Σελίδα 29 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 19242526272829303132333439 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 622

Θέμα: Αγορά laptop

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    100 € γι' αυτό το μόνιτορ είναι μια χαρά τιμή, αν το βρει τόσο να το πάρει
    ναι ειναι καλή τιμή απλά δε ξέρω αν αξίζει να δώσεις ένα 100άρικο για το συγκεκριμένο λάπτοπ....πλέον και τα core2duo άρχισαν να δείχνουν τις αδυναμίες τους το 2016 που βαραίνει το ίντερνετ συνεχώς.

στα 75ευρώ το απλό hd panel που πιθανόν να του κάνει.
    http://www.ebay.com/itm/BN-SONY-VGN-...wAAOSwk1JWeoSX

Παλαιό μέλος Το avatar του/της andreaspetr
    αν και νομιζα οτι ασχολουμαι καμποσο με pc εμαθα αρκετα σε αυτο το θεμα,να ειχαμε και λευτα....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    ναι ειναι καλή τιμή απλά δε ξέρω αν αξίζει να δώσεις ένα 100άρικο για το συγκεκριμένο λάπτοπ....πλέον και τα core2duo άρχισαν να δείχνουν τις αδυναμίες τους το 2016 που βαραίνει το ίντερνετ συνεχώς.

στα 75ευρώ το απλό hd panel που πιθανόν να του κάνει.
    http://www.ebay.com/itm/BN-SONY-VGN-...wAAOSwk1JWeoSX

Με την λογική ότι μέχρι πριν πάθει την ζημιά έκανε την δουλειά του, το χρήμα είναι σπάνιο και δυσεύρετο και καλό είναι να κάνουμε οικονομία όπου και όποτε μας παίρνει, δίνει 100 και έχει ξανά το μηχανάκι του. Σε 2ο χρόνο και με την άνεσή του χώνει έναν ssd και λίγη ακόμα RAM και το έχει συντροφιά για κάμποσα χρόνια ακόμα.
    Αν το μηχανάκι του δεν του έκανε την δουλει'α του και απλά αυτό είχε, με αυτό πορεύονταν, τότε ναι, κοιτάζει για άλλο. Αλλά επειδή άλλο είναι 100 + 100 και άλλο 450 σταθμίζει και αποφασίζει. Αν κι εδώ που τα λέμε κανένα με 450 λιανική δεν πάει τσουρούλια (θα θελήσει κι αυτό τις παρεμβάσεις από μέρους του αγοραστή) ουσιαστικά μιλάμε για 450+100 (ssd)=550 για να έχεις μια αξιοπρέπεια.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

στα 450 έχει i3 5005u με 4mb ραμ kai 128ssd. Που επαρκεί για χρήση ίντερνετ-πολυμέσα-γενικό χάζι. (τουλάχιστον είχε προ ανατιμήσεων μεγαλοβδομάδας).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    ασχετο...

...αλλα ειδα ενα surface ενος φιλου μου κι επαθα πλακα
    Γιαννης

never hold back Το avatar του/της Ohm
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    στα 450 έχει i3 5005u με 4mb ραμ kai 128ssd. Που επαρκεί για χρήση ίντερνετ-πολυμέσα-γενικό χάζι. (τουλάχιστον είχε προ ανατιμήσεων μεγαλοβδομάδας).
    ekeino pou sou eixa pei gia eukairia apo tin mediamarkt nomizw, mipws thumasai ti mnimi eixe?
    den briskw to link

Νομίζω 4

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Νομίζω 4
    sigoura?nomizw eixe parapanw... giati mou eixe kanei entipwsi... alla anyway
    thank you

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    6 είχε παίδες

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    6 είχε παίδες
    thanks man

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου. Το πιθανότερο είναι να το φτιάξω μετά το Πάσχα, δεν υπάρχουν λεφτά για άλλο. Η χρήση του είναι ίντερνετ μουσική και έγγραφα κυρίως, σπάνια Χρησημοποιο βαριά προγράμματα. Εξάλλου μου αρέσει αυτό το λαπτοπ, τα καινούργια σαν το hp της αδερφής μου είναι σαν ψεύτικα. Ναι είναι γρήγορο αλλά όταν φοβάσαι να το αγγιξεις μην σου σπάσει.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Ρώτησα διαθεσιμότητα σε όλα τα καταστήματα της Αθήνας για 2πλής λάμπας και δεν υπάρχει στοκ, οπότε είτε πας για ebay φάση, είτε αποφασίζεις να κάνεις το λάπτοπ μετατροπή σε ¨"σταθερό" υπολογιστή γραφείου με μια 22άρα των 100ευρώ ή media center με κούμπωμα hdmi σε καμιά τηλεόραση και ασύρματο ποντίκι πληκτρολόγιο.
    Ανταλλακτική οθόνη καινούρια κάτω από 100άρικο δε θα βρεις στο ebay και δε θα εμπιστευόμουν μεταχειρισμένες αν πετύχεις καμιά σε χαμηλή τιμή.

Από τα παραπάνω εγώ θα το κανα media center.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Φήμες λένε ότι ο Αμυρου πήρε Laptop και το κρατάει κρυφό. Παρακαλώ όποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ο άμοιρος ακόμα μορφώνεται...

τελευταία "ευρήματα" τα οποία δεν δείχνουν να στερούνται λογικής:

Προτιμήστε ίντελ 6ης γενιάς. ο νέος ι3 έχει τις επιδόσεις του ι5 5ης γενιάς στα benchmarks και είναι συνήθως φτηνότερος.
    Προτιμήστε ξεχωριστή κάρτα γραφικών. Δεν έχει απαραίτητα καλύτερες επιδόσεις αλλά δεν "κλέβει" από την κύρια μνήμη και γενικά ελαφρώνει το φορτίο του επεξεργαστή.
    Προτιμήστε ssd όπως έχετε όλοι σας πει και εδώ μέσα. Σε μερικά λάπτοπς (λενόβο Β51-80 πχ) έχει αυτοκολλητάκι στις βίδες που στηρίζουν τον σκληρό, το οποίο αφαιρούμενο προκειμένου να βάλεις τον ssd ακυρώνει την εγγύηση... Και σχετικά λίγα έρχονται με προεγκατεστημένο ssd, ακόμα.

Η διαμάχη σχετικά με την ανάλυση οθόνης έχει πολύ γέλιο. Ο η μία πλευρά ωρύεται ότι πιξελιάζει η εικόνα στις 15 ίντσες και βγαίνουν τα μάτια, η άλλη λέει ότι δεν χρειάζεται 1080p και ότι "κουράζει" την κάρτα γραφικών άδικα, τραβάει πιο πολύ ρεύμα από την μπαταρία και κάνει το desktop τόσο μικρό που δεν το βλέπεις... Αυτό το τελευταίο υπερβολή, εκτός αν έχεις θέμα με τα μάτια, το είδα "πρώτο χέρι" ή μάτι τέλος πάντων.
    Στο probook που έχει την "κλασσική" χαμηλή δεν μπορώ να πω ότι έχω καταλάβει jaggies στα γράμματα. Στις γραμμές του σχεδίου όντως λίγο μπερδεύει και θέλει να ζουμάρεις για να κάνεις "αγκίστρωμα" από το σωστό σημείο. Συμφωνία παραδόξως στο ότι dell και lenovo έχουν τις "χειρότερες" οθόνες και στο ότι όλες οι οθόνες των "φτηνών" λάπτοπς είναι γτπκ λόγω ΤΝ.

Ορυμαγδός για το ΑΜD ή intel, πιο πολλή φανατίλα και από το japan VS europe. Οι διαδικτυακοί μηχανολόγοι μηχανικοί ακόμα σφάζονται για να αποδείξουν ότι δύο επεξεργαστές των 15W έκαστος έχουν διαφορετική θερμική συμπεριφορά και ο πρώτος βράζει αυγό ενώ ο δεύτερος ψύχει αυτοκίνητο κολλημένο σε κίνηση στο Σύνταγμα με καύσωνα. Το αυτό για radeon VS geforce στα γραφικά, με τους θιασώτες του "όλα σε ένα" να μιλούν με απαξιωτικά λόγια για όλες τις ξεχωριστές κάρτες γραφικών - εκτός αν πρόκειται για gaming rig.

Η διαμάχη για τις μάρκες επίσης είναι διασκεδαστική σαν το προαναφερθέν VS. Όλοι τα θεωρούν όλα χρέπια, κακά VFM, αυτοδιαλυόμενα Ιστορίες για καμένες μητρικές, καμένες VGA, καμμένα τροφοδοτικά και σπασμένα βύσματα τροφοδοσίας, καμένες οθόνες, σπασμένα άγκιστρα οθόνης, καλωδιοταινίες που αποκολλώνται ή κόβονται... Σέρβις του εξωτερικού που είναι πιο γρήγορα από Ελληνικά, σέρβις ανύπαρκτα, σπασμένα λάπτοπ από νεύρα... Άλλοι θεωρούν "επί γης θεούς" μαγαζιά στην Αγγλία και Γερμανία (χωρίς να νοιάζονται για πληκτρολόγια και εγγύηση) άλλοι θεωρούν ότι αν δεν δώσεις ενάμιση χιλιάρικο δεν είσαι καν άνθρωπος...

Εννοείται πως απλά διάβαζα, δεν έγραψα.

Και κάπου εκεί θα έλεγα άντε γαμηθείτε όλοι σας (όχι εσείς, οι κατασκευαστές λάπτοπς) και θα έκλεινα το θέμα οριστικά με νέο desktop το οποίο "εύκολα" βρίσκεις τι υλικά να ανακατέψεις χωρίς μη μα μου αν και αστειάκια.

Επιβεβαιώθηκε ο sp γιατί ο Κλωτσό κατέβασε την τιμή σε κάποια από τα κομμάτια που είχαν "μαγικά" ανέβει την Μ. Δευτέρα.

Το διασκεδάζω γενικώς γιατί βλέπω πως ο κόσμος των φαν των πισιούτερ δεν είναι διαφορετικός από αυτόν των μηχανών.

Και δεν σας ζαλίζω τον έρωτα

Παλαιό μέλος
    Με τον ssd συμφωνώ απόλυτα, με 50 ευρουλάκια αλλαξα τον 80αρη σκληρό του μουσείου ADVENT που εχω και έβαλα 60giga ssd, μεγάλη διάφορα στην ταχύτητα και στην απόκριση, χώρια και οικονομία μπαταρίας (αν χρειαστεί)

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα laptop / Netbook
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2015, 22:15
  2. Γνωμη για αγορα Laptop....
    από brainstorm73 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2012, 13:37
  3. Site Εξωτερικού για αγορά Laptop HELP
    από Vagelis Gar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14