Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 35 από 35

Θέμα: Στα πολλά....τι γίνεται???

Παλαιό μέλος
    Παιδια απ' ότι καταλαβα το V-Strom είναι
    μια χαρα σε ολες τις συνθήκες και πραγματικά αξίζει
    τα χρήματά του είτε 650 είτε 1000...

Νομιζω οτι και σε διαφορα συγκριτικα που διαβασα για το 1000 ολα τονιζουν οτι δεν το κουναει τιποτα.Κατι τετοιο ομως (σαν εκφραση) δεν αναφερετε και για το 650.
    Αυτο με τααα.. χερια πονουν, αρχισε να συμβαινει μετα απο τρια εξαωρα(τρεις συνεχομενες μερες) οδηγησης με αερα,την στιγμη που τα street παιρνουσαν σαν διαολοι απο διπλα μου..((Το να επιρεαζεται η μηχανη μου απο τον αερα οχι απαριτητα συνεχομενο, για μιση μερα ταξιδι δε με ενοχλει και θα τα βγαλω περα,αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο μου)). Ετσι αποφασησα να δοκιμασω(οπως λεει και ο x-rider) αλλου ειδους κατηγορια.Μηπως βρω αυτο που μου ταιριαζει και για τον σκοπο που το θελω.Αυτο πιστευω ειναι και το ζητουμενο για τον καθενα μας.
    Ειναι το μονο σημειο της μηχανης που μου καθησε καπως.Κατα τα αλλα η μηχανη ειναι αψογη και αν δεν ειχα σαν προτεραιοτητα μου τις μεγαλες αποστασεις (νομιζα θα με καλυπτε)δε θα την αφηνα.Παντα σε σχεση με τον αερα ετσι?Γιατι η μηχανη παει ,και παει καλααα.
    Οσο αφορα την ζελατινα την εχω στην τριτη θεση και ειμαι μια χαρα.(1,86 ειμαι)

Φυσικα και αξιζει η μηχανη και να την παρεις.Και αν ειναι 1000 ακομα καλυτερα πιστευω(αν επερνα και εγω την 1000 κατευθειαν-το μετανιωσα να σου πω- ισως να μην εμπαινα στη διαδικασια αυτη)Και φορτωνετε και σαν γαιδουρι.
    Γιαννης
    http://www.geocities.com/jsalcon33/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από skyman
    Ένα airoh stardom αλλα το προβλημα δεν ειναι ο θορυβος απλα πολες φορες και με αρκετο αερα παρόλο που εχει σταθεροποιητες το κρανος ειναι σαν να μην τους εχει παντος το συγκεκριμενο μοντελο κανει και αρκετη φασαρια αλλα ήταν οικονομική και ασφαλες λύση

παντως αν καταφερεις και μαζεψεις λεφτα και παρεις ενα καλο

κρανος , εχει τρομερη διαφορα . το κοστος στα κρανη ανεβαινει

οχι τοσο για προστασια (ολα προστατευουν) οσο στην

αεροδυναμικη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panos_sin
    Παιδια απ' ότι καταλαβα το V-Strom είναι
    μια χαρα σε ολες τις συνθήκες και πραγματικά αξίζει
    τα χρήματά του είτε 650 είτε 1000...
    Aν και έχω το 1000, η άποψή μου είναι ότι συγκριτικά το 650 είναι πραγματικά best value for money και από αυτή την άποψη είναι πιο "έξυπνη" αγορά...

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε χώρους και συμπεριφορά από τον μεγάλο αδελφό, και νομίζω ότι η μεγαλύτερη ροπή του 1000, οι χούφτες, η καρίνα και κάτι ψιλοδιαφορές δεν αρκούν να δικαιολογήσουν την αισθητά αυξημένη συγκριτικά τιμή του "μεγάλου"....

Ο μόνος λόγος για να προτιμήσει κάποιος το 1000 είναι αν θέλει ντε και καλά να βλέπει το νούμερο 1000 στα πλαινά καπάκια του, ή αν ο κύριος σκοπός της μηχανής είναι τα μεγάλα φορτωμένα ταξίδια που η αυξημένη ροπή του μεγάλου V θα κάνει τα πράγματα πιο ξεκούραστα και λιγότερο οριακά....

Κατά τ'άλλα, το 650 κάνει τα ίδια πράγματα με το 1000 σχεδόν εξίσου καλά και μερικά ακόμα καλύτερα.
    Είναι οπτικά σχεδόν το ίδιο, διαθέτει τον ίδιο (πραγματικό και όχι "διακοσμητικό") εξοπλισμό, είναι πιο φιλικό-γλυκό στην κίνηση στην πόλη που τα σκορτσαρίσματα του μεγάλου V ενοχλούν, καίει λιγότερο, ταξιδεύει όπως κανένα άλλο μηχανάκι στην κατηγορία του και αρκετά κοντά στο 1000, διαθέτει ίδιους χώρους και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, το γκάζι του είναι αρκετό για να κινηθείς γρήγορα σχεδόν σε όλες τις συνθήκες, και κοστίζει πολύ λιγότερο....

Στην σημερινή αγορά και στην κατηγορία του δεν έχει αντίπαλο, και νομίζω ότι οι μεγάλες πωλήσεις του (αντίθετα και εις βάρος του Transalp που ήταν το best-seller και έχει καταποντιστεί σε πωλήσεις), αποδυκνείουν ότι ο κόσμος ξέρει να εκτιμά τα καλά πράγματα...

Παλαιό μέλος
    Νομίζω ΤΗΕΟD πως εχεις απολυτο δίκιο
    για το 650. Αν και εχω 600 θα προτιμούσα
    το 1000 λόγω αυξημένου γκαζιού, αλλά ο τομέας καταναλωσης
    επίσης είναι πολύ σημαντικός...
    (αν και στο ταξίδι που με ενδιαφερει κυρίως δεν νομιζω να διαφερουν και πολύ)
    Βεβαια σε σχεση με το ΧΤ σίγουρα και το 650 θα μοιαζει πύραυλος οπότε....

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2008, 16:50
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 22:42
  3. Τι γίνεται με το ρελαντί; (CBF-250)
    από Alchimistis στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2005, 10:26
  4. Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται ....
    από ctpanoramix στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη