Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: ttr600

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    πιθανότατα κάνω λάθος μιας και ειχα το 200.
    ίσως τα πρωτα xr που είχαν μοτερ σχεδον ίδιο με του xls 500.

ολα παιδια 4βαλβιδα ηταν τα 500 3 κεφαλες εχω και μια 4η πανω στο μηχανακι

και εννοειται ουτε αυτο βαραει αναποδες

τωρα αμα μου πει και καποιος μαγκας(ρειν :a13: )που θα τις παω για φτιαξιμο γιατι ουτε κουζινετα δεν ειχαν στους εκκεντροφορους, θα τον παραδεκτω γιατι οπου τις παω κοιτανε σα χανοι(ο δρακος πριν 3 χρονια μου χε πει πως δε την αναλαμβανει)

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    πιθανότατα κάνω λάθος μιας και ειχα το 200.
    ίσως τα πρωτα xr που είχαν μοτερ σχεδον ίδιο με του xls 500.
    Και το XLS 500 τετραβάλβιδο ήταν οπως και το 250. Μονο το 200ρι ηταν διβάλβιδο, μια και το μοτερ του βασιζόταν στο XL125.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    φιλε μου δεν κανει για καθημερινο μηχανακι. εκτος και αν λεγοντας καθημερινο εννοεις το βαζω μπρος, κανω καμποσα χλμ, το σβηνω και ξανα τα ιδια το μεσημερι.

ψωνια καφεδες βολτουλες κλπ ξεχνα το, η μανιβελα θα σε κουρασει συντομα

επισης, αμα βρεις το κολπο του βαζει μπρος πανευκολα. η αναποδη ειναι μεσα στο προγραμμα και θα πρεπει να την περιμενεις. δεν ειναι συχνη, αλλα οταν ερθει ποναει η πτνα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    μα για τα προ rfvc λεω κι εγω...αυτο που εβαλε ο byron...και αυτο που εβαλα εγω...
    φτουυυυ....ρε γκαβε...ξαναδιαβασε ΑΚΡΙΒΩΣ τι εγραψα παραπανω...

""ΚΑΝΕΝΑ...απλως θυμομουν το 200 το διβαλβιδο και πηρα φορα...

anyway...τα προ rfvc εννοω...""
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    φτουυυυ....ρε γκαβε...ξαναδιαβασε ΑΚΡΙΒΩΣ τι εγραψα παραπανω...

""ΚΑΝΕΝΑ...απλως θυμομουν το 200 το διβαλβιδο και πηρα φορα...

anyway...τα προ rfvc εννοω...""

νταξ μωρεεεεε

για απαντα τωρα σε αυτο που ρωτησα

τωρα αμα μου πει και καποιος μαγκας(ρειν :a13: )που θα τις παω για φτιαξιμο γιατι ουτε κουζινετα δεν ειχαν στους εκκεντροφορους, θα τον παραδεκτω γιατι οπου τις παω κοιτανε σα χανοι(ο δρακος πριν 3 χρονια μου χε πει πως δε την αναλαμβανει)

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    και για να 'χουμε καλό ρώτημα ποιο κοριτσάκι πηδάει ψηλότερα το λάστιχο?

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    και για να 'χουμε καλό ρώτημα ποιο κοριτσάκι πηδάει ψηλότερα το λάστιχο?

εγω γιατι εχω πιο μακρυα ποδια

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

νταξ μωρεεεεε

για απαντα τωρα σε αυτο που ρωτησα
    ευκολακι...αμερικη...:rotflmao: :rotflmao:

το προβλημα δεν ειναι στο γεμισμα...αυτο το κανει ο οποιοσδηποτε με αργκον ελλαδα...

οι πιπες ειναι στο line honing που χρειαζεται μετα...

θα πρεπε παντως να το εκαναν κι εδω...απο εργαλεια δεν χρειαζεται κατι extreme...

και για να μεινουμε και στο θεμα μας...

οταν μιλαμε για μηχανακια που βαρανε αναποδες,μιλαμε παντα για προσπαθειες ασχετων...

ο τροπος ειναι πανευκολος κι αν τον μαθει κανεις βαζει τα παντα μπρος,ακομη και χωρις αποσυμπιεστη...

κατεβασμα μανιβελας μεχρι να βρεθει συμπιεση...μικρα πατηματα μεχρι να σπασει (δυο τρεις ποντους το πολυ) και στην συνεχεια,πληρης επαναφορα και μια καλη μανιβελια μεχρι κατω...και τελος...

εγω γιατι εχω πιο μακρυα ποδια

Έτσι λοιπόν δικαιολογήται το γεγονός ότι δεν τρως ανάποδες, έχεις μακριά πόδια

:rotflmao:

ευκολακι...αμερικη...:rotflmao: :rotflmao:

το προβλημα δεν ειναι στο γεμισμα...αυτο το κανει ο οποιοσδηποτε με αργκον ελλαδα...

οι πιπες ειναι στο line honing που χρειαζεται μετα...

sto pws θα ανοιξουν τις τρυπες σκαλωνουν ολοι...αμα μπορεσεις να μου στειλεις ενα λινκ να φτιαξω τη μια κεφαλη τουλαχιστον με βοηθας παρα πολυ

οταν μιλαμε για μηχανακια που βαρανε αναποδες,μιλαμε παντα για προσπαθειες ασχετων...

ο τροπος ειναι πανευκολος κι αν τον μαθει κανεις βαζει τα παντα μπρος,ακομη και χωρις αποσυμπιεστη...

κατεβασμα μανιβελας μεχρι να βρεθει συμπιεση...μικρα πατηματα μεχρι να σπασει (δυο τρεις ποντους το πολυ) και στην συνεχεια,πληρης επαναφορα και μια καλη μανιβελια μεχρι κατω...και τελος...

ουτε καν καλη μανιβελια δε θελει...μια γκεουλιδικη αρκει με το καταλληλο priming πριν φυσικα για να παρει με την 1η

s

ουτε καν καλη μανιβελια δε θελει...μια γκεουλιδικη αρκει με το καταλληλο priming πριν φυσικα για να παρει με την 1η
    ριξε εσυ γκεουλιδικη-αργη σε κανενα διαδροματο,οπως xr 650 η husky 610 κι ελα μετα να γραψεις για την ηρεμια της απολυτης ακινησιας...

ευκολακι...
    και για να μεινουμε και στο θεμα μας...

Μα είστε σοβαροί, προσπαθείτε και οι δυό σας να μου μάθετε πως να βάζω μπροστά με μανιβέλα???

Rein περιγράφεις ακριβώς τον τρόπο που έβαζα τις μηχανές μου μπροστά και μάλιστα στο ΤΤ για δύο περίπου χρόνια ο αποσυμπιεστής ήταν σπασμένος. Οι ανάποδες δεν έρχονται μόνο από ασχετοσύνη αλλά και από αρρύθμιστο καρμπ. Και όταν εγώ καβάλαβα το DR το TT & το XR τη γνώση την είχαν λίγοι και ήταν ακριβή. Προσπαθούσαμε μόνοι μας, μιας και δεν υπήρχε το ιντερνετ που διευκόλυνε κατά πολύ τα πράγματα, και όσο να 'ναι μέχρι να μάθεις να ρυθμίζεις παπαριές κάνεις.

Καταθέτω λοιπόν δημόσια τον απόλυτο σεβασμό μου σε ανθρώπους που έχουν μανιβελάτο και το μηχανάκι δεν τους έχει κεράσει ακόμα ανάποδη.

:a19: :a19:

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

Καταθέτω λοιπόν δημόσια τον απόλυτο σεβασμό μου σε ανθρώπους που έχουν μανιβελάτο και το μηχανάκι δεν τους έχει κεράσει ακόμα ανάποδη.

:a19: :a19:
    το δικο μου απολυτο ρεσπεκτ,το εχει με τεραστια διαφορα ενας πιτσιρικας,που ακουγοντας με να περιγραφω το "κολπο" σε καποιους με κοροιδεψε λεγοντας μου οτι τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα...

για κακη του τυχη ,ημουν με ενα xr 500 που ειχα φτιαξει και μολις ειχα γυρισει απο δοκιμη,οποτε του λεω,"δειξε μου"...

ανεβαινει λοιπον κονιορδος πανω,με το μηχανακι στο σταντ διοτι ηταν 1.60 και 50 τιποτα κιλα και ριχνει μια...

δεν πιστευα ποτε οτι θα μπορουσε αναποδη να πεταξει ανθρωπο πανω απο μηχανακι...

αλλα ναι...το εχω δει και αυτο...

Solomostrongos Το avatar του/της byron

δεν πιστευα ποτε οτι θα μπορουσε αναποδη να πεταξει ανθρωπο πανω απο μηχανακι...

Ανθρωπο δεν έχω δεί. Αλλά είχα δεί ένα θείο μου που ακούγοντας οτι το ΧΤ500 του 82 που είχε ο ξάδελφος μου ήθελε αποσυμπιεστή, έκανε ένα μειδίασμα περιφρόνησης και είπε στα μουλωχτά "αποσυμπιεστής και μαλακίες...."
    Ανεβηκε πάνω, και έχωσε μια σαν αυτές που έριχνε στις φλορέττες του. Ακούστηκε ένα υπόκωφο χχγλουυυκ....

Το παπούτσι απ΄το διπλανό οικόπεδο δεν θυμάμαι αν το βρήκαμε μέσα στα χόρτα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

το δικο μου απολυτο ρεσπεκτ,το εχει με τεραστια διαφορα ενας πιτσιρικας,που ακουγοντας με να περιγραφω το "κολπο" σε καποιους με κοροιδεψε λεγοντας μου οτι τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα...

για κακη του τυχη ,ημουν με ενα xr 500 που ειχα φτιαξει και μολις ειχα γυρισει απο δοκιμη,οποτε του λεω,"δειξε μου"...

ανεβαινει λοιπον κονιορδος πανω,με το μηχανακι στο σταντ διοτι ηταν 1.60 και 50 τιποτα κιλα και ριχνει μια...

Και κάποιος άλλος πονηρούλης Πατρινός και ταξερωολααποχτες που τότε κάναμε παρέα, έξω από το φαστφουντάδιο του Ρήγα (ξέρουν οι Πατρινοί) πάνω από τα ΚΤΕΛ, προσπαθούσε να βάλει το δικό μου ΤΤ μπροστά με το ένα χέρι ενώ με το άλλο κράταγε το σάντουιτσ που είχε μόλις αγοράσει. Ώρα Ελλάδος 3η πρωινή και το αποτέλεσμα μετά από 3-4 αποτυχημένες προσπάθειες ήταν : σπασμένο χέρι στον καρπό κι εξάρθρωση του ώμου. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω το κλάμα και τις τσιρίδες του κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του με το ΤΤ τρικάβαλο στο νοσοκομείο. Σε κάθε αλλαγή ταχύτητας και σε κάθε γούβα σφάδαζε.

Ο κουμπάρος μου δε 45χρονών σήμερα και φανατικός XRάκιας με πάαααρα πολλά χλμ βουνό και πέτρα, ακόμα μιλάει για την ανάποδη του XR (ήταν ξυπόλυτος ο μαλάκας). Χαρακτηριστικά λέει "δεν θυμάμαι για πόσες μέρες μετά την ανάποδη η πατούσα μου έγραφε ανάγλυφα, kick starter".

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Miza Se Ttr600
    από ftsmf στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2009, 18:57
  2. Ttr600
    από peiraths32 στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 09:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα