Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 73

Θέμα: Fazer Naked Ή Fazer Faired?

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    Το ότι είναι ψόφιο χαμηλά με ευχαριστεί πρώτον γιατί φαντάζομαι ότι όταν δε βιάζομαι δε θα καίω τα αντερά μου
    Ακριβως το αντιθετο.

Αν ρωτουσες για το 1000 θα σου ελεγα οτι θα επαιρνα με φεριγκ, τωρα που ρωτας για το 600.. Δεν θα το επαιρνα με τιποτα (με ή χωρις)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Ακριβως το αντιθετο.

Αν ρωτουσες για το 1000 θα σου ελεγα οτι θα επαιρνα με φεριγκ, τωρα που ρωτας για το 600.. Δεν θα το επαιρνα με τιποτα (με ή χωρις)
    Για το 1000 έχουμε πολλά χιλιόμετρα να διανυθούν ακόμα για να ανέβω τόσο.

Χόρνετ δε θέλω λόγω καρμπυρατέρ, gsr δε μου αρέσει που είναι χοντροκομένο στο ρεζερβουάρ. Έχω καταλήξει στο fazer. Μόνο το γυμνό/ντυμένο έμεινε να καταλήξω.
    Yamaha FZS 600

για ποσα λεφτα μιλαμε ?

Χορνετ (μιας κ το ανεφερες εσυ) βρισκεις και με 4.5κ ME abs.
    Το νεο φυσικα με ψεκασμο κ ολα τα συγχρονα καλουδια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    για ποσα λεφτα μιλαμε ?

Χορνετ (μιας κ το ανεφερες εσυ) βρισκεις και με 4.5κ ME abs.
    Το νεο φυσικα με ψεκασμο κ ολα τα συγχρονα καλουδια.
    Λεφτά μιλάμε πάνω κάτω στα 3200-3300...Οπότε είμαι πολύ κάτω από το ψεκαστό χόρνετ και γενικά από οτιδήποτε με abs. Fazerάκι σε αυτά τα λεφτά βρίσκω. Τι να κάνουμε, τόσα έχω, κάτι αντίστοιχο θα πάρω.
    Yamaha FZS 600

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Λεφτά μιλάμε πάνω κάτω στα 3200-3300...Οπότε είμαι πολύ κάτω από το ψεκαστό χόρνετ και γενικά από οτιδήποτε με abs. Fazerάκι σε αυτά τα λεφτά βρίσκω. Τι να κάνουμε, τόσα έχω, κάτι αντίστοιχο θα πάρω.

ψαξε για bandit στα 3500 με injection και abs. 85 αλογα και πολλη ροπη χαμηλα (οση λειπει απο το fazer)

πιστεψε με αξιζουν τα τα 300-500€ παραπανω για το abs.

ειναι ομως πολυ πιο βαρυ και δυστυχως μονο με fairing . Κανε το ενα test ride.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

...και γενικά από οτιδήποτε με abs.
    Μια κοπελια παραδιπλα βρηκε abs με 20.000 μοντελο 2004 με 2.500 :smilea:

Fazer κάτω από 3000 που να μην έχει πρόβλημα δε βρίσκω πάντως. Το ένα είχε πρόβλημα με τα ηλεκτρικά, το άλλο είχε ξεκωλωμένο σασμάν και το 3ο είχε 80000+χλμ. Για ABS σε Fazer πάει minimum 4000 και τόσα χρήματα δεν έχω για να τα δώσω.
    Yamaha FZS 600

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
    ψαξε για bandit στα 3500 με injection και abs. 85 αλογα και πολλη ροπη χαμηλα (οση λειπει απο το fazer)

πιστεψε με αξιζουν τα τα 300-500€ παραπανω για το abs.

ειναι ομως πολυ πιο βαρυ και δυστυχως μονο με fairing . Κανε το ενα test ride.
    Πούντο βρε να το πάρω!!!!

Ξεκολα ρε.... Το avatar του/της hondaRR
    fairingato pare filos..! αντε φιλαρακι παρτο μας εσκασες πλεον πλακα κανω με το καλο να το παρεις!!
    Σε καταλαβενω αλλα μην το ψαχνεις τοσο
    honda c-100
    suzuki bandit 400v
    yamaha fz6 fazer
    suzuki gsxr 1000k8
    yamaha fz1 fazer

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Πάρε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ γιατί στο τέλος δεν σε (μας) βλέπω καλά... :o

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Πούντο βρε να το πάρω!!!!

περσυ τετοιο καιρο βρηκα ενα για τον κολλητο μου και το τσιμπησε.

φετος βεβαια δδε βλεπω μεγαλη πικοιλια στα bandit.

2 κριτηρια εβαλα μονο στο search , bandit και abs και μετα ταξινομηση κατα τιμη.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/...variant=bandit

εγω σκεφτομαι να δωσω το δικο μου και να παω σε hornet αλλα ακομα δεν εχω κανει test ride το hornetaki. Σιγουρα ομως οχι 3500 κι ας εχω χλμ πανω. Σιγουρα θα παιξουν ευκαιριες στα 3500 , για ψαξτε το

αφηστε ρε τον ανθρωπο να το ψαχνει ! εδω εμιες που εχουμε μηχανακια κοιταμε τα μεταχειρισμενα και τα νεα μοντελα καθε μερα!
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
    περσυ τετοιο καιρο βρηκα ενα για τον κολλητο μου και το τσιμπησε.

φετος βεβαια δδε βλεπω μεγαλη πικοιλια στα bandit.

2 κριτηρια εβαλα μονο στο search , bandit και abs και μετα ταξινομηση κατα τιμη.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/...variant=bandit

εγω σκεφτομαι να δωσω το δικο μου και να παω σε hornet αλλα ακομα δεν εχω κανει test ride το hornetaki. Σιγουρα ομως οχι 3500 κι ας εχω χλμ πανω. Σιγουρα θα παιξουν ευκαιριες στα 3500 , για ψαξτε το

αφηστε ρε τον ανθρωπο να το ψαχνει ! εδω εμιες που εχουμε μηχανακια κοιταμε τα μεταχειρισμενα και τα νεα μοντελα καθε μερα!
    Καλά, ο 2ος είναι ανσανσέρ σε χρυσή ευκαιρία και καρ τζι αρ, από 4200 σε 3500 παίζει
    ανάλογα με τα κέφια του...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Ο μπαμπάς σου τι λέει;

Υ.Γ. το faired είναι ο αόριστος του fairy;

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Καλά, ο 2ος είναι ανσανσέρ σε χρυσή ευκαιρία και καρ τζι αρ, από 4200 σε 3500 παίζει
    ανάλογα με τα κέφια του...

ο 2ος με τα 3500 δεν αξιζει πολυ...

σκεψου οτι πριν 1+ χρονο που πηρα το δικο μου ειχα παει και ειδα και αυτο το μαυρο. Απο τοτε προσπαθει να το πουλησει. Απ οσο θυμαμαι ηθελε κατι μαζεματακια σε αναλωσιμα, αν τα χει φτιαξει τοτε τα 3500 ειναι καλα. Η αγγελια στο xe.gr παιζει να ειανι και η περσινη.

Στην αναζήτηση που έκανε ο παραπάνω , εγώ πάντως είδα αυτό και αν ήμουν εσύ , θα το τσίμπαγα .

ΕΤΟΙΜΟ και με ΑΒΣ .

Σε αυτά τα χλμ να ξέρεις πως κάποια βασικά πράγματα στις μηχανές έχουν γίνει .
    Στα χλμ όμως που ψάχνεις ...Θα τα βρείς εσύ μπροστά σου και πολύ σύντομα μάλιστα .

Δες το από όλες τις μεριές .

Ρώτα και τον ep12345kάτι τέτοι που το πήρε για 1η μηχανή μετά από παπί να σου πει τη γνώμη του .

Η μηχανή που θέλεις ...μπορεί να την θέλεις ,αλλά όπως σου λένε και οι άλλοι δεν είναι και η πιο κατάλληλη για σένα .

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. GSR600 ? Νεα HORNET600 ? FZ6 Fazer Naked?, Η έκθεση του Ελληνικού,μπερδεύει ή βοηθάει
    από mc99121 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2007, 13:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ