Σελίδα 26 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 16212223242526272829303136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 622

Θέμα: Αγορά laptop

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Και τι φταίω εγώ που ξεκίνησες να ψάχνεις για laptop τα Χριστούγεννα και φτάσαμε στο Πάσχα κι ακόμη δεν έχεις καταλήξει??
    Έτσα, περιμένω τώρα που θα κλείσουν τα σχολεία για καλοκαίρι και θα πέσουν οι πωλήσεις υπό το μηδέν με το 17ο μνημόνιο που ψηφίζεται κεκλεισμένων των μέσων μαζικής παραπλάνησης να κάνω την κίνηση ρουά ακαμάτ.

χλεμπονιαρης
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Έτσα, περιμένω τώρα που θα κλείσουν τα σχολεία για καλοκαίρι και θα πέσουν οι πωλήσεις υπό το μηδέν με το 17ο μνημόνιο που ψηφίζεται κεκλεισμένων των μέσων μαζικής παραπλάνησης να κάνω την κίνηση ρουά ακαμάτ.
    Καλυτερες προσφορες θα βρεις στις μερες των Χριστουγεννων. Τα σκοτωνουν για να φευγουν. Κανει λιγο υπομονη θα παρεις φοβερο λαπτοπ σε εξευτελιστικη τιμη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    χτυπα και αυτα μαζι,τα εχουν προσφορα και ειναι σε αυτα τα λεφτα τα καλητερα http://www.e-shop.gr/hyperx-khx-h3cl...t-p-PER.503876

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Έτσα, περιμένω τώρα που θα κλείσουν τα σχολεία για καλοκαίρι και θα πέσουν οι πωλήσεις υπό το μηδέν
    Ναι. γιατί τώρα ουρές κάνουν για αγορά laptop... Στα public 5-5 έρχονται τα πούλμαν με αγοραστές.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Και τι φταίω εγώ που ξεκίνησες να ψάχνεις για laptop τα Χριστούγεννα
    Είχαμε μια τελευταία ελπίδα ότι μπορεί τελικά να υπάρχει ο Άη Βασίλης και φέρνει δώρα, αλλά φευ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Ναι. γιατί τώρα ουρές κάνουν για αγορά laptop... Στα public 5-5 έρχονται τα πούλμαν με αγοραστές.
    Δηλαδή το γεγονός ότι ανατιμούνται πολύ προς τα πάνω τα φθηνά, εσένα σε κάνει να λες "ω τι όμορφα, πάω ταμείο"; Εμένα πάλι και "σε βαλτε τα στον πάτο σας" μου βγάζει. Περίεργος άνθρωπος, ξέρω.

Δηλαδή το γεγονός ότι ανατιμούνται πολύ προς τα πάνω τα φθηνά, εσένα σε κάνει να λες "ω τι όμορφα, πάω ταμείο"; Εμένα πάλι και "σε βαλτε τα στον πάτο σας" μου βγάζει. Περίεργος άνθρωπος, ξέρω.
    Καμία σχέση, humor κάνω για το ότι το καλοκαίρι οι πωλήσεις θα πέσουν υπό το μηδέν, ακριβώς επειδή οι πωλήσεις σε Η/Υ ήδη είναι υπό το μηδέν. Προσωπικά δεν έχω ψωνίσει ποτέ από Public, Γερμανό, Κωτσόβολο, οπότε δεν έχει χρειαστεί να κοιτάξω τιμές και ανατιμήσεις. Πολύ απλά, όσες φορές έχει τύχει να περάσω από Public και να μπω (αρκετά συχνά δηλ από τότε που η μικρή πήρε χαμπάρι ότι έχει playmobil) εδώ και μήνες ΠΟΤΕ δεν έχω δει άνθρωπο να κοιτάει τα laptop ή να μιλάει με υπάλληλο για αγορά laptop.

Κοιτάω τα διάφορα weboμάγαζα και μη, ο Βάσκας έχει δίκιο στο θέμα "παραεισαγωγή" και λογικά έχει δίκιο και στο θέμα εγγύηση που συνοδεύει την παραεισαγωγή. Αν το πληκτρολόγιο είναι "US english" και μόνο ή γλώσσα ότι να'ναι στα refurb, προφανώς και υπάρχει θεματάκι.

Και εκεί που λέω να κάνω την μλκία να τα δώσω ντούκου διότι δεν παίρνουν δόσεις ή δεν παίρνουν την κάρτα μου, παρατηρώ ότι η διαφορά με τα μεγάλα μαγαζιά που κάνουν άτοκες είναι μηδαμινή (όχι πάντα, συχνά όμως) και τελικά γιατί να μην κάνω ότι με συμφέρει οικονομικά αλλά και να έχω ελληνικής εισαγωγής κομμάτι;

Δηλαδή, που ψωνίζει ο κόΖμος αν όχι σε αυτά τα μαγαζιά;

Παρεμπιπτόντως οι "προσφορές σε λάπτοπ" στο νέο πλαίσιο ήταν ΛΟΛ, ούτε καν ομιτζί.

Απλά ο κόσμος δεν ψωνίζει Η/Υ... κι όταν ψωνίζει προτιμά web shopping τύπου e-shop, you.gr κτλ. Αναμφίβολα πολλοί δεν γνωρίζουν τα θέματα με παραεισαγωγές και τι παίζει με τις εγγυήσεις, άλλους δεν τους νοιάζει το πληκτρολόγιο να μην έχει ελληνικά. Δεν είπα ότι δεν πράττεις σωστά, μην το παρεξηγείς...

Δεν παρεξηγούμαι, απλά βλέπω ότι επιβεβαιώνεται ο βασιλης και ο τελικός καταναλωτής δεν κερδίζει. Και τo eshop παρά εισαγωγές έχει.

Δεν παρεξηγούμαι, απλά βλέπω ότι επιβεβαιώνεται ο βασιλης και ο τελικός καταναλωτής δεν κερδίζει. Και τo eshop παρά εισαγωγές έχει.
    Εάν δεν επιβεβαιωνόταν ο Βασίλης που είναι μέσα στην πιάτσα και του επαγγέλματος, ποιος άλλος θα επιβεβαιωνόταν; Από την άλλη, θα μπούμε σε άλλες ατραπούς, αλλά γιατί τόσο τελεσίδικο και νομοτελειακό ότι ο τελικός καταναλωτής δεν κερδίζει; Το eshop και πολλά άλλα eshop αποκλειστικά σχεδόν με παραεισαγωγές δουλεύουν. Από που προκύπτει όμως ότι ο καταναλωτής θα βγει χαμένος; Το Dell που πήρα εγώ πριν 2 χρόνια το πήρα €460, όταν το public π.χ. το έδινε €530 με τα ίδια χαρακτηριστικά και μάλιστα με σκληρό 500GB όταν εγώ τον πήρα με σκληρό 1ΤΒ. Γιατί βγήκα χαμένος; Ίσα ίσα που γλύτωσα 70 ευρώ και άμα λάχει αργότερα βάζω και μια μνήμη 8GB και πάλι με λιγότερα λεφτά από τα public ή το κάθε public.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος

Από που προκύπτει όμως ότι ο καταναλωτής θα βγει χαμένος; .
    ετσι ακριβως....
    εχω αγορασει - χρησιμοποιήσει - πουλήσει λαπτοπ και λαπτοπ από τις ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ που βγαινουν και ΔΕΝ θελει να χασεις χρόνο, που ακομα με ευχαριστούν όταν το συζητάμε.

Μιλάμε για λαπτοπς που τα τσιμπας με 350 ευρω μάξιμουμ, και τα κρατας 8ετια στανταράκι.

προσωπικα δουλευω με λαπτοπ λενοβο που το πηρα το 08, 340 ευρω, σατουρν παληνης αν θυμαμαι καλα, και όταν πηγα να τα παρω (πηρα 4 για να πουλησω κιολας) άλλοι ειχαν παει με καροτσάκια μεταφορικής και τα επαιρναν 10-10
    ακομα θυμαμαι τον υπαλληλο να λεει μεχρι δεκα ο καθενας κυριοι, για να παρουν όλοι

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Θα συμφωνήσω με τον αουφγκσηφξκη που απο ότι κατάλαβα αναφέρεται στα σκρουτζομάγαζα και τα ισοπ. Κάποιες φορές οι διαφορές στην τιμή είναι τεράστιες. Και άντε στο 500ρικο μπορεί να μην είναι καμία τρελλή διαφορά και να πείς δε γαμιέται θα πάρω απο τον επίσημο πωλητή και ας δώσω και ένα 50ρικο παραπάνω τουλάχιστον θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αλλά σε ακριβότερα προϊόντα απο χιλιάρικο και πάνω οι διαφορές στην τιμή μπορεί να φτάνουν το 20 και 25 % ουσιαστικά σαν να γλυτώνεις τον φπα οπότε κάθε άλλο παρά αμελητέες είναι. Προσωπικά δεν θα ψώνιζα ποτέ τέτοια προϊόντα απο μαγαζί (τύπου πάμπλικ, γερμανό, πλαίσιο κλπ) εκτός και αν "υποχρεωνόμουν", είχα δηλαδη δωροεπιταγή, επιδότηση ή ήθελα να αγοράσω με δόσεις. Μιλάω καθαρά για προϊόντα τεχολογίας κινητά, ταμπλετς, Η/Υ κλπ γιατι αυτα τα μαγαζιά πλέον έχουν τεράστια γκάμα προϊόντων κάθε είδους.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    .............

Παρεμπιπτόντως οι "προσφορές σε λάπτοπ" στο νέο πλαίσιο ήταν ΛΟΛ, ούτε καν ομιτζί.
    Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς βρε Γιάννη γιατί είπαμε ότι θέλουν κερδοφορία τα μαγαζιά και οι τιμές είναι ήδη χώμα. Έπαιξε διαφήμιση κόσμος αρκετός θα πήγε οπότε όλο και κάποιους θα σβερκώσανε να πάρουν Τράμπλ Χ. Εκεί είναι το ψωμί, του κοστίζουν 100 και πουλάει 400, επιστρέφουν τα μισά στην εγγύηση, στα μισά από αυτά παραμυθιάζουν τον κόσμο και ξαναπληρώνει και στην τελική είναι κερδισμένος.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Όπως δεν θα αγοράσω λόγω φιλοσοφίας και στάσης ζωής παιχνίδια από τα Jumbo, ή βιβλία από τον Σκλαβενίτη, έτσι δεν θα αγοράσω Η/Υ από Public ή Κωτσόβολο (ακόμα χειρότερα). Όπως έχω προαναφέρει, εδώ ας πούμε τα μαγαζάκια πώλησης Η/Υ (που όταν υπήρχαν τα προτιμούσα για αγορά σε σχέση με internet ή Γερμανούς, Κωτσόβολο κτλ για πολλούς λόγους) δεν υπάρχουν, υπάρχει μόνο Public, Κωτσόβολος και Γερμανός. Σε όλοι οι πωλητές είναι ανίδεοι -και σίγουρα δεν φταίνε αυτοί- οπότε σίγουρα η γνώμη τους δεν είναι ούτε σημαντική, ούτε μείζονος σημασίας και πλεονέκτημα. Οι πιο τραγικοί είναι του Κωτσόβολου, ο ίδιος που θα σου λύσει απορία για μίξερ θα σου λύσει απορία για Η/Υ, ενώ σε "εξειδικευμένη ερώτηση" του στυλ τι διαφορά έχει το τάδε με τον τάδε επεξεργαστή από το τάδε με τον άλλο επεξεργαστή, συνήθως η απάντηση θα είναι "το ένα έχει τόσο και το άλλο τόσο, στην τιμή μωρέ έχουν διαφορά, σχεδόν οι ίδιοι είναι".

Θίχτηκε το θέμα της εγγύησης και της παραεισαγωγής. Το Public ας πούμε διαφημίζει ότι σε περίπτωση προβλήματος έχει ειδικευμένο τμήμα επισκευής. Αγοράζεις ας πούμε το ΗΡ με το ελληνικότατο πληκτρολόγιο και την εγγύηση και σου χαλάει. Ποιος θα το φτιάξει; Θα το στείλει στην ΗΡ; Ή θα το αναλάβει ο πιτσιρικάς που μαθαίνει στου κασίδα την κεφάλα; Ο Κωτσόβολος π.χ. είχε (έχει ακόμα δεν ξέρω) μια υπηρεσία 360 support. Εμένα περισσότερο με φοβίζει αυτό, παρά δέλεαρ είναι... Είπαμε βέβαια, ο κάθε αγοραστής έχει τον δικό του τρόπο σκέψης.

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα laptop / Netbook
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2015, 22:15
  2. Γνωμη για αγορα Laptop....
    από brainstorm73 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2012, 13:37
  3. Site Εξωτερικού για αγορά Laptop HELP
    από Vagelis Gar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14