Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Free Willy..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Free Willy..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γεγονός αδιαμφισβήτητο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Συνεπως.. Δεν εχουν ολοι την ιδια αντιληψη των πραγμάτων. Σεβαστό?
Και ούτε καλό, ούτε κακό.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Έχω μια υποψία ότι ο συγκεκριμένος όταν είναι με το αμάξι μπορεί να αλλάξει λωρίδα κατά πάνω σου επειδή μιλάει στο κινητό ή απλά έτσι γούσταρε. Επίσης εάν χρησιμοποιεί ποδήλατο θα κόψει κάθετα την Κηφισίας με κόκκινο και θα σε στείλει unreadable. Ρε μπας και είναι ο ίδιος που το καλοκαίρι στην παραλία θα παρατήσει τα σκουπίδια του επειδή "να τα μαζέψει ο Δήμος, τί πληρώνω φόρους ναούμ?". Έχει γούστο να είναι ο γείτονας που του λες καλημέρα και στρίβει το κεφάλι απ'την άλλη?Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
.Αν αυτό είναι λόγος για κάποιον να μου κορνάρει,να μαρσάρει και να προσπαθεί να με περάσει απο πάνω συγνώμη αλλά δεν θα πάρω.Προτιμώ να με βρίζει λίγο το πρωί να νιώθω ωραία.
![]()
Διευκρίνηση: μιλάτε για Αθήνα ή Στοκχόλμη?
Σε τούτο τον τόπο οδηγάμε όπως ζούμε. Ο καθένας στην κοσμάρα του και στ@ρχιδια μας οι υπόλοιποι. Για τους επαγγελματίες δε αυτό ισχύει επι 1000. Κατ' εμε αν κοιτάς τους καθρέφτες σου και έχεις αντίληψει του δρόμου μπορείς και να μην κλείνεις άλλους και να μην σε κλείνουν. Αλλα άμα τύχει και σε κλείσουν ή κλείσεις κάποιον ε δεν είναι και θέμα συζήτησεις. Το πρόβλημα είναι ο κυκλοθυμισμός, το στ αρχίδια μου και ο βασιλιας των δρόμων.
Αντίστοιχα κ τα αυτοκίνητα (που σα μαλακας έχω βρίσει ουκ ολίγες φορές) δεν μπορεί να έχουν συνέχεια το μυαλό τους σε εμάς για να τους μουτζώνουμε αμα δεν πάνε άκρη άκρη να περάσουμε. Μη γίνουμε και σαν τους ποδηλάτες που την έχουν δει ότι έχουν δικαίωμα να περνάνε όπου γουστάρουν, να πηγαίνουν μεσ τη μέση βράδυ γιατί είναι οικολόγοι και πράσινα άλογα...
Σεβασμός και ψυχραιμία και άντε και καμιά ληστεία...
ΥΓ. και στας ευρώπας βέβαια δεν έχω δει και τρελές διαφορές συμπεριφορών... Εκτός από την καγκούρικη διήθηση οι οδηγοί γενικώς στην κοσμάρα τους...
![]()
γης μαδιαμ...
Ωπ,τον ξέρεις κι εσύ?Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrval
Έχω μια υποψία ότι ο συγκεκριμένος όταν είναι με το αμάξι μπορεί να αλλάξει λωρίδα κατά πάνω σου επειδή μιλάει στο κινητό ή απλά έτσι γούσταρε. Επίσης εάν χρησιμοποιεί ποδήλατο θα κόψει κάθετα την Κηφισίας με κόκκινο και θα σε στείλει unreadable. Ρε μπας και είναι ο ίδιος που το καλοκαίρι στην παραλία θα παρατήσει τα σκουπίδια του επειδή "να τα μαζέψει ο Δήμος, τί πληρώνω φόρους ναούμ?". Έχει γούστο να είναι ο γείτονας που του λες καλημέρα και στρίβει το κεφάλι απ'την άλλη?
Διευκρίνηση: μιλάτε για Αθήνα ή Στοκχόλμη?
![]()
![]()
![]()
Εγώ βάζω τα λεφτά μου σε αυτόν:Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrval
Έχω μια υποψία ότι ο συγκεκριμένος όταν είναι με το αμάξι μπορεί να αλλάξει λωρίδα κατά πάνω σου επειδή μιλάει στο κινητό ή απλά έτσι γούσταρε. Επίσης εάν χρησιμοποιεί ποδήλατο θα κόψει κάθετα την Κηφισίας με κόκκινο και θα σε στείλει unreadable. Ρε μπας και είναι ο ίδιος που το καλοκαίρι στην παραλία θα παρατήσει τα σκουπίδια του επειδή "να τα μαζέψει ο Δήμος, τί πληρώνω φόρους ναούμ?". Έχει γούστο να είναι ο γείτονας που του λες καλημέρα και στρίβει το κεφάλι απ'την άλλη?
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
[κακός]
Γι αυτό και εγώ όταν θα βλέπω τέτοια περίπτωση θα πατάω να φτάνω αμέσως δίπλα στα αμάξια να μη χωράει ο άλλος και ας πάει να κολήσει σε κανα πορτ μπαγκάζ...
[/κακός]
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
Σε τούτο τον τόπο οδηγάμε όπως ζούμε. Ο καθένας στην κοσμάρα του και στ@ρχιδια μας οι υπόλοιποι. Για τους επαγγελματίες δε αυτό ισχύει επι 1000. Κατ' εμε αν κοιτάς τους καθρέφτες σου και έχεις αντίληψει του δρόμου μπορείς και να μην κλείνεις άλλους και να μην σε κλείνουν. Αλλα άμα τύχει και σε κλείσουν ή κλείσεις κάποιον ε δεν είναι και θέμα συζήτησεις. Το πρόβλημα είναι ο κυκλοθυμισμός, το στ αρχίδια μου και ο βασιλιας των δρόμων.
Αντίστοιχα κ τα αυτοκίνητα (που σα μαλακας έχω βρίσει ουκ ολίγες φορές) δεν μπορεί να έχουν συνέχεια το μυαλό τους σε εμάς για να τους μουτζώνουμε αμα δεν πάνε άκρη άκρη να περάσουμε. Μη γίνουμε και σαν τους ποδηλάτες που την έχουν δει ότι έχουν δικαίωμα να περνάνε όπου γουστάρουν, να πηγαίνουν μεσ τη μέση βράδυ γιατί είναι οικολόγοι και πράσινα άλογα...
Σεβασμός και ψυχραιμία και άντε και καμιά ληστεία...
ΥΓ. και στας ευρώπας βέβαια δεν έχω δει και τρελές διαφορές συμπεριφορών... Εκτός από την καγκούρικη διήθηση οι οδηγοί γενικώς στην κοσμάρα τους...
![]()
Δεν σε ξέρω αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
...και στ@ρχιδια μας ...στ αρχίδια μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν σε ξέρω αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Συνεπως.. Δεν εχουν ολοι την ιδια αντιληψη των πραγμάτων. Σεβαστό?
Aπολύτως Φώτη.
Το θέμα ειναι ο αλληλοσεβασμός.
Δεν σε ενοχλώ (εγώ τουλάχιστον δεν μαρσάρω,κορνάρω κλπ), και θα παρακαλούσα να μην με ενοχλείς. Και εγω εχω βρεθει στην θεση του ''αργου'' (παντα αργος ειμαι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα), και κανω τα παντα να μην ενοχλω. Δεν μιλαμε να παω να σκοτωθω για να περασει ο αλλος, αλλα να εχουμε και μετρο.
Απλα θα κλεισω, γιατι η συζητηση ειναι ατερμονη (sic) , όπως είχε πει και ο Βυρωνας, οτι ο πραγματικα γληγολος θα βρει τροπο να περασει. Απλα να χαμε να λεγαμε.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν σε ξέρω αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ευτυχώς οι περισσότεροι είναι OK.
πιο λίγοι οι βλαμένοι οδηγοί (γιατί την πατάνε λίγο παρακάτω και συνεχίζουν με το πόδι).
είτε οδηγούν γρήγορη μηχανή είτε οδηγούν αργή, υπάρχουν προφανώς και στις 2 περιπτώσεις.
και αυτοί που θα πιέσουν και θα χωθούν επικίνδυνα για να κερδίσουν 3 θέσεις στην ουρά.
και αυτοί με το σκούτερ που θα πάνε με ταχύτητα πεζού στην αριστερή και δεν θα κάνουν στην άκρη σαν να το κάνουν επίτηδες.
όποιος θέλει, μπορεί να είναι σωστός και συνεπώς σχετικά ασφαλής, ανεξάρτητα αν είναι ο αργός ή ο γρήγορος ή τι είδους μηχανή καβαλάει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
όποιος θέλει, μπορεί να είναι σωστός και συνεπώς σχετικά ασφαλής, ανεξάρτητα αν είναι ο αργός ή ο γρήγορος ή τι είδους μηχανή καβαλάει.![]()
Ειναι θεμα παιδειας-οχι με την ευρυτερη εκπαιδευτικη της εννοια-αλλα παιδεια οδηγησης την οποια δεν την ενστερνιζεσαι απο κανενα βιβλιο & καμμια σχολη,κατα την αποψη μου. Ειναι θεμα αυτοσεβασμου,το ποσο αγαπας τη ζωη οποτε & δε θα την εκθεσεις σε κινδυνο.
Φυσικα στις μεγαλες πολεις ειναι δυσκολες οι καταστασεις αλλα αν μη τι αλλο προσαρμοζεσαι(στο βαθμο που μπορει ο καθενας..)
![]()
Σπεύδε βραδέως..