Σημερα διαφορα μεσα αναπαραγουν την αποφαση για διαθεση απο την ΕΕ 500/700 ευρω (millions παντα) για τις αναγκες των κεντρων των μεταναστων και προσφυγων .. Η προθεση λεει ειναι να μην δοθουν στην κυβερνηση αλλα στις ΜΚΟ και τις λοιπες οργανωσεις που θα τα διαχειριζονται ωστε να πηγαινουν στις αναγκες των κεντρων που δημιουργουνται και θα δημιουργηθουν...
Εκεινοι οι μονιμοι καταυλισμοι για προσφυγες και εκτοπισμενους σε κατι εμπολεμες ζωνες της Αφρικης, που μενουν εκει για μερικα χρονια τι διαφορα εχουν ακριβως απο αυτο που γινεται τωρα?
Απο την στιγμη που εχουν κλεισει τα συνορα (Η δηλωση του Μουζαλα εχθες ηταν, η κυβερνηση θα αντιμετωπισει το θεμα σαν να εχουν πραγματικα κλεισει τα συνορα!!!) και η "εξοδος" αυτων των ανθρωπων περιοριζεται στην καλυτερη σε μερικες εκατονταδες την ημερα, ενω η εισοδος ειναι ιση η μεγαλυτερη, τι σκατα θα γινει ??
Quod me nutrit... me destruit.....
Av ΕΣΥ ήσουν στη Συρία και ήθελες να πας στη Γερμανία τι σκατά θα έκανες
αν ο δρόμος ήταν κλειστός από Ελλάδα?
Ε..... αυτό θα κάνουν κι αυτοί.
Οι άνθρωποι δεν θέλουν να κάτσουν εδώ.
Το έχουν πει 1000 φορές και δεν υπάρχει τρόπος να τους μαντρώσεις
και ούτε είναι νόμιμο.
(ούτε καν ηθικό)
ανανήψαντας
Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 01/03/2016 στις 09:48.
https://www.google.gr/url?sa=t&sourc...uW0uB2QfGPDMzA
Αυτό σου αρκεί?
Λοιπον το νομιμο ειναι debatable. το ηθικο του πραγματος ειναι αλλο καπελο..
Αυτο που δεν μου αρεσει ομως ειναι η πιθανοτητα να μας πληρωσουν για να κανουμε γαργαρα μια σειρα απο πραγματα... Αν λοιπον τα 500 μυρια ειναι η αρχη για να φτιαξουμε κεντρα για οσο, η αποψη μου ειναι οχι, ευχαριστω πολυ δεν θα παρω...
Quod me nutrit... me destruit.....
Ακούγονται οι "προφητείες" στο 32:20 και 1:02:00 και διάφορα άλλα ωραία. Και με συγκίνησαν τα χαμένα στην αρχή, νόμιζα φώναζαν "να το βάψουμε, να το βάψουμε".
https://www.youtube.com/watch?v=Nf7q9d28fGw
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
ναι ρε γνωστό αυτό και για αυτό προσπαθούν να περάσουν από δω και για αυτό ο μαλάκας ο Παπουστής έβαλε τη μάντα
και έπνιξε μερικές χιλιάδες ΑΝΘΡΩΠΟΣ (που μετά απ αυτό βαφτίζεις όπως θες)
Δεν θέλουν όμως να κάτσουν εδώ.
Άντε λοιπόν και τους μάντρωσες.
Πόσα χρόνια θα τους καταδικάσεις????
5 10 17 παραπάνω δεν έχει.
Μια μέρα λοιπόν θα πρέπει να βγουν.
Και τότε τι θα κάνεις?
Θα τους απελάσεις????
ΚΑι που????
Η ΕΕ κάνει τη στρουθουκάμηλο και μας έχουν γ... με τις μαλακίες τους
Αυτοί έκλεψαν το πετρέλαιο κι εμείς πληρώνουμε το λογαριασμό.
ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ
(και το όπου δεν είναι η Ελλάδα)
ανανήψαντας
Η πρωθυπουργάρα όλα τα λεφτά χθες ε; Δεν τον είδα αλλά είμαι σίγουρος ότι έσκισε
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ναι ρε συ...το θέμα είναι πως το "όπου τους κάνει κέφι" ως όρος, μόνο σε κάτι διεθνή-αριστερά κινήματα τύπου "πατρίδα είναι όλος ο πλανήτης, αδέλφια μου μετανάστες, ούτε σύνορα ούτε σημαίες ούτε εξουσία" είναι πιασάρικα, και αυτα στο φεστιβάλ της Καισαριανής μέχρι να τσιμπήσει καμμιά γκόμενα.![]()