Σελίδα 26 από 141 ΠρώτοΠρώτο ... 1621222324252627282930313676126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 2101

Θέμα: Εργαλεία χειρός (For Tool Addicts')

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Alexandross Προβολή μηνύματος
    Δελτιο αποστολής τι εννοείς; Παραστατικό αγοράς τους έδειξες?

Απο μέρους μου , θεωρώ οτι είναι λαθός η πολιτική που ακολουθούν.
    Γιατί όταν γνωρίζεις εναν επιχειρηματία (εκάστοτε μηχανικό ) που σου έχει αφήσει μερικές χιλιάδες ευρώ στην εκάστοτε Wurth ,δεν δικαιολογήσε να του ζητάς παραστατικά αγοράς .

Δηλαδή μόλις χάσεις την αποδειξη αυτομάτως χάνεις και την εγγύηση . Φάουλ.

Αλλα είπαμε ότι συμφέρει τον καθένα..

Αν πάμε στην Facom μεριά , δεν σου ζητάνε τίποτα για την αντικατάσταση .Και εννοω άμμεση αντικατάσταση. Δινεις το παλιό ,πέρνεις το καινούργιο και συνεχίζεις την δουλειά σου.
    Να ένας σημαντικός λόγος που εχω αρκετά εργαλεια της
    Αυτό είναι που έγραψα νωρίτερα, πως ένα εργαλείο από ακριβό μπορεί να γίνει φθηνό! Έτσι πρέπει!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος

Τίποτα μωρέ! Ένα αερόκλειδο μιας ίτσας είναι γιατί, ποιος να ασχολείται με υποδιαιρέσεις τώρα?

edit.. BTW δεν έχει πολύ ροπή. Λίγο κάτω από 3,5 τόνους μόνο!!!
    Δλδ κάπου στα 3,5Kn ή 3,500 nm.
    T βλέπω και κάνω ρελάνς με Hytroc !!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Σε αυτό ξέχασα να απαντήσω!
    Για βάλε για βάλε!
    Θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό αλλά θα σε φάει η περιέργεια.
    Για πές ;;;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC02660.jpg 
Προβολές:	191 
Μέγεθος:	103,5 KB 
ID:	345872

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Προδιαγραφής Προβολή μηνύματος
    Αν θεωρείτε ότι άξιζε να τα συνοψίσω,μιας και ολο και καποιος πρωταρης διαβαζει,γραφτε το να κάνω το ίδιο και για άλλα προσεχώς...
    Φυσικά και αξίζει, αλλά θα πρότινα να μην τα βάλεις εδώ αλλά στο τμήμα ''τεχνικά άρθρα'' για να είναι εύκολα προσβάσιμα.
    Πολύ ωραία ανάλυση btw.

...
    Από την σύγκριση συλλογών ξεκίνησε η πανσπερμία πληροφοριών σε αυτό το θρέντ.
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF

Βασικά ο τίτλος είναι: Σετ εργαλείων για σέρβις μοτό

Όμως ότι έχει γραφτεί είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και θεωρώ πως όποιος θέλει όντως να φτιάξει κάποιο σετ για το σέρβις της μοτό του θα τα βρεί ΟΛΑ εδώ!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Δελτιο αποστολής τι εννοείς; Παραστατικό αγοράς τους έδειξες?

Αν πάμε στην Facom μεριά , δεν σου ζητάνε τίποτα για την αντικατάσταση .Και εννοω άμμεση αντικατάσταση. Δινεις το παλιό ,πέρνεις το καινούργιο και συνεχίζεις την δουλειά σου.
    Να ένας σημαντικός λόγος που εχω αρκετά εργαλεια της
    Ότι αγοράζω από την βύρθ το αγοράζω με τιμολόγιο οπότε για να ξεχρεώσω την αποθήκη μου και να ταξιδέψει το πράμα πρέπει με κάποιον τρόπο να το συνοδέψει ένα χαρτί. Λογιστικό είναι το θέμα, οπότε κόβω ένα δελτίο αποστολής και είμαι κι εγώ και αυτοί νόμιμοι για την εφορεία. Ομοίως όταν μου αποστέλλεται με μεταφορικά την αντικατάσταση την συνοδεύει πάλι ένα δελτίο αποστολής. Είπαμε καθαρά λογιστικό είναι το θέμα.

Για την Facom δεν έχω λόγο να διαφωνήσω αφού όλοι ακόμα και ο κος Βράττης λέτε τα ίδια μόνο που η δικιά μου εμπειρία από τον "ντοπιολαλιά" μεγαλέμπορα είναι διαφορετική. Του πήγα αυτό πίσω και δεν το πήρε. Άσε μου λέει να σπάσει τελείως και θα στο αλλάξω". Είμαι σίγουρος όμως ότι αν το στείλω στον κο Βράττη θα το αλλάξει άμεσα.

Όνομα:	P_20151120_215537.jpg 
Προβολές:	174 
Μέγεθος:	78,4 KB 
ID:	345873

Όνομα:	P_20151120_215546.jpg 
Προβολές:	175 
Μέγεθος:	80,4 KB 
ID:	345874

είναι εμφανής η στρέβλωση που έχει υποστεί το αλλενάκι. Έγινε στην προσπάθειά μου ν' αλλάξω τακάκια στην χοντρή μου. Κατά τον εδώ λεβέντη έμπορα της facom πρέπει να γ@μήσω πρώτα την βίδα κι αν καταδεχτεί το άλλεν να σπάσει τότε θα μου το αλλάξει
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Alexandross
    Γράψε ποιος είναι αυτός που δεν στο αλλάζει .
    Μην χαρίζεται δεύτερη ευκαιρία .
    Τα λεφτά δεν μας τα χαρίζει κανείς αλλά δουλεύουμε να τα βγάλουμε και ο κάθε έμπορος πρεπει να μας σέβεται .

Τιμιότερο είναι να σου πει οτί δεν έχω οικονομική άνεση ώστε να δεσμεύσω κεφάλαιο για αντικαταστάσεις εργαλείων παρά να λέει παπάτζες.
    Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δεν θα χρειαστεί να ''δουλέψεις'' ποτέ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Προδιαγραφής
    Φυσικά και αξίζει, αλλά θα πρότινα να μην τα βάλεις εδώ αλλά στο τμήμα ''τεχνικά άρθρα'' για να είναι εύκολα προσβάσιμα.
    Πολύ ωραία ανάλυση btw.

Mπα,θα το ποσταρω εδω,καλο κοσμο εχει,μεγαλο ευρος γνωσεων,απο πρωταρηδες μεχρι εξπερ και κουλτουριαρηδες των εργαλειων,οποτε καλα ειναι.Ασε που αν το παω τεχνικα θεματα η αλλου θαμαι μονος εκει!Πηγα στο θεμα συνεργαζομενα καταστηματα και εβαλα την προσφορα για τα δυναμοκλειδα δωρεαν μετρηση κλπ του Βραττη και μεχρι τωρα,ουτε οι αρχικοι δεν δηλωσαν ενδιαφερον και ηθελα να το κλεισω μεχρι 10 Δεκεμβρη το πολυ και εδωσα προτεραιοτητα για τα μελη του moto.gr οποτε σιγα σιγα θα το παω φεισμπουκ...
    Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...

Πολύ ωραία ανάλυση btw.

Mπα,θα το ποσταρω εδω,καλο κοσμο εχει,μεγαλο ευρος γνωσεων,απο πρωταρηδες μεχρι εξπερ και κουλτουριαρηδες των εργαλειων,οποτε καλα ειναι.Ασε που αν το παω τεχνικα θεματα η αλλου θαμαι μονος εκει!Πηγα στο θεμα συνεργαζομενα καταστηματα και εβαλα την προσφορα για τα δυναμοκλειδα δωρεαν μετρηση κλπ του Βραττη και μεχρι τωρα,ουτε οι αρχικοι δεν δηλωσαν ενδιαφερον και ηθελα να το κλεισω μεχρι 10 Δεκεμβρη το πολυ και εδωσα προτεραιοτητα για τα μελη του moto.gr οποτε σιγα σιγα θα το παω φεισμπουκ...
    Στα τεχνικά είναι η θέση του και μάλιστα να στικαριστεί γιατί εδώ μέσα τώρα που κουβεντιάζουμε είναι οκ. Σε λίγο καιρό όμως θα θαφτεί και δεν του αξίζει.

Γράψε ποιος είναι αυτός που δεν στο αλλάζει .
    Μην χαρίζεται δεύτερη ευκαιρία .
    Τα λεφτά δεν μας τα χαρίζει κανείς αλλά δουλεύουμε να τα βγάλουμε και ο κάθε έμπορος πρεπει να μας σέβεται .

Τιμιότερο είναι να σου πει οτί δεν έχω οικονομική άνεση ώστε να δεσμεύσω κεφάλαιο για αντικαταστάσεις εργαλείων παρά να λέει παπάτζες.
    Εκ πειρας,απο οσα εχω δει διπλα στον Βραττη,δεν ειναι ο μονος που δεν αλλαζει εργαλεια ο συγκεκριμενος του vaska.Και το κυριωτερο,μεγαλη αλυσιδα ηλεκτρολογικων(ο νοων νοειτω)που πουλαει ακριβοτερα παντως απο τον Βραττη,οταν χαλανε τους στελνει στον Βραττη.Εκει φταιει ο πελατης που τον φτυνουν και ξαναπαει και ας ειναι και ακριβοτερη η αλυσιδα και ας ειναι μνημειο αντιεξυπηρετικης συμπεριφορας!
    Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Το ότι δεν έχει απαντήσεις ένα θέμα, δεν σημαίνει ότι δεν το διαβάζει κανείς.

Όσο για τα ροπόκλειδα τώρα, δεν έχουν όλοι και δεν είναι όλοι Αθήνα. Μην απογοητεύεσαι.

Άπας αήρ αετώ περάσιμος

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Grafton 505 Προβολή μηνύματος

Για πές ;;;

Όνομα:	DSC02660.jpg 
Προβολές:	191 
Μέγεθος:	103,5 KB 
ID:	345872
    Τι είναι τούτο μωρέ?
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Grafton 505 Προβολή μηνύματος
    Το ότι δεν έχει απαντήσεις ένα θέμα, δεν σημαίνει ότι δεν το διαβάζει κανείς.

Όσο για τα ροπόκλειδα τώρα, δεν έχουν όλοι και δεν είναι όλοι Αθήνα. Μην απογοητεύεσαι.

Εννοειται οτι δεν απογοητευομαι.Και οσο για τους επαρχιωτες οταν κατεβω Αθηνα και δεν ειναι εκτακτο αλλα προγραμματισμενο,θα ειδοποιησω απο δω και θα κανονισω να τα στειλουν με τροπο που θα υποδειξω,θα τα φτιαξει ο Ηλιας,μετρηση η καλιμπραρισμα αν παιρνουν και θα τα ταχυδρομησω εγω μιας και αν αρχισει ολα αυτα να τα κανει μονος του δεν θα μεινει χρονος ουτε για κατουρημα...

vaska τωρα τοδα,γραφετε σαν πολυβολα και εγω γραφω κειμενο για τα κλειδια.Εννοειται οτι θα στο αλλαξει αλλωστε εγινες ηδη πελατης και οπως ελεγα και πιο πανω,το κουτο ειναι να δινεις τα λεφτα οπου σε φτυνουν κι οχι οπου σε τιμουν ...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    [B]Πηγα στο θεμα συνεργαζομενα καταστηματα και εβαλα την προσφορα για τα δυναμοκλειδα δωρεαν μετρηση κλπ του Βραττη και μεχρι τωρα,ουτε οι αρχικοι δεν δηλωσαν ενδιαφερον και ηθελα να το κλεισω μεχρι 10 Δεκεμβρη το πολυ και εδωσα προτεραιοτητα για τα μελη του moto.gr οποτε σιγα σιγα θα το παω φεισμπουκ...
    Απαντήσεις 30 προβολές 1495

Όνομα:	Screenshot from 2015-11-20 22:33:24.jpg 
Προβολές:	179 
Μέγεθος:	81,4 KB 
ID:	345877
    Sent from me using a computer.

Μενω αφωνος! καλα απο τα 30 μηνυματα τα πιο πολλα ειναι παρουσιασεις ,αλλα τοσες προβολες???Μαλλον περιμενουν να δουν κι αλλα προιοντα για να ψηφισουν τι να κληρωσουμε,δεν εξηγειται αλλιως...

vaska τωρα τοδα,*γραφετε σαν πολυβολα και εγω γραφω κειμενο για τα κλειδια.Εννοειται οτι θα στο αλλαξει αλλωστε εγινες ηδη πελατης και οπως ελεγα και πιο πανω,**το κουτο ειναι να δινεις τα λεφτα οπου σε φτυνουν κι οχι οπου σε τιμουν ...
    * Και που να δεις πως τρώω χαχαχα

** Μεγάλη αλήθεια αυτό που λες αλλά όταν είσαι επαρχία δεν έχεις και πολλές επιλογές. Τες πα μεγάλη κουβέντα ο συγκεκριμένος.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2017, 14:36
  2. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Alpinestars Tech Tool Pack - Τσαντάκι μέσης με θέση για εργαλεία
    από 675 στο forum Αγγελίες εξοπλισμού αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2016, 16:46
  3. Tool box (εργαλειοθήκη) for Tenere '08
    από xtkoulas στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 19:45
  4. ONE for the money,TWO for the show,THREE for the girl
    από ntamigio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 08:48
  5. Pink Panther (for TManiac)