Άντε πείτε προτάσεις γιατί έχουμε βράσει.
Στα ψηλά μπας και φυσάει και για να'χουμε θέα?
Χαμηλά παραλία για να έχουμε άλλη θέα:a13:
Biker's cafe ?
Ή καμιά περαία ?
Μετά τις 17:00 να πέσει λίγο η ζέστη πάντως.![]()
Άντε πείτε προτάσεις γιατί έχουμε βράσει.
Στα ψηλά μπας και φυσάει και για να'χουμε θέα?
Χαμηλά παραλία για να έχουμε άλλη θέα:a13:
Biker's cafe ?
Ή καμιά περαία ?
Μετά τις 17:00 να πέσει λίγο η ζέστη πάντως.![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
μην σε πώ μετά της 8 για σιγουριά ! :P
17,00 στην καμάρα?
Sent from me using a computer.
Αν σηκώνει παπάκια η παρέα σας παίζει να έρθω κι εγώ...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
17,00 στην καμάρα?
Εγώ δεν θα είμαι με μηχανή οπότε θα σας βρω εκεί όπου κι αν πάμε.
Ο dennis δουλεύει. Οι δυo fazerάδες είναι μέσα ότι ώρα και νάναι, όπου και νάναι.
Απλά ας το κλείσουμε ώστε αν το δει κανένας τελευταία στιγμή να ξέρει.
Πιο νωρίς δεν μπορείς ή πλάκα κάνεις? Να το κάνουμε 18:00 να δροσίσει κιάλλο?Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
μην σε πώ μετά της 8 για σιγουριά ! :P
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Έλα, κανένα πρόβλημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Αν σηκώνει παπάκια η παρέα σας παίζει να έρθω κι εγώ...
![]()
![]()
Nα δούμε πόσα άλογα έχει τελικά αυτό το cbr125 του veyron![]()
ααα εσένα θα σε κυνηγησω, ειπαμε ... οτι μου ειπαν σε λεω ! Γιατι με πειραζεις απορω... σου ειπα και τι τελικη εχω οποτε το υπολογιζεις μονος σου αιντε, με βαλατε σε μια γωνια εσυ και ο daz Και κοπανατε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Έλα, κανένα πρόβλημα.
Nα δούμε πόσα άλογα έχει τελικά αυτό το cbr125 του veyron![]()
τον 1 fazera τον ειδα,βολτα με το μωρο πριν λιγο καιρο...Αλλα ειχε μαζι του και αλλο μωρο...
Εγω προσωπικα λιγο δυσκολα, τετοια ωρα να κατσω,το πολυ πολυ να ερθω και να κατσω λιγο ...![]()
Έλα ρε πλάκα κάνουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
ααα εσένα θα σε κυνηγησω, ειπαμε ... οτι μου ειπαν σε λεω ! Γιατι με πειραζεις απορω... σου ειπα και τι τελικη εχω οποτε το υπολογιζεις μονος σου αιντε, με βαλατε σε μια γωνια εσυ και ο daz Και κοπανατε...
τον 1 fazera τον ειδα,βολτα με το μωρο πριν λιγο καιρο...Αλλα ειχε μαζι του και αλλο μωρο...
Εγω προσωπικα λιγο δυσκολα, τετοια ωρα να κατσω,το πολυ πολυ να ερθω και να κατσω λιγο ...![]()
Θα τα συζητήσουμε από κοντά αυτά. Μόνο μετά τις 8 μπορείς?
για την ακριβεία μπορώ πολύ πριν της 8 . Δηλαδή 5 περίπου για να κάτσω "λιγη" ωρα να σας δω.Οσο πλησιαζουμε στης 8 μου ειναι πιο δυσκολο .![]()
ΤΟ ξερω οτι κανετε πλακα βρε.... αλλα δεν εχετε τον θεο σας , αιντε θα παρω και εγω σφιγκα να σας πω εγω μετα !!!
Οπότε συναντιόμαστε στις δέκα εφτά μηδέν μηδέν στην καμάρα.
Που θα τον πιούμε?
Κρήνη είναι καλά? Μας αρέσει?
τρελενομαστεΑρχικά δημιουργήθηκε από daz
Οπότε συναντιόμαστε στις δέκα εφτά μηδέν μηδέν στην καμάρα.
Που θα τον πιούμε?
Κρήνη είναι καλά? Μας αρέσει?![]()
![]()
![]()
![]()
Θα μας φέρεις και απ' αυτό που πίνεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
τρελενομαστε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για εσενα θα κανω μια θυσια και θα σε φερω,απο τον καφε που κανω με τα χερακια μου .. η ασε καλυτερα...μην βρεθεις στο λιμωδον!
Καλύτερα να φέρει από αυτό που βάζει στο μηχανάκι, μπας και πάρουμε κανένα άλογο και μεις :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Θα μας φέρεις και απ' αυτό που πίνεις?![]()
Τελικά έκλεισε?
Ώρα εκκίνησης: 17:00
Τοποθεσία εκκίνησης: Καμάρα
Τοποθεσία φραπεδοποσίας: Serata (?).
Αν το δει και ο Vales φυλάξτε του κανένα road book γιατί άπαξ και κουμπώσει δευτέρα θα τον ψάχνουμε στην περαία. :rotflmao:![]()