ρε παιδακια να σας ρωτηξω...
το ττρ εχει χειροκινητο αποσυμπιεστη?γιατι δε τον εχω δει πουθενα...
προφανως εχει σιγουρα αυτοματο...
μιλαμε για μανιβελατο δε ξερω αν υπαρχει καν μιζατο ττρ(και δε με απασχολει καθολου)
ρε παιδακια να σας ρωτηξω...
το ττρ εχει χειροκινητο αποσυμπιεστη?γιατι δε τον εχω δει πουθενα...
προφανως εχει σιγουρα αυτοματο...
μιλαμε για μανιβελατο δε ξερω αν υπαρχει καν μιζατο ττρ(και δε με απασχολει καθολου)
Μπα στην μανιβελα ειναι και ξερω αρκετους με σπασμενα γοναταΤο τελευταιο εχει και μιζα βρισκεις μεχρι max 2000
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Μπα στην μανιβελα ειναι και ξερω αρκετους με σπασμενα γοναταΤο τελευταιο εχει και μιζα βρισκεις μεχρι max 2000
Τι είναι στη μανιβέλα, ο αποσυμπιεστής;
Ότι λέει ο Τζίμης, στη μανιβέλα είναι και θέλει τεχνική για να το βάλεις μπροστά αλλιώς το δεξί γόνατο διπλασιάζεται σε όγκο και αν έχεις και γερά κόκαλα μπορεί να χρειαστείς και τιμόνι.
Ρώτα τον παθόντα (εμουά)
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Τι είναι στη μανιβέλα, ο αποσυμπιεστής;
nai notako ο αποσυμπιεστης ειναι αυτοματος και δουλευει μολις η μανιβελα παει τερμα κατω η τερμα πανω![]()
οσοι εσπαγαν γονατα τα εσπαγαν γιατι δεν ηξεραν να βαζουν μπρος με μανιβελαΑρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
nai notako ο αποσυμπιεστης ειναι αυτοματος και δουλευει μολις η μανιβελα παει τερμα κατω η τερμα πανω![]()
οσοι εσπαγαν γονατα τα εσπαγαν γιατι δεν ηξεραν να βαζουν μπρος με μανιβελα![]()
Και θα απαρνηθείς την άνεση της μίζας;
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Και θα απαρνηθείς την άνεση της μίζας;
![]()
![]()
![]()
κοιτα δε με ενοχλει η μανιβελα οπως ειπα αν ξερεις να το βαζεις ειναι αστεια υποθεση...απλα ψαχνω για καθημερινο μηχανακι που να μπορω να κανω ομως και την πλακα μου λιγο...να σου πω την αληθεια κατι σε 250 τυπου χρ θα ηταν ιδανικο αλλα στα λεφτα που τα ζητανε ειναι θεοπαλαβοι...
χρ400 και δρζ400 επισης ζητανε τρελα λεφτα οποτε τα ττρ ειναι μια χαρα γι αυτο που θελω και με μοτερ πολυ σκληρο για να πεθανει
Ρε συ καπου στο car ειχα δει ενα τετοιο με 400-500 ευρα ηθελε κανα πιστονακι νομιζω ειναι καλη ευκαιριουλα αν υπαρχει ακομα.
Οντως οι περισσοτεροι δεν ηξεραν ή ειχαν ποδια καλαμακια εχω δει και σε srx τσακισμα στο κλιπ ον![]()
αμα ειναι να λυσω μοτερ παιρνω lc4 που ναι και λουνα παρκ το μηχανακι![]()
![]()
![]()
Τι μοτερ κυλινδροκεφαλα θα εβγαζες οχι να λυσεις το μοτερ αμα ηταν ετσι και εγω μαζι σου![]()
Τι μοτερ κυλινδροκεφαλα θα εβγαζες οχι να λυσεις το μοτερ αμα ηταν ετσι και εγω μαζι σου![]()
ναι ρε αλλα πρεπει να το κατεβασεις και αυτο βαριεμαι εγω...
![]()
![]()
![]()
Ρε συ καπου στο car ειχα δει ενα τετοιο με 400-500 ευρα ηθελε κανα πιστονακι νομιζω ειναι καλη ευκαιριουλα αν υπαρχει ακομα.
Οντως οι περισσοτεροι δεν ηξεραν ή ειχαν ποδια καλαμακια εχω δει και σε srx τσακισμα στο κλιπ ον![]()
Έχω δει τσάκισμα και σε λιφαν 110, άστα.![]()
![]()
Αχ καημένο παιδί μόλις με το καλό το πάρεις θα δεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Ο αποσυμπιεστής δουλεύει όταν η μανιβέλα είναι στο τέρμα πάνω και όχι για κάθε μανιβελιά (θα μάθεις πως όταν το πάρεις) κι επειδή έχεις βγάλει γλώσσα, οι ανάποδες είναι σε ημερήσια διάταξη όταν έχεις μανιβελάτο μηχανάκι (δεν μιλάω για τα μπουρδέλα που καβαλάς αλλά για κάτι πιο σοβαρό).Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
οσοι εσπαγαν γονατα τα εσπαγαν γιατι δεν ηξεραν να βαζουν μπρος με μανιβελα![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αχ καημένο παιδί μόλις με το καλό το πάρεις θα δεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Ο αποσυμπιεστής δουλεύει όταν η μανιβέλα είναι στο τέρμα πάνω και όχι για κάθε μανιβελιά (θα μάθεις πως όταν το πάρεις) κι επειδή έχεις βγάλει γλώσσα, οι ανάποδες είναι σε ημερήσια διάταξη όταν έχεις μανιβελάτο μηχανάκι (δεν μιλάω για τα μπουρδέλα που καβαλάς αλλά για κάτι πιο σοβαρό).
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
ρε βασκα επειδη εγω εχω μανιβελατο μηχανακι, αναποδες βαραει μονο σε ασχετους...και ειπα...ο αποσυμπιεστης δουλευει τερμα πανω και τερμα ΚΑΤΩ, πραγμα που σημαινει οτι αν πιασει συμπιεση στο ενδιαμεσο δε φτανει τερμα ΚΑΤΩ...
μην αγχωνεσαι καποια μερα θα σου κανω μαθηματα μανιβελας να μην εχεις προβλημα![]()
αμα τα θες αμεσα παρε τηλ τον καμεν να φερει το lc4 το οποιο δεν εχει καν αυτοματο αποσυμπιεστη το πρωτο μαθημα στο κανω δωρεαν![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε βασκα επειδη εγω εχω μανιβελατο μηχανακι, αναποδες βαραει μονο σε ασχετους...και ειπα...ο αποσυμπιεστης δουλευει τερμα πανω και τερμα ΚΑΤΩ, πραγμα που σημαινει οτι αν πιασει συμπιεση στο ενδιαμεσο δε φτανει τερμα ΚΑΤΩ...
μην αγχωνεσαι καποια μερα θα σου κανω μαθηματα μανιβελας να μην εχεις προβλημα![]()
αμα τα θες αμεσα παρε τηλ τον καμεν να φερει το lc4 το οποιο δεν εχει καν αυτοματο αποσυμπιεστη το πρωτο μαθημα στο κανω δωρεαν![]()
Ή κάπου κάνεις λάθος ή μόνο στο δικό μου ο αποσυμπιεστής (Yamaha TT600R) δούλευε μόνο τέρμα πάνω και κάθε δεύτερη μανιβελιά. Η πρώτη "έσπαγε τη συμπίεση" και η δεύτερη το έβαζε μπροστά.
Τες πα έχω πολλά όπως φαίνεται να μάθω από σένα
![]()
![]()