Ξεκινωντας απο το τελος, εξαρταται ΠΟΙΟ μοντελο DR εχεις, γιατι αν εχεις σαν το δικο μου (1994SR), δεν παιζει να ειναι πιο ψηλο το DT, ισα ισα που ειναι χαμηλωτερο, και με το "σουμιε"Αρχικά δημιουργήθηκε από alexara_1_9_9_4
ευχαριστω που εψαξες![]()
![]()
λοιπον αυτο το dt μου αρεσε πολυ . θα το σκεφτω !!!
απο επιδοσεις ; ειναι καλο μηχανακι ;
και κατι αλλο , ειναι πιο ψηλο απο το dr250 ;(γεια σου ρε ολντμαν...) θα γινεται τσοπερ αν κατσει πανω του καποιος στα κυβικα μου...(110 κιλα...).
Απο τα καλυτερα "ψευδο" διχρονα, με σαφεις προτιμησεις στο χωμα...ΑΝ ειναι και μοντελο '90 (ΔΕΝ ειναι κακο αυτο...) - ασχετα τι γραφει η αδεια κυκλοφοριας - οπως βλεπω απο τις φωτο, εχει και καλυτερες αναρτησεις. Αν ειναι συντηρημενο σωστα, εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης απο τα μεταγενεστερα με το στροφομετρο και το μεγαλο φαναρι...
Απο επιδοσεις, παντα μαμα, ειναι αρκετα καλες, αλλα σηκωνει πολυ πειραγμα, με αντιστοιχη μειωση της αξιοπιστιας του ομως...
(περασμενα μεγαλεια, σνιφ...)
Ελεγξε το εξονυχιστικα και αν αξιζει, ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ, θα το εχεις για παντα...(αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο...)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
Ξεκινωντας απο το τελος, εξαρταται ΠΟΙΟ μοντελο DR εχεις, γιατι αν εχεις σαν το δικο μου (1994SR), δεν παιζει να ειναι πιο ψηλο το DT, ισα ισα που ειναι χαμηλωτερο, και με το "σουμιε"(γεια σου ρε ολντμαν...) θα γινεται τσοπερ αν κατσει πανω του καποιος στα κυβικα μου...(110 κιλα...).
Απο τα καλυτερα "ψευδο" διχρονα, με σαφεις προτιμησεις στο χωμα...ΑΝ ειναι και μοντελο '90 (ΔΕΝ ειναι κακο αυτο...) - ασχετα τι γραφει η αδεια κυκλοφοριας - οπως βλεπω απο τις φωτο, εχει και καλυτερες αναρτησεις. Αν ειναι συντηρημενο σωστα, εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης απο τα μεταγενεστερα με το στροφομετρο και το μεγαλο φαναρι...
Απο επιδοσεις, παντα μαμα, ειναι αρκετα καλες, αλλα σηκωνει πολυ πειραγμα, με αντιστοιχη μειωση της αξιοπιστιας του ομως...
(περασμενα μεγαλεια, σνιφ...)
Ελεγξε το εξονυχιστικα και αν αξιζει, ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ, θα το εχεις για παντα...(αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο...)
κοιτα να σου πω την αληθεια δεν ξερω πιο μοντελο ειναι ! πρεπει να ειναι του 89+
κοιταξε να δεις θα παω να δοκιμασω καποια 2χρονα και θα διαλεξω πιο μου αρεσει και μου κανει πιο πολυ σε ολους τους τομεις
αααα και οσο για τα κιλα ειμαι 85 . αν κατσει και αλλος ενας στα ιδια κιλα θα πηγαινει ήηηηη ;
Ευχαριστω![]()
Cross
Και πάλι Cross
XAXAXAXA!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από alexara_1_9_9_4
κοιτα να σου πω την αληθεια δεν ξερω πιο μοντελο ειναι ! πρεπει να ειναι του 89+
κοιταξε να δεις θα παω να δοκιμασω καποια 2χρονα και θα διαλεξω πιο μου αρεσει και μου κανει πιο πολυ σε ολους τους τομεις
αααα και οσο για τα κιλα ειμαι 85 . αν κατσει και αλλος ενας στα ιδια κιλα θα πηγαινει ήηηηη ;
Ευχαριστω![]()
:rotflmao:
Ναι , καβαλα και παρε οποιο σ'αρεσει περισσοτερο, αλλα μην κολλησεις στην εξωτερικη εμφανιση, αλλα στην καλη μηχανολογικη κατασταση, που ειναι και πιο δαπανηρο αν χρειαστεις ανοιγμα μοτερ...
Με 100 ευρω αλλαζεις ΟΛΑ τα πλαστικα και το κανεις κουκλι...
Το DRακι σου πρεπει να ειναι '94 αλλα με μιζα (το δικο μου εχει μονο μανιβελα, και τις αναρτησεις απο το 350 το καθαροαιμο απο μαμα).
Αντε, καλες βολτες!!!
![]()
![]()
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
Εγώ δεν κατάλαβα τελικά τι ψαχνεις ...Αρχικά δημιουργήθηκε από alexara_1_9_9_4
![]()
ψαχνω φιλε
![]()
Μηχανάκι που να μην σου έχεται "λαιμόκοψη" ..???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Χάνει ή κερδίζει λεπτά δλδ;Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
γεια σου φιλε.αν ψαξεις και εχεις υπομονη κατι θα βρεις...εγω βρηκα αυτο στα 800 ευρωπαικα.ειναι του 92 αλλα δουλευει ρολοι...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εγώ δεν κατάλαβα τελικά τι ψαχνεις ...
Μηχανάκι που να μην σου έχεται "λαιμόκοψη" ..???![]()
ψαχνω γενικα![]()
Cross
Και πάλι Cross
Μην μΕ δείχνεις εμένα τα δόντια σου, γιατί θα βάλω το φιλαράκι μου τον Αρκούδο που είναι mod εδώ μέσα να σε μαλώσει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από alexara_1_9_9_4
ψαχνω γενικα![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μην μΕ δείχνεις εμένα τα δόντια σου, γιατί θα βάλω το φιλαράκι μου τον Αρκούδο που είναι mod εδώ μέσα να σε μαλώσει ...![]()
![]()
Cross
Και πάλι Cross
Δεν σου εχω πει να μην βαζεις μπρος το ΚΤΜ μεσα στην κουζινα...???Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μην μΕ δείχνεις εμένα τα δόντια σου, γιατί θα βάλω το φιλαράκι μου τον Αρκούδο που είναι mod εδώ μέσα να σε μαλώσει ...![]()
![]()
![]()
Εσύ πως ξέρεις ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν σου εχω πει να μην βαζεις μπρος το ΚΤΜ μεσα στην κουζινα...???![]()
![]()
![]()