Που θα παρεις 2ο ατομο βρε...βαλε κανενα αλογο !!! χαχα ! να σου δωσω απο τον χυμο μου???Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Την επόμενη φορά θα περάσω να σε πάρω εγώ.
Και ξέρεις τι θα πάθεις σε αυτή την περίπτωση ε?![]()
![]()
Που θα παρεις 2ο ατομο βρε...βαλε κανενα αλογο !!! χαχα ! να σου δωσω απο τον χυμο μου???Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Την επόμενη φορά θα περάσω να σε πάρω εγώ.
Και ξέρεις τι θα πάθεις σε αυτή την περίπτωση ε?![]()
![]()
Ποια εννοείτε κύριος? Αυτή που προσπαθούσε να ξεκολλήσει αυτό το κάτι που την ενοχλούσε στο παπούτσι της?Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εγώ καθόμουν και μόνος μου με την κοπελίτσα εκείνη την άσχημη....![]()
Dennis έχασες!
Είμαι περίεργος να μάθω τι ατάκα θα πετούσες ρε.![]()
Sent from me using a computer.
Χέστη τη μηχανή! Αν πιω απ' τον χυμό σου θα είμαι και εγώ ευτυχισμένος σαν εσένα?Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
Που θα παρεις 2ο ατομο βρε...βαλε κανενα αλογο !!! χαχα ! να σου δωσω απο τον χυμο μου???![]()
![]()
Μη προκαλείς την τύχη σου μικρέ. Για την πάρτη σου έχω πολύ υλικό για δούλεμα!
edit. Μήπως σου περισσεύει κανένα απ' τα 17 που έχεις εσύ?![]()
εχασα και νταρντανομωρο?? ε οχι !!
δικαβαλο στην φραπεδιερα τενεΚε δεν ανεβενω !! μονο στον Joy που με πιανει και το μπουτακι![]()
![]()
τι τραβας ρε γμτ αν δεν εχεις μηχανη![]()
Κατα τους αλλους..
Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
Ποια εννοείτε κύριος? Αυτή που προσπαθούσε να ξεκολλήσει αυτό το κάτι που την ενοχλούσε στο παπούτσι της? Dennis έχασες! Είμαι περίεργος να μάθω τι ατάκα θα πετούσες ρε
Αυτή... αυτή.... τελευταία είμαι πολύ καλός στη θεαματική χυλόπιτα... αν θέλετε παραδίδω και μαθήματα...
ρε τι πίνετε εκεί πάνω..? :rotflmao:
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
έχω 17 του κατασκευαστη δεν ξερω ποσα ζουν ομως.Απο οτι φαινετε 1-2 γιατι δεν παει βημα,αλλα ενταξει 125 τι περιμενες...Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Χέστη τη μηχανή! Αν πιω απ' τον χυμό σου θα είμαι και εγώ ευτυχισμένος σαν εσένα?![]()
Μη προκαλείς την τύχη σου μικρέ. Για την πάρτη σου έχω πολύ υλικό για δούλεμα!
edit. Μήπως σου περισσεύει κανένα απ' τα 17 που έχεις εσύ?![]()
του δινω απο τον ειδικο χυμο...
Δωσε πονο στον λαο για δουλεμα![]()
Δεν κραταω κακιες και μ'αρεσουν τα πειραγματα![]()
Αλλα ειπαμε... μην βαλεις 2ο ατομο στο τενερε δεν παει βημα!
Δε θέλεις να μάθεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
ρε τι πίνετε εκεί πάνω..? :rotflmao:![]()
ήταν ρητορική ερώτησηΑρχικά δημιουργήθηκε από daz
Δε θέλεις να μάθεις!![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Και το είπε ο daz, μην πάρετε φραπέ, δεν τον κάνει καλό το μαγαζίΑρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
ρε τι πίνετε εκεί πάνω..? :rotflmao:![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Τι έγινε τελικά πήγατε για καφε; ήμουν διακοπές και ουτε καν το είδα. Αντε κανονίστε εκ νέου τίποτα!
svvvvvvvvvvvvrm
ναι πήγαμε... κανονικά και με τον νόμο !![]()
Εγώ μέσα όποια μέρα θέλετε, για καφέ, μπύρα οτιδήποτε.. Ανοίξτε κανά θρεντ.![]()