Πολύ ωραία παιδιά....και στην επόμενη με το καλό!!!
Μέρος απο άλλη εποχή............![]()
CALCULATOR ISLAND
καλουτσικα ήταν![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τέλεια ήταν παίδες, να 'στε καλά για την παρέα και την ανοχή σας (τα κατάφερε Έλενα το cbfάκι, άν και του ήπια λίγο το αίμα![]()
![]()
)
Τί άλλο να θέλει μια γυναίκα, εκδρομή με 14 άντρες!!!
Να έχω και παράπονο??
Ναί, γιατί έλειπε ο 15ος!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τρίτον και τελευταίον... ευχαριστώ κάποιον που μου τηλεφώνησε, έστω για να μου παραπονεθεί.Υπόσχομαι να επανορθώσω...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ισθμος 2.......
lilipoua=τελικα μου παει πολυ το Dakaraki....ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.....αλλα τα 3 παλλικαρια που θα με κρατανε ορθια γιατι δεν φτανω..... ειναι στον standard εξοπλισμο??? :wacko:
![]()
μα για τα παλικάρια θα το αγόράσω!! Ποιά άλλη εταιρεία δίνει τέτοια δώρα???![]()
![]()
Για να δούμε τί θα οδηγώ στην επόμενη!!??![]()
![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
tiger... :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Για να δούμε τί θα οδηγώ στην επόμενη!!??![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
tiger... :hypnotize
μή λες τέτοια για το thread θα μεταφερθεί στα ανέκδοτα!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ισθμος.....
........Φωτη τι κανεις εκει???
Φωτης=κλαν........εεεεεεεεε.......φτιαχνω τις επιγονατιδες μου......ααααααααααααααααα......![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Τέλεια φωτό!![]()
Καλά ντε....πες και καμμιά καλή κουβέντα...π.χ. ποιά ήταν η μέση ωριαία της εκδρομής Αθήνα-Ζάτουνα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
καλουτσικα ήταν![]()
![]()
![]()
Να με συμπαθάτε που προς στιγμή σας τρόμαξα και πήγαινα προς Τρίπολη![]()
αλλά ξέροντας λίγο τα μέρη του Ισθμού έκανα αναστροφή... Sorry καπταιν!
Α! και για να έχετε μια ιδέα που πήγαμε, ρίξτε μια ματιά στον χάρτη![]()
![]()
Και εχει και συνεχεια.. (να ακουσεις χειροκροτημα στα flocafe μεγαρων μολις μπηκα μεσα και ολοι τελιωναν το καφε τους..Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
σκηνικο πρωτο.....φτανουμε στον ισθμο της Κορινθου,οπου και ηταν σημειο ανασυνταξης...(''καποιος'' βεβαια πηγαινε καρφι για Ζατουνα,πατρα,οπου τον φωτειζε ο θεος).....και αφου κανουμε το τσιγαρακι μας και λεμε να φυγουμε παιρνουμε χαμπαρι οτι ελειπε ο Αντρεας....ειχε ξεμεινει στα πρωτα διοδια και μας περιμενε.....
.....τελικα ηρθε...
![]()
σκηνικο δευτερο και καλυτερο....φτανουμε Ζατουνα.....παρκαρουμε.....παραγγελνουμε τα καφεδοτσιπουρακια μας μαζι με το ωραιο παστελακι....βγαζουμε φωτο.....εεεεε καποια στιγμη καθομαστε.....ο Γιαννης (road spirit) ερχεται να κατσει και αυτος αφου εχει βγαλει καμμια 10000 φωτο........εχει περασει ανετα κανα 15 λεπτο(για να μην πω παραπανω)...
Θ.Β.=κατσε παλλικαρι μου....ολη μερα μας σκουπιζες.....θα εισαι κουρασμενος.....
r.s.=μπααααααα.......μια χαρα ειμαι....εξαλου δεν ειμουν μονο εγω σκουπα...ηταν και ο καπετανιος....ηταν και ο Αντρεας......(ριχνοντας μια κλεφτη ματια) ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καποιος/α=μην ανυσηχητε....σε καμμια Λιμνη Δοξης θα εχει καταληξει αλλα καποια στιγμη θα ερθει....
περιττο να πω τι ακολουθησε.....
)
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
40 χλμΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Καλά ντε....πες και καμμιά καλή κουβέντα...π.χ. ποιά ήταν η μέση ωριαία της εκδρομής Αθήνα-Ζάτουνα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εξαιρούνται οι γρήγοροι![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais