οχιά ρε παναθεμά σε....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΟΧΙ
![]()
![]()
![]()
οχιά ρε παναθεμά σε....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΟΧΙ
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
(δεν προλαβα λεει) και ταξιδι?:
Τι βλακας, πνιγηκα!
![]()
![]()
![]()
Ρε συ, εδω της ανεφερα το HAYABUSA και μου λεει (επειδη εχει ανεβει) "η σελα του ειναι σαν 3θεσιος καναπες"
![]()
![]()
Ωραια αποψη παντως!![]()
![]()
![]()
GSXR Mήτσο.
Ειδικά αυτό το edition.
Aπόλυτο, κακό και τούμπανο.
Και σαφώς πιο σπάνιο θεωρητικά.
Καλό τσεκάρισμα, και δεν νομίζω να έχεις θέμα.
Από τα cbr (πέρα απο το 954, που είναι κούκλα), έχει βρωμίσει ο τόπος.
Καβάλα τα, και αποφάσισε εσύ πιο σε κ@υλωσε καλύτερα.
![]()
Άν και δεν σε γνωρίζω θα σου πώ την ταπεινή μου άποψη. Στη θέση σου μάλλον το Σουζούκι θα διάλεγα καθώς απότι κατάλαβα κυκλοφορείς διπλός αρκετά οπότε βολέυει σαν θέση συνοδηγού (αναφέρθηκε και παραπάνω νομίζω). Επίσης σαν θέση οδήγησης είναι αρκετά άνετο και με καλή κάλυψη εκτός των άλλων... Τώρα απο άποψη ομορφιάς τι να σε πώ είναι τελείως υποκειμενικό...... Ότι και να πάρεις με το καλό!
![]()
Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό
Γιάννης
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Από τα cbr (πέρα απο το 954, που είναι κούκλα), έχει βρωμίσει ο τόπος.
σ αρεσει πιο πολυ το 954 απο το 1000?
![]()
τι να πω... :wacko:
Απο θεμα εμφανισης δεν το διαπραγματευομαι, το CBR ειναι το ομορφοτερο που βγηκε ποτε μεχρι και το .... (δεν το λεω θα με παρετε με τις πετρες) βεστρωμ
Με τη θεση στο CBR δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα εκτος απο τις πολυ αρχες που εσφιγγα το τιμονι.
Το Κ4 απο την αλλη, δειχνει (και μαλλον ειναι "τουμπανο") αλλα μου κανει λιγο... γκουμουτσα ρε γμτ η μουρη του + οτι η εξατμιση στο πλαι... μ αρεσει καλυτερα στον κ@λο!
![]()
Αμα λέω εγω οτι είσαι αδιόρθωτοςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
[...]... μ αρεσει καλυτερα στον κ@λο!
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αμα λέω εγω οτι είσαι αδιόρθωτος![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Βlade δαγκωτό...
![]()
Εμφάνιση: CBR (τα GSXR μάλλον έχω βαρεθεί να τα βλέπω)
Επίσης εγώ βολευόμουν καλύτερα πάνω σε CBR (600άρι), αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να σε βοηθήσει αυτό. (Σε 798 δεν χωράω καν) :wacko:
Aν μιλάμε για αυτο το gsxr, σαφώς και μου αρέσει πολύ περισσότερο απο cbr1000, και ειδικά κόκκινο. Και το 954 μου αρέσει πιο πολύ. Ειδικά αυτο το 1000, πολυφορεμένο. (νταξ οχι στα τωρινα τζουσουξουρου)
Πιο μακρύ,πιο ογκώδες (σχετικό) και πιο παλιομοδίτικο(πάλι σχετικό) το k4, αλλά ειδικά στην φωτό, είναι κούκλα.
Και σαφώς πιο άνετο εεε, μην το ξεχνάμε.
(Αλλά στο τέλος θα πάρεις και εσύ v-strom για να μας μπείς στο μάτι, παλιοτσαντάκια...)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε αρχίσαμε ... (εγώ το παίζω για τουλάχιστον είκοσι σελίδες το θρεντάκι Μήτσο)
εγώ θα έπαιρνα μια τσοπεριά με ένα πιρούνι δυο μέτρα και ένα sissy bar ογδόντα πόντους και δερμάτινες βαλίτσες ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
καλη αποψη...
Περαν αυτου ομως? Εσεις τι θα περνατε?
μη το πηγαινετε ρε σεις βαση του οτι με ξερετε, οσοι με ξερετε!
Σαν μηχανακια λεω... μιληστε!
έτσι σκίζουμε τη γάτα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Άντε αρχίσαμε ... (εγώ το παίζω για τουλάχιστον είκοσι σελίδες το θρεντάκι Μήτσο)
παλιες καλες εποχες και να φανταστεις δεν εχω αφησει ανεξελεγκτο το σπαμ!
Ουτε προσθεσα 2-3 ακομα μοντελα στη λιστα!
![]()
![]()
![]()
εγώ θα έπαιρνα μια τσοπεριά με ένα πιρούνι δυο μέτρα και ένα sissy bar ογδόντα πόντους και δερμάτινες βαλίτσες ...
έτσι σκίζουμε τη γάτα![]()
Πσιτ... μεγαλε....
Μηχανικος εισαι κι εγω μελλοντας πελατης σου, οχι συμβουλος γαμου*!
Αϊντε!
![]()
*τι λεξη ξεστομισα ο μλκας!![]()
.... τώρα που το ξανασκέφτομαι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
*τι λεξη ξεστομισα ο μλκας!![]()
πάρε ενα στεισον βάγκον με απόσυρση ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εαν δεν εχετΑΙ κανενα ψυχολογικό κώλυμα με το cbr, θα πρότεινα το μαύρο το κακο το πρόστυχο. Πιστεύω οτι θα το απολαύσεις περισσότερο. Το αλλο ειναι σαν να πηδάς γυναίκα που εχεις χωρίσει 2 χρόνια. Κατι καλο σου θυμήζει, αλλα το νεο το μανούλι ειναι αλλη κ@υλ@.
Αλλαγή και προσοχή (κουλάτζα)![]()
.... τώρα που το ξανασκέφτομαι ...
πάρε ενα στεισον βάγκον με απόσυρση ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
π00τανα ολα
![]()