Σελίδα 254 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 154204244249250251252253254255256257258259264304 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.796 έως 3.810 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Το προβλημα δεν ειναι ποτε οι ανθρωποι με επιχειρηματα. Ειναι οι χρησιμοι ηλιθιοι εκατερωθεν, που σηκωνουν σημαιες επαναστασης και νομιζουν οτι ξερουν τι τους γινεται. Ολοι οι υπολοιποι πληρωνουμε το μαρμαρο αυτων ακριβως των ηλιθιων και των πραξεων τους.
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος
    Β' Βαλκανικός πόλεμος, ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΧΟΛΕΡΑΣ, και ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ.
    Ημερόλογιο του μετέπειτα δικτάτορα Ι. Μεταξά (τότε ήταν λοχαγός του Γενικού΄Επιτελείου και στρατιωτικός σύμβουλος του Ελευθέριου Βενιζέλου):
    Στις 7 Ιουλίου [ο Ι.Μ. απευθύνεται στη σύζυγό του Λέλα] Ἔχω ἡμέρες νά σοῦ γράψω διότι εἴχαμε χολέραν εἰς τό Γενικόν Στρατηγεῖον καί ἀπέθανεν ὁ Καλλέργης ὅστις δέν εἶχεν ἐμβολιασθῇ. Ὅλοι οἱ ἄλλοι ἐμβολιασθέντες εἴμεθα ἄριστα εἰς τήν ὑγείαν. Αὐτά συνέβησαν εἰς τό Χατζῆ Μπεηλίκ […]
    Και παρακάτω γράφει:
    [...] Ὅλοι ὅσοι ἀπέθαναν ἀπό χολέραν δέν εἶχαν ἐμβολιασθῆ—ὁ Καλλέργης δέν ἤθελεν ἐπ’οὐδενί λόγῳ, ὁ Παρνασσίδης τό ἴδιο, ὁ Πρασσᾶς τό ἴδιο. Τουναντίον, ὅσοι ἐμβολιάσθηκαν, ἤ δέν ἔπαθαν τίποτε ἤ πολύ ἐλαφρά.
    Καί εἰς τάς Ἀθήνας ὑπάρχει χολέρα. Πλήν τούτων, τί θά γίνῃ ὅταν θά γυρίσω; Ἐγώ ὡς ἐμβολιασμένος, φέρνω τό μικρόβιον τῆς χολέρας, χωρίς νά παθαίνω τίποτε, τό μεταδίδω ὅμως. Λοιπόν, δέν θά πρέπῃ νά ἐπιστρέψω εἰς τό σπῆτι μου, ἀλλά θά μείνω κάπου μεμονωμένος διά 30-40 ἡμέρας διά νά εἶσθε ἀσφαλεῖς. Αὐτό εἶναι τό ἀποτέλεσμα τῆς ἐπιμονῆς σου νά μή ἐμβολιασθῆτε. Ὅλοι ἐννοεῖται. Καί τό ὑπηρετικόν.
    https://drive.google.com/drive/folde...zligMRJyVOvRds

Παλαιό μέλος
    κατάντια η πιάσαμε πάτο σαν χωρα ...
    κληρώνουν ενα αγριοκάτσικο δώρο σε οσους ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ....
    στο παλαίκαστρο σητείας στο λασιθι ...κρητη μεριά
    ΤΡΕΞΤΕΕΕΕΕΕΕ να προλαβετε να μπειτε στην κληρωση....
    ο μεγαλος κουλης δινει 150 ευρω ,εδω δινουν αγριοκατσικο σε κληρωση ....
    καλα παμε ....ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexis72 Προβολή μηνύματος
    κατάντια η πιάσαμε πάτο σαν χωρα ...
    κληρώνουν ενα αγριοκάτσικο δώρο σε οσους ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ....
    στο παλαίκαστρο σητείας στο λασιθι ...κρητη μεριά
    ΤΡΕΞΤΕΕΕΕΕΕΕ να προλαβετε να μπειτε στην κληρωση....
    ο μεγαλος κουλης δινει 150 ευρω ,εδω δινουν αγριοκατσικο σε κληρωση ....
    καλα παμε ....ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    Είναι ανάλογα τα γίδια που στοχεύουν τα εκάστοτε κίνητρα, στο Las Vegas μπαίνεις σε κληρώσεις για μετρητά...

Πλάκα πλάκα, αν αρνηθώ τη 2η δόση παίρνω ολόκληρο λαχνό ή μισό;

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Είναι ανάλογα τα γίδια που στοχεύουν τα εκάστοτε κίνητρα, στο Las Vegas μπαίνεις σε κληρώσεις για μετρητά...

Πλάκα πλάκα, αν αρνηθώ τη 2η δόση παίρνω ολόκληρο λαχνό ή μισό;
    Αν διαβάζεις Μακελείο παίρνεις 3.....

Λαχνούς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Αν διαβάζεις Μακελείο παίρνεις 3.....

Λαχνούς.
    Ενίσταμαι κύριε πρόεδρε!

Pun intended

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    καθε κινητρο αναλογο με την κοινωνικη ομαδα
    ξερεις ποσοι αρνητες εδω μεσα θα το εκαναν αμα τους εδινες δωρο ενα ζευγαρι λαστιχα για το παπι,ή ενα σετακι 54χιλιοστα κυλινδροπιστονο?
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    καθε κινητρο αναλογο με την κοινωνικη ομαδα
    ξερεις ποσοι αρνητες εδω μεσα θα το εκαναν αμα τους εδινες δωρο ενα ζυγαρι λαστιχα για το παπι,ή ενα σετακι 54χιλιοστα κυλινδροπιστονο?
    Εγώ για ένα Street box hyperpro αναρτήσεις πάταγα δύο στο κούτελο πάντως.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν για να μη μακρυγορώ. (EDIT: τελικά μακρηγόρησα )

Η σύζυγος μου πάσχει απο αυτοάνοσο νόσημα που πιθανή μεγάλη έξαρση (είναι σχεδον αγνωστα μεχρι σήμερα τα αίτια ) σημαίνει ακόμα και θανατο .
    Πιστεύει κανένας γιατρός η μή οτι δεν θα έπρεπε να είμαστε 2 και 3 φορες σκεπτικοί για το αν θα έπρεπε να εμβολιαστεί η όχι ;
    Πιστεύει κανένας γιατρός οτι υπάρχουν αρκετά δεδομένα για τα αυτοάνοσα (ειδικά για τον Σ.Ε.Λ.) ωστε να έχουμε κατα συνέπεια αρκετα δεδομένα για τον εμβολιασμό; Αν ναι να του κάνουμε ευχαρίστως μια επίσκεψη.
    Αναλαμβάνει κάποιος γιατρος να υπογράψει χαρτί οτι εχει ευθύνη αν πάθει κάτι η συζυγός μου μετα τον εμβολιασμό ; όχι.
    Υπάρχουν μελέτες που να δείχνουν οτι μακροχρόνια δεν θα επηρεαστεί η σύζυγός μου από το εμβόλιο ; Όχι (υπάρχει για αλλα εμβόλια που δεν εχουν καμία σχέση με τα συγκεκριμένα και φυσικά τα κάναμε όλα) .
    Υπάρχει μελέτη για το πόσα άτομα με συστηματικό ερυθηματώδη λύκο χειροτέρευσαν μετά τον εμβολιασμό ; Οχι.
    Υπάρχουν γιατροι που επισημα ή ανεπίσημα μας εχουν συστήσει να μη κάνουμε το εμβόλιο ;Ναι(οι περισσότεροι ανεπίσημα).
    Νομίζει κανένας οτι δεν πληρώσαμε ακριβά λάθος επιλογές προηγούμενων γιατρών γιατι τότε δεν πέρναμε δευτερη ,τριτη ή και τέταρτη γνώμη?
    Νομίζει κανένας πως οτι νέο φάρμακο προτείνεται δεν μας ζητείται να το σκεφτούμε πολυ καλά απο τους ίδιους τους γιατρούς πρίν προχωρήσουμε;

Υπαρχει φυσικα η οδηγία να εμβολιαστεί , με διακοπή της ανοσοκαταστολής (που την προκαλούν μεχρι στιγμής για να καταπολεμήσουν την έξαρση της ασθένειας) και φυσικα σου λένε πως σύμφωνα με τους ειδικούς το ενδεχόμενο σοβαρης εξαρσης είναι μεν υπαρκτό (που μπορεί να σημαίνει βλαβες σε όργανα , μεταμοσχευση , άλλες επιπλοκες , θανατος κτλ..) , αλλα αυτο δεν πρεπει να μας απασχολει γιατι τα ωφελη απο τον εμβολιασμο είναι μεγαλυτερα...

Απο εκει και πέρα είχα την μητέρα μου με καρκίνο που της διαγνώσθηκε πέρυσι μεσα στο πρωτο lockdown και την χάσαμε πριν απο 3 μήνες , μπορεί ευκολα να καταλάβει κανείς τι τραβήξαμε τόσο καιρό (και ακόμα τραβαμε ) ωστε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να νοσήσει κάποιος και με τη σειρά του το μεταφέρει στη συζυγό μου ή στη μητέρα μου, δεν χρειαζεται να μπω σε λεπτομέρειες αλλα φανταστείτε πως ένιωθα κάθε φορά που εβλεπα συνοστισμό με μηδενικά μετρα χωρίς αυριο... (αναφέρομαι μόνο στα του covid , και όχι στο προσωπικό δράμα..)

Και φυσικά αρκετοί (που γνωρίζω) που εμβολιάστηκαν και όλο αυτο το διάστημα ζούσαν σαν να μη υπάρχουν μέτρα η κορωνοιος (αρκετοί ελεγαν φυσικά οτι προκειται για απλη γρίπη....) , τώρα κουνανε το δάχτυλο επιδεικτικά στους ανεμβολίαστους ... αυτοι που μαζευονταν ο ενας πανω στον αλλον σε πλατείες και παραλίες όσο είχαμε lockdown.

Πρίν πει κάποιος οτι είναι ειδική περίπτωση η σύζυγός μου , του προτείνω να μάθει πόσους ανθρώπους έχει η χώρα μας που έχουν κάποιο σοβαρό αυτοάνοσο , πόσους καρκινοπαθής , και πόσους άλλους που είναι "ειδικές περιπτωσεις" ...θα εκπλαγείτε απο τα νούμερα. Πιστέψτε με παρακαλανε για μία λυση οσο αφορά την πανδημία που δεν θα τους κάνει όμως να φύγουν απο αυτο που υποφέρουν ήδη...

Εχετε ακούσει την έκφραση μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα ; Αυτό σκέφτονται όλοι αυτοί και μαζί τους και εμείς . Καλό απόγευμα !
    δυστυχως τα αυτοάνοσα η κυβέρηση τα έγραψε στην ....... της και η καραμέλα ειναι η ιδια " τα οφελη ξεπερνουν τους κινδυνους". γιατι απλα βλέπουν το συνολο και μιλανε με κλειστα ματια. τι κι'αν πεθανεις εσυ? τα οφέλη του συνολου ειναι πιο σημαντικα απο τον κινδυνο σου. η πλακα ειναι οτι γράφουν λεει νέες οδηγιες πανω στο εμβολιο. αφου ρε ειναι -σχεδον- υποχρεωτικό και μας λετε να το κανουμε ολοι, τι τις γράφετε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Δεν εχω διαβασει τα παντα που γραφτηκαν...
    Θα πω απλα οτι αν και εχω κανει το εμβολιο...με τοσο μαλακια που πέφτει καθε μερα στα καναλια και τοσο μεγαλοποιηση ακομα και κλανιας νοσουντων με Covid-19...θα γινομουν και γω αρνητης!!
    Πραγματικα εχω σιχαθει.

Επισης το εχουν παραγ@μ@σει με την εστιαση.
    1η Αυγουστου βαπτιζω τον Μπεμπη και μου φαινεται θα παω σε κανα ποταμι με 2-3 φιλους να κανω το μυστηριο.
    Σιχτηρ πια μαλακες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Ερώτηση: πώς βγάζει κάποιος πιστοποιητικό ότι είναι εμβολιασμενος ενώ ΔΕΝ έχει κωδικούς τάξις;
    Δλδ...η γυναίκα μου όλα τα χρόνια την είχα στη δική μου δήλωση και φυσικά ποτέ δεν έβγαλε κωδικούς.
    Πώς θα βγάλει πιστοποιητικό;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Ερώτηση: πώς βγάζει κάποιος πιστοποιητικό ότι είναι εμβολιασμενος ενώ ΔΕΝ έχει κωδικούς τάξις;
    Δλδ...η γυναίκα μου όλα τα χρόνια την είχα στη δική μου δήλωση και φυσικά ποτέ δεν έβγαλε κωδικούς.
    Πώς θα βγάλει πιστοποιητικό;
    Σε ΚΕΠ.

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-k...eencertificate

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Θενκς.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Πάντως αυτό με την υπογραφή που ζητάτε από το γιατρό με ξεπερνά.
    Ζητάτε υπογραφή από τον μάστορα ότι δεν θα ξαναχαλασει το μηχανάκι?
    Όταν τρώτε σε ταβέρνα, ζητάτε υπογραφή από το μάγειρα ότι δεν θα πάθετε τίποτα?
    Στο αεροπλάνο, ζητάς υπεύθυνη δήλωση από τον πιλότο ότι δεν θα πέσει το αεροπλάνο?

Δεν είναι θεοι οι γιατροί, να σου εγγυώνται 100% αποτέλεσμα , άσχετα αν στην Ελλάδα αποφοιτώντας απο την ιατρική σχολη το παίρνεις για 2η ειδικοτητα.

Ο γιατρός θα σε ανοίξει, θα κόψει ράψει, θα σου πει ότι έκανα αυτό κι αυτό, βάσει της κοινά αποδέκτης πρακτικής και εκπαίδευσης που έλαβε.

Αν δεν σου αρέσει, άνοιξε το google και δοκίμασε την τύχη σου.

Και το γράφω εγώ αυτό, με πολλάκις ξεκάθαρα εκπεφρασμενη την απέχθεια που αισθάνομαι για το 85% των ιατρών νοσοκομων νοσοκομείων φάρμακοτριφτών κλπ κλπ της Ελλάδος
    Τελευταία τροποποίηση από tzimidis; 13/07/2021 στις 21:11.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Αν η πλειοψηφία των "αρνητών" είχε ανάλογα επιχειρήματα, δεν θα κάναμε αυτή τη κουβέντα. Θα είχαμε εμβολιαστεί αυτοί που μπορούμε
    και έτσι θα προστατεύαμε αυτούς που δεν μπορούνε.

Τα ειλικρινά μου σέβη.
    Μπήκα στη διαδικασία να γράψω όλα τα παραπάνω (ενώ όλο μου το είναι έλεγε να μη το κάνω ) με μοναδικό κίνητρο να εξηγήσω ότι δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο , αρνητές και εμβολιασμενοι , και σίγουρα δεν θα χαρακτήριζα τη σύζυγό μου αρνητή η ψεκασμενη , είναι όμως και λίγο ενοχλητικό να πρέπει να εξηγουμε όλα τα παραπάνω όταν μας ρωτάνε "κάνατε το εμβόλιο;" Γιατί αν πεις ένα ξερό όχι η ένα δεν σου απαντώ τότε ΜΠΑΜ , άρπα την ταμπέλα ... Αρνητής , ψηφοφόρος του βελοπουλου η του Πολακη ,χριστιανοταλιμπαν , φασίστας κτλ κτλ ...

Ψοφαμε για ταμπέλες κατάκριση και χαρακτηρισμούς στην εποχή μας ( βάζω και τον εαυτό μου μέσα) ...
    Κακό πράγμα αυτό , ο ναρκισσισμος στα καλύτερα του. Αυτός ειναι η αιτία που πολύς κόσμος πλανάται εύκολα .

Τέλος πάντων

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF