Σελίδα 27 από 233 ΠρώτοΠρώτο ... 1722232425262728293031323777127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 3483

Θέμα: Οικογενειάρχης και μηχανόβιος

Re: Εμπρος πατεραδες

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
    χαιδαρι η στο μπουρναζι
    ο λογος να περνουμε και κανενα ματι.

Κατσε ρε μαστορα εμεις τι κανουμε εδω
    Θα ερθεις απο την Νεα Μακρη να παρεις ματι τα δικα μας;

Ααααα!!!Θα κανονισω αποβαση στην Νεα Μακρη με τον mafiozo.

και που 'σε για να παρω κανα τηλεφωνο την κυρα-Ρενα.
    Μετα........

κι εμεις

Καλα βρε εσυ ολο δουλευεις κατσε και λιγο,ολο ελεγες(( θα ερθω μακρη θα τα πουμε αλα τιποτα ))και τωρα που λεω να ερθω προς τα εσενα μας απηλεις και απο πανω ρε ουστ...!!!

Αντε τι θα κανεις να ερθω για καφε.???
    Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:

Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
    Καλα βρε εσυ ολο δουλευεις κατσε και λιγο,ολο ελεγες(( θα ερθω μακρη θα τα πουμε αλα τιποτα ))και τωρα που λεω να ερθω προς τα εσενα μας απηλεις και απο πανω ρε ουστ...!!!

Αντε τι θα κανεις να ερθω για καφε.???
    Σε περνω σε λιγο.......

Γεια σας παιδια.Για το ουζακι που λεγαμε να το κανουμε σημερα βραδακι κατα τις 7,00 ωρα στο χαιδαρι η στο μπουρναζι ναι η ου.!!!

Λυπαμαι gazoil προτημω εκει που ειχα αναφερει και την πρωτη φορα,ο λογος να περνουμε και κανενα ματι.???Εεεεπ.Ντροπη μας.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ.
    Θανο το Μ.Πευκο ειναι 17-19 χλμ απο Μπουρναζι και εχει και 5 χλμ στροφιλικι
    για γουστα(απο παλαια Ε.Ο)
    think again
    αν παλι οχι ,το εξεταζουμε για εκει που λες(gasoil+gasnick)
    gas......N

Εμπρος πατεραδες

Καλα βρε παιδια που χανεστε και δεν βλεπω να λετε τιποτα.Αυτος ο καφες που λεγαμε τι γινετε θα το επιουμε ολοι μαζι η ο καθενας μας σπιτι του αντε να δουμε για παρτε τα επανω σας.:a13:

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos

Καλα βρε παιδια που χανεστε και δεν βλεπω να λετε τιποτα.Αυτος ο καφες που λεγαμε τι γινετε θα το επιουμε ολοι μαζι η ο καθενας μας σπιτι του αντε να δουμε για παρτε τα επανω σας.:a13:
    Δυο ειναι οι πιθανοτητες.
    1) Πεφτει πολυ ξυλο απο την γυναικα στο σπιτι.
    2) Πεφτει πολυ ξυλο απο τα παιδια στο σπιτι.

Εγω θα προσπαθησω για το αλλο Σ/Κ γιατι αυτο θα λειπω.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Re: Re: Εμπρος πατεραδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Δυο ειναι οι πιθανοτητες.
    1) Πεφτει πολυ ξυλο απο την γυναικα στο σπιτι.
    2) Πεφτει πολυ ξυλο απο τα παιδια στο σπιτι.

Εγω θα προσπαθησω για το αλλο Σ/Κ γιατι αυτο θα λειπω.
    Παλι μπερδευτικες φιλε!! Εγω λεω για κανεναν καφε απογευματινο.??

Εγώ είμαι στις διαπραγματεύσεις για διήμερο με μηχανή, γυναίκα και φίλους στη Βόρεια Έυβοια.... οπότε ο,τιδήποτε άλλο αυτή την περίοδο χλωμιάζει.!

@@Inpas, το ταξίδι στο εξωτερικό με το μοτοσακό να ξέρεις είναι το κρυφό όνειρο οποιουδήποτε δεν έχει πάει ποτέ στο παρελθόν (που είναι πολλοί!), οπότε πάντα θα παίζει. Τώρα το πότε, θα είναι πάντα το μεγάλο ερώτημα. Εγώ το έχω πετάξει απέξω απέξω χωρίς τύχη βέβαια!

Καλησπερίζω τους φίλτατους Moto-οικογενειάρχες κι εύχομαι ολόψυχα Καλό Μήνα σ'όλους σας

Εγω λεω για κανεναν καφε απογευματινο.?
    Επί προσωπικού μιλώντας, καθημερινώς απ'την δουλειά επιστρέφω στο σπίτι περίπου 8 με 9 το βράδυ οπότε το απογευματινό καφεδάκι που προτείνετε αποτελεί τουλάχιστον κατ'έμέ όνειρο θερινής νυκτός.......

Ουζομεζεδο-κατάσταση για κάποιο Σ/Κ το καλοβλέπω, αναλόγως βέβαια πάντα με τις δουλειές που μπορεί να μου προκύψουν......
    δεν χανόμαστε άλλωστε.....
    έτσι κι αλλοιώς εδώ στο moto.gr όλοι μας ψιλο-βολτάρουμε και απ'ότι βλέπω....................
    αυτοί οι "μυστήριοι" Ελευσίνιοι είναι επιρρεπείς σε σχετικές ουζομεζεδο-καταστάσεις και συνεπικουρούμενοι από κάτι peskandritsous, mafiozous, thanous etc etc όλο και κάτι θα κανονιστεί!

Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid

@@Inpas, το ταξίδι στο εξωτερικό με το μοτοσακό να ξέρεις είναι το κρυφό όνειρο οποιουδήποτε δεν έχει πάει ποτέ στο παρελθόν (που είναι πολλοί!), οπότε πάντα θα παίζει. Τώρα το πότε, θα είναι πάντα το μεγάλο ερώτημα. Εγώ το έχω πετάξει απέξω απέξω χωρίς τύχη βέβαια!
    Εδώ έχουμε τα ευχάριστα νέα
    Ύστερα από σχετικό, προφορικό, αίτημα μου το υπόλοιπο Inpas-ακαίϊκο συνεδρίασε σε ταβερνείον πλησίον της οικίας του και
    κρίνοντας την όλη εν γένη συνολική προσφορά μου ως μπαμπά, συντρόφου, φίλου, κουβαλητή, νοικοκυράς, πλακατζή, μάγειρα κλπ κλπ
    αποφάσισε να μου χορηγείται κάθε χρόνο ολιγοήμερη τιμητική άδεια, άνευ συζύγου και τέκνων, ώστε να μπορώ να εκδράμω στας Ευρώπας με τους moto-οικογενειάρχες φίλους, όποτε θα'ναι αυτό εφικτό από μέρος τους......Οψόμεθα!
    Η αρχή έγινε!
    Λεπτομέρειες από κοντά....μην εκτεθούμε και δημοσίως

Η σειρά σας τώρα!

Να'σαστε καλά εσείς και οι οικογένειες σας!
    Τα λέμε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    inpas .................παλι κενταει ο ανθρωπος
    gas......N

Βρε'συ......... που πήγαν όλοι τους?
    Εξαφανιζόλ όλοι οι moto-οικογενειάρχες :wacko:

Ελπίζω να να'σαστε καλά και να περνάτε............. όσο το δυνατόν καλύτερα,
    γιατί από Φθινόπωρο σας θέλω ακμαίους για πολλέεεεεεεεεες βόλτες

Προς Gas Nick:
    Εσύ κανόνισε να πας να πάρεις μια ώρα νωρίτερα την αποζημίωση σου (τι σου λέω τώρα.......) κι ελπίζω να ξαναπάρεις κανά Ζ ώστε τα "γυμνά" να γίνουν δύο στην παρέα μας.... πήξαμε στους "κουστουμάτους" και στους δήθεν........."τακουνάτους" βρε παιδί μου... αμαν πια!

Αλήθεια σου'χουν προτείνει μέχρι σήμερα κάποιον συμβιβασμό? Γιατί είθισται λίγο πρίν γίνει το αστικό, οι ασφαλιστικές να προσπαθούν να έρθουν σε κάποιον συμβιβασμό με τον παθόντα.

Τέλος πάντων....

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους σας

Τα λέμε

geia hara
    ναι σημερα (επεσες στη περιπτωση) μου προτειναν 1 χιλιαρικακι
    παραπανω δηλ.8700 αλλα μαλον θα το απορριψω
    εις το επανειδειν
    gas......N

Εμπρος πατεραδες

Καλο σαββατοκυριακο και απο εμενα πατεραδες.Δεν ξερω τι κανετε εσυς αλλα εγω περναω ωραια και τα μπανια μου τα κανω(μουσια)?και τα ουζα μου πηνω?(μουσια),αλλα τη να κανω ετσι ειναι η ζωη.!!

GAS NICK μην ακους τι λενε αν παρεις γυμνο αλιμονο σου κακομοιρη μου.??Καλυτερα κουστουμι & γραβατα παρα να εισαι στο δρομο σαν βρεγμενη γατα.??Αντε κανονιστε να βγουμε για απογευματινο ουζο....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    gas......N

Καλο σαββατοκυριακο και απο εμενα πατεραδες.Δεν ξερω τι κανετε εσυς αλλα εγω περναω ωραια και τα μπανια μου τα κανω(μουσια)?και τα ουζα μου πηνω?(μουσια),αλλα τη να κανω ετσι ειναι η ζωη.!!

GAS NICK μην ακους τι λενε αν παρεις γυμνο αλιμονο σου κακομοιρη μου.??Καλυτερα κουστουμι & γραβατα παρα να εισαι στο δρομο σαν βρεγμενη γατα.??Αντε κανονιστε να βγουμε για απογευματινο ουζο....
    Ρε μην του τη λέτε του Νικόλα, θα μας σκάσει με κανά γυμνό B-King και θα ψαχνόμαστε...

:rotflmao: :rotflmao:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1142
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2016, 16:18
  2. Απο subarakias τωρα και μηχανοβιος
    από Greeksniper39 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 257
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2011, 16:41
  3. Ο μηχανοβιος και ο μπάτσος!
    από DimChios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2008, 08:10
  4. Ο νέος είναι ωραίος να γίνει και μηχανόβιος???
    από sairous στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2006, 23:49
  5. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 08:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ