Τοσα αλογα να ψαχνουν να βρουν προσφυση και ενα φλατ πραγμα....που λεγετε πιστα,
με μια ΕΛΠΑ που δεν εχω καταλαβει τον λογο υπαρξης της και κατι διψασμενους θεατες μπας
και νιοσουν λιγο συγγινηση.
Χωρις πιστες και λιγα εχουμε παθει...
Τοσα αλογα να ψαχνουν να βρουν προσφυση και ενα φλατ πραγμα....που λεγετε πιστα,
με μια ΕΛΠΑ που δεν εχω καταλαβει τον λογο υπαρξης της και κατι διψασμενους θεατες μπας
και νιοσουν λιγο συγγινηση.
Χωρις πιστες και λιγα εχουμε παθει...
αποκλειστικα ευθυνη τις διοργανωσης...απο την στιγμη που γινετε σε ελεγχομενο χωρο (και φανταζομαι και με καποιο αντιτιμο εισοδου) ειναι υποχρεωμενοι να τηρησουν κανονες ασφαλειας...και ενα απο αυτους ειναι τα σημεια που θα κατσουν οι θεατες...
Κατ’ αρχάς ο τίτλος είναι παραπλανητικός. Δεν ήταν "ραλι". Ούτε καν αγώνας εδώ που τα λέμε…Ένα πρόχειρα στημένο πανηγυράκι σε μια αλάνα ήταν, χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας, χωρίς προσωπικό-κριτές, όπου ο κάθε φιλόδοξος χεράς μπορούσε να πάρει μέρος με το καθημερινό του αυτοκίνητο για να ξεκαβλώσει και να πουλήσει μούρη. Μια μετεξέλιξη αυτών των γύρων του θανάτου που βλέπαμε πιτσιρικάδες στα λούνα-πάρκ
Και όλα αυτά προφανώς είχαν για κίνητρο μια καλή αρπαχτή από τους διοργανωτές...
Και δεν είμαι ντε και καλά εναντίον τέτοιων happening – χρειάζονται και αυτά, αλλά με την προυπόθεση ότι παίρνονται όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας και η οργάνωσή τους ακολουθεί κάποιους κανόνες. Μερικές κορίνες σηματοδότησης της διαδρομής και τα γελοία κάγκελα πίσω από τα οποία κάθεται κόσμος σε απόσταση αναπνοής από την "πίστα" δεν αρκούν όπως φάνηκε με τον πιο τραγικό τρόπο…
Κρίμα για το παιδάκι. Δυστυχώς στην Ελλάδα πρέπει πρώτα να γίνει το κακό για να παρθούν μέτρα μετά…
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα επαναληφθεί ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο…
δεν λεω τιποτα!
ενα μονο, κριμα για το παιδι!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από relis
Τουλαχιστον στο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ πεταει και το ρημαδι τους και η ειδικη δεν ξεκιναει αν ολα δεν ειναι ΟΚ.
sto συγκεκριμενο φταιει καθαρα ο διοργανωτης ... που τους εχεις και καθονται ολοι οι ασχετοι ρε ανιδεε;
Τα συλληπητηρια μου στη μανα!![]()
![]()
![]()
οσο για το ακροπολις, ειμαστε σκατολαος, τελος... ειδικα η επαρχια μας (που πρωτοστατει στις ειδικες ακροπολις) μαγκια κλανια!
δεν πηγα ποτε να παρακολουθησω ακροπολις (δε ημουν ποτε εραστης των αυτοκινητων ούτε μυηθηκα απο κανεναν γονιό 'η θείο)
πέρσι με κάλεσε ο Μάνος (χωματινος) να συμμετασχω με την enduro μου στην διοργανωση σαν safety!
σαν ασφάλεια δηλαδη με μοτοσυκλέτα μεσα σε ειδικες.Η αρμοδιοτητα μου ξεκινουσε αν σταματουσε το στιγμα (sto gps) του αυτοκινητου που αγωνιζόταν στην ειδικη και δεν υπηρχε σταθερος παρατηρητης κριτης κοντα, οποτε και θα επρεπε να κλεισει η ειδικη να μπως μεσα να φθασω στοσημειο που εφυγε τοαυτοκινητο και απλα να μεταδωσω προφορικα εικονα μεσω κινητου.
ευτυχως δεν χρειαστηκε κατι τετοιο τις 2 ημερες του αγωνα, αλλά χρειάστηκε κατι αλλο (και για αυτο γραφω εδω)
πριν μπει το πρωτο αυτοκινητο μπαινουν 2 ή 3 αυτοκινητα ασφαλειας. το τελευταιο μπαινει ενα τεταρτο πριν τον πρωτο αγωνιζομενο.
τελος περναει το ελικοπτερο με τον αλυταρχη που μιλαει στο cb με τον υπευθυνο ειδικης και δινει το οκ ή ακυρωνει την ειδικη αν την θεωρησει επικινδυνη... οπως και εγινε το απογευμα στην ειδικη οπου βρισκομουν και ο αλυταρχης ηταν ετοιμος να ακυρωσει την ειδικη
ειχε μπει ολος ο κοσμος μεσα στην ειδικη σε μια στροφη η οποια ειχε πρόσβαση ο κσομος απο μονοπατι που ηξεραν οι ντοπιοι και δεν γνωριζε ο υπευθυνος ειδικης οποτε και ελειπε σταθερος κριτης για να επιβαλει την ταξη.
ειχαν αφησει 5-6 μετρα νομιζωντας πως ο καθε οδηγος μπορει να περασει αναμεσα με 160 χλμ !
αμεσα κινηθηκε ο υπευθυνος και με εστειλε στην στροφη με την μοτο.
μεχρι να περασει το πρωτο αυτοκινητο και να φανε μερικες κοτρωνες στο κεφαλι για να βαλουν μυαλο μου βγηκε η πιστη να τρεχω πανω κατω και να φωναζω οσο πιο ευγενικα μπορω να απομακρυνθουν απο την ακρη του δρομου!
τι να λεμε... δεν εχουμε παιδεια, τελος. και οσο μας συμμορφωνει λιγο η Αθηνα και τα μεγαλα αστικα κεντρα και το νετ και η παγκοσμιοποιηση , η επαρχια ειναι κολλημενη στην μαγκια κλανια.
μπορει τα παραπανω να φανουν ασχετα , σε μενα φαινονται σχετικοτατα με το μοιραιο χθεσινο γεγονος
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
sto συγκεκριμενο φταιει καθαρα ο διοργανωτης ... που τους εχεις και καθονται ολοι οι ασχετοι ρε ανιδεε;
Τα συλληπητηρια μου στη μανα!![]()
![]()
![]()
οσο για το ακροπολις, ειμαστε σκατολαος, τελος... ειδικα η επαρχια μας (που πρωτοστατει στις ειδικες ακροπολις) μαγκια κλανια!
δεν πηγα ποτε να παρακολουθησω ακροπολις (δε ημουν ποτε εραστης των αυτοκινητων ούτε μυηθηκα απο κανεναν γονιό 'η θείο)
πέρσι με κάλεσε ο Μάνος (χωματινος) να συμμετασχω με την enduro μου στην διοργανωση σαν safety!
σαν ασφάλεια δηλαδη με μοτοσυκλέτα μεσα σε ειδικες.Η αρμοδιοτητα μου ξεκινουσε αν σταματουσε το στιγμα (sto gps) του αυτοκινητου που αγωνιζόταν στην ειδικη και δεν υπηρχε σταθερος παρατηρητης κριτης κοντα, οποτε και θα επρεπε να κλεισει η ειδικη να μπως μεσα να φθασω στοσημειο που εφυγε τοαυτοκινητο και απλα να μεταδωσω προφορικα εικονα μεσω κινητου.
ευτυχως δεν χρειαστηκε κατι τετοιο τις 2 ημερες του αγωνα, αλλά χρειάστηκε κατι αλλο (και για αυτο γραφω εδω)
πριν μπει το πρωτο αυτοκινητο μπαινουν 2 ή 3 αυτοκινητα ασφαλειας. το τελευταιο μπαινει ενα τεταρτο πριν τον πρωτο αγωνιζομενο.
τελος περναει το ελικοπτερο με τον αλυταρχη που μιλαει στο cb με τον υπευθυνο ειδικης και δινει το οκ ή ακυρωνει την ειδικη αν την θεωρησει επικινδυνη... οπως και εγινε το απογευμα στην ειδικη οπου βρισκομουν και ο αλυταρχης ηταν ετοιμος να ακυρωσει την ειδικη
ειχε μπει ολος ο κοσμος μεσα στην ειδικη σε μια στροφη η οποια ειχε πρόσβαση ο κσομος απο μονοπατι που ηξεραν οι ντοπιοι και δεν γνωριζε ο υπευθυνος ειδικης οποτε και ελειπε σταθερος κριτης για να επιβαλει την ταξη.
ειχαν αφησει 5-6 μετρα νομιζωντας πως ο καθε οδηγος μπορει να περασει αναμεσα με 160 χλμ !
αμεσα κινηθηκε ο υπευθυνος και με εστειλε στην στροφη με την μοτο.
μεχρι να περασει το πρωτο αυτοκινητο και να φανε μερικες κοτρωνες στο κεφαλι για να βαλουν μυαλο μου βγηκε η πιστη να τρεχω πανω κατω και να φωναζω οσο πιο ευγενικα μπορω να απομακρυνθουν απο την ακρη του δρομου!
τι να λεμε... δεν εχουμε παιδεια, τελος. και οσο μας συμμορφωνει λιγο η Αθηνα και τα μεγαλα αστικα κεντρα και το νετ και η παγκοσμιοποιηση , η επαρχια ειναι κολλημενη στην μαγκια κλανια.
μπορει τα παραπανω να φανουν ασχετα , σε μενα φαινονται σχετικοτατα με το μοιραιο χθεσινο γεγονος
ετσι και χειροτερα Σταρο!
![]()
Ο διοργανωτής ξέρουμε ποιος ήταν; Καποιος γνωστός νομίζω...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ποιός θα βρεθεί να διαφωνήσει μαζί σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
...
Έρμη μάνα ίντα θα τραβάει εδά...![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
και επειδή ο κάθε "μάγκας" διογρανωτής γράφει μια ΜΑΚΑΚΙΑ στο πίσω μέρος του εισιτηρίου νομίζει ότι καθάρισε;;Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
Πάντως , σαν τον διάολο προχτές είχα αυτή την συζήτηση με Αλητάρχη, και μου είπε πως για να είναι όλοι καλυμένοι, στο πίσω μέρος του αποκόμματος - εισητηρίου (εάν υπήρχε στην συγκεκριμένη περίπτωση) αναγράφει πως ο θεατής φέρει πλήρη ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού του από έξοδο αγωνιζομένου.
Η ευθύνη είναι ΚΑΘΑΡΑ του ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ. Όφειλε να μην τους αφήσει να κάτσουν σε αυτό το σημείο και να έχει προσωπικό για να επιβάλλει το που θα κάθονται οι θεατές. Εν ανάγκη να τους πετάξει έξω, αν δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του.
Αλλά βέβαια, σε αυτή την χώρα, 1ον ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και 2ον κανείς δεν θέλει να παίξει τον ρόλο του "κακού".
Κρίμα για το παιδί ...
![]()
μαλακιες γονεων...![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
η καταδικη του πατερα θα ειναι αιωνια και μαρτυρικη, δεν χρειαζεται να τον καταδικαση κανενα δικαστηριο.. [/B][/QUOTE]
+750
Αυτός ο πατέρας πως θα ζήσει;; Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του με τίποτα..
![]()
CAGIVA ELEFANT 750
Oργανωτής: Α.Λ.Ε.Μ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ο διοργανωτής ξέρουμε ποιος ήταν; Καποιος γνωστός νομίζω...![]()
1.2 OPΓANΩTIKH EΠITPOΠH
Πρόεδρος ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ Α.
Mέλη ΔΡΑΚΟΥ Δ.
ΜΟΥΖΑΚΗΣ Ν.
ΜΟΣΧΟΥΤΗΣ.Π
ΝΑΣΟΥΛΑΣ.Δ.
1.3 ΣTEΛEXH TOY AΓΩNA
Aγωνοδίκης ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ.
Aλυτάρχης ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ Α.
Γραμματέας του αγώνα ΦΡΟΥΔΑΡΑΚΗ Μ.
Tεχνικός Έφορος ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ Α.
Επικεφαλής ιατρός ΠΑΠΠΑΣ Ν.
Έφορος Αποτελεσμάτων INFOMEGA - ΛΑΟΠΟΔΗΣ Γ
...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
και επειδή ο κάθε "μάγκας" διογρανωτής γράφει μια ΜΑΚΑΚΙΑ στο πίσω μέρος του εισιτηρίου νομίζει ότι καθάρισε;;
Η ευθύνη είναι ΚΑΘΑΡΑ του ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ. Όφειλε να μην τους αφήσει να κάτσουν σε αυτό το σημείο και να έχει προσωπικό για να επιβάλλει το που θα κάθονται οι θεατές. Εν ανάγκη να τους πετάξει έξω, αν δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του.
Αλλά βέβαια, σε αυτή την χώρα, 1ον ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και 2ον κανείς δεν θέλει να παίξει τον ρόλο του "κακού".
Κρίμα για το παιδί ...
![]()
Έτσι ακριβώς ... Σου λέει κανουμε κρά για να τους μαζέψουμε και θα τους την πούμε και απο πάνω ...
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=123454&cid=4
Ορίστε και η βρωμιά τους...σενάριο για το κουκούλωμα έχει ήδη πέσει στο τραπέζι...
Ασε να μην ευχηθώ...αμαρτήσω...Μόνο :a14: :a14:
Tο video ειναι σοκαριστικο....ανθρωποι που δεν ξερουν τι να κανουν...περιφερονται ασκοπα...Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=123454&cid=4
Ορίστε και η βρωμιά τους...σενάριο για το κουκούλωμα έχει ήδη πέσει στο τραπέζι...
Ασε να μην ευχηθώ...αμαρτήσω...Μόνο :a14: :a14:
![]()
![]()