Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 184

Θέμα: Για κατόχους ss και hayabusa

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Το 70% των μοτοσυκλετιστών που οδήγησαν SS, τα παράτησαν κάποια στιγμή και γύρισαν σε busa και vstrom. Ή αυτοκίνητο.

Σκεφτείτε το.
    Αν θες να ανοίξουμε το κουτάκι με τις μπαρούφες ........... είναι εύκολο !!!
    Δώσε σοβαρή απάντηση ......... ή άστο .........

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αλήθεια ......... έχεις καβαλήσει ποτέ busa ;;;

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Πάλι η ίδια συζήτηση....

Ρε ένας γρηγορος με κανα 1000 που να σερνεται αξιοπρεπως υπάρχει (που λεει και ο φίλος μου ο Αντωνακης)?

ο Βασιλόπουλος στην εθνική δεν είναι μακρια....

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Βάλτε και τον εξής παράγοντα στην εξίσωση ........ ίσως σας πει κάτι ........
    Όλοι ή σχεδόν όλοι που έχουμε Busa είχαμε κάποτε ss 1000-αρια στο κοντινό παρελθόν ......... κανείς δεν ξαναγύρισε να πάρει 1000-άρι !!!
    Τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω κανέναν !!!

Σκεφτείτε το ..............

Φιλε 1000ρι SS μπορει να επαιρνα καποια στιγμη... (για δευτερο μηχανακι εστω)

Την μαουνα της σουζουκι με το μοτερ των 1300 cc δεν το επαιρνα που να με πληρωναν

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Πάλι η ίδια συζήτηση....

Ρε ένας γρηγορος με κανα 1000 που να σερνεται αξιοπρεπως υπάρχει (που λεει και ο φίλος μου ο Αντωνακης)?

ο Βασιλόπουλος στην εθνική δεν είναι μακρια....

αν εννοεις οτι ψαχνεις καποιον γρηγορο με 1000αρι στον εχω ετοιμο ατμοσφαιρα παντα
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Φιλε 1000ρι SS μπορει να επαιρνα καποια στιγμη... (για δευτερο μηχανακι εστω)

Την μαουνα της σουζουκι με το μοτερ των 1300 cc δεν το επαιρνα που να με πληρωναν

Γιατι?
    Τenna Slipad?
    Mπειμπιλίνο???

Γιατι?
    Τenna Slipad?
    Mπειμπιλίνο???

Γιατι ειναι ΜΑΟΥΝΑ ρε φιλε, ασχημο κ δεν κανει για τιποτα, το ειπα παραπανω

Γιατι ειναι ΜΑΟΥΝΑ ρε φιλε, ασχημο κ δεν κανει για τιποτα, το ειπα παραπανω

Προφανως και δεν εχεις την πασα ιδέα έτσι δεν είναι?
    Εχεις καβαλήσει ποτέ σου?
    Δεν πειράζει, αφήστε τα σε εμάς, που δεν ξέρουμε τι μας γίνεται...

Προφανως και δεν εχεις την πασα ιδέα έτσι δεν είναι?
    Εχεις καβαλήσει ποτέ σου?
    Δεν πειράζει, αφήστε τα σε εμάς, που δεν ξέρουμε τι μας γίνεται...

Δεν καταλαβαινω τον λογο γενικα στην ελλαδα γιατι να παρεις κατι πανω απο 100 αλογα, που να τρεξεις δηλαδη, στην αττικη οδο ? Κ εκει ακομα για να το κανεις αυτο πρεπει να βγαλεις τις πινακιδες.

Πες μου εσυ εναν δρομο να τρεξεις με χαγιαμπουσα, φυσικα δεν ξερετε τι σας γινεται ρε φιλε, αν για την ελλαδα παιρνεις χαγιαμπουσα εισαι αξιος του μυαλου που κουβαλας

Σαν τους καιμενους που παιρνουν πορσε καγιεν για να ανεβαινουν πεζοδρομια στα στενα του κολωνακιου

μην ζηλευετε ρε κοριτσια,μια παρεα ειμαστε...οποτε θελετε ζητηστε βολτα...αν πειτε "παρακαλω" με ομορφο τροπο θα σας κανουμε την χαρη...

μην νομιζετε οτι δεν σας καταλαβαινουμε...ολοι απο παπιες ξεκινησαμε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    frankly my dear, i dont give a damn...

Δεν καταλαβαινω τον λογο γενικα στην ελλαδα γιατι να παρεις κατι πανω απο 100 αλογα, που να τρεξεις δηλαδη, στην αττικη οδο ? Κ εκει ακομα για να το κανεις αυτο πρεπει να βγαλεις τις πινακιδες.

Πες μου εσυ εναν δρομο να τρεξεις με χαγιαμπουσα, φυσικα δεν ξερετε τι σας γινεται ρε φιλε, αν για την ελλαδα παιρνεις χαγιαμπουσα εισαι αξιος του μυαλου που κουβαλας

Σαν τους καιμενους που παιρνουν πορσε καγιεν για να ανεβαινουν πεζοδρομια στα στενα του κολωνακιου

Εχε υποψη σου, οτι μονο στην ελλαδα, ειναι οτι να ναι, απο αποψη ελεγχου, και μονο στην ελλαδα, (ανεξαρτητα απο τους δρομους που εχουμε) μπορεις να πας Χαλκιδικη με 250 κολλημενα στο κοντερ. Και επειδη λοιπόν δεν ξερεις, ειναι πολυ ωραια να πηγαινεις με 250 και να ειναι λες και πηγαινες με 150 με άλλα μηχανακια

Εσυ πάρε κάτι μεχρι 100 άλογα, και ας μην σου αρέσει.
    Το γεγονος ομως οτι δεν εχεις καβαλησει ποτε, και μαλλον πικρια βγαζεις, παρά άποψη, μας φέρνει σε ένα αδιέξοδο την κουβέντα, γιατί πραγματικά δεν έχεις το μέτρο σύγκρισης να καταλάβεις.....

Ειμαι άξιος του μυαλου που κουβαλάω λοιπόν....
    Και ευτυχώς είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    μην ζηλευετε ρε κοριτσια,μια παρεα ειμαστε...οποτε θελετε ζητηστε βολτα...αν πειτε "παρακαλω" με ομορφο τροπο θα σας κανουμε την χαρη...

μην νομιζετε οτι δεν σας καταλαβαινουμε...ολοι απο παπιες ξεκινησαμε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φιλε...
    Κάνεις και μειώσεις ιπποδύναμης κατά παραγγελία?
    Γιατί νιώθω κάπως άσχημα....

Φιλε...
    Κάνεις και μειώσεις ιπποδύναμης κατά παραγγελία?
    Γιατί νιώθω κάπως άσχημα....

αμε...και ογκου αν θες...να μην το βλεπουν ετσι μεγαλο τα αλλα παιδακια και φοβουνται...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Εχε υποψη σου, οτι μονο στην ελλαδα, ειναι οτι να ναι, απο αποψη ελεγχου, και μονο στην ελλαδα, (ανεξαρτητα απο τους δρομους που εχουμε) μπορεις να πας Χαλκιδικη με 250 κολλημενα στο κοντερ. Και επειδη λοιπόν δεν ξερεις, ειναι πολυ ωραια να πηγαινεις με 250 και να ειναι λες και πηγαινες με 150 με άλλα μηχανακια

Εσυ πάρε κάτι μεχρι 100 άλογα, και ας μην σου αρέσει.
    Το γεγονος ομως οτι δεν εχεις καβαλησει ποτε, και μαλλον πικρια βγαζεις, παρά άποψη, μας φέρνει σε ένα αδιέξοδο την κουβέντα, γιατί πραγματικά δεν έχεις το μέτρο σύγκρισης να καταλάβεις.....

Ειμαι άξιος του μυαλου που κουβαλάω λοιπόν....
    Και ευτυχώς είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό
    Αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειμαι χαλκιδικη κατ αρχην... Χαλκιδικιωτης ειμαι, ο μονος δρομος που μπορεις να πας με 250 ειναι 2 ευθειες που τελειωνουν μεσα σε 10 δευτερολεπτα (κ πολυ λεω).

Αν εσυ αγοραζεις μηχανη για να τρεξεις με 250 κ να αισθανεσαι οτι πηγαινεις με 150... για 10 δευτερολεπτα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Επισης αν το κανεις αυτο... Θα πρεπει να εχεις την ταυτοτητα στο στομα... Γιατι το ποιο πιθανο ειναι να πετυχεις ενα τρακτερ που πηγαινει με 20 κ μετα κλαφτα χαραλαμπε.

Ρε ποτε θα το καταλαβετε, ο καθενας μπορει να παρει την μαουνα σας... δεν κοστιζει... Απλα το θεωρουμε βλακεια

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    τωρα που θα νιτροτουρμπισω το χορνετ σας εχω ολους! :rotflmao:
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προτάσεις για Ss και γιατί..
    από Egle στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2011, 13:12
  2. Για κατόχους KLE 500 και για 400 more power
    από haldaios στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2006, 18:12
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2004, 12:33
  4. Για τον Ισάακ και την Κύπρο
    από sourtaggias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2004, 13:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία