εχεις γνωση απο σεβετε να συνεχισω την κουβεντα στο τεχνικο σκελος;;αφου λυσαμε τα αλλα ζητηματα πιστευω....
ενημερωτικα το συγκεκριμενο σκουτερ εχει τρομερες απωλειες λογω της αρχαιας μεταδοσης,πανω απο 20αλογα χανονται...
εγω δεν μιλησα για επιτυχια της μηχανικης,απλα μετεφερα νουμερα και γεγονοτα.επισης την τεταρτη ανοιξαν σχιστο 2gp1000 με ενα φεηζερ το μαυρο που φαινεται στο βιντεο του εριξε ξυλο αλλα δεν ημουν μπροστα να γνωριζω λεπτομερειες.στο νετ υπαρχει βιντεο που cbr 600 επισης ειναι πισω απο 1000ρι gp.τελος παντων η κουβεντα σε λιγο θα παει πως οι μηχανοβιοι ηταν κουλαδια....κρινω τη συγκεκριμενη κουβεντα ανιαρη
Δεν ειναι ανιαρη..... Ανουσια ειναι....
Πιο μεγαλη την εχω εγω..... Να το ξαναπω;
πουτσ@@@@@@@@@
ε ναι φιλε η συζητηση για ανοιγματα ειναι εντελως ειδικου τυπου και δεν αποτελει συγκριση μεταξυ μοτο,αλλωστε στα ντρακστερ εχουμε δει κακαδια να ριχνουν ξυλο σε μηχαναρες
Ποιό ακριβώς είναι το επιχείρημά μου σοκολάτα?
Είπα ότι το αυτόματο (cvt) είναι άλλο πράγμα από το dct, smg, dsg και λοιπά.
Ότι δεν είναι ίδια όλα αυτά, ούτε λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, κλπ κλπ κλπ.
Υπήρξε ένα (παρ'ολίγον?) μπέρδεμα μεταξύ των μάνιουαλ, των αυτόματων, και των σειριακών όπως αυτά που προανέφερα και απλά προσπάθησα να το ξεδιαλύνω.
Με είδες να επιχειρηματολογώ υπέρ του "Το μπαίρνουν τα cvt" οπότε και να έχεις δίκιο να μου πεις αυτά που μου λες?
Όχι.
Θα το κάνω τώρα όμως για να μην πάνε και χαμένα αυτά που έγραψες
As always, it depends.....
Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι θα ήθελες να έχεις πάντα και παντού τη μέγιστη ροπή που μπορεί να σου δώσει ο κινητήρας?
Γιατί τότε θα φτάναμε να λέμε για μηχανάκια που δεν οδηγιούνται και θα έπρεπε να περιορίζεις τη ροπή με ηλεκτρονικά μέσα, με αποτέλεσμα τελικά να μην έχεις τη μέγιστη ροπή πάντα και παντού.
Εμ δεν είναι αλλουνού παπά βαγγέλιο βρε μανίτσο μου, το ότι η τεχνολογία δεν έχει λύσει τα προβλήματα που αναφέρεις.
Κι εγώ θεωρώ ότι ο καλύτερος εξοπλισμός ασφαλείας είναι φανελάκι, βερμούδα, μπαντάνα (γαμώ τις ζέστες μου γαμώωωωωω), απλά η τεχνολογία δεν έχει βρει τρόπο να τα κάνει να απορροφούν τους κραδασμούς και να μας προστατεύουν όπως μια δερμάτινη φόρμα κι ένα Arai ή ένα Shoei.
Μέχρι να τα λύσει, και αν τα λύσει ποτέ, η δερμάτινη φόρμα και το καλό κράνος θα προσφέρουν τη μεγαλύτερη ασφάλεια.
Μου λες πάλι "άλλο που". Εμ δεν είναι "άλλο που".
Και τα ηλεκτρικά μοτέρ έχουν κάνει ένα ωραιότατο μπαμ τα τελευταία χρόνια κι έχουν βγάλει πχ τη Lightning LS-218 που φαίνεται να είναι κάτι το εκπληκτικό και μακάρι να φέρει κι άλλα στο μέλλον.
Αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί.
Όταν φτάσουμε το συζητάμε.
Ναι....
Είπαμε, μεταξύ δυό κακών, το μή χείρον βέλτιστον
Μονού έχουμε, και διπλού. Ο διπλός είναι ο αποδοτικότερος εκ των δύο.
Υπάρχει τρίτος που να μπορεί να σταθεί στα ίσα απέναντί τους σε μοτοσυκλέτες παραγωγής, να αντέξει δυνάμεις κέρατα τράγια και real life situations?
Όχι. Άρα?
Εδώ δεν είμαι σίγουρος ότι σε κατάλαβα.
Last time I checked τα περισσότερα σκούτερ με cvt πορεύονταν.
Τέσπα.
Αυτιά![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
στο συγκεκριμενο σημειο η κουβεντα απο καποιους ηταν υποτιμητικη για τα σκουτερ,δεν στριβουν δεν πανε κλπ....μια δωρεαν προσκληση για αποδειξη του αντιθετου εκανα....!!δεν θυμαμαι σκουτερας να προσπαθει να αποδειξει οτι ναι καλυτερα απο μηχανες οποτε μερικοι ας χαλαρωσουν δεν εκθρονιζονται!
τελικα τα μεγασκουτερ ειναι καλα γιατι οδηγουνται με το ενα χερι;
γιατι φορτωνονται;
γιατι ειναι ανετα;
γιατι πατανε τους παντες;
για ολα τα παραπανω και μαλιστα ταυτοχρονα;
![]()
Μανωλάκη είσαι φάουλ διότι ποδίτσα κλπ έχουμε δει και σε βαρκαντέρο και σε GS...