Ειναι και χιλιαδες αλλα πιτσιρικια που αισθανονται το ιδιο και προσωπικα δεν τα αδικω καθολου... λογικο ειναι να μην μπορουν να εκφρασουν ακριβως αυτο που αισθανονται και η εφηβικη τους παρορμηση να τα εχει κανει αχταρμα στο κεφαλι τους. Αλλα αν περιμενουμε απο 13χρονα και 14χρονο να αρθρωσουν πολιτικο λογο και να βρουν λυσεις την πο*τσισαμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Καταρχάς κάποιος να φέρει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κύπελλο με πόπ κόρν!!!!!
Έχω βαρεθεί αυτή την εικόνα με τα λεηλατημένα σχολεία και τις ανυπολόγιστες ζημιές τις οποίες εμείς θα πληρώσουμε πάλι...δεν ξέρουμε τί λέχθηκε και τί έγινε, αλλά το να φτάσεις να βιαιοπραγήσεις έναντι κάποιου και μάλιστα μεγαλύτερου σου δείχνει ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα...και ξεκινά από το σπίτι και τις αρχές που έχεις πάρει. Συζητάω με το βαφτιστήρι μου για τις "καταλήψεις" και σε πιάνει απελπισία...μαθητής της Β' Γυμνασίου, μισεί το σχολείο και τους καθηγητές γιατί είναι αναγκασμένος να ξυπνάει πρωινιάτικα και βαριέται, στην Α' Γυμνασίου έμεινε σε 4 μαθήματα, κάθε λίγο και λιγάκι είναι στον διευθυντή γιατί όλο κάτι κάνει και να ακούς αυτό το παιδί να λέει ότι κάνει κατάληψη γιατί θέλει καλύτερη παιδεία!!!! τον ρώτησα εάν κρατάει τα βιβλία του και μου απαντάει ότι τα βιβλία είναι άχρηστα και δεν είναι φλούφλης να τα κρατάει κι ότι τα έσκισε όλα μαζί με την παρέα του...και έκανε κατάληψη γιατί ένα από τα αιτήματα ήταν δεν είχε βιβλία να διαβάσει...δε χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα άλλο...
Αυτο που οφειλουμε να καταλαβουμε ειναι οτι παιδεια δεν υπαρχει οπως αυτη οφειλε να ειναι. Το να μαθεις τριγωνομετρια, αλγεβρα και φυσικη, με τον στειρο τροπο που διδασκονται απο βαριεστημενους (στην καλυτερη περιπτωση... γιατι υπαρχουν και ψυχακιδες) καθηγητες, δεν προκειται να σε ωφελησει σε τιποτα στη ζωη σου. Και αν μη τι αλλο τα πιτσιρικια εχουν ενστικτο και καταλαβαινουν το ατελεσφορο της διαδικασιας.
Μελλον; ποιο μελλον; Εδω προ της κρισης το μελλον ηταν να ξεκολωθεις στην παπαγαλια για να μπεις σε ενα πανεπιστημιο, μεσω της τραγικοτερης και πιο απανθρωπης διαδικασιας "αξιολογησης", των πανελληνιων εξετασεων δηλαδη, και μετα να κανεις μασουρι το πτυχειο και να το βαλεις στο κ*λο σου... ποσο μαλλον τωρα οπου οι "μεγαλοι" εχουν χασει την μπαλα... περιμενουμε σε ενα περιβαλλον τρελας τα πιτσιρικια να συμπεριφερονται και να σκεπτονται "υγιως";