Αν ειναι οπως στο λινκ που εβαλε ο Ζευκας...![]()
Αυτο δεν ειναι Pony...αυτο ειναι ψωραλογο!:a015:
Αν ειναι οπως στο λινκ που εβαλε ο Ζευκας...![]()
Αυτο δεν ειναι Pony...αυτο ειναι ψωραλογο!:a015:
Καλή φάση, να γίνει ένα όμορφο αμαξάκι με ελληνικές πατέντες...Να βοηθήσουμε να εξελιχθεί σωστά, να στηρίξουμε. Την πρώτη μετά από χρόνια βιομηχανία μοτοποδηλάτων και μερικών ιδιαίτερων μοτοσυκλετών στην Ελλάδα θα την ανοίξω ΕΓΩ.![]()
Ispiros στην επιμέλεια της βαφής, συναρμογής των μερών και ποιότητας των περιφερειακών εξαρτημάτων
sapila racing στο R&D των κινητήρων
DrBig στην χαρτογράφηση και ρύθμιση λειτουργίας
sv9cvk στον ποιοτικό έλεγχο![]()
Τpap κατεργασίες, εργαλειομηχανές
FRAGISKOS διαχείριση αποθεμάτων, ανταλλακτικά
dkirkos σχεδιασμός
gixxerpap κατασκοπεία νέων μοντέλων και ανταγωνισμού
motomaniac, nemes74, S-ex-rx Pig, ernti, byr0n, csofos και η λίστα δεν τελειώνει...
Γενικός διευθυντής για να βρίζει και ολίγον τι ο Οldman μόνο που τις Παρασκευές θα έχει ρεπό.
Εγώ θα είμαι υπεύθυνος συλλογής και τοποθέτησης ανά κατηγορία των απορριμάτων :rotflmao:![]()
Πιστεύω ότι γίνεται πέρα από την πλάκα. Όρεξη, οργάνωση, πάθος και τύχη. Θα το προσπαθήσω σε ολίγα χρόνια πρώτα ο θεός και θα σας πω
![]()
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
βαλε και τον τρούπ δοκιμαστη να το σκίζει στις σέρρες...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
Καλή φάση, να γίνει ένα όμορφο αμαξάκι με ελληνικές πατέντες...Να βοηθήσουμε να εξελιχθεί σωστά, να στηρίξουμε. Την πρώτη μετά από χρόνια βιομηχανία μοτοποδηλάτων και μερικών ιδιαίτερων μοτοσυκλετών στην Ελλάδα θα την ανοίξω ΕΓΩ.![]()
Ispiros στην επιμέλεια της βαφής, συναρμογής των μερών και ποιότητας των περιφερειακών εξαρτημάτων
dkirkos σχεδιασμός
motomaniac, nemes74, S-ex-rx Pig, ernti, byr0n, csofos και η λίστα δεν τελειώνει...
Γενικός διευθυντής για να βρίζει και ολίγον τι ο Οldman μόνο που τις Παρασκευές θα έχει ρεπό.
Εγώ θα είμαι υπεύθυνος συλλογής και τοποθέτησης ανά κατηγορία των απορριμάτων :rotflmao:![]()
Πιστεύω ότι γίνεται πέρα από την πλάκα. Όρεξη, οργάνωση, πάθος και τύχη. Θα το προσπαθήσω σε ολίγα χρόνια πρώτα ο θεός και θα σας πω
![]()
α και που ,κοίτα να πληρώνεις φπα μπας και σωθούμε τελικά...![]()
Ξεχάσατε τον Rein.
Θα μπορούσε να το τουρμπίσει!
Αντε λίγο ακόμη και το φτιάξαμε ideal car 2020.![]()
Να δω πόνυ με 17αρα ζάντα και σκάστρα και μετά να πεθάνω!!! Ικανούς μας έχω :rotflmao: :rotflmao:
Reggae will save us...
Kαι spinners η ζαντα λεμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από lice13
Να δω πόνυ με 17αρα ζάντα και σκάστρα και μετά να πεθάνω!!! Ικανούς μας έχω :rotflmao: :rotflmao:![]()
Keep spamming!!!:a13:
Καλη κινηση αν δεν καταπιεί την προσπαθεια το άχρηστο κρατος και ο υπερβολικός συνδικαλισμός.
δηλ με 80.000€ μισθούς ήθελες 12 μισθούς να το πάρεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Εκανε 600 χιλιαρικα το ελληνικο και 1,000,000 μυριο το γαλλικο ο μισθος γυρω στα 80-100 χιλιαρικα και το ελληνικο ηταν απο λαμαρινα σαπιζε ολοκληρο το γαλλικο απο αλουμινιο και ειναι τα περισσοτερα που ζουν ακομα![]()
τωρα για να πάρεις άνα 1000 θέλεις 500€ ο μισθός ,11000 το τουτου 22 μισθούς...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
... αυτοκινητο που εικονιζεται αποκλειεται να πληρει προδιαγραφες της ευρωπαικης ενωσης τουλαχιστον στον τομεα παθητικης ασφαλειας
:
ευρωπαϊκής ένωσης????![]()
![]()
![]()
![]()
ποιος τους γαμάει... ας το βγάλουν ας είναι φθηνό, αξιόπιστο και οικονομικό και ας το πουλήσουν μόνο εδώ...
εγώ μια φορά θα το έπαιρνα σίγουρα αντί ξένου...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Και τον Cpt στις δημόσιες σχέσεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
dkirkos σχεδιασμός
![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Γουσταρω ταχύτητες στο ταμπλο και μπροστινο παρ-μπριζ που διπλωνει και ανοιγει οσαν οριτζιναλ Range Rover ερήμου.
Τυφλα να χει το A/C
![]()
![]()
![]()
εμενα με ρωτησες αν θελω?Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
βαλε και τον τρούπ δοκιμαστη να το σκίζει στις σέρρες...:rotflmao:
......
υ.γ.παραχωρω τη θεση μου στον σκοπευτη που εχει καημο τα σερρας.ασε που με το πονυ θα παει γρηγοροτερα απ οτι με το χονΔα![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Για το υποτιθέμενο μηχανάκι του nihristo λέει, όχι για το ponyΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εμενα με ρωτησες αν θελω?
![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εμενα με ρωτησες αν θελω?
υ.γ.παραχωρω τη θεση μου στον σκοπευτη που εχει καημο τα σερρας.ασε που με το πονυ θα παει γρηγοροτερα απ οτι με το χονΔα![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=jAMdqfTuIIU
![]()
![]()
![]()
Στην σελιδα της NAMCO λεει "Το νεο Pony 4ης γενιας,απο 6910 ευρω"
![]()
![]()
![]()
Παμε καλα?