Βυρωνα ευχαριστω για τον κοπο σου να γραψεις την δικη σου οπτικη γωνια.
![]()
Τώρα τι έγινε. Έκαναν κωλοτούμπα ή όχι;
Δεν ξέρω πραγματικά.
ε, θα το γράψω....
βλέπω τον γιούνκερ, τι δηλώνει σε live feed.....
και σκάει αυτό
"Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, λένε ότι οι Έλληνες, οι ευγενείς Έλληνες, οι εργατικοί, προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο και θέλουν να μείνουν στην ευρωζώνη"
αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι
αντε γαμίσου ρε μαλάκα που τώρα ξαφνικά γίναμε ευγενείς
πουτσ@@@@@@@@@
Αν και έχω δουλειά...
Οι κεντρικές τράπεζες ΠΑΝΤΑ κάνουν γνωστή την παρέμβαση τους, καθώς δεν κάνουν trading. Δηλώνουν με ξεκάθαρο τρόπο οτι βάζουν πλάτη, και δεν το κάνουν αγοράζοντας μετοχές στα χρηματιστήρια...είτε μέσω επιτοκίων θα γίνει (ρευστότητα δλδ), είτε με μαζικές αγορές ομολόγων (ξανά ρευστότητα δλδ), είτε με παρέμβαση στα νομίσματα. Οι αγορές μασάνε μόνο σε παρεμβάσεις της FED & ECB πλέον, ενώ τα καλύτερα μηνύματα τα δίνουν οργανωμένα (FED+ECD+BOE+BOJ κλπ).
Δεν ξέρω που είδες την παρέμβαση, δεν έχω υπ΄όψη μου κάτι. Η ελβετική κεντρική τράπεζα μπορεί να είναι σε κάποια επιφυλακή, κάτι που είναι λογικό. Οι αγορές (ο κόσμος δλδ, τα τελευταία 50 χρόνια όταν υπάρχει κρίση και φόβος, καταφεύγει στο ελβετικό φράγκο, τα αμερικάνικα και γερμανικά ομόλογα και πιο σπάνια πλέον στο χρυσό. Fly to quality το λένε...
Δες το παρακάτω διάγραμμα, και πρόσεξε τι σημαίνει παρέμβαση κεντρικής τράπεζας τον Ιανουάριο του 15 και δες και την τελευταία γραμμούλα που είναι η σημερινή διακύμανση.
![]()
Α βγήκε και η Ραχήλ και δήλωσε πως επιτέλους χορεύουν οι αγορές πεντοζάλη...http://www.newsbeast.gr/politiki/art...voun-pentozali
"Αλύπητα, εκεί που τους πονάει"
Τραγικό ρπμ...
Για άλλη μια φορά οι κανόνες του παιχνιδιού αλλάζουν κατά την διάρκεια του. Το ερώτημα αλλάζει αφού ήδη έχει τεθει . Εμείς δεν είπαμε, εμείς θέλαμε και μετά αυτοί δεν ήθελαν και τώρα εμείς θέλαμε αλλά ...