Ο συνεπιβάτης κρατιεται από καπου ή η αγκαλια στον οδηγό είναι must???
Εγω σκέφτομαι να το παρω το μηχανακι . Απλα θελω να μ πειτε τι γνωμη εχετε για την εκδοση moto cage . μηπως είναι λιγο υπερβολικη ?
δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι , για μένα πάντως που πάτησα τα 35 ναι είναι υπερβολική...
Εγώ που είμαι ακόμα μεγαλύτερος και το δα προσφατα στην moto scooter μου άρεσε πολύ. Μάλιστα για τα λεφτά του (κάπου 6000 με ABS αν θυμάμαι καλά) είναι μια χαρά. Για την πόλη ότι πρέπει. Μηχανικά μοτέρ YAMAHA .. τώρα αν τα πλαστικά του είναι σαν του ΧΤ (δηλαδή φτηνιάρικα) δεν το ξέρω.
επισης εάν μπορει εας μ πει καποιος εάν εχει handlebars για συνοδηγο, γτ εγω δεν τα βλεπω. κρυμενα τα χει?![]()
τι να τις κάνεις τις χειρολαβές ρε Γιώργη ? Ρώτα εμάς με τα ΧΤ και τα ΚΤΜ της παλιάς σχολής. Ποτέ δεν χρειάστηκαν. Κι αν ανεβάσεις καμιά κοπέλα, τι πιο ωραίο να κρατιέται από σένα ?(δεν ξέρω αν έχει πάντως). Λίγο που το χα ψάξει έχει αξιοπρεπέστατο μοτερ και είναι ωραίο εμφανησιακά αν σου αρέσουν τα naked. Μηχανή πόλης. Χωρίς να έχω ιδέα, υποπτεύομαι ότι αν κάτι είναι low budget (λόγω συνολικής τιμής) αυτό θα είναι οι αναρτήσεις του.
Τελικά διακοσαρίζει αυτό ή όχι;Το είδα σήμερα σε ένα μαγαζί μέσα και μου φάνηκε ωραίο (Αν έχεις μέγεθος χόμπιτ)
Φίου φίου φι φι φίου
Ναι μπράβο. Μικρό αλλά πρέπει να βαράει κάργα απ ότι διάβασα και είδα. Το 180 μάλλον για εντυπωσιασμο το έβαλε. Με 160 και πάλι κομπλέ θα είναι.
Η ασφάλεια για την εν λόγω μηχανή πόσο κοστίζει ετησίως?