συγνωμη δεν βγηκαν να πουν και ας ειναι εντελως υποκριτικο...στα @@δια τους...

Και τα περι αποδωσης διακαιοσυνης κτλ τα ξερουμε...κανα τρελοχαρτο, καμια "διασκευασμενη ματυρια"...10 χρονια και ισως λιγοτερο, τα οποια ζητημα αν θα τα εκτισει στο συνολο τους ο μπατσουλης...

βολτάδικο μέλος
    Με λεφτά του μπαμπά και σπίτι στο Π.Ψυχικό θα το έπαιζα και εγώ αναρχικός. Αλλά δυστυχώς δεν έχουμε όλη την ίδια τύχη. Τώρα οι τζαμαρίες και οι υλικές ζημιές δεν έχουν καμία σημασία. Πρώτον, χάθηκε άδικα μια ψυχή. Δεύτερον, αναρχικοί του κώλου και δήθεν πολιτικοί το παίζουν ιστορία και εκμεταλεύονται τον θάνατο ενός μικρού παιδιού. Τρίτον, θα πρέπει οι Έλληνες κάποια στιγμή να σταματήσουν να σκοτώνονται μεταξύ τους, είτε αυτό λέγεται εξάρχεια, είτε γήπεδο, είτε οτιδήποτε.
    ...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων