Σελίδα 29 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 192425262728293031 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 452

Θέμα: Δευτερα 17/08 - Παρασκευή 21/08.... Χαρτογράφηση Πίνδου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    όσο γούσταρα και το γιο της κυρα βενετούλας,
    Μάλιστα.
    Ευχαριστείς την παντόφλα που καταλαβαίνει τα πάθη σου.... Ηρωίδα και μπράβο της.

Παλαιό μέλος
    τι μου άρεσε....

Το οτι περασατε καλα.

τι δεν μου άρεσε...

Που δεν μπορεις να ξεχωρισεις δυο ωριμους ανδρες απο δυο γερους.

Το οτι με τη φασαρια που κανατε περνωντας απο τα χωρια,οι κοτες σταματησαν να κανουν αυγα.

Επισης το οτι περασες καλα και υπαρχει παντα ο κινδυνος να μας ξαναερθεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Μάλιστα.
    Ευχαριστείς την παντόφλα που καταλαβαίνει τα πάθη σου.... Ηρωίδα και μπράβο της.

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τι μου είπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

εισαι μλκς το ξέρεις????

πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Επισης το οτι περασες καλα και υπαρχει παντα ο κινδυνος να μας ξαναερθεις.
    σε φουλ σίζον αυτή τη φορά και μόνο γιαννενα .... που να τρέχουμε τώρα
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Θα σου εχω και παγωτο ετοιμο XXL,να σκασει ο συντεκνος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Θα σου εχω και παγωτο ετοιμο XXL,να σκασει ο συντεκνος.
    προσεχε τι και πώς το λες γιατί ο ο αμυρού παραφυλάει

πουτσ@@@@@@@@@

προσεχε τι και πώς το λες γιατί ο ο αμυρού παραφυλάει

ετοιμάζεται να μπει χωμάτινο τερέν.

Στο ΚΑΤ θα έχει απ' όλα.

Παλαιό μέλος
    Μετά το χιονοδρομικό, φτάσαμε στην Σμίξη οπου αράξαμε για ένα καφεδάκι.... Εκεί έγινε και η τηλεφωνική "επικοινωνία" με τον Παναγιώτη Ντιβιντί σύμφωνα με την οποία, κατ εμέ θα βρισκόμασταν σε μια με μιάμιση ώρα στην Βοβούσα, κατ αυτόν, θα έκλεινε το μαγαζί σε μία με μιάμιση ώρα και θα βρισκόμασταν Βοβούσα.... Χέσε ψηλά και αγνάντευε δλδ....

Η διαδρομή για την Βοβούσα ήταν πάλι Μπίστα Μπαγκοσμίου μέσα στο δάσος όμως.... Απλά πρέπει να το κάνετε....

Εκει, στο ΚΕΠ ήταν ένας τύπος που στους επισκέπτες εξηγούσε τα της χλωρίδας και της πανίδας στην ευρύτερη περιοχή σε έναν χάρτη που έπιανε όλο τον τοίχο...

Συνημμένο 340256

Κοιτώντας το χάρτη, λέω του Αντώνη "Μλκ, τα έχουμε περάσει όλα αυτά τα μερη"..... Κοιτάζει και ο Αντώνης και μου κάνει ένα νόημα σα να μου λέει "Ναι, όλα".... Εκεινη τη στιγμή ένοιωσα απιστευτα όμορφα....
    Οι ώρες μπροστά σε οθόνη έχουν μειωθεί δραματικά - τώρα που μπορώ - οπότε συνέχεια αναβάλω να γράψω την συνέχεια αν και θέλω. Σήμερα όμως βρέχει ...

Ας συνεχίσω λοιπόν εκεί που το είχα αφήσει πριν 1,5 μήνα περίπου δηλαδή στην Βοβούσα, παραθέτοντας και τα λόγια του Σπύρου και με λιγότερα πλέον στην μνήμη μου.

Θυμάμαι το τεράστιο χαμόγελο του Σπύρου και με τα λόγια του παραπάνω εξηγείτε. Χαίρομαι λοιπόν που η πρόταση μου να σταματήσουμε σε αυτό το περίπτερο ενημέρωσης τον έκανε τόσο χαρούμενο.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_6511.jpg 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	70,4 KB 
ID:	342637

και μέρος του χάρτη, δυστυχώς κουνήθηκε λίγο

Όνομα:	IMG_6514s.jpg 
Προβολές:	95 
Μέγεθος:	90,9 KB 
ID:	342638

εκεί γνωρίσαμε μια συμπαθέστατη παρέα από όπου είχαμε μπόλικα να μάθουμε αλλά και να συζητήσαμε οπότε δεν φάνηκε και τόσο ο χρόνος που περιμέναμε.

Αυτά έγιναν λίγο παρακάτω, όπου καθίσαμε δίπλα στο ποτάμι και ξαναείδα και χάρηκα την υπέροχη Βοβούσα καθώς και τις όμορφες μαμάδες και παιδάκια της

Όνομα:	IMG_6521saved as.jpg 
Προβολές:	97 
Μέγεθος:	100,5 KB 
ID:	342640

Παλαιό μέλος
    Στην πλατεία της Βοβούσας αράξαμε να περιμένουμε τον Ντιβιντί και καθήσαμε στο ίδιο τραπέζι με κάποιους από τους επισκεπτες της περιοχής που ήταν μαζί μας στο ΚΕΠ....

Το Γιοφύρι

Συνημμένο 340258

Συνημμένο 340259
    Ας προσθέσω και εγώ μερικές φωτογραφίες από το ίδιο σημείο

Όνομα:	IMG_6522saved as.jpg 
Προβολές:	94 
Μέγεθος:	101,1 KB 
ID:	342641

Όνομα:	IMG_6526s.jpg 
Μέγεθος:	106,0 KB 
ID:	342643

Όνομα:	IMG_6529s.jpg 
Μέγεθος:	105,3 KB 
ID:	342642

Παλαιό μέλος
    Από τη Βοβούσα θέλαμε να πάμε στη Λίμνη του Αωού μέσω Φλαμπουραρίου.....

Ε, όσο υπεροχη ήταν η διαδρομή μέχρι εκεί (σε ότι αφορά στην ποιότητα της ασφάλτου), τόσο σκατά ήταν η υπόλοιπη.... Ναι μεν μέσα στο δάσος και καταπράσινο τοπίο και δε συμμαζεύεται, αλλά σπασμένος δρόμος όλο λακκούβες, πέτρες και χώματα, το γκρέιντερ εκείνη την ώρα τον έστρωνε (δλδ ισιωνε τα χώματα και τις πέτρες) πραγματικό αντβέντσουρ....

στο τέλος όμως....

Φτάσαμε επιτέλους
    Συνημμένο 340260

Ο Ντιβιντίγκης (κατοχυρώθηκε, έτσι θα σε λέω πλέον )
    Συνημμένο 340261

Φτα-φτα-φτάσαμε
    Συνημμένο 340262
    Πράγματι, αυτό το κομμάτι ήταν από τα ποιο δύσκολα που κάναμε, ήταν και η ζέστη λίγο θέμα πλέον.
    Ήταν εντυπωσιακό πόσο μεγάλη διακύμανση είχε η θερμοκρασία την εποχή αυτή. Πόσο κρύο το πρωί στην Κόνιτσα και πόση ζέστη μετά την Βοβούσα. Ευτυχώς το όμορφο κομμάτι Σμίξη - Βοβούσα το κάναμε και με σχεδόν άψογες συνθήκες.

Όνομα:	IMG_20150819_153530s.jpg 
Προβολές:	93 
Μέγεθος:	79,0 KB 
ID:	342644

Όνομα:	PANO_20150819_153418.jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	54,0 KB 
ID:	342645
    τι πείσμα να μου στραβώνει τις φωτογραφίες αυτό το μοτο... γκρρρ

Παλαιό μέλος
    Ένα flashback λίγο πίσω.

Όνομα:	IMG_6509s.jpg 
Προβολές:	101 
Μέγεθος:	90,3 KB 
ID:	342646
    Στην Σμίξη παραστράτησα, έχοντας φάει αρκετό κρύο είπα να φάω και λίγο σοκολάτα να έρθω στα ίσια μου ενεργειακά, βλέπετε το γιαούρτι δεν μεταβολίζεται στα σβέλτα όπως οι υδατάνθρακες

Όνομα:	IMG_6510.jpg 
Προβολές:	99 
Μέγεθος:	61,2 KB 
ID:	342647
    εδώ η πρόταση του GPS από την Σμίξη και μετά για Ιωάννινα Gousias. Μπορεί να ήταν μόνο 70 χλμ αλλά το κομμάτι Βοβούσα - Φράγμα Αώου ήταν πολύ αργό.

Μιας και η βροχή σταμάτησε, η σύζυγος δεν θέλει παντόφλες αλλά βόλτα και θέλουμε να προλάβουμε το λίγο φως ... η συνέχεια αργότερα.
    Τελευταία τροποποίηση από mesastou; 10/10/2015 στις 19:29.

Παλαιό μέλος
    Επειδή είχε πάει αργά (μας πήρε η ώρα περιμένοντας τον Ντιβιντίγκη) φύγαμε σφαίρα γύρω από τη λίμνη για να βγούμε στο Μέτσοβο....

Το κομμάτι αυτό μπορούσε να γίνει μεν γρήγορα (αρκετα καλή ασφαλτος, στριφτερή διαδρομή) αλλά εκεί ήταν που πετύχαμε τα πιο πολλά κοπαδια.... Λόγω του οτι γυρω από τη λίμνη είναι ίσωμα και πράσινο, αμέτρητα βόδια και πρόβατα βοσκούσαν (όχι όμως στο δρόμο)....

Κάποια στιγμή όμως πετύχαμε και τα σκυλάκιααααααααααα.... Κοπαδάκι καμμιά δεκαριά, αφήνω τον Αντώνη το γητευτή να περάσει, πάει ο Αντώνης προς τα κει με μειωμένη ταχύτητα, ασχολούνται με αυτόν τα γαβγάβ, κατεβάζω δευτέρα και μην τον είδατε τον Παναή....
    Ο Αντωνάκης όμως ήθελε να κάνει αυτό που μας έλεγε ο τύπος στο βενζινάδικο της Καρδίτσας.... Ελα όμως που κανα-δυο σκυλάκια ήταν αλάνια και δεν καταλαβαίνανε από λόγια ούτε από το δάκτυλο του Κολοκοτρώνη που τους έκανε ο Αντώνης... Πριν όμως του την πέσουν καλά καλά, τα φώναξε ο τσομπάνης που ήταν εκεί γύρω και μαζεύτηκαν.... Ειδάλλως μάλλον το ντεβίλ θα πέρναγε και τζίξερ σε επιταχύνσεις....

Ενώ στο πλάνο ήταν να πάμε από την παλιά εθνική, λογω ταλαιπωρίας και κούρασης, την κάναμε τελικά από Εγνατία (είχε αρχίσει και με τσιγκλαγε και η μέση μου).... Φτάσαμε Γιάννενα πήγαμε στο ξενοδοχείο αράξαμε και το βράδυ βγήκαμε για μαμ με τον Νιβιντίγκη....

Συνημμένο 340268

Για μία ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη για την παρέα του, την φιλοξενία του, το κέρασμά του.... Πέρα από την πλάκα, είναι γαμώ τα παιδιά ο Παναγής
    Ομολογώ πως τα σκυλιά εκείνα ήταν αρκετά θαρραλέα με μπόλικο τσαμπουκά, έτσι αναγκαστικά να κόψω μην αρπάξουν καμία μπότα. Λίγο σεβασμό ζητούσαν βρε παιδιά, στην περιοχή τους ήμασταν, πως να το κάνουμε.

Η Εγνατία κάπως βαρετή μετά από όλα αυτά, θυμάμαι που αράξαμε κάπου μόλις μπήκαμε Ιωάννινα για δικτυακό ψάξιμο δωματίου και τελικά καταλήξαμε στο ίδιο που είχαμε μείνει και την πρώτη μέρα.
    Έχει την ομορφιά του για μένα τον μεσήλικα να ξαναπηγαίνω σε γνώριμο μέρος, όπου δεν υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ευχαριστώ και εγώ και πάλι τον Παναγιώτη, αισθάνομαι υποχρεωμένος, που θα πάει θα ξαναβρεθούμε ελπίζω κάπου κάποτε.

Τα Ιωάννινα μπορεί όχι τόσο όμορφα αλλά είναι γεμάτα ζωή και το φαγητό ήταν και πάλι άψογο. Άνετα θα έμενα κάπου στα περίχωρα ή σε κοντινό χωρίο.

Παλαιό μέλος
    Το πρόγραμμα ήταν εύκολο.... Θα παίρναμε λέει την παλιά εθνική για να ανέβουμε μέσω Κονιτσας - Νεστορίου προς Καστοριά.
    Μετά θα πηγαίναμε Φλώρινα, Νυμφαίο και διανυκτέρευση στην Καστοριά....

Ε, ευκολη διαδρομή με τα ωραία της, ξεκινήσαμε και βλέπαμε τα γεφυράκια

Συνημμένο 340424

Συνημμένο 340425

Συνημμένο 340426
    Το γιοφύρι της Κόνιτσας

Συνημμένο 340427

Το ωραίο είναι οτι ανακαλύψαμε οτι στο γεφύρι της Κόνιτσας ήταν μόλις ένα λεπτό από το ξενοδοχείο που μέναμε κατά την διανυκτέρευση μας εκεί.... Ημασταν όμως τόσο ψόφιοι εκείνη την μέρα που δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρουμε χαμπάρι....

Όνομα:	IMG_6531 copy.jpg 
Προβολές:	67 
Μέγεθος:	104,2 KB 
ID:	342649

Όνομα:	IMG_6534 copy.jpg 
Προβολές:	67 
Μέγεθος:	103,1 KB 
ID:	342650
    Το σημείο αυτό ήταν πολύ όμορφο, ο Σπύρος το γνώριζε και έτσι πρότεινε να σταματήσουμε. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που γνώριζα εγώ για την Βοβούσα (περίπτερο).

Το περίεργο είναι πως μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα αισθανθεί ιδιαίτερα το κρύο.

Παλαιό μέλος

Red face

Και μετά άρχισε η ανάβαση σε όμορφη γρήγορη στριφτερή διαδρομή μέχρι που φτάσαμε σε ένα "παρατηρητήριο" οπου είχαν αράξει δύο κυνηγοί από το Αγρίνιο και παίρναν το πρωινό τους.....
    Η πρώτη τους ερώτηση (σ.σ. δευτερη φορά στο ταξίδι μας) "Από την αστυνομία ειστε?"
    Ωστόσο, ο ένας από αυτούς (γνώστης μάλλον ) είπε οτι η μηχανή μου τα σπάει....

Συνημμένο 340428

ή μάλλον ήθελαν να πάρουν το πρωινό τους μιας και ο Αντωνάκης δεν καπνίζει μεν, τρώει ακατάπαυστα δε....

Συνημμένο 340429
    Αυτή η ανάβαση με το κρύο που γινόταν ποιο έντονο πραγματικά μου άνοιξε την όρεξη. 11:30 ήμασταν εκεί αλλά το κρύο, λογικά λόγω του υψομέτρου, ήταν έντονο. Σε αντίθεση με εμένα ο Σπύρος ήταν εντυπωσιακά λιτός σε ανάγκες κατά την διάρκεια της ημέρας (κρύο/ζέστη - φαγητό, δεν καταλάβαινε τίποτις)
    Στενό σχεδόν όσο οι μοτοσυκλέτες μας

Όνομα:	IMG_6538s.jpg 
Προβολές:	73 
ID:	342651

γραφικές φάτσες των κυνηγών που είχαν κάνει αρκετά χλμ αλλά δεν είχαν τύχη εκείνη την μέρα, έπεσαν και σε μένα που τους έφαγα το τυράκι ... χε χε χε

Όνομα:	IMG_6539s.jpg 
Προβολές:	74 
Μέγεθος:	104,5 KB 
ID:	342652

chief of siderokolous χωρίς τάπερ αυτήν την φορά και χωρίς να τσιμπάει τίποτα, μόνο λίγους καφέδες ...
    ... είχαμε πλέον μάθει ο ένας τον άλλο ...

Όνομα:	IMG_6542 copy.jpg 
Προβολές:	73 
ID:	342653

Παλαιό μέλος
    Φτάνουμε κάποια στιγμή στην Φλώρινα, την είχα αδικήσει μπορώ να πω γιατί το κέντρο της είναι πολύ όμορφο, φεύγουμε για Νυμφαίο....

Περάσαμε μέσα από κάποια χωριά που είχε κάτι απίστευτα "σπιτάκια", πολύ τα ζήλεψα....

Οταν πιάσαμε να ανεβαίνουμε στο Νυμφαίο, η διαδρομή είναι σε πολύ καλή άσφαλτο, κάργα ανηφορική και πολύ στριφτερή αλλά πολύ στενή και με την βλάστηση σε πολλά σημεία να βγαίνει στο δρόμο και να κάνει τις στροφές πολύ επικίνδυνες ιδιαίτερα αν από την άλλη κατέβαινε κάποιος (που εξαιτίας της πυκνής βλάστησης δεν μπορούσες να τον δεις)....

Το Νυμφαίο... όμορφο όσο δεν πάει.... συνίσταται για ρομαντικούς ειδικά τους χειμερινούς μήνες.... βέβαια οι τιμές στα δωμάτια τσούζουν (απ ότι ακούσαμε που το συζητάγανε δίπλα μας εκει που κάτσαμε) αλλά είναι με το αζημίωτο....

Συνημμένο 340459

Η θέα από ψηλά

Συνημμένο 340460

Συνημμένο 340461
    Θυμάμαι που στον στενό αυτό δρόμο πριν το Νυμφαίο, σε κάποια στροφή χτύπησα τα κλαδιά προκειμένου να μην βγω στο άλλο διάζωμα. Αν θυμάμαι καλά το ίδιο και ο Σπύρος. Στενός δρόμος, χωρίς ορατότητα, μέσα στα πράσινα κλαδιά, τα οποία συχνά έμπαιναν και προς τον δρόμο. Επικίνδυνα αλλά όμορφα όλα αυτά. Κάπως έτσι και η χώρα μας γενικά.

Ζήλεψα με τον λιτό τρόπο που ταξίδευε ο Σπύρος, ένα μικρό κομψό tank bank που εύκολα έπαιρνε μαζί του οπουδήποτε αφήνοντας την μοτό χωρίς τίποτα πάνω. Ίσως η εμπειρία των πολλών χλμ, ίσως ο χαρακτήρας του, ίσως τα περισσότερα λίτρα στις πλαινές βαλίτσες του.

Εκεί, είπα να φωτογραφίσω τα ίδια κράνη μας.

Όνομα:	IMG_6543.jpg 
Προβολές:	63 
Μέγεθος:	41,6 KB 
ID:	342655

Όνομα:	IMG_6545.jpg 
Προβολές:	63 
Μέγεθος:	86,4 KB 
ID:	342656

Όνομα:	IMG_6549.jpg 
Προβολές:	64 
Μέγεθος:	104,0 KB 
ID:	342657

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 115
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 19:38
  2. Δελεαρ αυριο 21-08-2006??
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2006, 22:56
  3. Παρασκευή, 26/08/2005
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2005, 18:05
  4. Παρασκευή 12/08/2005 : Σούνιο, αστεροβροχή...
    από McGyver στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 17:27
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2004, 12:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ