Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: Έρωτας με μεγαλύτερη!

ρακόμελος Το avatar του/της s1ngl3
    Αρχικά δημιουργήθηκε από broum
    αφου το γουσταρεις παρτο! αλλα πρωτα κανε το μια βολτα αυτο και τ' αλλα υποψηφια μηχανακια που γραφεις κι ετσι θα εισαι (πιο) σιγουρος..βεβαια αν ειναι να το παρεις και να κοιτας το τριπλ κανε λιιγο υπομονη(αν γινεται...), οικονομια και παμε για βρετανο
    Όντως μια βόλτα θα βοηθούσε, αυτο που θα ήθελα όμως να αναφέρω είναι πως εκτιμώ τις απόψεις όλων, και στη τελική για να ακούσω απόψεις ξεκίνησα αυτή τη συζήτηση αλλά..
    σίγουρα μιλάμε για τρομακτική δύναμη όσων αφορά το tuono και το οτι είναι δικύλινδρο το κάνει ακόμα πιο δύσκολο στο χειρισμό, πιστεύεται όμως πως κάτι "ενδιάμεσο" θα βοηθούσε τόσο πολύ στην εξοικείωση?
    Ενα ninja 250 ας πούμε η ενα xt660? το gpr δε λεω πολύ φτωχό αλλα και τα φρένα του με τα σωληνάκια υψηλής τα είχε, και τις upside down αναρτήσεις και ενα σωστο πλαίσιο, απο τα οποία πιστεύω κατι έμαθα, η τελική δε λέω ήταν 95km αλλά θα μου έδιναν κάποια παραπάνω εμπειρία τα 50-60 km στη τελική?
    Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι πιστεύω - το ξαναλέω, πιστεύω - οτι θα "το μάθω". Ουτε τρελαμένος είμαι με το γκάζι ούτε κάγκουρας (πιστεύω)! Οταν ήταν να πάρω το derbi όλοι διαφωνούσαν (για διαφορετικούς λόγους βέβαια) αλλα εγω το πήρα και το χάρηκα, και αυτό ήταν πιστεύω που με έκανε να αγαπήσω τη φιλοσοφία γενικά της μηχανής...

εγω παντως θα εριχνα μια δευτερη ματια σε monster και shiver...
    νομιζω θα τα χαρεις περισσοτερο και δεν θα σου λειψει ουτε γκαζι ουτε ομορφια, σιγουρα πραγματα...
    .
    και αν καποιος σε ενθαρυνει να παρεις tuono δεν ειμαι σιγουρος οτι θα εκανε το ιδιο αν ησουν γιος του ή αδελφος του...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	111506_aprilia_shiver.jpg 
Προβολές:	216 
Μέγεθος:	61,3 KB 
ID:	195919

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από orion
    Καλα ρε σεις οδηγαει 50αρι, λεει οτι θελει δικυλινδρο 1000αρι και του λετε "παρτο-παρτο"?
    gi

giati αμα του που με να μην το παρει δεν θα το παρει ??

αμα ιπαρχι ι καυλα δεν γινετε τιποτε ... ο εροσ χρονια δεν κοιτα

ουτε και κιβικα ενα πραμα .....

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από benny
    εγω παντως θα εριχνα μια δευτερη ματια σε monster και shiver...
    νομιζω θα τα χαρεις περισσοτερο και δεν θα σου λειψει ουτε γκαζι ουτε ομορφια, σιγουρα πραγματα...
    .
    Σάτυρε!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Σάτυρε!!

περκε;
    οτι και καλα με το monster θα του λειψει το γκαζι;

δεν βρισκω κατι αλλο σατυρικο...

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από benny
    περκε;
    οτι και καλα με το monster θα του λειψει το γκαζι;

δεν βρισκω κατι αλλο σατυρικο...

Απλά παίζεις με τον πόνο μου...ήθελα monster..

Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Απλά παίζεις με τον πόνο μου...ήθελα monster..
    αχα.οκ νορμαλ πραγματα!
    αλλωστε ολοι κατα βαθος θελουμε ενα monster...

παρε ενα monsterάκι , απο εκεινα τα 600αρια... και μετα πας και στην μοντέλα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Φίλε μου το θέμα δεν είναι τα 50-60 χιλιόμετρα τελικής αλλά το πως φθάνει κάθε μηχανάκι εκεί. Δεν έχω οδηγήσει Tuono αλλά από όσο ξέρω το μηχανάκι γενικά είναι "κανίβαλος", δεν είναι ένα ανθρώπινο μηχανάκι για να πας από το σημείο Α στο Β σε καμία περίπτωση. Τα 95 τελική που είχες το Tuono νομίζω τα έχει στην πρώτη του και αν όχι ίσα που κουμπώνεις δευτέρα.

Από ότι καταλαβαίνω εγώ είναι και το οικονομικό στη μέση. Βρήκες ένα καλό μηχανάκι στο budget σου και σκέφτεσαι να το πάρεις τώρα και να το κρατήσεις. Απλά σκέψου πόσο θα καίει το Tuono. Είναι 1000, σε κάθε περιστροφή πρέπει να γεμίσει μισό λίτρο με μίγμα βενζίνης. Επίσης δεν σου δίνει το περιθώριο του λάθους. Αν πέσεις; Πόσο κάνει για το Tuono το τιμόνι, τα μαρσπιέ, η εξάτμιση; Πολλά...

Αφού λες ότι σου αρέσει το Street Triple και τα Z και Fazer προσανατολίζεσαι σε γυμνά-ημίγυμνα μεσαίας κατηγορίας. Υπάρχουν και τα Hornet και GSR πολύ καλά και φιλικά μηχανάκια και τα δύο στα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις. Το monster είναι πιο σφιχτό και έχει και ένα θέμα ενδεχομένως με την αξιοπιστία κάτι που δεν έχουν τα προηγούμενα. Υπάρχει επίσης και το SV της Suzuki με V-2 κινητήρα επίσης πολύ καλό και αξιόπιστο. Γενικά η κατηγορία που ψάχνεις είναι ίσως η πολυπληθέστερη σε μοτοσυκλέτες οπότε ψάξτο κι άλλο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από s1ngl3
    Όντως μια βόλτα θα βοηθούσε, αυτο που θα ήθελα όμως να αναφέρω είναι πως εκτιμώ τις απόψεις όλων, και στη τελική για να ακούσω απόψεις ξεκίνησα αυτή τη συζήτηση αλλά..
    σίγουρα μιλάμε για τρομακτική δύναμη όσων αφορά το tuono και το οτι είναι δικύλινδρο το κάνει ακόμα πιο δύσκολο στο χειρισμό, πιστεύεται όμως πως κάτι "ενδιάμεσο" θα βοηθούσε τόσο πολύ στην εξοικείωση?
    Ενα ninja 250 ας πούμε η ενα xt660? το gpr δε λεω πολύ φτωχό αλλα και τα φρένα του με τα σωληνάκια υψηλής τα είχε, και τις upside down αναρτήσεις και ενα σωστο πλαίσιο, απο τα οποία πιστεύω κατι έμαθα, η τελική δε λέω ήταν 95km αλλά θα μου έδιναν κάποια παραπάνω εμπειρία τα 50-60 km στη τελική?
    Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι πιστεύω - το ξαναλέω, πιστεύω - οτι θα "το μάθω". Ουτε τρελαμένος είμαι με το γκάζι ούτε κάγκουρας (πιστεύω)! Οταν ήταν να πάρω το derbi όλοι διαφωνούσαν (για διαφορετικούς λόγους βέβαια) αλλα εγω το πήρα και το χάρηκα, και αυτό ήταν πιστεύω που με έκανε να αγαπήσω τη φιλοσοφία γενικά της μηχανής...
    ηταν οντως λιγο επιπολαιη η απαντηση μου..σου ειπα να το οδηγησεις γιατι ετσι θα εβλεπες αν σε τρομαζε αν θα ηταν τελικα αυτο που ηθελες..το λογικο θα ηταν αυτοματως να κοιτουσες κατι μικροτερο-φιλικοτερο. ηταν λαθος μου να σε παροτρυνω για αγορα τετοιας μοτοσυκλετας μετα απ το 50αρι.ζητω συγνωμη!θυμησου δεν υπαρχει τιποτα σημαντικοτερο απ τη ζωη !!!!ο τι και να αποφασισεις παντα προσεκτικος με κρανος και παντα ορθιος!!!

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους, μετά από 50 κυβικά το σωστό είναι από άποψη ιπποδύναμης να πάει κάποιος άντε έως 600 δικύλινδρα. Αυτά δεν είναι καθόλου άσχημα δεδομένου ότι πχ το monster είναι μια χαρά μηχανή που μπορεί να διδάξει τον οδηγό τι εστί κράτημα και καλή οδική συμπεριφορά. Αν βρισκεις φίλε s1ngl3 φθηνή μια μηχανή, εσύ θα την πουλήσεις φθηνότερη και η μπογιά της θα έχει περάσει πιο πολύ.

Χεράς ή Βροντάς; Το avatar του/της Dumah
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
    Πιστευω τα 600cc ειναι μια χαρα για πρωτη μηχανη ασε τα 1000cc για πιο μετα ! μην νομιζεις επειδη ειναι 600 οτι δεν παει.. και θα το καταλαβεις οταν οδηγησεις μια. στα 5.000 euro βαλε και εξοπλισμο μεσα !

Μην πας και δωσεις ολα τα φραγκα στην μηχανη και γυρνας σαν τον τσακωνα μετα

+1

Είπες ότι ύδρωσες απ'τη δουλειά για να τα βγάλεις τα λεφτά, εγώ θα ύδρωνα να τα βγάλω στο δρόμο πάνω σε +100 άλογα χωρίς καμία εμπειρία...
    Έχεις καιρό μπροστά σου να χαρείς, και μία μηχανή τη χαίρεσαι όταν την "έχεις"...
    Honda CB 400 Super Four
    Honda CBR 400 RR
    Honda CB 250 Classic
    Yamaha Super Tennere
    Kawasaki ZZR 600
    Yamaha TDM 850
    Honda Bros 400
    Honda Transalp 650
    Yamaha TDM 850

...and So Must Go On...

Χεράς ή Βροντάς; Το avatar του/της Dumah
    Γνώμη μου, να πάρεις μία μηχανή με λιγότερα χρήματα, να μάθεις πάνω της και μετά ανεβαίνεις...
    Honda CB 400 Super Four
    Honda CBR 400 RR
    Honda CB 250 Classic
    Yamaha Super Tennere
    Kawasaki ZZR 600
    Yamaha TDM 850
    Honda Bros 400
    Honda Transalp 650
    Yamaha TDM 850

...and So Must Go On...

Νέο μέλος

Re: Έρωτας με μεγαλύτερη!

Αρχικά δημιουργήθηκε από s1ngl3
    Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα! Είμαι 23 χρονών και νομίζω ήρθε η ώρα να δώσω το gpr 50 μου και να πάρω κάτι μεγαλύτερο! Ο μεγάλος μου έρωτας είναι το street triple άλλα τα οικονομικά δε βοηθάνε, επομένως πλέων ψάχνω για κάτι σε μεταχειρισμένο γυμνό μέχρι 5000!
    Χμ, στις αγγελίες είδα ένα άσπρο triple με 6600 αν θυμάμαι καλά. Όχι και άσχημη τιμή, οταν το καινούριο ανέβηκε λόγω ΦΠΑ στα 8700.

Ωστόσο επειδή το έκανα test ride μόλις πριν από λίγες μέρες, μού φάνηκε ποοοοολύ δυνατό! Και για να καταλάβεις έχω FZ6.

Μήπως να πάρεις κάτι ενδιάμεσο προς το παρόν όπως κι εγώ; Δηλαδή ένα μεταχειρισμένο FZ6 ή κάτι τέτοιο, και να μη δώσεις παραπάνω από 4000 γι'αυτό. Και έπειτα, να συνεχίσεις να κυνηγάς το όνειρό σου!!!! Δεν ξέρω, μια ιδέα είναι. Εσύ ξέρεις καλύτερα βέβαια.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cb1000r(έρωτας με την πρώτη ματιά)
    από Ntele στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2012, 22:03
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2010, 00:29
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28