Καλά εγώ που δεν κρατάω τίποτα θα πάω μέσα με τα μπούνια κάποια στιγμή, να θυμηθώ να φυλάξω μια τράπουλα τουλάχιστον..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
γιατι, νομιζεις, κραταω τα χαρτακια απο τα διοδια?![]()
![]()
Καλά εγώ που δεν κρατάω τίποτα θα πάω μέσα με τα μπούνια κάποια στιγμή, να θυμηθώ να φυλάξω μια τράπουλα τουλάχιστον..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
γιατι, νομιζεις, κραταω τα χαρτακια απο τα διοδια?![]()
![]()
ME ΠΡΟΛΑΒΕΣ...........
Όπως πολύ σωστά έκανες ,βρές άποδεικτικά στοιχεία ότι ΔΕΝ άφορούν
έσένα οί παραβάσεις.
Έπειτα όλα είναι εύκολα.
Άπλά όμως σέ συμβουλεύω, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ τζάμπα θά χαλαστείς...!!
Πέραν τού σημείου φυσικά πού σέ άφορά στό οίκονομικό.
Καί νά διευκρινίσουμε καί κάτι γιά όλον τόν κόσμο.
ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ
καί βεβαιωθεί,τότε άν είσαι παρών τά σκάς άλλιώς πάς μέσα....!!
Άν είναι έρήμην καί τό άγνοήσεις καί δέν πάς νά πληρώσεις
ΤΟΤΕ........
ΤΡΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ...!!άν σέ πετύχουν τυχαία κάπου.
Άλλιώς δέν πάει κανένας μέσα γιά μιά άπλή παράβαση γιά
παράνομο παρκάρισμα έπειδή ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ.....!!
Ποιές παραβάσεις θεωρούνται άπό τόν ΚΟΚ ποινικές..??
Μέθη, ύπερβολική ταχύτητα κ.λ.π....
Συνεπώς διαχωρίστε το καί καλμάρετε.....
![]()
και καμιά κούτα τσιγάρα... πάρε από τώρα γιατί θα έχουν φτάσει εξήντα ευρώ το πακέτο ...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλά εγώ που δεν κρατάω τίποτα θα πάω μέσα με τα μπούνια κάποια στιγμή, να θυμηθώ να φυλάξω μια τράπουλα τουλάχιστον..:rotflmao:![]()
Προσπάθησε να τους βρεις στο τηλέφωνο ή να πας από κει... μπορεί να βρεις άκρη πιο εύκολα, καθώς η βλακεία τους όντως δεν έχει όρια κι εξηγούμαι...
Την προηγούμενη εβδομάδα, μου έρχεται χαρτί από το δήμο Δάφνης για κλήση του 2008. Εγώ Δάφνη μόνο στις φακέςοπότε παίρνω άμεσως τηλέφωνο να δω τι διαολο είναι.
Ευγενέστατη η κοπέλα δεν λέω, αφού της λέω ότι στη Δάφνη εγώ δεν κινούμαι και αποκλείεται να είναι δικό μου, μου ζητάει τον κωδικό και με ενημερώνει ότι είναι κλήση για παρκάρισμα στο όχημα με αριθμο τάδε και μάλιστα ήταν παρών ο οδηγός με καταγεγραμμένα τα στοιχεία του, ο οποίος βέβαια δεν ήμουν εγώ!!!
Της λέω ότι δεν είχα ποτέ όχημα στην κατοχή μου με αυτό το νούμερο και μου απαντάει ότι το υπουργείο τους έδωσε το όνομά μου ΚΑΙ κάποιου άλλου![]()
![]()
προφανώς το έπαιξαν λόττο και κλήρωσε εμένα! επίσης της λέω, καλά έχετε τα στοιχεία του οδηγού-παραβάτη και αντι να κυνηγήσετε αυτόν, κυνηγάτε τον ιδιοκτήτη του οχήματος και μάλιστα λάθος άνθρωπο;
Ναι λέει έχετε δίκιο, λάθος μας... θα την διαγράψουμε από εσάς, συγγνώμη καλημέρα σας...
τώρα αν μου ξαναέρθει μετά από 10 χρόνια, τι να σου πω...![]()
Carpe Diem
Εγώ πάντως τους επιστρέφω συστημένα ταχυδρομικώς τις ειδοποιήσεις, την βεβαίωση που πήρα για την πρώτη κλήση, και στον φάκελλο βάζω και την κάτωθι επιστολή
ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΤΜΗΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΩΝ
Κα .....
ΘΕΜΑ Ειδοποίηση κλήσεων
Στις 9-8-2011 παρέλαβα ταχυδρομικώς 2 ειδοποιήσεις για πληρωμές κλήσεων.
Η πρώτη με αριθμό πρόσκλησης 2100..... και ημερομηνία παράβασης 8/9/2001 αφορά το υπ’ αριθμόν ΥΕΜ 5... FIAT PUNTO του οποίου ήμουν κάτοχος από το 1994 έως το 1999. Το όχημα έχει μεταβιβαστεί από εμένα το 1999 και φυσικά δεν έχω την παραμικρή ευθύνη από τότε και μετά. Σας επισυνάπτω πίσω από το ειδοποιητήριο την βεβαίωση που πήρα κατόπιν αίτησής μου από το παράρτημα του Υπ. Μεταφορών στο Μπραχάμι που αναφέρει τον κάτοχο του οχήματος την συγκεκριμένη ημερομηνία.
Η δεύτερη με αρ. πρόσκλησης 2100... και ημερομηνία παράβασης 11/4/2001 αφορά το υπ ‘αριθμόν ΥΜΗ 2... HUNDAI ATOS το οποίο αγόρασα στις 6/10/2002 και το πούλησα το 2006. Άρα και για αυτή την παράβαση δεν έχω την παραμικρή ευθύνη. Σύμφωνα με το υπ. Μεταφορών κάτοχος του την συγκεκριμένη ημερομηνία ήταν κάποιος κος ....... που μένει στον Πειραιά αλλά δεν μου χορηγούν την σχετική βεβαίωση γιατί ο φάκελος του οχήματος βρίσκεται στην Δ/νση Συγκοινωνιών Λακωνίας και πρέπει να απευθυνθώ αυτοπροσώπως ΚΑΙ εκεί για να πάρω την βεβαίωση.
Εσείς λοιπόν θα πρέπει υπηρεσιακά να απευθυνθείτε στην Δ/νση Συγκοινωνιών Λακωνίας, να βρείτε τα πλήρη στοιχεία, και να αποστείλετε τις ειδοποιήσεις στο σωστό άτομο.
Δεν είναι δυνατόν ο πολίτης χάνοντας μεροκάματα να τρέχει δε-αρ σε όλες τις υπηρεσίες του λεκανοπεδίου για να σας αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας επειδή η δική σας υπηρεσία είναι ανίκανη να κάνει σωστά την δουλειά της και στέλνει αδιακρίτως και χωρίς έλεγχο ειδοποιητήρια πληρωμής σε όποιον βρήκε πρόχειρο 10+ χρόνια μετά την παράβαση...
Με τιμή
Τα πλήρη στοιχεία μου
Και να πάνε να μαμηθούνε....
Καλύτερα να τις παρέδιδες εκεί που λες και να έπαιρνες και αριθμό πρωτοκόλλου ωστε να βρίσκεις όποτε θέλεις όλα οσα παρέδωσε και όσα τους απευθύνεις.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Σωστά τα λες, αλλά πρέπει να τρέχω Πειραιά οπότε μου κάθεται καλύτερα να τα στείλω συστημένα με το ταχυδρομείο... Εννοείται ότι κρατάω τα πάντα σε φωτοτυπίες...Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Καλύτερα να τις παρέδιδες εκεί που λες και να έπαιρνες και αριθμό πρωτοκόλλου ωστε να βρίσκεις όποτε θέλεις όλα οσα παρέδωσε και όσα τους απευθύνεις.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Και να πάνε να μαμηθούνε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Άκη θα προτιμήσω τη φούντα που θα έχει αποποινικοποιηθεί και θα τη βρίσκω τσάμπα και αγνή αγνή απ'τον κήπο της φυλακής![]()
Αυτά είναι τα λιγότερα. Εμάς μας ειδοποίησε το Αστ. Τμήμα του χωριού ότι το επί 7 χρόνια ακινητοποιημένο αυτοκίνητο λόγω μηχανικής βλάβης που έχουμε στο χωριό προκάλεσε υλικές ζημιές σε άλλο όχημα στην Αθήνα και έφυγε!!! (τις πινακίδες τις έχουμε καταθέσει στην εφορία αλλά δεν είχε γίνει οριστική διαγραφή).
Τώρα πως ένα αμάξι παρατημένο 7 χρόνια σηκώθηκε και έφυγε, πήγε έκανε ζημιά και ξανάρθε.... Και όλα αυτά χωρίς καν να έχει κινητήρα!!!!
![]()
2 stroke Sport Touring
Νεφελιμ φίλε μου Νεφελιμ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
Αυτά είναι τα λιγότερα. Εμάς μας ειδοποίησε το Αστ. Τμήμα του χωριού ότι το επί 7 χρόνια ακινητοποιημένο αυτοκίνητο λόγω μηχανικής βλάβης που έχουμε στο χωριό προκάλεσε υλικές ζημιές σε άλλο όχημα στην Αθήνα και έφυγε!!! (τις πινακίδες τις έχουμε καταθέσει στην εφορία αλλά δεν είχε γίνει οριστική διαγραφή).
Τώρα πως ένα αμάξι παρατημένο 7 χρόνια σηκώθηκε και έφυγε, πήγε έκανε ζημιά και ξανάρθε.... Και όλα αυτά χωρίς καν να έχει κινητήρα!!!!
![]()
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Η τιμη μ'αρεσει ,μετα το χωσιμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Εσείς λοιπόν θα πρέπει υπηρεσιακά να απευθυνθείτε στην Δ/νση Συγκοινωνιών Λακωνίας, να βρείτε τα πλήρη στοιχεία, και να αποστείλετε τις ειδοποιήσεις στο σωστό άτομο.
Δεν είναι δυνατόν ο πολίτης χάνοντας μεροκάματα να τρέχει δε-αρ σε όλες τις υπηρεσίες του λεκανοπεδίου για να σας αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας επειδή η δική σας υπηρεσία είναι ανίκανη να κάνει σωστά την δουλειά της και στέλνει αδιακρίτως και χωρίς έλεγχο ειδοποιητήρια πληρωμής σε όποιον βρήκε πρόχειρο 10+ χρόνια μετά την παράβαση...
Με τιμή
![]()
Σε παρακαλώ... Με προσβάλλεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Η τιμη μ'αρεσει ,μετα το χωσιμο.![]()
Είπαμε αγανακτισμένος είμαι, αλλά όχι και να χάσω το savoir-vivre μου...![]()
![]()
![]()
ετσι δεν γράφεται ρε το savoir-vivre ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
![]()
Έλιωσα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό μην το γελάς...Ίσως και δεν είναι τόσο αθώο... Μπορεί μεν να έχει θεωρηθεί ως "οριστικά διαγραφέν" και οι πινακίδες να δόθηκαν σε νέο όχημα, δεν αποκλείεται όμως και κάποιος (μέσα από κύκλωμα στην εφορία) να κυκλοφορεί πχ ένα κλεμμένο όχημα με τις δικές σου πινακίδες, ή απλά να κυκλοφορεί με τις δικές σου πινακίδες ενώ έχει καταθέσει τις δικές του για να μην πληρώνει τέλη κυκλοφορίας (το "αθώο" σενάριο...).Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
![]()
Αλλά άμα φάει καμιά κλήση ή συμβεί κάτι άλλο (πχ ατύχημα) μετά εσύ (όπως κι εγώ) θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας....Το χαρτί της κατάθεσης των πινακίδων και τα μάτια σου...![]()
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιστολή που στάλθηκε θα μπει αμέσως στα υπόψιν (κάλαθος αχρήστων)![]()