Δεν το εχει σκεφτεί κανείς μέχρι τώρα οτι τα θύματα είναι 15χρονοι γιατί δεν εχουν μάθει ακόμα να φοβούνται τους μπάτσους?
Δεν το εχει σκεφτεί κανείς μέχρι τώρα οτι τα θύματα είναι 15χρονοι γιατί δεν εχουν μάθει ακόμα να φοβούνται τους μπάτσους?
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Να χαρώ εγώ κάτι παιδιά ….Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Ο πιτσιρικάς δε μπόρεσε να σκεφτεί τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι πράξεις του, όταν πούλησε μαγκιά σε έναν ψυχικά διαταραγμένο με όπλο.
Δεν ήταν ούτε επαναστάτης, ούτε υπέρμαχος της δημοκρατίας ούτε τίποτα.
Πολιτικές ή κοινωνικές προεκτάσεις δεν έχει στη πραγματικότητα το γεγονός.
Το εκμεταλεύτηκαν αυτοί που έχουν συμφέροντα και του έδωσαν τέτοιες διαστάσεις.
Και ποιος εδωσε το οπλο και την στολη στον ψυχικα διαταραγμενο????Ποιος του εδωσε την εξουσια????Ποιος ειναι ο προισταμενος του?Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Ο πιτσιρικάς δε μπόρεσε να σκεφτεί τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι πράξεις του, όταν πούλησε μαγκιά σε έναν ψυχικά διαταραγμένο με όπλο.
Δεν ήταν ούτε επαναστάτης, ούτε υπέρμαχος της δημοκρατίας ούτε τίποτα.
Πολιτικές ή κοινωνικές προεκτάσεις δεν έχει στη πραγματικότητα το γεγονός.
Το εκμεταλεύτηκαν αυτοί που έχουν συμφέροντα και του έδωσαν τέτοιες διαστάσεις.
Εγω?Εσυ?Η θεια μου η Κουλα?
Φυσικα και υπαρχουν πολιτικες ευθυνες.....
![]()
Τελος,δεν ξαναγραφω για το θεμα εχουμε ξεφτιλιστει τελειως![]()
Δε σε κατάλαβα; Τι να χαρείς ακριβώς; Σε πείραξε κάτι που είπα;
Με ποιό πράγμα διαφωνείς να το συζητήσουμε.
A Noisy Tappet is a Happy Tappet!
τι ήθελε ένα παιδί 15 χρονων στα εξάρχεια?
οτι γουσταρει ηθελε,αναφορα θα δινουμε που κ γιατι παμε? ελεος
δεν τα σπανε αναρχικοι με την εννοια του αναρχισμου τα μικρομαγαζια
τσιρακια του παρακρατους τα σπανε ( μπατσοι,μαλακοαναρχικοι,χουλιγκανια κ καμμενοι γενικα)
παραθεση απο ενα κειμενο που μου σταλθηκε
''Σε όλες τις πορείες του Πολυτεχνείου, αν βρεθείς στην Β. Σοφίας λίγες ώρες πριν αρχίσει η πορεία θα δεις τι συμβαίνει. Δυο-τρεις ένστολοι της αστυνομίας (κυρίως αξ/κοι) κάνουν πηγαδάκι σε πολλά σημεία με καμία δεκαριά τύπους με πολιτικά μικρής σχετικά ηλικίας. Πίνουν καφεδάκι, κάνουν τσιγαράκι επί ώρες. Οι τύποι με τα πολιτικά είναι βέβαια ασφαλίτες οι οποίοι αργότερα "ενσωματώνονται" στην πορεία. Τι κάνουν εκεί? Θα πει κανείς ότι παρακολουθούν αυτούς που κάνουν επεισόδια. Αν είναι έτσι γιατί δεν επεμβαίνουν ποτέ? Γιατί ποτέ δεν έχουν συλλάβει ούτε έναν επ' αυτοφόρω? Μήπως λοιπόν αντί να παρακολουθούν, καθοδηγούν τα επεισόδια?
Δεν το σχολίασε κανένας, ούτε δόθηκε κάποια απάντηση για το ρόλο των ασφαλιτών με τα πολιτικά στις πορείες.''
και αλλη παραθεση
''Και βέβαια η σημερινή κατάσταση ΔΕΝ ευνοεί την κυβέρνηση. ΕΥΝΟΕΙ όμως το σύστημα, το οποίο πολύ λίγο ενδιαφέρεται αν θα κυβερνά η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ. Ενδιαφέρεται πολύ όμως σε κάθε ειρηνική διαδήλωση των εργαζομένων, να βρίσκονται 10-20 "αναρχικοί" να τα σπάνε στη ψύχρα, ώστε να αποθαρύνεται ο κόσμος από τις διεκδικήσεις, να μένει μπροστά από το Χ-FACTOR να χαζεύει, και βέβαια το σύστημα το ενδιαφέρει πολύ όποιος έχει αντίθετη άποψη και το θάρρος να την εκφράζει να του κολλάνε το στίγμα του "πυρπολητή των καταστημάτων", όπως επίσης το ενδιαφέρει η μία κοινωνική ομάδα κακομοίρηδων (πχ καταστηματάρχες) να παίζει ξύλο με άλλη κοινωνική ομάδα (πχ άνεργοι νεολαίοι) ....
βάλτε και στην εξίσωση την ραγδαία αυξανόμενη οικονομική ασφυξία της νεολαίας και .... ο θεός να βάλει το χέρι του για τα επόμενα χρόνια.''
και με ολα αυτα να σου κ η ευκαιρια για νεους νομους για την καταστολη αυτων των ενεργειων κ μετα νεοι νομοι κ απαγορευσεις κ ελενγχοι και και και και
βρε ολο στημενο ηταν το σκινικο ,δωθηκε και η αφορμη.....
μην περιμενετε να βρειτε ακρη
καποιος ειπε σημερα να κλεισουμε τις τηλεορασεις μπας κ μεινει το μυαλο μας στη θεση του
+ 600 cc και 110 hp
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Όποιος έδωσε το όπλο και το βοσκό που σκότωσε τους 5 κυνηγούς πρίν μερικά χρόνια.
Το ίδιο γεγονός είναι.
Δολοφονία απο πρόθεση. Αυτό.
θα δεχομουν το ολο χθεσινο πανυγυρι αν ειχε παρει εντολη ο μπατσος να πυροβολισει.
δηλαδη καθε που προκειπτει μ@λακας πρεπει να την πληρωνουν ολοι.
αν ειναι ετσι να βγουν και οι φουστιδες να αρχιζουν να καινε αλλοδαπους και τα σπιτια τους γιατι σκοτωσανε το σεριανοπουλο.
ελεος με την επανασταση και με τους καναπεδες.
για να γινει επανασταση πρεπει να πεινασει οι ελλαδα και απεχουμε πολλοι απο την πεινα.και το μονο σιγουρο τοτε ειναι οτι την επανασταση δεν θα την κανουν ουτε τα φλωρακια του πολυτεχνειου, ουτε οι φραγκατοι τως εξαρχειων που νοικιαζουν διαμερισματα με τα λεφτα του μπαμπα για να λενε οτι ζουνε στο γκετο
Οχι ο ένας είναι ένας πολίτης.Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Όποιος έδωσε το όπλο και το βοσκό που σκότωσε τους 5 κυνηγούς πρίν μερικά χρόνια.
Το ίδιο γεγονός είναι.
Δολοφονία απο πρόθεση. Αυτό.
Ο άλλος είναι ένας επαγγελματίας σαν τον συνεργειά σου και ΑΠΑΙΤΕΙΣ απο αυτόν να είναι καλός στη δουλειά του.
Οχι να είναι εγκληματίας.
Γι αυτό τον πληρώνουμε τον ΜΑΛΑΚΑ να προστατεύει τον κόσμο.
Και έχω την απαίτηση απο αυτόν να το κάνει με τρόπο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ.
Μεγάλο θέμα η εκπαίδευση των αστυνομικών. Και έχει συζητηθεί πάλι εδώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Και ποιος εδωσε το οπλο και την στολη στον ψυχικα διαταραγμενο????Ποιος του εδωσε την εξουσια????Ποιος ειναι ο προισταμενος του?![]()
Παιδιά ήταν 15-16 χρονών.... Ναι έκανε μαλακία που την έπεσε στο περιπολικό (παρασύρθηκε από τους άλλους σίγουρα), άλλα τι τους πληρώνουμε τους αστυνομικούς τόσα λεφτά???? εδώ το μπατσικό είχε φύγει και ξαναγύρισε. Ας καλούσαν ενισχύσεις να τους πιάναν να τους πήγαιναν δικαστήριο, φυλακή, εξορία δεν ξέρω και εγώ που κλπ.
ΦΟΝΟΣ???? Αν είναι δυνατόν. Και εμένα 16 χρονών τα μυαλά ηταν πάνω από το κεφάλι μου. Μια χαρά παρασυρόμουν από τις παρέες, μια χαρα κουβαλούσα πεταλούδα. Τώρα όμως είμαι ένας απόλυτα φυσιολογικός εργαζόμενος - οικογενιάρχης άνθρωπος.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό για το τι πρόκειται να ακολουθήσει και που πηγαίνουμε σαν κράτος. Άμα οι παρέες την πέφτουν έτσι στους αστυνομικούς και οι αστυνομικοί πυροβολούν όποιον βρουν μπροστά τους πάμε κατα διαόλου.
Ειλικρινά κρίμα στον πιτσιρικά που πιθανόν να εξελισόταν σε ένα κακοποιο άλλα πιθανόν να ήταν και παράδειγμα προς μίμηση καλού ανρθώπου στα επόμενα χρόνια.
Κορίτσια, καλό είναι το μπινελίκι (και ΣΕ είπα... και μΕ είπες ...) αλλά δεν βλέπω κανέναν μας να βγαίνει ΕΝΕΡΓΑ και να την πέφτει είτε στους "αναρχικούς" (αν πιστεύει ότι είναι κακομαθημένα κωλόπαιδα που καταστρέφουν αδιακρίτως περιουσίες...) είτε στους "μπάτσους" (αν πιστεύει ότι είναι Γουρούνια - Δολοφόνοι...) !!!
Κοινώς, θα εκτονωθούμε πάλι (διαμέσου του πληκτρολογίου) μέχρι να έρθει η ώρα να γίνει το φαγητό και "έχει ο Θεός"...
(για επιδόρπιο μπορούμε να συγχαρούμε αλλήλους για την επικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και να τραγουδήσουμε κάτι σαν "τι καλά περάσαμε - ια-ια-ο")
Υ.Γ.
ΔΕΝ προσβάλω κανέναν (και δεν έχω καμία τέτοια διάθεση) !!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Έδω είναι η διαφωνία μας.
Εγώ δεν πιστεύω ότι η δολοφονία ήταν επαγγελματική δηλαδή κατευθυνόμενη.
Είναι διαφορετικό δηλαδή αν ένας χασάπης σκοτώσει το γείτονα του με μπαλτά (εργαλείο της δουλειάς του) ή με καραμπίνα;
Για μένα θα ήταν ειρωνία να εκπαιδεύσεις κάποιον που παίρνει μισθό αστυνομικού.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Μεγάλο θέμα η εκπαίδευση των αστυνομικών. Και έχει συζητηθεί πάλι εδώ...![]()
Και απο τους μισθούς καταλαβαίνεις οτι υπάρχει πολιτική πρόθεση για χαμηλού επιπέδου αστυνομία.
+750Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Για μένα θα ήταν ειρωνία να εκπαιδεύσεις κάποιον που παίρνει μισθό αστυνομικού.
Και απο τους μισθούς καταλαβαίνεις οτι υπάρχει πολιτική πρόθεση για χαμηλού επιπέδου αστυνομία.
...ευρω...
Δεν εννοούσα κατευθυνόμενη.Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Έδω είναι η διαφωνία μας.
Εγώ δεν πιστεύω ότι η δολοφονία ήταν επαγγελματική δηλαδή κατευθυνόμενη.
Είναι διαφορετικό δηλαδή αν ένας χασάπης σκοτώσει το γείτονα του με μπαλτά (εργαλείο της δουλειάς του) ή με καραμπίνα;
Ενοούσα οτι ο επαγγελματίας αστυνόμος θα εκτονώσει οποιαδήποτε κατάσταση χωρίς φόνο.
Γιατί εκπαιδεύεται γι αυτό οχι για να σκτώνει.
Ασχετο αν έχει την δυνατότητα.