Εξυπνος ειναι , σιγα μη δωσουμε 1200ε για 2 σωληνες ......... Σου φενομαστε για θηματα Κατεμαδες φιλος .........![]()
Εξυπνος ειναι , σιγα μη δωσουμε 1200ε για 2 σωληνες ......... Σου φενομαστε για θηματα Κατεμαδες φιλος .........![]()
love will save the planet,hate is a good start.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
θεε μου ειναι φωστηρας .........![]()
![]()
R u talking to me?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Eγω δεν εδωσα τπτ φιλαρακι,να ειναι καλα ο προηγουμενος...![]()
![]()
![]()
Οι λαιμοι παντως μεταξυ μας παιζουν και τον σημαντικοτερο ρολο στις εξατμισεις.Τωρα στο ΧΤ τι γινεται σε ξερω...![]()
Εγω στις Ακραπες παντως αλλαξα τα παλια αυτοκολλητα με καινουργια και πηρα 5+hp![]()
Oxi sto καθρεφτη μου το πα ........ :a028:
Ηθελα να ξερα τι εκανες και κρυφοκοκορευεσαι ........ κανα γραναζι σε κοβω να αλλαξες ......... μολις βαφτησα το χαμστερακι μου Camen Fostir .........
Αμα τα καινουργια αυτοκολητα ειναι μουφα φτιαχτα , δεν περνεις τιποτα ..........
Aυθεντικοτατα σε πληροφορωΑρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Αμα τα καινουργια αυτοκολητα ειναι μουφα φτιαχτα , δεν περνεις τιποτα ..........![]()
Για αυτο μην μου κολλας![]()
![]()
![]()
Με ολοσωμες χωρις ρυθμισμα χειροτερα απο μαμα θα πηγαινει!παντως στο χτ δεν ειναι προβλημα τα τελικα αρα κυριως η εισαγωγη.Παντως camen δεν πιστευω να πληρωσες 40 ευρω για τα αυτοκολλητα???δικιο εχει ο mag παραδεξου το πια ολοι εχουμε κοψει κανενα δοντακι απο το μπροστινο γραναζι:rotflmao:
Super motard και ξερο ψωμι!
Δεν εχουν 40Ε ρε συΑρχικά δημιουργήθηκε από Steve_athens
Παντως camen δεν πιστευω να πληρωσες 40 ευρω για τα αυτοκολλητα???δικιο εχει ο mag παραδεξου το πια ολοι εχουμε κοψει κανενα δοντακι απο το μπροστινο γραναζι:rotflmao:![]()
![]()
Απο tecnomoto τα πηρα και ειχαν 12Ε και τα 2 αν θυμαμαι καλα...
Σε αλουμινοφυλλο οχι απλα...
Τι δοντακι να κοψω ρε,εδω το εχω μακρυνει κιολας γτ οταν το πηρα πανω απο 120 δεν πηγαινε μιας και το μπροστινο απο 17 που ειναι μαμα ειχε 14Τωρα εχει 16-42 και βρηκε την υγεια του...
![]()
Η αληθεια ειναι οτι οποτε πετυχουμε 640 στο δρομο κανουμε δεξια τρομαγμενοι...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δε θα πετυχω κανενα busa ρε πουστη μου πουθενα?!Θα τον κανω να κλαψει
![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Αμα δεν ειναι το δικο μου,δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Η αληθεια ειναι οτι οποτε πετυχουμε 640 στο δρομο κανουμε δεξια τρομαγμενοι...![]()
![]()
![]()
![]()
Αρα του κοψες ενα δηλαδη τρια .......... καποιο κολπο σου κανε ο Rein kaiδεν μας λες , δε μπορει να σε ετσι αναβασμενος κ γρηγορος ......... στο ετσι .... και καλα αυτοκολητα κ τετοια......![]()
εκτος και αν ερθει κανενα vstrom με 200+ οποτε κανετε στην ακρη και οι 2Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αμα δεν ειναι το δικο μου,δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα ρε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS:Πωπω ελεος στα 130 τερματιζε!!!απο 17 σε 14??καλα δεν βαριοταν να αλλαζει ταχυτητες???
Super motard και ξερο ψωμι!
1 μπροστινο μειον ναι.Αντι για 17 εχει 16.Αλλα αυτο εχει γινει εδω και κανενα 4μηνοΑρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Αρα του κοψες ενα δηλαδη τρια ..........![]()
Το 14 δεν οδηγουνταν ρε,το μηχανακι ειχε τρομερο ξεσπασμα...Ανοιγα με 4η και ο πισω τροχος εγραφε...
Με το 16 ανοιγει πολυ ομορφα και ομαλα και φυσικα η τελικη απο 120 εχει γινει 180-185 πραγματικα![]()
Εκει που ηταν το μηχανακι πριν, εβαζες μια 3η και πηγαινες...Εγω να δεις μεσα στην Πατρα τι τραβουσα να αλλαζω 1η-2α-3η για 100 μετραΑρχικά δημιουργήθηκε από Steve_athens
Πωπω ελεος στα 130 τερματιζε!!!απο 17 σε 14??καλα δεν βαριοταν να αλλαζει ταχυτητες???![]()
Το τρελο γελιο ηταν ενα βραδυ-ξημερωματα με ενα hypermotar 1100 σε ενα φαναρι στην εθνικη.
![]()
![]()
![]()
Οταν εφτασε στο επομενο φαναρι πρεπει να εκλαιγε μεσα απο το κρανος του και με κοιταζε σαν UFO...![]()
![]()
Eυτυχως τα φαναρια ηταν κοντα και δεν προλαβε να φορτωσει το δικο του
![]()
Για το δικο μου θα λεμε ή για το ΧΤ ομως![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε,παλι τα ΚΤΜ μονοπωλουν το ενδιαφερον...![]()