Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: Λαμπες Xenon αγορα ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Λαμπες Xenon αγορα ?

Εχει να προτειενει κανεις καποιο μαγαζι (κατα προτιμηση διαδυκτυακο) για
    λαμπτηρες Xenon (H.I.D.) ?
    Επειδη ειναι εκατονταδες τα sites (και αλλα τοσα στο e-bay) θα προτιμουσα καποιο που να εχει αγορασει καποιος ήδη απο εκει.

Μιλαμε παντα για πραγματικες λαμπες , και όχι "τυπου", xenon.

Νέο μέλος
    http://stores.ebay.com/koopaestudio

Από τον συγκεκριμένο έχω πάρει 2 σετ χωρίς κανένα πρόβλημα.
    Οι τιμές του είναι από τις καλύτερες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ares_tz

φώτα XENON

Δεν ξέρω να μου πει καποιος πως ξερω να ψάξω τι τυπος ΧΕΝΟΝ κανει για το δικο μου μηχανακι?
    Suzuki GSR600?

Αρχικά δημιουργήθηκε από bros_pgm
    http://stores.ebay.com/koopaestudio

Από τον συγκεκριμένο έχω πάρει 2 σετ χωρίς κανένα πρόβλημα.
    Οι τιμές του είναι από τις καλύτερες.
    Thank You , αλλα απο Αμερικη ? Με τελωνειο ? Ολα οκ ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Thank You , αλλα απο Αμερικη ? Με τελωνειο ? Ολα οκ ?
    που την ειδες την Αμερικη???Ταιλανδη ειναι...λαθος Hong Kong...υπαρχει ενα μαγαζι στους Αμπελοκηπους που εχουν πολυ καλες τιμες...θα ελεγα ανταγωνιστικοτατες με το ebay και ισως και καλυτερες...http://www.fotologic.gr/ μια κουβεντουλα μαζι τους πιστευω θα σε βοηθησει...

υ.γ. εχω αγορασει για εμενα και για φιλους πολλα κιτ απο εξωτερικο...τωρα πια δεν αξιζει...πολυ μικρη διαφορα για ενα τοσο ''δυσκολο'' προιον...

Νέο μέλος
    Όντως ο fotologic έχει καλές τιμές αλλά τα ballast είναι μεγάλα.
    Στα slim ballast η διαφορά τιμής είναι μεγάλη (45 ευρώ από ebay το σετ Η4 hi/lo)

Τελωνείο δεν πληρώνεις τίποτε γιατί τα στέλνει με ταχυδρομείο και επειδή η τιμή είναι μικρή δεν σε χρεώνουν τίποτε ή στην χειρότερη των περιπτώσεων το κλασικό 3 ευρώ που βάζουν σε όλα τα δέματα (αν το θεωρήσουν γράμμα δεν σε χρεώνουν.

Φίλε aris_tz θα πρέπει να βγάλεις τη λάμπα του GSR να δεις τον τύπο της π.χ. Η1 , Η4 κλπ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    αν θες μονο λαμπες και οχι ballast εχω εγω μια 6000K ολοκαινουρια (τις πουλανε δυο-δυο και χρειαζομουν μονο μια) και μια 8000K την οποια εβγαλα απο την μηχανη (ηταν στην μεγαλη σκαλα, οποτε δεν εχει δουλεψει πολλες ωρες). Ειναι H7 35W.
    Δεν σκοπευα να τις πουλησω, αλλα αν τις θες παρ'τες για να μην περιμενεις 2 εβδομαδες++ για να ερθουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    αν θες μονο λαμπες και οχι ballast εχω εγω μια 6000K ολοκαινουρια (τις πουλανε δυο-δυο και χρειαζομουν μονο μια) και μια 8000K την οποια εβγαλα απο την μηχανη (ηταν στην μεγαλη σκαλα, οποτε δεν εχει δουλεψει πολλες ωρες). Ειναι H7 35W.
    Δεν σκοπευα να τις πουλησω, αλλα αν τις θες παρ'τες για να μην περιμενεις 2 εβδομαδες++ για να ερθουν.
    Ναι φιλε μου.
    Μονο για λαμπα ψαχνω.
    Στειλε μου ενα p.m.για την H7 την 6Κ , τιμουλα-περιοχη.

xenon

σου εστειλα p.m

Μέλος, σκέτο
    Θα ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη για την παρέμβαση — αφορμή στάθηκε ακόμα ένα TDM με "Xenon" στους καθρέπτες μου, τόσο έντονα και τόσο ψηλά που, ίσως λόγο κούρασης, για 2 δευτερόλεπτα αποπροσανατολίστηκα.

Θα ήθελα να υπενθυμίσω / επισημάνω στον συμφορουμίτη / συμπολίτη PortisHead πως άδικα ψάχνει για «πραγματικες λαμπες , και όχι "τυπου", xenon» αφού το χαρακτηριστικό Xenon δεν αφορά μόνο στη λάμπα αλλά σε όλο το φωτιστικό σώμα και, καλώς ή κακώς, δεν υπάρχει φως Xenon για δίκυκλα.

Οποιαδήποτε μετατροπή στα φώτα θα είναι είτε κακής είτε λιγότερο κακής ποιότητας και αμφίβολης αποτελεσματικότητας «μόντα» και, παρακαλώ θερμά, να σταματήσει αυτή η επικίνδυνη μόδα για χάρη όλων μας. Ζητώ και πάλι συγγνώμη για το λογίδριο και αποχωρώ. Δεν θα ενοχλήσω ξανά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    καλώς ή κακώς, δεν υπάρχει φως Xenon για δίκυκλα.
    υπαρχει και το εχει η νεα mv agusta f4

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    Θα ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη για την παρέμβαση — αφορμή στάθηκε ακόμα ένα TDM με "Xenon" στους καθρέπτες μου, τόσο έντονα και τόσο ψηλά που, ίσως λόγο κούρασης, για 2 δευτερόλεπτα αποπροσανατολίστηκα.

Θα ήθελα να υπενθυμίσω / επισημάνω στον συμφορουμίτη / συμπολίτη PortisHead πως άδικα ψάχνει για «πραγματικες λαμπες , και όχι "τυπου", xenon» αφού το χαρακτηριστικό Xenon δεν αφορά μόνο στη λάμπα αλλά σε όλο το φωτιστικό σώμα και, καλώς ή κακώς, δεν υπάρχει φως Xenon για δίκυκλα.

Οποιαδήποτε μετατροπή στα φώτα θα είναι είτε κακής είτε λιγότερο κακής ποιότητας και αμφίβολης αποτελεσματικότητας «μόντα» και, παρακαλώ θερμά, να σταματήσει αυτή η επικίνδυνη μόδα για χάρη όλων μας. Ζητώ και πάλι συγγνώμη για το λογίδριο και αποχωρώ. Δεν θα ενοχλήσω ξανά.
    +1 κι από εμένα, αν και το μεγαλύτερο πρόβλημα μου το δημιουργούν τα αυτοκίνητα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά σύμφωνα με όσα ξέρω πρόκειται για σκέτη φιγούρα αφού παρέχουν χειρότερο φωτισμό από τις συμβατικές λάμπες.

Τώρα βέβαια για το Q7 με τα μάλλον εργοστασιακά ξένον που κόντεψε να μου τηγανίσει τους αμφιβληστροειδείς προχθές τι να πω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ares_tz

lights

Πριν βαλετε φωτα XENON διαβαστε απο αλλο φορουμ...φωτα Xenon

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Πολυ σωστοι στο ''γειτονικο'' forum...Οσα λεγονται για τους projectors ειναι σωστα.
    Αν δεν εχει η μηχανη αυτο το ''δευτερο'' τζαμι στο φαναρι του κατασκευαστη καλο θα ηταν να μη τα προτιμησετε,γιατι με σκετο τον καθρεπτη στραβωνει υπερβολικα!:smilea:
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Καλά και χρυσά όσα λέγονται παραπάνω αλλά τα άτιμα το βράδυ και χωρίς ομίχλη-βροχή κάνουν τρελή διαφορά...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι λάμπες XENON να βάλω σε Piaggio Typhoon 125?
    από pug206 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2010, 15:38
  2. Λάμπες τύπου Xenon blue
    από Elle στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2008, 12:12
  3. λαμπες Xenon
    από SAMAEL στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2008, 10:03
  4. Τεχνικες πληροφοριες για λαμπες Xenon