Όντως μια βόλτα θα βοηθούσε, αυτο που θα ήθελα όμως να αναφέρω είναι πως εκτιμώ τις απόψεις όλων, και στη τελική για να ακούσω απόψεις ξεκίνησα αυτή τη συζήτηση αλλά..Αρχικά δημιουργήθηκε από broum
αφου το γουσταρεις παρτο! αλλα πρωτα κανε το μια βολτα αυτο και τ' αλλα υποψηφια μηχανακια που γραφεις κι ετσι θα εισαι (πιο) σιγουρος..βεβαια αν ειναι να το παρεις και να κοιτας το τριπλ κανε λιιγο υπομονη(αν γινεται...), οικονομια και παμε για βρετανο![]()
σίγουρα μιλάμε για τρομακτική δύναμη όσων αφορά το tuono και το οτι είναι δικύλινδρο το κάνει ακόμα πιο δύσκολο στο χειρισμό, πιστεύεται όμως πως κάτι "ενδιάμεσο" θα βοηθούσε τόσο πολύ στην εξοικείωση?
Ενα ninja 250 ας πούμε η ενα xt660? το gpr δε λεω πολύ φτωχό αλλα και τα φρένα του με τα σωληνάκια υψηλής τα είχε, και τις upside down αναρτήσεις και ενα σωστο πλαίσιο, απο τα οποία πιστεύω κατι έμαθα, η τελική δε λέω ήταν 95km αλλά θα μου έδιναν κάποια παραπάνω εμπειρία τα 50-60 km στη τελική?
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι πιστεύω - το ξαναλέω, πιστεύω - οτι θα "το μάθω". Ουτε τρελαμένος είμαι με το γκάζι ούτε κάγκουρας (πιστεύω)! Οταν ήταν να πάρω το derbi όλοι διαφωνούσαν (για διαφορετικούς λόγους βέβαια) αλλα εγω το πήρα και το χάρηκα, και αυτό ήταν πιστεύω που με έκανε να αγαπήσω τη φιλοσοφία γενικά της μηχανής...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()