Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 59

Θέμα: ΓΕΛΑΣΤΕ ΑΦΟΒΑ

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    " Εριξα πολυ ξυλο σ ενα GETZ..."

"ραλλυε μπλε της Power Boost εφαγε πολυ ξυλο στην βουλιαγμενης χτες βραδυ..."

" χθες βραδυ εφαγε τρελο ξυλο ενα almera 1.5 στην εθνικη..."

"Ετσι εκανα με 2 ΙΒΙΖΑ κιτρινα στην ΕΟ προς Καλαματα (και μαλιστα τους περναγα σε στροφες και εκοβα δεξια και αργα στις ευθειες για κανα 10λεπτο,οποτε και βαρεθηκα...)"

κλπ κλπ

όχι τίποτα άλλο αλλά λένε εμάς αλήτες μηχανόβιους

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
    "
    Απίθανος ... κι εμέίς ακόμα περισσότερο που καθόμαστε και διαβάζουμε τις μαλακίες πέντε βλαμμένων.

Τι λές τώρα???

Εγώ θα διαβάσω κι άλλα!

Εχώ ακούσει κι έχω ακούσει μ@λακίες,....

αλλά εκεί μέσα είναι σχολείο!!

Είναι 10-15 ατομάκια που ούτε που μπορώ να φανταστώ από που κατέβηκαν!

Και το χειρότερο είναι ότι είναι ανάμεσα μας!

They live among us!
    X-files!

Ρεεεε κάτι παλουκάρια!!!!
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    οποιος εχει περασει και απο τα δυο (μηχανη-αμαξι) ξερει οτι δεν υπαρχει καμια σύγκριση στο γκαζι....

τεσπα το σημαντικό ειναι (καποιος το ανεφερε παραπανω) οτι οι "αμαξαδες" δεν εχουν το αίσθημα της αλληλεγγύης προσ τον διπλανο τους και δεν τουσ ενδιαφέρει πολλές φορες, να προσέχουν να μη στέλνουν τουσ άλλους ... μπαριερα ...

"τον πεταξα εξω τον βλακα που με πηγενε προφυλακτήρα" θα λενε μετα στη καφετερια....

εγω ξερω οτι αν κατσει να "παίξουμε" με αμαξι σε στροφες καποια μαλακια θα κανει και ειναι προφανες ποιος απο τουσ δυο μασ θα τη πληρώσει τη νυφη. Ετσι τους αφηνω να με περασουν και να νιώσουν μαγκες και μετα στην πρωτη ευθεία ΧΑΛΛΛΑΡΑ σκαω μια 2α και βλεπουν τα ομορφα οπίσθια τησ μηχανής μου να γουστάρουν

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Επίσης να υπενθυμίσω στους φίλτατους οτι η 3η μου βγαζει περισσότερα χλμ απο τελικες στα Hot-Hatch τους... (και εχουμε 6 ταχύτητες βεβαιως βεβαίως... ):a5: :a029:

Μέλος Το avatar του/της rand
    Για να ειναι δικαιη μια κοντρα μεταξυ "φερετρου" κ μοτο πρεπει η μοτο να παιζει με 2α-4η και 6η ωστε να δωσει στο "φερετρο" την ψευδαισθηση οτι τρεχει ...

Να ναι καλα τα παλικαρια, καιρο ειχα να γελασω τοσο :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΓΥΡΟΣ ΗΤΑΝ 1.20 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΡΙΩΝ ΓΥΡΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΤΑΝ 1.19.
    ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΜΕ 120+hp ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ.
    Ο ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΥΡΝΑΓΕ 1,14-1,16 ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ, ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΓΥΡΝΑΓΑΝΕ 1,12+-1,13.

ΑΠΟΡΩ ΡΕ ΣΥ ΠΑΝΟΥΛΗ ΠΩΣ ΓΥΡΝΑΓΕΣ ΤΟΟΟΣΟ ΑΡΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ, ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΩ ΕΓΩ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ.

ΑΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΙΜΙΚΟΣ.
    Σταυρο, το οτι κανουν καποια Yaris 1:12 εχει να κανει με το εξιδικευμενο στησιμο για την πιστα, ελαστικα, αναλωσιμα, και κυριως με τον οδηγο μετα... πληροφοριακα να σου πω οτι με αγωνιζομενο-συντακτη ενα απο τα πιο γρηγορα αυτοκινητα, το Μισουσβηση ΕΒΟ εντελως μαμα απο το εργοστασιο με 300 αλογα, κανει 1:11 ... μονο 1sec απο το Yaris... επισης ενα Rallye με 170 racing κανει 1:09 (μαμα τα Rallye ομως κανουν 1:17 φευγα με συντακτη-αγωνιζομενο, η φτιαγμενα δρομου) ... γρηγοροτερα απο οπιοδηποτε σουπερκαρ, μια Porche GT2 με 500 αλογα γυρναει ταχυτερο γυρο 1:10 ... χανει και απο το Rallye δηλαδη, επισης πχ στις Σερρες ο Μιμικος με το Μονστερ 620 μαμα (με ολους τους περιορισμους οταν ειναι απειραχτο σε στησιμο-περιορισμο κλισεων των Μονστερς), γυρναει στο 1:35-1:36 (1:38 ειχα κανει με το 600 και 10 αλογα λιγοτερα), ομως με το 620 και στημενο για Σερρες, ο Μιμι γυρισε στο 1:29 .... δηλαδη θελω να πω οτι το σωστο και καταλληλο στησιμο σε μια πιστα και τα καταλληλα υλικα (ελαστικα-τακακια κα) ριχνουν μερικα εως αρκετα δευτερολεπτα...............
    το Μονστερ εχει και ενα βασικο προβλημα με το υψος, βρισκει κατω ευκολα για πιστα μετριαζοντας σημαντικα τον ρυθμο.......................
    επισης το 1:14 ηταν πρωτη φορα που οδηγουσα μοτοσυκλετα μετα το Μονστερ με τα 48 αλογακια που ειχα, δεν ανοιγα το γκαζι δηλαδη γιατι νομιζα οτι ηταν ποοολυ δυνατο το 800, και ειχα μονο 400 χιλιομετρα απο την αγορα του, απειρος, και ελαστικα τα πλα 208F... καμια σχεση στο μικρο Μονστερ για πιστα και χρονομετρο............
    φανταζομαι οτι στο 1:11-1:12 θα γυρισω οταν ειμαι καλα στο ποδι εστω και ετσι εντελως μαμα και να βρισκει κατω το Μονστερ...
    ΟΜΩΣ... με το μηχανακι στην πιστα για την πλακα μας, δεν ειναι το ιδιο με αυτοκινητο, εχω μπει με ενα Renault Alpine 5 Turbo 110 αλογα στα Μεγαρα συνεπιβατης και γυρναγε ο ιδιοκτητης του στο 1:24... και φεραμε για να πετυχει τον χρονο απο την λυσσα, 3 τετ-α-κε... δηλαδη με το ΙΧ πας ταπα και δεν σε νοιαζει, αντε να σβουριξεις, με το μηχανακι πεφτεις-χτυπας και πληρωνεις... επισης τα ΙΧ μπαινουν ενα ενα μεσα στην πιστα, ενω στα μηχανακια γινεται ο χαμος, οποτε εχω μπει ειναι και αλλοι 20-30 μεσα... αργοι-γρηγοροι-απροσεκτοι-ασχετοι κλπ.... δεν μπορεις εαν θελεις να μην γινει στραβη να πας εντελως ταπα......
    και κατι αλλο..............
    στο προηγουμενο trackday που ειχα παει πρωτη φορα με το Μονστερ αυτο, ηταν και πολλα παιδια απο εδω και απο το ΜΒ, εκτος των αγωνιστικων μοτοσυκλετων, οι ιδιωτες με οτι μηχανακι θες, gsxrK5, cbr1000rr, zx10-cbr600 γυμνα κλπ, το 80% αυτων γυρναγαν πιο αργα απο 1:14....
    ο Kostom γυρισε καποιες φορες μαλλον κατω απο 1:12 με το TL1000 και ελαχιστοι με πολυ καλα supersport600+cc απο 1:12+ μεχρι 1:14 ..............................
    για τους παραπανω λογους.................

είδα φως και μπήκα
    ρε παιδιά τι να λέμε....τα παλικάρια είναι άσχετα. Εδώ καμιά φορά κάθομαι στο φανάρι και έρχονται σαξόραλα δίπλα και ψάχνονται....

Για όνομα του θεού δηλαδή. Δεν μπορούν να καταλάβουν οτι το πιο ξεφτίλα μονοκύλιδρο έχει 0-100 6 sec???

Υποτίθεται οτι είναι ειδικοί. (βελτιώσεις κλπ) την σχέση "αναλογία κιλών ανά ίππο" δεν την έχουν ακούσει ποτέ????

Τι να πω...δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα.

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Τι περιμενετε απο ατομα που ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ για να βαλουν κατω απο το car τους (και προσφατα εχω δει εναν τυπο που ειχε βαλει και κατω..αλλα και μεσα) μπλε η κοκκινα neon φωτα και κυκλοφορυν σαν τρελαμενα UFO?

το original α-μηχανο™ μελος

Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
    ρε παιδιά τι να λέμε....τα παλικάρια είναι άσχετα. Εδώ καμιά φορά κάθομαι στο φανάρι και έρχονται σαξόραλα δίπλα και ψάχνονται....

Για όνομα του θεού δηλαδή. Δεν μπορούν να καταλάβουν οτι το πιο ξεφτίλα μονοκύλιδρο έχει 0-100 6 sec???

Υποτίθεται οτι είναι ειδικοί. (βελτιώσεις κλπ) την σχέση "αναλογία κιλών ανά ίππο" δεν την έχουν ακούσει ποτέ????

Τι να πω...δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα.
    Γι αυτό είναι άσχετοι ή επειδή πάνε με τη ταυτότητα στο στόμα σε δημόσιο δρόμο ενώ καλούν άλλα ζώα σε "κόντρα". Όποιος έχει μεγαλύτερες αυτοκτονικές τάσεις και μικρότερη αίσθηση ευθύνης κερδίζει για εμένα.

Δεν το εύχομαι σε κανέναν από δαύτους αλλά αν ποτέ δουν κανέναν άνθρωπο κάτω από τις ρόδες τους ή το αίμα αλλουνού πάνω στο καπό τους ίσως καταλάβουν (αν και κάτι μου λέει ότι συνήθως τέτοιοι "μάγκες" είναι αυτοί που παρατάνε τα θύματά τους αβοήθητα στη μέση του δρόμου). Το αυτοκίνητο, ακόμα περισσότερο από μια μηχανή, λόγω του όγκου του, εκτός από όχημα μεταφοράς, πηγή οδηγικής διασκέδασης και μέσο διαφυγής για πολλούς είναι και όπλο στα χέρια του ηλίθιου.

Είμαι σκληρός και απόλυτος αλλά να κάνεις κόντρες για να αποδείξεις σε άλλους ανεγκέφαλους ότι έχεις @@ σε δρόμους όπως τα λιμανάκια, Σούνιο, Διόνυσο κλπ κλπ είναι εγκληματικό, είτε οδηγείς αυτοκίνητο, είτε μηχανή. Πόσο μάλλον εκνευρίζομαι που αντί να τους κράξει κάποιος, ενθαρρύνει και τις πράξεις τους μέσω όλων των καινούργιων περιοδικων του κώλου που έχουν βγει (max power, faster και δε ξέρω τι) και τέτοιων forum.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Λοιπόν να το τελειώσουμε το θέμα;..

===========================
    Στοιχεία επίσημα απο τις εταιρίες:

Για πάμε λίγο στις μηχανές....

Suzuki GSXR 1000
    τιμή περίπου 15000 euro
    Ισχύς στον τροχό:147HP/10.600, Ροπή στον τροχό:10,7kgm/7.800, Τελική:294km, Επιτάχυνση(0-400m):9,68'', Επιτάχυνση(0-100km/h):2,41''

KTM LC4 640
    τιμή περίπου 12000 euro
    Ισχύς στον τροχό: 46,9 ΗΡ/6950. Ροπή στον τροχό: 5,6 kg.m/4500. Tελική ταχύτητα: 167 km/h. Επιτάχυνση 0-400m: 13,4'' - 0-100 km/h: 5,09''.

πάμε στα αυτοκίνητα:

Subaru Impreza GTi
    τιμή περίπου: 32000 euro

επιτάχυνση (0-100 km / h) sec 8,4'' (TS-S TURBO)
    Τελική ταχύτητα 215km /h
    ισχύς στον τροχό 180ps / 5.050
    ροπή 26,7kgm / 4.060

Clio renault sport
    τιμή περίπου :24.000 euro
    κινητήρας 2.0 λίτρων 16V 182 HP 7 δευτερόλεπτα (0-100m)
    ============================

Νομίζω οτι είναι πραγματικά περιττό να προσθέσω παραπάνω σχόλια. Ας ρίξουν μια ματιά σε τιμές, και ιπποδυνάμεις , συν την αναλογία κιλών ανα ίππο και μετά ξαναμιλάμε.
    όσο για το ποιό είναι το καλύτεορ όχημα...μια απάντηση μόνο...

Το καθέ ένα έχει την γλύκα του. Αρκεί να γνωρίζεις και τις δυνατότητες του αλλά και τις δικές σου. Κάτι που φαίνεται οτι τα παληκάρια εν λόγω , μάλλον αγνοούν.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rand
    Για να ειναι δικαιη μια κοντρα μεταξυ "φερετρου" κ μοτο πρεπει η μοτο να παιζει με 2α-4η και 6η ωστε να δωσει στο "φερετρο" την ψευδαισθηση οτι τρεχει ...
    αν η μηχανή είναι ένα από τα καινούρια 1000άρια όπου η πρώτη σπάει περίπου στα 160 αν δεν κάνω λάθος.........νομίζω ότι έχεις ήδη βάλει πολλές σχέσεις ταχυτήτων.................................

τι να πω πραγματικά αν έχεις καβαλήσει και τα δύο, δεν χρειάζεται καν να αναφερθείς.............τα όσα λέγονται εκεί μέσα είναι απλά για ..................

νομίζω ότι αξίζει να κάνεις εγγραφή στο φόρουμ τους μόνο και μόνο για να τους κράξεις........................κομπλέξάρες................
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Ας ειμαστε δικαιοι ρε παιδια, υπαρχει μια (γνωστη) διαδρομη που οι μηχανες δεν εχουν καμια ελπιδα. το βαρος ειναι υπερ των αυτοκινητων στη συγκεκριμενη διαδρομη

Φυσικα μιλαμε για....
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    καταβαση μετεωρα

Λογω βαρους, ειναι σιγουρο οτι το αμαξι θα σκασει πρωτο κατω

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ

.
    καταβαση μετεωρα

Λογω βαρους, ειναι σιγουρο οτι το αμαξι θα σκασει πρωτο κατω

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ούτε καν...θυμίσου το μήλο που έφαγε ο Νεύτωνας στο κεφάλι ενώ μπαλαμούτιαζε μια ξανθιά κάτω από μια μηλιά (κάνει και ρήμα).

Για να της κάνει φιγούρα ανακάλυψε ότι η επιτάχυνση ενός σώματος σε ελεύθερη πτώση είναι ανεξάρτητη του βάρους του και ίση με g.

Οπότε ακόμα και εκεί η μηχανή θα φτάσει πρώτη αφού έχει μικρότερη αεροδυναμική αντίσταση λόγω μικρότερης μετωπικής επιφάνειας

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    αν η μηχανή είναι ένα από τα καινούρια 1000άρια όπου η πρώτη σπάει περίπου στα 160 αν δεν κάνω λάθος.........
    Τοσο πολυ ρε συ; Καποιος που να χει πχ, ενα Ζ 1000, or Gsxr 1000 ή τελος παντων κατι τετοιo ας αναφερει, για εμας με τα πολυ λιγοτερα κυβικα, να εχουμε μια ιδεα που αλλαζουν οι ταχυτητες και με ποσα χιλιομετρα, πχ σε ενα σθπερσπορτ 600 και μετα σε 1000αρι.

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
    Τοσο πολυ ρε συ; Καποιος που να χει πχ, ενα Ζ 1000, or Gsxr 1000 ή τελος παντων κατι τετοιo ας αναφερει, για εμας με τα πολυ λιγοτερα κυβικα, να εχουμε μια ιδεα που αλλαζουν οι ταχυτητες και με ποσα χιλιομετρα, πχ σε ενα σθπερσπορτ 600 και μετα σε 1000αρι.
    Κοίτα να δεις που ούτε το έχω προσέξει στα πόσα γεμίζει η πρώτη.......

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κλεψτε αφοβα
    από iosif στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2008, 09:49
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2008, 11:40
  3. Διαβάστε και γελάστε ...
    από TokTok στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2008, 08:45