Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 35 από 35

Θέμα: Ειμαστε πολυ λιγοι τελικα....

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
    Ειναι καθαρα θεμα νοημοσυνης τιποτα αλλο!!!!!
    Διαφωνώ. Δεν έχει να κάνει με τη νοημοσύνη. Ψυχολογικό είναι. Εγώ, ας πούμε όταν οδηγώ χωρίς τη ζώνη στο τουτου (δε ξέρω πως νοιώθω στη μηχανή χωρίς κράνος, για να το φέρω σαν παράδειγμα, γιατί δεν έχω καβαλήσει τη μηχανή χωρίς κράνος.) οδηγώ πολύ πιο αργά και προσεκτικά.

Η μεγαλυτερη παντως αποθεωση ειναι οταν βλεπω να φορανε καπελακι.

Μα καλα δεν τους φευγει?
    Α...ξεχασα..... ετσι κι αλλιως πρεπει να πηγαινεις με κατω απο 20km/h για να σε βλεπουν....

Δαγκώνω άσχημα....γρρρ Το avatar του/της Krokodilos001
    eeee

ekei einai olo to zoumi, kapio den odigane giati to goustaroune alla gia na tous goustarone.
    Kapote mia fili mou mou eixe pei giati foras to kranos???? etsi den se blepoune!!!!!
    ti na peis.

Pantos eftixos stin proti mou ptosi forousa kranos ke apo ta simadia sto kranos mporo na po oti an den to forousa the ta egrafa tora.
    Bebea akolouthisane poles poles prosis ke trakarismata ke oi perisoteres distixos xoris kranos,
    ne episkeftika ke to nosokomio...

Pantos iparxoun stigemes pou to kranos den antexete......ke mou exei tixei se katastasis 40 ipo skia na min blepo mporsta mou me to kranos sto kefali.

Prepei omos na exeis epignosi oti den foras ke ti tha sou simbi an ksaplothis, ke na odigas analoga.
    Opos episis ke i proponisi se ptosis asxeta an foras panolia i oxi einai aparatiti....alla poli akribi.

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Είναι θέμα συνήδησης πιστεύω το να φοράς κράνος ή και αλλο προστατευτικό εξοπλισμό και για να είμαι συγκεκριμένος:

Εγω οταν αγόρασα το Kaze-R κατευθείαν πήρα κι' ενα κράνος της AGV το οποίο το φορούσα ΠΑΝΤΟΤΕ γιατί και πιλότος να είσαι το λάδι το οποίο δεν το ξεχωρίζεις απο τις σκιές το βράδυ ή ο άλλος οδηγός που δεν σε έχει δει ή σε είδε και χέστηκε απάνω του μπορούν να σε στείλουν σαν το σκύλο στ' αμπέλι...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ Η ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ/ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥ ΝΑ "ΠΛΗΡΕΙ" ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ .

Εγω μέσα στην πόλη με καύσωνα και είμαι ντυμένος σχεδόν στο full κι' ας μου τη λένε ολοι πως και καλά "μα δε ζεσταίνεσαι με ολα αυτά;" ή "μα καλά ρε φίλε...με παπί κυκλοφορείς οχι με κανένα πύραυλο..."

Τι φοράω: Κράνος Uvex Wing RSII (μαύρο με μπλέ/ανθρακί γραφικά), δερμάτινο σακάκι Bering σειρά Slick (μαύρο/γκρί) με aftermarket πλάτη της Knox, δερμάτινα γάντια Colori με ενισχύσεις Kevlar και δερμάτινες τουριστικές μπότες Matrix της Oxtar.

Μόνο το δερμάτινο παντελόνι μου λείπει αλλα το εχω υπ' οψιν μου & αυτό
    Πολύ σωστός.!!! Απο τους λίγους που κυκλοφορουν έτσι(΄δε λέω για παπιά,αλλά γενικώς). Εύγε!!!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Είμαστε πολύ κορόιδα!
    από stvr1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2008, 20:12
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2006, 20:29
  3. Τελικά είμαι άρρωστος πολύ…..
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2006, 18:50
  4. Είμαστε τελικά ρατσιστές?
    από YZF1000 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 104
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 12:17
  5. Απόσυρση μοτοσυκλετών ....πολύ φασαρία για το τίποτα τελικά...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2005, 12:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF