Σελίδα 29 από 146 ΠρώτοΠρώτο ... 1924252627282930313233343979129 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 2189

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Σιγα τη διαπιστωση. Οτι τα οικονομικα συστηματα αρχιζουν και τελειωνουν απο τον ανθρωπο. Σωπα. Ανθρωπινη δραστηριότητα ειναι η οικονομια, απο που θα αρχιζαν, απο τις ζεβρες για να τελειωνουν στον ιπποποταμο?

Αυτο που θέλουμε να πουμε ο Βυρωνας κι εγω, ειναι οτι απο λόγια του αέρα και μπακαλιάρους για να ριχνουμε γκομενακια στα τσιπουράδικα εχουμε χορτάσει. Αλλωστε, ευκολα ειναι και τζάμπα.

Το είδαμε και με την ΠΦΑ πριν εκλεγει. Μετα ειχαν "αυταπατες"
    Ναι ρε Λιακο, το καταλαβαίνω αυτο.

Δεν ειναι ομως ούτε υπουργός, ούτε στοχαστής του 19ου αιώνα ο σκυλαρος ή εγω ή ο γείτονας, να τον κατηγορήσουμε γιατι δε δίνει λύση στο προβλημα αλλα απλα εντοπίζει ενα μέρος του.

Τις πράξεις που γυρεύεις (γιατι απο λόγια οπως λες έχεις χορτάσει κι εσύ και όλοι μας) ε δε θα τις βρεις απο κάποιον εδώ μεσα.

Τώρα όσο για τα γκομενακια, νομίζω δε θέλω να ξέρω ποιο ηταν το target group σου, αν κατάφερνες και τις έριχνες με ατάκες απο Μαρξ και οικονομικομπαρουφες
    Σε έχω για ανθρωπο που στοχεύει ψηλά. Μη με απογοητεύεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Τώρα όσο για τα γκομενακια, νομίζω δε θέλω να ξέρω ποιο ηταν το target group σου, αν κατάφερνες και τις έριχνες με ατάκες απο Μαρξ και οικονομικομπαρουφες
    Σε έχω για ανθρωπο που στοχεύει ψηλά. Μη με απογοητεύεις
    Οχι βέβαια. Απο αναλυσεις ταινιων του Μπεργκμαν και πανω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Οχι βέβαια. Απο αναλυσεις ταινιων του Μπεργκμαν και πανω
    Δοκίμασε του Αγγελόπουλου την επόμενη φορά. Δέχονται ότι τους πεις προκειμένου να φτάσει το τέλος.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Banned
    H πάλη των τάξεων παραμένει ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία,
    σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σεχταρισμός
    που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σε ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης
    με ανεπανόρθωτες συνέπειες στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και στην αποδέσμευσή της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά

Η αυτοκτονια του Μαμιδάκη πιάνεται στις αυτοκτονιες της κρισης λογω Σόιμπλε (=σακατη) ή στην πρωτη φορ αριστερα αυτοκτονουν μονο βιομηχανοι?
    Διάβασα μερικά άρθρα για το τι και πώς... και μου έμεινε ή εντύπωση ότι τον πήδηξε το πασοκ γιατί ήταν δεξιός και ή νδ του αντουαν γιατί ήταν μητσοτακικος ή εστω φίλος του...
    Όταν λέμε ότι ή χώρα τρώει τα παιδιά της... την ώρα που άλλος επιχειρηματίας με (αν δεν διάβασα λάθος) μεγαλύτερα χρέη ζει ζωή και κότα στο μαγιαμι... τι να πω.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Υπάρχουν πολλά δικά της άρθρα με τα οποία συμφωνώ στα περισσότερα σημεία και όσο περνάει ο καιρός συμφωνώ όλο και περισσότερο.

Το μεγάλο κανόνι που θα κλονίσει την Ελληνική οικονομία, το κανόνι του ΠιΜι.

http://www.palmografos.com/permalink/27590.html
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Banned
    Ζητω η επανασταση

http://www.aixmi.gr/index.php/h-dama...-toy-prigkipa/

Στο Συμβούλιο του Ιδρύματος του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό εκλέχθηκε η πρώην Επίτροπος Αλιείας Μαρία Δαμανάκη και μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter το ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και τιμή.Όπως αναφέρει η άλλοτε πρόεδρος του ΣΥΝασπισμού: Είναι μεγάλη μου τιμή να έχω εκλεγεί στο Συμβούλιο του Ιδρύματος του Αλβέρτου ΙΙ του Μονακό.

I'm honored to have been elected to the Board of Directors of the Prince Albert II of Monaco Foundation @FPA2 https://t.co/vD3p8Qo2W7

— Maria Damanaki (@damanaki) June 30, 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Σιγα τη διαπιστωση. Οτι τα οικονομικα συστηματα αρχιζουν και τελειωνουν απο τον ανθρωπο. Σωπα. Ανθρωπινη δραστηριότητα ειναι η οικονομια, απο που θα αρχιζαν, απο τις ζεβρες για να τελειωνουν στον ιπποποταμο?

Αυτο που θέλουμε να πουμε ο Βυρωνας κι εγω, ειναι οτι απο λόγια του αέρα και μπακαλιάρους για να ριχνουμε γκομενακια στα τσιπουράδικα εχουμε χορτάσει. Αλλωστε, ευκολα ειναι και τζάμπα.

Το είδαμε και με την ΠΦΑ πριν εκλεγει. Μετα ειχαν "αυταπατες"

Αυτό που σου λέω ευθέως και ευθαρσώς αλλά δε θες ή κάνεις πως δε θες να το καταλάβεις είναι ότι αυτοί που υποστηρίζουν τα συστήματα του καπιταλισμού είναι ή ηλίθιοι ή βολεμένοι οσφιοκάμπτες ή υποκριτές. Η πρώτη κατηγορία είναι αυτοί που πιστεύουν πως θα κονομήσουν και δεν έχουν ούτε τάλαρο να βάλουν μασέλα όταν τους πέσουν τα δόντια, οι δεύτεροι είναι αυτοί που για τον α-β λόγω βολεύτηκαν μέσα στο σύστημα και θα μπορούν να κάνουν τα ταξιδάκια τους, θα έχουν να αλλάξουν λάστιχα στο κάρο τους όταν έρθει η ώρα, μπορεί να έχουν και κάνα σπίτι με θέα και γενικά να ισχύει το γνωστό τσιτάτο κάθε μέρα τρως αγγούρι μα το Σάββατο είσαι μούρη και η τελευταία κατηγορία είναι κάποιοι λίγοι που λύνουν και δένουν που δε χορταίνονταν όσα και να βγάλουν, που κινούν τα νήματα γενικότερα. Οι τρεις αυτές κατηγορίες είναι αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους όπως μπορείς να καταλάβεις... ο πρώτος θέλει να φτάσει στην κατηγορία του δεύτερου, ο δεύτερος συνήθως θέλει να φτάσει στην κατηγορία του τρίτου αλλά κάπου μπορεί να σκεφτεί και λιγάκι ότι όσο και να γλύψει δε θα φτάσει τον από πάνω και συνήθως του είναι αρκετό να ανεβάζει τα μπόνους του κάθε χρόνο και ο τρίτος δε χαμπαριάζει τίποτα μαμάει και δέρνει i'm the king of the world φάση...

Έχουν όμως ένα κοινό στοιχείο και οι τρεις τους ΣΤΑ Π@ΠΑΡΙΑ τους για τους άλλους αυτοί και η φαμίλια τους να είναι καλά και κρίμα τα παιδάκια στην κίνα που λιώνουν τα χεράκια τους αλλά δε μαμείς κιόλας...

Για να το ξαναπώ για να μη νομίζεις δηλαδή πως θέλω να πω καμιά αμπελοφιλοσοφία μπας και ρίξω γκόμενο τον Μητσάρα τον μηχανόβιο νταλικέρη που είναι όμως και της τέχνης και της κουλτούρας

Αυτός που υποστηρίζει τα καπιταλιστικά συστήματα είναι παρτάκιας και όταν κάποιος από δαύτους λέει ε έχει και κάποια άσχημα πράγματα η κοινωνία που πρέπει να αλλάξουν είναι και ψεύτης, γιατί ξέρει πολύ καλά πως αυτά τα συστήματα (σε διαφορετικό βαθμό το καθένα ανάλογα την κοινωνία και τις δομές της) πάντα θα δημιουργούν ασχήμιες. Λύση δε θα δώσω αλλά και αυτός που ζητάει πάλι λύση όντας σε ένα τέτοιο σύστημα στη φάση "να το δούμε ρε παιδί μου να το λύσουμε το πρόβλημα"... απατεώνας είναι και αυτός μάλιστα τόσο πολύ που μπορεί να κοροϊδεύει μέχρι τον ίδιο του τον εαυτό.

Αυτός που δε την αντέχει την ασχήμια κάθε μέρα και ώρα όταν τα σκέφτεται όταν τα βλέπει μπροστά του, ο μ@λάκας τέλος πάντων λέει να γίνουν όλα όπα και ας με πάρει και εμένα η μπάλα... Όπως όταν βλέπεις τίποτα νταβατζήδες να χτυπούν καμιά κοπέλα κάποιοι θα καλέσουν αστυνομία κάποιοι θα χωθούν και ας ξέρουν πως θα τις φάνε αλλά έτσι θα σταματήσουν να χτυπάνε την τύπισσα.

Ούτε το καλό παιδί το παίζω ούτε ο ανιδιοτελής και αγνός συμφορουμήτης, ποιος ξέρει μπορεί μια μέρα να καταντήσω να τα εκτυπώσω αυτά και να τα φάω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Έχουν όμως ένα κοινό στοιχείο και οι τρεις τους ΣΤΑ Π@ΠΑΡΙΑ τους για τους άλλους αυτοί και η φαμίλια τους να είναι καλά και κρίμα τα παιδάκια στην κίνα που λιώνουν τα χεράκια τους αλλά δε μαμείς κιόλας...
    Απο την καθημερινοτητα στην Ελλαδα του 16 αυτοι που ψηφισαν αμιγως καπιταλιστικα συστηματα ειναι λιγοτεροι απο 30%.. Δεν νομιζεις οτι το ποσοστο του ΣΤΑ Π@ΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ολα σε αυτη την χωρα ειναι πολυ μεγαλυτερο ??
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Απο την καθημερινοτητα στην Ελλαδα του 16 αυτοι που ψηφισαν αμιγως καπιταλιστικα συστηματα ειναι λιγοτεροι απο 30%.. Δεν νομιζεις οτι το ποσοστο του ΣΤΑ Π@ΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ολα σε αυτη την χωρα ειναι πολυ μεγαλυτερο ??
    Πιστεύεις πως οι ψηφοφόροι του σύριζα επιθυμούσαν κάποιο μη καπιταλιστικό σύστημα? Πιστεύεις πως ήθελαν εξέγερση όλοι αυτοί καμιά επανάσταση ? Πιστεύεις πως ο ίδιος ο σύριζα (Αν έχουν ιδέα τι τους γίνετε και εκεί μέσα, ακόμα δε το έχω λήξει αν έχουν καταλάβει τι γίνετε ή αν είναι τόσο καλοί ηθοποιοί) ήθελε κάτι άλλο εκτός από το ανέβει στην εξουσία και να εδραιωθεί σε αυτή ?

Βασικά ο κόσμος ψήφισε Ξύριζα για να μην πληρώνει ΕΝΦΙΑ...
    ...και γιατί ο Σαμαρίκος είχε τελειώσει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Πιστεύεις πως οι ψηφοφόροι του σύριζα επιθυμούσαν κάποιο μη καπιταλιστικό σύστημα? Πιστεύεις πως ήθελαν εξέγερση όλοι αυτοί καμιά επανάσταση ? Πιστεύεις πως ο ίδιος ο σύριζα (Αν έχουν ιδέα τι τους γίνετε και εκεί μέσα, ακόμα δε το έχω λήξει αν έχουν καταλάβει τι γίνετε ή αν είναι τόσο καλοί ηθοποιοί) ήθελε κάτι άλλο εκτός από το ανέβει στην εξουσία και να εδραιωθεί σε αυτή ?
    Δεν αναφερομαι στον Συριζα.. Αναφερομαι στην πολιτικη περιγραφη που εχεις δωσει στο ψηφοφορο καπιταλιστικης παραταξης (αν μπορει να οριστει με την ακριβη εννοια του ορου).. Επειδη πιο πανω λοιπον μιλησες για τον Ανθρωπο ως εννοια, ο στα π@παρια του ανθρωπος δεν ειναι συνδεδεμενος υποχρεωτικα με καπιταλιστικα πολιτικα πιστευω...

Ειναι ενας στα π@παρια του ανθρωπος στο συνολο του.. Και σε μια κοινωνια οπως η δικη μας που στην πλειοψηφια ο κοσμος λειτουργει με αυτο πρωτο ως πιστευω (δεν εξεταζουμε αν ηταν, εγινε, οι καταστασεις τον εκαναν, η οικονομικη κριση κτλ κτλ απλα στεκομαι στο αποτελεσμα) οι πολιτικες εννοιες εχουν προ καιρου μπερδευτει, τα πολιτικα πιστευω εχουν παει στον γερο διαολο και γενικα ο καθεις πορευεται οπως μπορει για να σωσει το τομαρι του και τα του οικου του. ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    H πάλη των τάξεων παραμένει ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία,
    σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σεχταρισμός
    που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σε ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης
    με ανεπανόρθωτες συνέπειες στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και στην αποδέσμευσή της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά
    Αχ κατακαημένο Λέτσοβο τι σού μελλε να πάθεις...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Αχ κατακαημένο Λέτσοβο τι σού μελλε να πάθεις...
    "Καλο παλικαρι ητανε.....επεσε και στον γκρεμο....ξεχασε και το καπελο του...."
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Βασικά ο κόσμος ψήφισε Ξύριζα για να μην πληρώνει ΕΝΦΙΑ...
    ...και γιατί ο Σαμαρίκος είχε τελειώσει...
    Ο Συριζα ειναι ενα πολιτικο κινημα του 6%. Πλεον ισως λιγοτερο αφου Λαφαζανης και Κωνσταντοπουλου ανοιξαν μαγαζακια δικα τους ασχετα αν θα παρουν το τριτο το μακρυτερο οταν γινουν εκλογες κατα την γνωμη μου...

Απο εκει και περα ειχαμε ορδες ανθρωπων που βρεθηκαν ξαφνικα εξω απο δυο παντοδυναμα συστημικα κομματα που για 40 χρονια ελεγχαν την κατασταση... Καπου λοιπον επρεπε και αυτοι να το(Ν) ριξουν..

Αυτος με τα περισσοτερα ΘΑ πηρε την ψηφο δεν ειναι κατι διαφορετικο και εξω απο την φυση του ανθρωπου να παει για το παραμυθι που θα του αλλαξει την ζωη...

Το θεμα ειναι τι γινεται οταν εκει που το εριξες για αλλη μια φορα πηρες τα τετοια σου...
    Τελευταία τροποποίηση από Nostradamus; 04/07/2016 στις 12:54.

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 666
    από kostas777 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2020
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2016, 10:13
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  3. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  4. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF