Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 89

Θέμα: αγορά μηχανής με γραμμάτια..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πόσοι απο εδώ είχαν πει οτι δεν θα κάνουν ατύχημα , δεν φταίνε κοκ... Υπόψη οτι αν μπείς σε ατύχημα και τραυματιστεί άνθρωπος, γίνεται δικαστήριο αυταπάγγελτα, αποκαλύπτεται οτι δεν είχες δίπλωμα και τρέχεις μια ζωή μετά. Το "θύμα" σε ξεβρακώνει κανονικά καθώς η ασφάλεια της μηχανής σου θα πληρώσει μεν, αλλά στρέφεται νομικά εναντίον σου (οχι κατά των γονιών σου.. εισαι ενήλικος στα 18) και σε σκίζει πατόκορφα...

Κάνε υπομονή 1-2 χρονάκια , ευκαιρία είναι να μαζέψεις και κανά φράγκο για να πάρεις και την μηχανή που θες.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από WithoutImperium
    παντως οφειλω να ομολογησω πολυ "εξυπνακισμος" υπαρχει εδω μεσα..
    Δε φταίει κανένας, αλλα εμεις που σου λέμε πώς έχουν τα πράγματα και τι συνέπειες μπορει να υπαρξουν απο την αγορά που ετοιμαζεσαι να κανεις.

Ολοι προσεκτικοι οδηγοι είμαστε, τα τροχαια τα κάνουν παντα άλλοι. Ειδικα εσυ με την πολυετη εμπειρία δεν εχεις να φοβασαι τιποτα

Στο καλό και καλη τυχη

(18 χρονων και να ξεκινας με γραμματια τη ζωή σου ρε πστμ...)

Αντε γεια

(παγουράδες... )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

5 χιλιαδες ευρω να τα μαζεψεις σε εναν μηνα δεν ειναι και οτι το πιο ευκολο γι αυτο μου ειπε ο πατερας μου να του βρω ενα μαγαζι που να κανει γραμματια και θα την παρω... τελοσ παντων ρε παιδια ειρωνευεστε συνεχως τι θελετε να σας πω?
    συμβουλες δεν ειναι αυτο που κανετε παντωσ πατε να αποδειξετε σε ποιον? σε μενα, πως ειστε μαστερ στο θεμα.πφφ

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    5 χιλιαδες ευρω να τα μαζεψεις σε εναν μηνα δεν ειναι και οτι το πιο ευκολο γι αυτο μου ειπε ο πατερας μου να του βρω ενα μαγαζι που να κανει γραμματια και θα την παρω... τελοσ παντων ρε παιδια ειρωνευεστε συνεχως τι θελετε να σας πω?
    συμβουλες δεν ειναι αυτο που κανετε παντωσ πατε να αποδειξετε σε ποιον? σε μενα, πως ειστε μαστερ στο θεμα.πφφ

Δεν ειρωνευομαστε. (Που το ειδες δεν ξερω)
    Δεν ειμαστε master στο θέμα. (Απο που προκύπτει, πάλι δεν ξέρω)

Μαγαζί τέτοιο, δεν ξέρουμε.
    Αν ηξερε καποιος θα σου έγραφε.
    Τράβα ρώτα σε όλη την Αθήνα.

Το πρόβλημα ειναι, οτι δεν προβληματίζεσαι καθόλου απο αυτά που γράφουμε.
    Απο την άλλη, δεν ειμαστε γονείς σου, ούτε σαμαρίτες.

Κάνε search για αντιπροσωπείες-εμπόρους στον γκούγκλη, και άρχισε τα τηλέφωνα.
    Κοίτα και για hayabusa, τα σκοτώνουν...

Ειρωνία ειναι να σου λέμε οτι θα εισαι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ?
    Το αν δε σ' αρεσει αυτο που ακους ειναι αλλο θεμα, αλλα ειναι αληθες...

Τεσπα, κανε οτι νομιζεις, αρκετά είπαμε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    (παγουράδες... )
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ειρωνία ειναι να σου λέμε οτι θα εισαι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ?
    Το αν δε σ' αρεσει αυτο που ακους ειναι αλλο θεμα, αλλα ειναι αληθες...

Τεσπα, κανε οτι νομιζεις, αρκετά είπαμε
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter

Πάρε hayabusa..

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Eχεις και γαμώ τις νοοτροπίες, και βρήκες και το μέρος να την εκφράσεις...

Σύνελθε ρε....

κ.α. βαριεμαι να διαβασω για να τα βρω...ρε τελος παντων και ας ειμαι παρανομος και ευχαριστω για τις συμβουλες σας αλλα ρε παιδια αλλο ρωτησα :smilea:

[...]ρε τελος παντων και ας ειμαι παρανομος [...]
    Ναι, δε γ@μεις

Στο άλλο σου απαντησαμε, καλά ξεμπερδέματα

Στη μανα σου το 'πες οτι θα εισαι παρανομος;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ναι, δε γ@μεις

Στο άλλο σου απαντησαμε, καλά ξεμπερδέματα

Στη μανα σου το 'πες οτι θα εισαι παρανομος;
    hahahaha,sto peripou btw epitrepontai ta greeklish gt vlepw pollous pou grafoun

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Θες απάντηση στο ερώτημα σου;.. ούτε αυτή θα σου αρέσει;

Έχω κάποιες καλές σχέσεις με ανθρώπους στον χώρο του Ι.Χ. Η ερώτηση μου λοιπόν είχε να κάνει με το αν η αγορά θα γύριζε πάλι στην εποχή των γραμματίων... Η απάντηση ήταν 110% αρνητική.

Οι λόγοι που δεν το κάνουν είναι οτι δεν τους διασφαλίζει κανείς οτι θα εισπράξουν τα χρήματα τους. Η παρακράτηση κυριότητας δεν λέει τίποτα καθώς θα είναι μτχ το όχημα, άρα ήδη θα έχουν χάσει απο την αρχή ενα 20-30% της αξίας με το που γυρνάει το κλειδί στην μίζα. Τα γραμμάτια αν δεν πληρωθούν πρέπει να να "διαμαρτυρήσουν" με κατάθεση στην τράπεζα και μετά να γίνει δικαστήριο, άρα τρέξιμο απίστευτο για τους ίδιους.

Οπότε προτιμούν διά τραπέζης .. που έτσι δεν θα έχουν τον βραχνά του οφειλέτη τους και θα πάρουν και το χρήμα μαζεμένο. Έστω και μείον κάποια προμήθεια.

Απο εκεί και πέρα αν βρείς κάποιο μαγαζί εσύ.. τι να σου πω;...

α.. και όσον αφορά το παράνομο.. απλά έχε υπόψη σου πως απο την στιγμή που θα έχεις πιαστεί άνευ διπλώματος ικανού για τον κυβισμό της μηχανής μετά το δικαστήριο ορίζεται και χρονική περίοδος (2 -5 χρόνια νομίζω) που δεν θα μπορείς να βγάλεις δίπλωμα και να θέλεις... απλά πληροφοριακά.

Και δεν σε ειρωνεύεται κανείς... αλλά επειδή κυκλοφορούμε όλοι στους ίδιους δρόμους, νομίζω οτι αν ψάξεις στο Moto.gr θα βρείς αρκετές φορές ατυχήματα με οδηγούς άνευ ικανής άδειας οδήγησης που χτύπησαν παιδιά εδώ... που οδηγεί σε μεγάλη ευαισθησία επί του θέματος. Όσον αφορά στο τι θα έκανα εγώ και νομίζω ο οποιοσδήποτε έπεφτε σε περίπτωση οδηγού χωρίς δίπλωμα που θα με χτύπαγε;... μια φράση μόνο και ας σου ακουστεί περίεργα... θα τον έσκιζα για μια ζωή δικαστικά! Πολύ απλά γιατί εις γνώσιν του βγαίνει ανασφάλιστος στον δρόμο και όποιον πάρει ο χάρος.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

btw epitrepontai ta greeklish
    Οχι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Θες απάντηση στο ερώτημα σου;.. ούτε αυτή θα σου αρέσει;

Έχω κάποιες καλές σχέσεις με ανθρώπους στον χώρο του Ι.Χ. Η ερώτηση μου λοιπόν είχε να κάνει με το αν η αγορά θα γύριζε πάλι στην εποχή των γραμματίων... Η απάντηση ήταν 110% αρνητική.

Οι λόγοι που δεν το κάνουν είναι οτι δεν τους διασφαλίζει κανείς οτι θα εισπράξουν τα χρήματα τους. Η παρακράτηση κυριότητας δεν λέει τίποτα καθώς θα είναι μτχ το όχημα, άρα ήδη θα έχουν χάσει απο την αρχή ενα 20-30% της αξίας με το που γυρνάει το κλειδί στην μίζα. Τα γραμμάτια αν δεν πληρωθούν πρέπει να να "διαμαρτυρήσουν" με κατάθεση στην τράπεζα και μετά να γίνει δικαστήριο, άρα τρέξιμο απίστευτο για τους ίδιους.

Οπότε προτιμούν διά τραπέζης .. που έτσι δεν θα έχουν τον βραχνά του οφειλέτη τους και θα πάρουν και το χρήμα μαζεμένο. Έστω και μείον κάποια προμήθεια.

Απο εκεί και πέρα αν βρείς κάποιο μαγαζί εσύ.. τι να σου πω;...

α.. και όσον αφορά το παράνομο.. απλά έχε υπόψη σου πως απο την στιγμή που θα έχεις πιαστεί άνευ διπλώματος ικανού για τον κυβισμό της μηχανής μετά το δικαστήριο ορίζεται και χρονική περίοδος (2 -5 χρόνια νομίζω) που δεν θα μπορείς να βγάλεις δίπλωμα και να θέλεις... απλά πληροφοριακά.

Και δεν σε ειρωνεύεται κανείς... αλλά επειδή κυκλοφορούμε όλοι στους ίδιους δρόμους, νομίζω οτι αν ψάξεις στο Moto.gr θα βρείς αρκετές φορές ατυχήματα με οδηγούς άνευ ικανής άδειας οδήγησης που χτύπησαν παιδιά εδώ... που οδηγεί σε μεγάλη ευαισθησία επί του θέματος. Όσον αφορά στο τι θα έκανα εγώ και νομίζω ο οποιοσδήποτε έπεφτε σε περίπτωση οδηγού χωρίς δίπλωμα που θα με χτύπαγε;... μια φράση μόνο και ας σου ακουστεί περίεργα... θα τον έσκιζα για μια ζωή δικαστικά! Πολύ απλά γιατί εις γνώσιν του βγαίνει ανασφάλιστος στον δρόμο και όποιον πάρει ο χάρος.
    κοιτα μαγαζιά εχω βρει που να θέλουν γραμματια αλλα ειτε καποια ειναι με καταβολη 50% προκαταβολης και ειναι και καποια αλλα χωρις προκαταβολη αλλα ειναι στην Αθηνα...γενικα γιατι η αγορα εχει στερεψει δεχονται τωρα πια μεχρι και επιταγες...αλλα οσο αναφορα τα γραμματια εχεις λαθος,αν καθυστερησεις να το πληρωσεις σου περνει μεχρι και τα σωβρακα αμα θελει ουτε διακανονισμο δεν μπορεις να κανεισ που λεει ο λογος

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    εαν σκοτωσω κανεναν το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτομαι θα ειναι αυτο.\

παντως οφειλω να ομολογησω πολυ "εξυπνακισμος" υπαρχει εδω μεσα..

Έχεις ένα δίκιο....

Γιατί αν βγεις στο δρόμο με μηχανάκι που οδηγείς παράνομα ή μη και σκοτώσεις κάποιον, αν πέσεις σε κανέναν άλλο εξυπνάκια συγγενή του που δεν καταλαβαίνει από το χιουμοράκι σου και τον εξυπνακισμό εδώ μέσα, η αυτοκτονία θα είναι η μόνη σου επιλογή.

Κρίμα θα είναι να υποφέρεις μια ζωή....

Τα παραπάνω πολύ σοβαρά, χωρίς ειρωνεία ή ίχνος εξυπνάδας.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Έχεις ένα δίκιο....

Γιατί αν βγεις στο δρόμο με μηχανάκι που οδηγείς παράνομα ή μη και σκοτώσεις κάποιον, αν πέσεις σε κανέναν άλλο εξυπνάκια συγγενή του που δεν καταλαβαίνει από το χιουμοράκι σου και τον εξυπνακισμό εδώ μέσα, η αυτοκτονία θα είναι η μόνη σου επιλογή.

Κρίμα θα είναι να υποφέρεις μια ζωή....

Τα παραπάνω πολύ σοβαρά, χωρίς ειρωνεία ή ίχνος εξυπνάδας.
    Πφφ τι να σου πω ρε φιλε..τι να σου πω..εγω εννοω πως αν σκοτώσω καποιον το τελευταιο πραγμα που θα εχω για να σκεφτω θα ειναι το αν ημουνα παρανομος η αν εφταιγα , κλπ
    θα εχω σκοτωσει ανθρωπο!!!ελεος,θα με φανε οι τυψεις εννοουσα

και αν θες να μου την πεις να διαβαζεις ολη την συζητηση πρωτα εδω εγω ενα ποστ εκανα και πεσατε να με φατε

in standby mode Το avatar του/της liakaros

ελεος,θα με φανε οι τυψεις εννοουσα

Ο απο πανω σου εννοει οτι μπορει να μην προλαβουν να σε φανε οι τυψεις βασικα...

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2014, 16:42
  2. Αγορά μηχανής με γραμμάτια
    από dtravlos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2010, 19:49
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2007, 16:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα