Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: Λαμπες Xenon αγορα ?

μιλαμε ομωσ για τα μαμα τα φαναρια.αμα μπει στην διαδικασια για να βαλει atermarket φαναρι η κανει πατεντα με projectors sto δικο του φαναρι αλλαζει...αλλα και παλι (γνωμη μου)οπωσ και πολλα αυτοκινητα αμα δεν βγαινει απο το εργοστασιο με ΧΕΝΟΝ και προδιαγραφεσ ΧΕΝΟΝ δεν νομιζω οτι θα βγει καλο αποτελεσμα...γνωμη μου παντα και μετα απο τοποθετηση που ειχα κανει στο πρωην μηχανακι μου και με αυτα που βλεπω στον δρομο καθε μερα....βεβαια πανε και 3 χρονια απο τοτε και δεν ξερω τι καινουργιο κυκλοφορει στην αγορα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
    μην είσαι σίγουρος...
    http://www.moto.gr/forums/showthread...ght=projectors
    μακαρι φιλε μου να καναν ολοι τετοια δουλεια!

για μενα ετσι ειναι η ιδανικη μετατροπη σε ξενον αλλα αν καποιος πρεπει να ανοιξει και να κανει μοντα στο φαναρι... απλα δεν το κανει!

κι εγω θα ηθελα να βαλω στο δικο μου ξενον αλλα δεν εχει χωρο για 2 λαμπες.. θα μου πεις και με μια γινεται αλλα αντε να κανεις κοψε ραψε με τον προτζεκτορα στο υπαρχον φαναρι...
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Προβλεπω το post να μεταφερεται στις διαμάχες

Εγω προκαλω οποιον θελει , να ερθει και να σταθει απεναντι στα δικα μου φωτα.
    Δεν ενοχλουν καθολου και το εχω τσεκαρει με πολλους οδηγους προπορευόμενων αυτοκινητων , ρωτώντας τους μαλιστα.

Το οτι δεν φωτιζουν καλυτερα , ειναι μυθος.Κανουν τη νυχτα μέρα.Μονο σε ομιχλη εχουν προβλημα.

Σημερα το πρωι (με το αυτοκινητο) , και επηρεασμενος απο το γεγονος του post , καρφωσα τα ματια μου , στον καθρεφτη , σε ενα toledo με κινεζικα xenon κουκουρουκου απο πισω μου.
    Το "στραβωθηκα" , "τηγανιστηκαν τα ματια μου" κ.λ.π. νομιζω πως ειναι υπερβολικα.
    Ενα πιο εντονο φως και τιποτα παραπανω.
    Εξαλλου και στην εθνικη αν καποιος , νυχτα , μας ερχεται απο απεναντι με τη μεγαλη σκαλα ξεχασμενη . δεν κοιταμε σαν χάνοι , μεσα στα φωτα βρίζοντας , αλλα καρφωνουμε το βλεμμα μας στην δεξια πλευρα του δρομου.Νομος.

Το οτι δεν ειναι σωστο να μπαινουν , ναι συμφωνω, οπως δεν ειναι σωστο να κανουν καποιοι τους δρομους πιστες , τα ΣΚ να ξεχυνονται στα επαρχιακα οδικα δικτυα , και να φευγουν απ το ρευμα τους πεφτωντας πανω μου να με σκοτωσουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Το οτι δεν ειναι σωστο να μπαινουν , ναι συμφωνω, οπως δεν ειναι σωστο να κανουν καποιοι τους δρομους πιστες , τα ΣΚ να ξεχυνονται στα επαρχιακα οδικα δικτυα , και να φευγουν απ το ρευμα τους πεφτωντας πανω μου να με σκοτωσουν.
    Δηλαδή ενα πράγμα σαν να λέμε "μαζί τα φάγαμε"
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Τι λάμπες XENON να βάλω σε Piaggio Typhoon 125?
    από pug206 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2010, 15:38
  2. Λάμπες τύπου Xenon blue
    από Elle στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2008, 12:12
  3. λαμπες Xenon
    από SAMAEL στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2008, 10:03
  4. Τεχνικες πληροφοριες για λαμπες Xenon