Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 77

Θέμα: Τα scooter δεν είναι μοτοσικλέτες (ή είναι;)

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Λυπάμαι που σε έθιξα, δεν ήταν στις προθέσεις μου. Παντού υπάρχουν οι απαραίτητες εξαιρέσεις, απλά έπρεπε να το διατυπώσω διαφορετικά.

Πάντως από τα γραφόμενά μου, σίγουρα κατάλαβες πως είμαι διαλλακτικός και δεν κρύβομαι πίσω από δογματισμούς...

Τα σκούτερ είναι τόοοοσο εύκολα στην οδήγηση, που τα οδηγούν ακόμη και άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα από οδήγηση...
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Και εγώ, δυο μέρες τώρα...

Έντιτ: θα σου βαστάω αύριο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	all_bran_flakes.jpg 
Προβολές:	293 
Μέγεθος:	15,0 KB 
ID:	221457

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Θεωρω τα σκουτερ απο τα επικινδυνα ειδη μοτοσικλετας...!

Και αυτο γιατι στο κρισιμο σημειο η ελειψη σασμαν, και η εξαρτηση του στο φρεναρισμα η στην απλη επιβραδυνση μονο απο τα φρενα, ειναι ικανα να κρεμασουν και τον ποιο εμπειρο αναβατη ...!

Η φραση οτι τα " σκούτερ είναι τόοοοσο εύκολα στην οδήγηση, που τα οδηγούν άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα από οδήγηση... "

Μου φαινετε περα για περα γελοια.....

Είπαμε, λάθος διατύπωση...

Δες λίγο πιο πάνω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Είπαμε, λάθος διατύπωση...

Δες λίγο πιο πάνω....
    ok Δεκτο....!!

Αλλα απλα το βρηκα ως αφορμη να πω την αποψη μου γιατι δυστηχως την εντυπωση
    αυτη ( περι σκουτερ και ευκολιας αυτων ) την εχουν πολλοι !!!

Θεωρω τα σκουτερ απο τα επικινδυνα ειδη μοτοσικλετας...!

Και αυτο γιατι στο κρισιμο σημειο η ελειψη σασμαν, και η εξαρτηση του στο φρεναρισμα η στην απλη επιβραδυνση μονο απο τα φρενα, ειναι ικανα να κρεμασουν και τον ποιο εμπειρο αναβατη ...!
    Τα σκούτερ φρενάρουν κανονικότατα με το σασμάν, απλά επειδή είναι αυτόματα το κάνουν προοδευτικά και εμπόδίζουν το "βιασμό" του κιβωτίου όταν κάποιος κατεβάζει 2ά με 80χ/α για να φρενάρει.

Όσο για το αν είναι επικίνδυνα επέτρεψε μου να διαφωνήσω κάθετα.
    Πολύ ποιο επικίνδυνη είναι μια μοτοσυκλέτα με ιπποδύναμη που ξεπερνά τα 100 άλογα οδηγούμενη από έναν μέσο αναβάτη στους άθλιους ελληνικούς δρόμους, παρά ένα σκούτερ με 16άρηδες τροχούς, διπλά δισκόφρενα και μέγιστη τελική 100χ/α.

Τα φρένα τους επαρκούν και με το παραπάνω για να σταματήσουν με πολύ μεγάλη άνεση στις ταχύτητες που (δεν) αναπτύσουν.
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παγκοσμιοι!!!Γιουργια!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
    Τα σκούτερ φρενάρουν κανονικότατα με το σασμάν, απλά επειδή είναι αυτόματα το κάνουν προοδευτικά και εμπόδίζουν το "βιασμό" του κιβωτίου όταν κάποιος κατεβάζει 2ά με 80χ/α για να φρενάρει.

Όσο για το αν είναι επικίνδυνα επέτρεψε μου να διαφωνήσω κάθετα.
    Πολύ ποιο επικίνδυνη είναι μια μοτοσυκλέτα με ιπποδύναμη που ξεπερνά τα 100 άλογα οδηγούμενη από έναν μέσο αναβάτη στους άθλιους ελληνικούς δρόμους, παρά ένα σκούτερ με 16άρηδες τροχούς, διπλά δισκόφρενα και μέγιστη τελική 100χ/α.

Τα φρένα τους επαρκούν και με το παραπάνω για να σταματήσουν με πολύ μεγάλη άνεση στις ταχύτητες που (δεν) αναπτύσουν.

Αν μπορεις να μου εξηγησεις το πως εννοεις το σασμαν σε σκουτερ....???( Καβαλας ας πουμε το σκουτερ και ανεβαζει-κατεβαζει ταχυτητες μονο του οπως τα αυτοματα αυτοκινητα..??)

Την ιπποδυναμη την ελεγχουμε εμεις οι ιδιοι ( ανεξαρτητα τα ποσα αλογα βγαζει η μοτο μας......)
    Η μεση ωριαια στο αστικο δικτυο ειναι 60-80κμ και οποιος δεν την σεβεται αυτη ,το ιδιο επικινδυνος ειναι οτι και να καβαλαει .... Εκτος αυτου ειναι ελαχιστα τα σκουτερ που εχουν τελικη 100 κμ ( τα περισσοτερα εχουν πολυ μεγαλυτερες τελικες..)

Τα φρενα και... Μπλοκαρουν και δεν διορθωνουν σε στιγμιαια συμβαντα οπως το κατεβασμα ταχυτητας ( πχ διορθωση τοποθετησης με ελατωση ταχυτητας μεσα στην στροφη σε βρεγμενο δρομο...) υποθεση ρουτινας σε εναν μεσο αναβατη ...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αν μπορεις να μου εξηγησεις το πως εννοεις το σασμαν σε σκουτερ....???( Καβαλας ας πουμε το σκουτερ και ανεβαζει-κατεβαζει ταχυτητες μονο του οπως τα αυτοματα αυτοκινητα..??)

Την ιπποδυναμη την ελεγχουμε εμεις οι ιδιοι ( ανεξαρτητα τα ποσα αλογα βγαζει η μοτο μας......)
    Η μεση ωριαια στο αστικο δικτυο ειναι 60-80κμ και οποιος δεν την σεβεται αυτη ,το ιδιο επικινδυνος ειναι οτι και να καβαλαει .... Εκτος αυτου ειναι ελαχιστα τα σκουτερ που εχουν τελικη 100 κμ ( τα περισσοτερα εχουν πολυ μεγαλυτερες τελικες..)

Τα φρενα και... Μπλοκαρουν και δεν διορθωνουν σε στιγμιαια συμβαντα οπως το κατεβασμα ταχυτητας ( πχ διορθωση τοποθετησης με ελατωση ταχυτητας μεσα στην στροφη σε βρεγμενο δρομο...) υποθεση ρουτινας σε εναν μεσο αναβατη ...!

Για τα άλλα δεν ξέρω αλλά πάρε ένα sh 300 abs βόλτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Για τα άλλα δεν ξέρω αλλά πάρε ένα sh 300 abs βόλτα.
    Πατερα...... Σου ελειψε ο Βρωμοπουλος η μου φαινετε....??

Να δω τι...??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Πατερα...... Σου ελειψε ο Βρωμοπουλος η μου φαινετε....??

Να δω τι...??

Πόσο "λίγες" είναι οι μοτοσυκλέτες στην καθημερινή οδήγηση και από ασφάλεια και από άνεση και από γκάζι και από φρένα και από στήσιμο.
    Ότι πρέπει για μετακίνηση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Πόσο "λίγες" είναι οι μοτοσυκλέτες στην καθημερινή οδήγηση και από ασφάλεια και από άνεση και από γκάζι και από φρένα και από στήσιμο.
    Ότι πρέπει για μετακίνηση.
    Aυτες ειναι προσωπικες αποψεις για μια συγκεκριμενη μοτο...!!!

Εγω με πανω απο 40000 κμ εντος της πολης σε ταπεινο ranner 125 και κανα 5χιλιαρο σε beverly 400 εχω εντελως διαφορετικη αποψη και αυτη εστιαζετε κατα 70% στο λαθος που θα προελθει απο τον ιδιο τον οδηγο...

Όχι δεν είναι...με καμία μηχανή δεν θα έπεφτα επίτηδες με φούλ εξοπλισμό πάνω σε στροφή και θα γελούσα τόσο ώστε να το ξανακάνω.... :rotflmao:
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    εγώ εχω την εξής ένσταση σχετικά με την οδήγηση σκούτερ...

Αφού τα σκούτερ δεν έχουν τεποζιτο για να στηρίξεις το βάρος σου σαν αναβατης,τι θα χρησιμοποιήσεις για το σκοπό αυτό;

το τιμόνι;

εγώ εχω την εξής ένσταση σχετικά με την οδήγηση σκούτερ...

Αφού τα σκούτερ δεν έχουν τεποζιτο για να στηρίξεις το βάρος σου σαν αναβατης,τι θα χρησιμοποιήσεις για το σκοπό αυτό;

το τιμόνι;
    Για δοκίμασε τη σέλα...

Εκτός αν ενοείς το βάρος που δέχονται οι καρποί στο φρενάρισμα... τότε ναι είναι περισσότερο απ'ότι σε μια μοτοσυκλέτα.

Επίσης το ντεπόζιτο σε βοηθάει περισσότερο στις αλλαγές κατέυθυνσης καθώς κλειδώνεις πάνω στη μηχανή.
    Στις συνθήκες οδήγησης ενός σκούτερ όμως δεν σε απασχολούν τέτοια θέματα.

Υπ'όψιν, πολλοί που γράφουμε για σκούτερ έχουμε και μηχανή/ές...
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2009, 20:47
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2005, 15:09
  3. Γαμ@#$ τα scooter σας
    από OldMan στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2005, 19:04
  4. Απαντήσεις: 12